Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

ta exei sto site ολα αυτα σαν συνεργαζόμενα και επειδη εχει κοντινη διευθυνση με διονυσόπουλο για αυτό τα σκεφτηκα ....η αληθεια είναι ότι πλέον εγω θέλω να περιορισω τα εξοδα και για αυτό σκεφτηκα τους κόπικ μηνπάρω μελανια και τελικά δεν ξερω πως να τα χρησιμοποιησω...δηλαδή προτιμω να πάρω 5 κοπικ 20 ευρω παρά μελάνια ακομα που εχουν 5*6 το ενα ...Τι λες ?

Σοφία, με τα μελάνια μπορεις να κανεις πολυ περισσότερα πραγματα...εγω δεν εχω ουτε εναν κοπικ και δεν μου χρειάστηκε ποτε...να ξερεις βεβαια οτι δειχνουν τελεια οταν χρωματιζεις τις σφραγιδες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία, με τα μελάνια μπορεις να κανεις πολυ περισσότερα πραγματα...εγω δεν εχω ουτε εναν κοπικ και δεν μου χρειάστηκε ποτε...να ξερεις βεβαια οτι δειχνουν τελεια οταν χρωματιζεις τις σφραγιδες!

Εσυ με πινέλο τις χρωματιζεις και distress αραιωμένο ..?αν ειναι να το κάνω ετσι ..

OiaRp2.png

Κοίτα εδω! Τα χρωματιζει με distress inks!!!

http://magnoliacardsbykimpiggott.blogspot.com/

εχεις δίκιο !!!

Πρεπει να δω στο youtube την την τεχνική και τι χρωματα θα χρειαστω....εχετε να μου προτεινετε ??

OiaRp2.png

Σοφια, τα χρωματα ειναι κατι υποκειμενικο. το μονο σιγουρο ειναι το χρωμα του δερματος, αλλα στο βιντεο που εβαλες το πρωί ειδα και χρησιμοποιουσε το tea die. απο εκει και μετά αγοραζεις ό,τι χρωματα θες για να δουλευεις και ότι σου υποδεινυει η σφραγίδα σου, πχ αν εχεις μια τιλντα με φυλλα, θα παρεις και πρασινο χρώμα.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την όμορφη παρέα!

Έλειψα εχθές αλλά άξιζε τον κόπο.

Καταρχήν, πήγα στη γιορτή που έκανε η μεγάλη μου κόρη με θέμα την ντενεκεδούπολη. Υπέροχο θέμα και απίστευτα ωραία εκτελεσμένο από όλα τα παιδιά της τρίτης δημοτικού. Μπράβο τους!!!

Και μετά πέρασα την ημέρα μου στο νηπιαγωγείο της μικρής μου κόρης. Πραγματικά πολύ κουραστική ημέρα(!!!) αλλά το χάρηκε τόσο πολύ η μικρή μου που δεν περιγράφεται. Όπως και όλα τα παιδάκια. Φτιάξαμε παρέα τους μπισκοτούληδες μας και τις καρτούλες μας με τις ευχές για Καλή Χρονιά. Βέβαια το αποτέλεσμα δεν είναι άκρως επαγγλματικό αλλά φτιαγμένο με μεράκι από παιδιά νηπιαγωγείου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια και χίλια ευχαριστώ στις δασκάλες τους για την τιμή που μου έκαναν. Ένιωσα πολύ σπουδαία και αν και είχα πολλές δουλειές στο σπίτι να με περιμένουν, προτίμησα να καθήσω περισσότερο στο σχολείο και να προσφέρω τη βοήθεια μου και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Για την κόρη μου πάντως ήταν η καλύτερή της μέρα και ομολογώ ότι και για μένα το ίδιο.

Καλημέρα σε όλη την όμορφη παρέα!

Έλειψα εχθές αλλά άξιζε τον κόπο.

Καταρχήν, πήγα στη γιορτή που έκανε η μεγάλη μου κόρη με θέμα την ντενεκεδούπολη. Υπέροχο θέμα και απίστευτα ωραία εκτελεσμένο από όλα τα παιδιά της τρίτης δημοτικού. Μπράβο τους!!!

Και μετά πέρασα την ημέρα μου στο νηπιαγωγείο της μικρής μου κόρης. Πραγματικά πολύ κουραστική ημέρα(!!!) αλλά το χάρηκε τόσο πολύ η μικρή μου που δεν περιγράφεται. Όπως και όλα τα παιδάκια. Φτιάξαμε παρέα τους μπισκοτούληδες μας και τις καρτούλες μας με τις ευχές για Καλή Χρονιά. Βέβαια το αποτέλεσμα δεν είναι άκρως επαγγλματικό αλλά φτιαγμένο με μεράκι από παιδιά νηπιαγωγείου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια και χίλια ευχαριστώ στις δασκάλες τους για την τιμή που μου έκαναν. Ένιωσα πολύ σπουδαία και αν και είχα πολλές δουλειές στο σπίτι να με περιμένουν, προτίμησα να καθήσω περισσότερο στο σχολείο και να προσφέρω τη βοήθεια μου και στο υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας. Για την κόρη μου πάντως ήταν η καλύτερή της μέρα και ομολογώ ότι και για μένα το ίδιο.

Ελα βρε Λευκη γιατι το κλείσαμε το μαγαζί !!!!!!!

Μπραβο οι δουλειές δεν τελειωνουν ποτε .....αλλά αυτό που έκανες ήταν πολύ πιο σπουδαίο !!!και σου εφτιαξε και το κέφι !!!

Μπραβο ...ανυπομονω να μεγαλώσει και το μικρακι μου να του κάνω πραγματάκια!

Επίσης σας είπα πως θα αντιγραψω το μινι της Βαλιας & Ζωής ?Θα κάνω ευχολόγιο για τα γενέθλια της ανηψιάς μου , παει 2α δημοτικού και εχει μεσα στον Γενάρη γενέθλια ...

OiaRp2.png

Άντε και καλή επιτυχία.

Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει υπέροχο γιατί θα το κάνεις με αγάπη και μεράκι.

Και οι δικές μου έχουν γενέθλια το Γενάρη αλλά δε νομίζω να προλάβω να τους κάνω κάτι τέτοιο. Δεν έχω αξιωθεί να πάρω και τα κατάλληλα εργαλεία ακόμη. Προς το παρόν ξοδεύω για τα χριστουγεννιάτικα δώρα και αν περισσέψει κάτι ίσως πάρω κι εγώ σειρά.

Συγχαρητηρια Λευκή! Πρέπει να περασατε σουπερ!!!

Σοφια, τωρα ειδα με ησυχια το βιντεο που εβαλες με το λουλουδι. δεν ξερω τι εργαλειο ειναι αυτο που κανει τις τσακισεις, αλλά για να το κανεις με τον τριμμερ σου ενα ενα θες ενα μεροκαματο στην καλύτερη!

Α, Σοφία, το μινι της Ζωής αντιγραφεις, όχι το δικο μου! ;) Κι εγώ απο τη Ζωή φουλ αντιγραφή ειμαι!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ. Ήταν όντως μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία και ελπίζω να καταφέρω να την επαναλάβω μέχρι τέλος της χρονιάς. Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια του ολοήμερου γιατί κάθονται απίστευτα πολλές ώρες στο σχολείο με γεμάτο πρόγμαμμα καθ' όλη της διάρκεια της ημέρας. Εννοείται ότι αξίζουν πολλά μπράβο και οι δασκάλες τους για την υπομονή τους και για την αγάπη τους. Τώρα που τα γράφω, συγκινούμαι. Αν σας δοθεί ποτέ η ευκαιρία να το δοκιμάσετε. Εγώ μετάνιωσα που δεν το έκανα και πέρισυ που ήταν η μικρή μου στα προνήπια. Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Αυτό που έγραψες για το ολοήμερο είναι μια μεγάλη αλήθεια ...η μικρή μου αυτό θα το υποστεί μετα τα 2,5 χρονια της και μεχρι τις 18,00 το απογευμα στον παιδικό και το σκέφτομαι συνέχεια από τωρα !!

OiaRp2.png

Αυτές είναι οι τύψεις της εργαζόμενης μάνας.

Πάντως πραγματικά αυτά τα παιδιά μαθαίνουν και αυτοεξυπηρετούνται από μικρή ηλικία και είναι άξια θαυμασμού. Δυστηχώς μαθαίνουν από μικρά στα δύσκολα αλλά η ζωή έχει και τις δυσκολίες της. Έχουν και την παρεούλα τους και αυτό τους γεμίζει πραγματικά. Και στο σπίτι μόνα του τι θα έκαναν;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...