Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Λοιπον, μαζευω ερωτησεις:

1. Τι ειναι το gesso, τι εφφε επιτυγχανουμε με αυτό και πως το δουλευουμε?

2. Το λευκό ακρυλικό χρώμα (στο she για παραδειγμα) δινει αλλο εφφε απο ότι θα μας εδινε ενα pigment λευκο?

3. Τι ειναι το utee και τι διαφορα εχει απο τις κλασσικες σκονες για embossing? Στο A moment in time που το εβαλες σε όλο τον τιτλο ειναι για να γυαλίσει? Θα μπορουσες δηλαδή να ειχες βαλει και glossy accents αντί για τη διαφανη σκονη?

4. Για το Mini tutorial πρεπει οπωσδηποτε να χρησιμοποιησουμε ακρυλικές μπογιες? (εκτός φυσικά του crackle accents) Δε γινεται με απλό μελανι?

Αυτα προς το παρόν! :rolleyes:

Το pigment είναι και αυτό χρώμα ..??

Το μινι tut.. poio e;inai ??

Ειμαι λίγο ασχετη ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το pigment είναι και αυτό χρώμα ..??

Το μινι tut.. poio e;inai ??

Ειμαι λίγο ασχετη ?

το pigment ειναι ειδος μελανιου που αφηνει πιο μεστο χρώμα, όχι τοσο παλ όσο τα chalk μελανια.

το mini tutorial ειναι προς το τελος του ποστ και μας δινει οδηγιες για την ασπρομαυρη καρδια πανω στην καρτα.

Κι εγώ ασχετη ειμαι, ειπαμε, όλο θεωρία και πραξη τιποτε! :tongue:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

kalhmera !!αυτο το στιλό στο 1,05 που ζωγραφίζει με distress τι είναι ? Καπου σας εχω ρωτησει ξανα νομιζω...water colour το λέει..

http://www.officenaf.gr/pegasus/products01/show00.php?code=18692&pcode=SHOW_PROD18692

επίσης λευκο 300γρ από που παιρνετε για πιο οικονομικό ?

http://www.plaisio.gr/controls/searchengine/guidedsearch.aspx?field.ManuTitleCombo=.%20%CE%A7%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B9%20Bristol%20%CE%9C%CE%B1%CF%84%2035x50%CE%B5%CE%BA.%2F300%CE%B3%CF%81.%20%28%CE%91%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B1%20-%20%CE%A4%CE%AD%CE%BC%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B1%29&actual=%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B9%20300

αυτο απο πλαίσιο κανει για σφραγίδες ?

OiaRp2.png

Καλημέρα!

Δεν ξερω τι ειναι αυτο το στυλό, αλλα φαινεται ενδιαφερον. Παω να δω εαν το εχει η Λενα.

Τα χαρτια ενταξει?

Μια χαρά !Προσπάθησα χτες να φτιάξω λίγο τα πραγματά μου αλλά δεν καταφερα και πολλά ..δεν εχω χώρο και με την μικρη δεν μπορω να κάνω και πολλά...Ειδες μήπως ποιους κόπικ εχεις ?βασικά το χαρτί που ρωταω το εχει και ο Διονυσόπουλος ....μαλλον θα κατεβω κέντρο την άλλη βδομάδα....

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Δεν πρόλαβα εχθες να στους γραψω, αλλά απο αυριο που θα ειμαι σπιτι θα εχω άλλη ανεση χρόνου! ;)

Ναι λες και εγω θα τους παρω αμέσως...:tongue: θα πάω όμως εκει στο βιβλιοπωλείο...εχουν όλα δεν ξέρω το πλαίσιο πχ δεν εχει..

OiaRp2.png

το βιβλιοπωλειο ειναι γενικα πιο ακριβο απο το πλαισιο. αν πας στο βιβλιοπωλειο, θα πας για τον περλίτη, όχι για τα υπολοιπα, δεν αξιζει

το βιβλιοπωλειο ειναι γενικα πιο ακριβο απο το πλαισιο. αν πας στο βιβλιοπωλειο, θα πας για τον περλίτη, όχι για τα υπολοιπα, δεν αξιζει

τι ειναι ο περλίτης ???δηλαδη απο που λες να παρω μαρκαδορους ?

OiaRp2.png

Καλημέρα!! χαχαχα...μαζευτηκαν πολλες ερωτήσεις! Θα σας λυσω ολες τις αποριες στο μαθημα!!! Για το οποίο παρεμπιπτόντως, θα σας στειλω μειλ για να δούμε αν, πότε, που και τι θα κάνουμε...;)

Διαφημίσεις

τι ειναι ο περλίτης ???δηλαδη απο που λες να παρω μαρκαδορους ?

O περλιτης ειναι το υλικο που γεμισα τα πλεκτα λουλουδακια, ειπες βιβλιοπωλειο και νομιζα ότι αναφεροσουν σε αυτό. Αν μιλας για τους κοπικ, τοτε εννοεις το art center

Καλημέρα!! χαχαχα...μαζευτηκαν πολλες ερωτήσεις! Θα σας λυσω ολες τις αποριες στο μαθημα!!! Για το οποίο παρεμπιπτόντως, θα σας στειλω μειλ για να δούμε αν, πότε, που και τι θα κάνουμε...;)

Δεσμευτηκες όμως, ετσι? ;)

Εχθες επαιζα με το χαρτονι μου απο την πισω πλευρα φυσικα΄για να δω τεχνοτροπιες και υλικα΄και χρωματα. Κατεληξα τελικά σε pigment μελανι, απο πανω το champagne dazzle της versamark για glitter και απο πανω το rock candy. Τονιζεται ωραία το χρώμα και γυαλίζει πολύ!

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=3318

μαλλον ειναι αυτο αλλά no money no honey ....ακόμα δεν εχω ούτε ένα distress μελανι !!

Ειναι καλύτερα όμως να παρεις τετοια μελανια παρα κοπικ, γιατι τα μελανια κανουν για πασα χρήση. Και δε χρειαζεται να παρεις τετοιο πινελο (κι εγώ δε δινω 7,5 ευρα, πρότιμω να παρω ενα χρώμα ακομα), θα βουταω σε ενα ποτηρακι ενα κλασσικο πινελο. Την ιδια δουλεια θα κανω με λιγο παραπανω κοπο.

Sori Βαλια δεν καταλαβα ...λετε να εχει και στο paper place copic ??

Αυτό που μου έγραψες για το πινέλο εχεις δίκιο αλλά μαλλον δεν θα τα καταφερω....θα δω και οι κοπικ ακριβοί είναι ...αυτα που εγραψες δεν τα ξερω όλα αλλά θα τα δω...

OiaRp2.png

ποιο ειναι το paper place?

ta exei sto site ολα αυτα σαν συνεργαζόμενα και επειδη εχει κοντινη διευθυνση με διονυσόπουλο για αυτό τα σκεφτηκα ....η αληθεια είναι ότι πλέον εγω θέλω να περιορισω τα εξοδα και για αυτό σκεφτηκα τους κόπικ μηνπάρω μελανια και τελικά δεν ξερω πως να τα χρησιμοποιησω...δηλαδή προτιμω να πάρω 5 κοπικ 20 ευρω παρά μελάνια ακομα που εχουν 5*6 το ενα ...Τι λες ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...