Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 37,5 χρονών είμαι τώρα, 35,5 όταν ξεκίνησαν τα προβλήματα.

Όχι, προβλήματα με το σπέρμα δεν είχαμε.

Αποδέχομαι το το θέλημα του Θεού δεν σημαίνει επουδενί παραιτούμαι από τη μάχη της ζωής. Σημαίνει ότι αφήνομαι σε Αυτόν για όσα δεν ελέγχω και δεν ταλαιπωρούμαι με το εγωιστικό "γιατί σε εμένα". Είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά όταν το καταφέρνει κανείς ανεβαίνει επίπεδο πνευματικό, ηθικό και ψυχολογικό.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Koρίτσια θέλω να σας ρωτήσω πώς κολλάνε οι διαφάνειες! Έψαξα λίγο στο you tube, αλλά αυτές που είδα, είχαν αυτοκόλλητο, οι δικές μου δεν έχουν! Κι έχω αρκετές και από το τελευταίο kit που πήρα και από τα δώρα που μου είχαν στείλει. Και δεν ξέρω πώς να τις χρησιμοποιήσω!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτή είναι η σύνθεσή μου για το trust

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2011/12/trust-bitw-challenge.html

Μπράβο σου Σάντυ! Έγραψες για ακόμη μια φορά! Πότε προλαβαίνεις;

Διακρίνω Beautiful Dreamer ή είναι η ιδέα μου;

Εγώ παρεπιπτόντως έτσι όπως το παρέλαβα, έτσι μέσα στο κουτί το έχω ακόμα!!! Ελπίζω στην άδεια μου να ασχοληθώ λιγάκι.

Koρίτσια θέλω να σας ρωτήσω πώς κολλάνε οι διαφάνειες! Έψαξα λίγο στο you tube, αλλά αυτές που είδα, είχαν αυτοκόλλητο, οι δικές μου δεν έχουν! Κι έχω αρκετές και από το τελευταίο kit που πήρα και από τα δώρα που μου είχαν στείλει. Και δεν ξέρω πώς να τις χρησιμοποιήσω!

Καλή ερώτηση! Κι εγώ ιδέα δεν έχω. Κορίτσια τα "φώτα" σας!

Μπράβο σου Σάντυ! Έγραψες για ακόμη μια φορά! Πότε προλαβαίνεις;

Διακρίνω Beautiful Dreamer ή είναι η ιδέα μου;

Εγώ παρεπιπτόντως έτσι όπως το παρέλαβα, έτσι μέσα στο κουτί το έχω ακόμα!!! Ελπίζω στην άδεια μου να ασχοληθώ λιγάκι.

Ευχαριστώ! Ναι από το beaytiful dreamer είναι τα περισσότερα υλικά. Έβαλα και κάποια έξτρα βέβαια. Πότε προλαβαίνω? Τη νύχτα, είμαι νυχτερινός τύπος!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σοφία μου, το κολλάς με runner glue που είναι διαφανές!

πχ

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2036

Πραγματι, με τετοια κολλα την ειχα κολλησει κι εγώ. Αν θες όγκο, κοψε τα foam pads ωστε να χωρεσουν να κρυφτουν κατω απο τις σκουρες περιοχες της διαφανειας σου.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σοφία μου, το κολλάς με runner glue που είναι διαφανές!

πχ

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=2036

Eυχαριστώ! Δεν το είχα σκεφτεί! Και σκεφτόμουν ότι όλες οι κόλλες θα φαίνονται και την ταινιοκόλλα δεν τη σκέφτηκα, παρόλο που είναι το δεξί μου χέρι!

EkcAp3.png

Γκκκρρρρ, εδω και ωρα τσακωνομαι με ενα χαρτι που με δυσκολευει τοσο που δεν ξερω πως να το σουλουπώσω και να το μαζεψω. Σας το ειχα δειξει πριν καιρό, εχει ενα μεγαλο πλαισιο στα αριστερα που πασχίζω να κρυψω αφενος γιατι με μπερδευει, αφετερου γιατί δε μου αρεσει! http://www.websterspages.com/component/virtuemart/?page=shop.product_details&product_id=662&flypage=flypage.tpl&pop=0&vmcchk=1&phpMyAdmin=29WTYlP8nLZABrUpNfpMNLnVvv9 Αλλά δεν το πετυχαίνω! Και ξανα γκκκρρρρ!!!!

Διαφημίσεις

Γκκκρρρρ, εδω και ωρα τσακωνομαι με ενα χαρτι που με δυσκολευει τοσο που δεν ξερω πως να το σουλουπώσω και να το μαζεψω. Σας το ειχα δειξει πριν καιρό, εχει ενα μεγαλο πλαισιο στα αριστερα που πασχίζω να κρυψω αφενος γιατι με μπερδευει, αφετερου γιατί δε μου αρεσει! http://www.websterspages.com/component/virtuemart/?page=shop.product_details&product_id=662&flypage=flypage.tpl&pop=0&vmcchk=1&phpMyAdmin=29WTYlP8nLZABrUpNfpMNLnVvv9 Αλλά δεν το πετυχαίνω! Και ξανα γκκκρρρρ!!!!

Εντάξει, τα βρήκατε με το χαρτί?;) Έχω ρίξει κι εγώ καυγάδες και με τα χαρτιά (όταν δε με βολεύουν τα μοτίβα), αλλά και με τις σκόνες που χύνονται (ή εγώ τις ρίχνω!) Σήμερα πάλι μου έπεσε μία, αλλά μάζεψα την περισσότερη.

EkcAp3.png

Πραγματι, με τετοια κολλα την ειχα κολλησει κι εγώ. Αν θες όγκο, κοψε τα foam pads ωστε να χωρεσουν να κρυφτουν κατω απο τις σκουρες περιοχες της διαφανειας σου.

Ωραία, δεν το είχα σκεφτεί! Είναι όμως ωραίος ο όγκος στη διαφάνεια? Το έχεις δοκιμάσει?

EkcAp3.png

καλημέρα !!

Ολιγον τι παπί από την βροχή αλλά δεν πειράζει ,,,,,,,Τι καλό ετοιμάζετε ??

Εγω χτες ήθελα πολύ να πάρω λίγα μελάνια αλλά τελικά υπερίσχυσε η λογική:rolleyes: και δεν πήρα τίποτα .Ας πάρω πρωτα τα δωρα που πρεπει και τον άλλο μηνα πάλι !!

OiaRp2.png

Ωραία, δεν το είχα σκεφτεί! Είναι όμως ωραίος ο όγκος στη διαφάνεια? Το έχεις δοκιμάσει?
Το εχω δει σε κατασκευή και ήταν πολύ ωραιο, ταιριαζε. Αυτο ειναι παντα αναλογα με τη συνθεση.
Όπως καταλάβατε, δεν κοιμάμαι, φτιάχνω μια σύνθεση τις μεγάλες ώρες!
:D :D :D

Καλημέρα! Τσακωθηκα με το χαρτι αρκετά, σημερα λεω να τελειωσω τη συνθεση, το απογευμα θα δειξει ποιος νικησε, το χαρτι ή εγώ! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...