Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα φτιαξω τα cupcakes... εχω εναν κοπτη πεταλουδας αλλά για τα αγορακια? εχω μονο εναν κοπτη αγκυρα, αλλά ειναι πολύ καλοκαιρινος για Χριστουγεννα... :-)

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Κοριτσια, πειτε μου μια ιδεα: την αλλη Δευτερα θα εχουμε το γλυκοπαζαρο στο σχολειο της κορης μου και θα φτιαξω cupcakes. Σκεφτομουν να φτιαξω στολιδακια, αυτα που ειναι ενα σχεδιο απο χαρτι κολλημενο σε μια οδοντογλυφίδα και στερεωμενο σε καθε κεκακι, δεν εχω όμως πολύ παιδικα σχεδια σε κοπτες, ουτε χριστουγεννιατικα. Εχετε καμια ιδεα?

Μπορείς να κόψεις τα χαρτονάκια σε ότι σχήμα κόπτη έχεις (στρόγγυλο, οβάλ κτλ). σε χρώμα κόκκινο ή πράσινο και να το στολίσεις είτε με αυτοκόλλητα χριστουγεννιάτικα ή με γλίττερ ή γράφοντας μια ευχή : "Καλή Χρονιά" / "Καλές Γιορτές" / "Χρόνια Πολλά" κτλ. . Τα κεκάκια σου θα είναι στολισμένα;

Το τελευταίο είναι σούπερ μπορεις να το τυπωσεις Βαλια και να το βάλεις πάνω στα γλυκάκια ...με το ξυλάκι και εναν κύκλο όπως σου ειπε η Λευκη ..ή αν εχεις αυτό το σχήμα σε στργγυλο σαν αυτο που μου έκοψες..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Μπορείς να κόψεις τα χαρτονάκια σε ότι σχήμα κόπτη έχεις (στρόγγυλο, οβάλ κτλ). σε χρώμα κόκκινο ή πράσινο και να το στολίσεις είτε με αυτοκόλλητα χριστουγεννιάτικα ή με γλίττερ ή γράφοντας μια ευχή : "Καλή Χρονιά" / "Καλές Γιορτές" / "Χρόνια Πολλά" κτλ. . Τα κεκάκια σου θα είναι στολισμένα;

Πολύ ωραίες ιδέες!

EkcAp3.png

Λευκή, ευχαριστώ πολυ! Μαλλον θα τυπώσω το τελευταιο και θα χωσω τον αντρα να μου τα κοψει με το big shot! Ω ρε πηξιμο! :lol: :lol: :lol:

Σαντυ, ειναι πολύ πρωτοτυπη η συνθεση σου! Καλή επιτυχία ευχομαι!

Εχθες βραδυ αρχισα να δουλευω μια συνθεση αλλά εκτος διαγωνισμου, θα παιξω και πρωτη φορα με φραση απο chipboard. Για να δουμε τι θα βγαλω! :lol: :lol: :lol:

Οντως Σαντυ πολύ πρωτότυπη !! Μου αρεσε αυτο το χρυσο γύρω από την φωτό αλλά δεν καταλαβα πως γίνεται ....

Εγω θέλω να κάνω ενα μίνι με εμπνευση από Βαλια και Ζωη !!!!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Οντως Σαντυ πολύ πρωτότυπη !! Μου αρεσε αυτο το χρυσο γύρω από την φωτό αλλά δεν καταλαβα πως γίνεται ....

Νομιζω ειναι κορδελα αριστερα δεξια απο τη φωτο.

Νομιζω ειναι κορδελα αριστερα δεξια απο τη φωτο.

Aκριβώς! Κορδέλα δαντελωτή είναι κολλημμένη!

EkcAp3.png

Εχθες βραδυ αρχισα να δουλευω μια συνθεση αλλά εκτος διαγωνισμου, θα παιξω και πρωτη φορα με φραση απο chipboard. Για να δουμε τι θα βγαλω! :lol: :lol: :lol:

Μια χαρά θα τα πας!

Αλήθεια πώς βάφονται? Πήραμε τόσα σχεδιάκια από το imaginarium κι εγώ δεν έχω ιδέα πώς βάφονται!:tongue:

EkcAp3.png

Διαβασε ενα ποστ της Βικυς http://vartig12.blogspot.com/2011/11/my-projects-with-chipboard.html και ενα αντιστοιχο της nadia canizzo http://samnadia.blogspot.com/2011/12/for-love-of-chipboard.html για το πως βαφονται. μη νομιζεις κι εγώ φολα θα βγαλω... :lol:

Λοιπον, μαζευω ερωτησεις:

1. Τι ειναι το gesso, τι εφφε επιτυγχανουμε με αυτό και πως το δουλευουμε?

2. Το λευκό ακρυλικό χρώμα (στο she για παραδειγμα) δινει αλλο εφφε απο ότι θα μας εδινε ενα pigment λευκο?

3. Τι ειναι το utee και τι διαφορα εχει απο τις κλασσικες σκονες για embossing? Στο A moment in time που το εβαλες σε όλο τον τιτλο ειναι για να γυαλίσει? Θα μπορουσες δηλαδή να ειχες βαλει και glossy accents αντί για τη διαφανη σκονη?

4. Για το Mini tutorial πρεπει οπωσδηποτε να χρησιμοποιησουμε ακρυλικές μπογιες? (εκτός φυσικά του crackle accents) Δε γινεται με απλό μελανι?

Αυτα προς το παρόν! :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...