Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Τέλεια νέα, με το καλό το μικρό σου θαυματάκι, συγχαρητήρια! 

Κορίτσια όποια κοπέλα δεν έχει διαβάσει το It starts with an egg και ενδιαφέρεται να το βρει σαν audiobook, μπορεί μέσω amazon να ενεργοποιήσει την προσφορά της audible με 0,99€/μήνα (ή 0,99 λίρες/μήνα αν χρησιμοποιεί το amazon uk) για τους 3 πρώτους μήνες και να το λάβει με το ticket που σου δίνει η συνδρομή, σαν audiobook. Την προσφορά μπορείτε να την ενεργοποιήσετε από την σελίδα της amazon αν αναζητήσετε το βιβλίο ή αν κατεβάσετε την εφαρμογή audible και συνδεθείτε μέσω amazon λογαριασμού, από το email που θα σας έρθει. Προϋπόθεση πως είναι πολύ καλά τα αγγλικά σας, αν και είναι πολύ καλά ηχογραφημένο σαν audiobook. Το ίδιο ισχύει και για το it starts with the bump της ίδιας συγγραφέως και άλλους τίτλους. Για όσες δεν προλαβαίνουν να διαβάσουν βιβλία είναι πολύ καλό ντιλ! Φυσικά μπορείτε να βρείτε άπειρους τίτλους βιβλίων στα αγγλικά αν σας αρέσει και να ακυρώσετε την συνδρομή σας όποτε θέλετε. 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα Σοφία! Περαστικά σας...!

Η τιλντα ειναι ζωγραφισμενη με copic. Όταν αγορασω περισσότερα distress μελανια θα δοκιμασω κι αυτην την τεχνική που σας ειχα πει (ταμποναρουμε με τα distress μελανια μια ακρυλική βαση σφραγίδας και με ελαφρα μουσκεμενο πινελο ανακατευουμε και γινεται ενα παλ χρωμα). Θα δίνει ενα πολύ γλυκο αποτελεσμα!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα! Σοφία περαστικά!

Αυτό το είδατε? Είναι καινούργιο! Ελληνικό σάϊτ κατασκευών!

http://www.tvcrafts.gr/

Μου είχαν δώσει καρτούλα τους στην έκθεση της χειροτεχνίας, έγραφε ότι θα ξεκινούσαν 1η Δεκεμβρίου, έμπαινα κάθε μέρα, αλλά δε λειτουργούσε η σελίδα.:-( Ξαναμπήκα σήμερα και έχει ξεκινήσει!:-) Για να δούμε τι άλλο θα φτιάξουμε!

EkcAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Χάθηκα όλο το σαββατοκύριακο αλλά είχα τρελό τρέξιμο. Ετοίμαζα τα υλικά για τις καρτούλες που θα φτιάξουμε στο νηπιαγωγείο της μικρής μου. Ο paper trimmer μου μάλλον τα έβγαλε τα λεφτά του ήδη! Ελπίζω να βγει καλό το αποτέλεσμα αλλά προπάντων να το χαρούν τα παιδιά. Έχω κανονίσει να πάω την Τετάρτη. Και μόλις πριν λίγο τελειώσαμε τα μπισκοτόσπιτα που φτιάξαμε μαζί με τα κορίτσια μου. Το έχουμε καθιερώσει κάθε χρόνο και το χαρήκαμε πολύ. Η κουζίνα πάλι δε θα το'λεγα.

Σοφία περαστικά στο κοριτσάκι σου. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Κορίτσια τα tag σας υπέροχα. Εύχομαι καλή επιτυχία. Δυστηχώς εγώ δεν πρόλαβα να φτιάξω αν και το ήθελα πολύ. Την επόμενη φορά.

Σάντυ το tvcrafts το έχω δει εδώ και μέρες αλλά δεν πρόλαβα να σας το προτείνω. Έχει ωραίες κατασκευούλες για τα χριστούγεννα. Εγώ ήδη έκανα πράξη το στολίδι για το δέντρο με την κορδέλα και τις χάντρες. Να θυμηθώ να σας το δείξω.

Σας φιλω γλυκά και σας καληνυχτώ.

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μας πειραξε το εμβόλιο ιλαρας και ήμασταν με 39-5πυρετό. Είμαι σπίτι μαζί της σήμερα. Είναι καλύτερα..τα είδα όλα .. Αγοράσατε τίποτα το σκ ?

OiaRp2.png

Βαλια δεν κατάλαβα αυτό πως γίνεται με τα μελάνια. Βάλε ένα λινκ. Πάντως τήν χρωματισες τέλεια τήν τιλντά . Να μου πεις ποιους κόπηκ έχεις βάλει. Φιλιά σε όλες.

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ. Μάλλον μας πειραξε το εμβόλιο ιλαρας και ήμασταν με 39-5πυρετό. Είμαι σπίτι μαζί της σήμερα. Είναι καλύτερα..τα είδα όλα .. Αγοράσατε τίποτα το σκ ?

Πωπω....περαστικά κοπέλα μου!!!

Σοφια, δυστυχως δε θυμαμαι καθολου που το ειχα δει το βιντεο. Σιγουρα ήταν στο youtube, αλλά δε θυμαμαι τιποτε άλλο... :oops: Αν ειμαι τυχερη και το ξαναβρω, θα βαλω link.

Για τους κωδικους των copic, θα τα γραψω το βραδυ απο το σπιτι...

Η μικρή σου ειναι καθολου καλύτερα? Αυριο θα ερθεις, να σου φερω τα χαρτια?

Καλημέρα!

Πώς είναι σήμερα το παιδί?

Καλησπέρα κορίτσια.

Χάθηκα όλο το σαββατοκύριακο αλλά είχα τρελό τρέξιμο. Ετοίμαζα τα υλικά για τις καρτούλες που θα φτιάξουμε στο νηπιαγωγείο της μικρής μου. Ο paper trimmer μου μάλλον τα έβγαλε τα λεφτά του ήδη! Ελπίζω να βγει καλό το αποτέλεσμα αλλά προπάντων να το χαρούν τα παιδιά. Έχω κανονίσει να πάω την Τετάρτη. Και μόλις πριν λίγο τελειώσαμε τα μπισκοτόσπιτα που φτιάξαμε μαζί με τα κορίτσια μου. Το έχουμε καθιερώσει κάθε χρόνο και το χαρήκαμε πολύ. Η κουζίνα πάλι δε θα το'λεγα.

Σοφία περαστικά στο κοριτσάκι σου. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό.

Κορίτσια τα tag σας υπέροχα. Εύχομαι καλή επιτυχία. Δυστηχώς εγώ δεν πρόλαβα να φτιάξω αν και το ήθελα πολύ. Την επόμενη φορά.

Σάντυ το tvcrafts το έχω δει εδώ και μέρες αλλά δεν πρόλαβα να σας το προτείνω. Έχει ωραίες κατασκευούλες για τα χριστούγεννα. Εγώ ήδη έκανα πράξη το στολίδι για το δέντρο με την κορδέλα και τις χάντρες. Να θυμηθώ να σας το δείξω.

Σας φιλω γλυκά και σας καληνυχτώ.

Για να δούμε το στολίδι σου!

Μια άσχετη συμβουλή (χωρίς παρεξήγηση). Όταν πας στο νηπιαγωγείο για να κάνετε τις κάρτες με τα παιδιά, να τους δείξετε στην αρχή, αλλά να τα αφήσετε να τις κάνουν μόνα τους και όπως βγουν, ας μη βγουν και τέλειες, σημασία έχει να προσπαθήσουν να τις κάνουν μόνα!

EkcAp3.png

Βαλια δεν κατάλαβα αυτό πως γίνεται με τα μελάνια. Βάλε ένα λινκ. Πάντως τήν χρωματισες τέλεια τήν τιλντά . Να μου πεις ποιους κόπηκ έχεις βάλει. Φιλιά σε όλες.

Βρε κορίτσια καλημέρα!!!

Για πείτε και στην άσχετη: τί είναι η tilda και τί είναι οι copic?

Επείσης, μπορώ να βάλω όποιο μελάνι θέλω στην άκρη μιας φιγούρας που έχω κόψει για να δώσω όγκο, ή πρέπει να είναι κάποιας είδικής κατηγορίας μελάνι (π.χ distress κλπ). Τα έχω μπλέξει λίγο????

Help!

καλημέρα !

Ειμαι στην δουλειά , η μικρη καλύτερα θα δούμε ....

Bιβή copic είναι μαρκαδόροι για ζωγραφική ( σφραγίδες σίγουρα )

Tilda είναι σφραγίδα από μια εταιρία magnolia ...δες εδω http://magnoliainspiration.typepad.com/my_weblog/

kai edv http://colormecopic.blogspot.com/

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Για να δούμε το στολίδι σου!

Μια άσχετη συμβουλή (χωρίς παρεξήγηση). Όταν πας στο νηπιαγωγείο για να κάνετε τις κάρτες με τα παιδιά, να τους δείξετε στην αρχή, αλλά να τα αφήσετε να τις κάνουν μόνα τους και όπως βγουν, ας μη βγουν και τέλειες, σημασία έχει να προσπαθήσουν να τις κάνουν μόνα!

Καλημέρα και απο εμένα σε όλη την παρέα.

Σάντυ, κάπως έτσι το έχω κι εγώ στο μυαλό κι ευχαριστώ για την συμβουλή. Έχω τυπώσει σε χαρτόνι το πατρόν του μπισκοτούλη και θα δώσω σε κάθε παιδάκι από ένα για να το κόψει περιμετρικά μόνο του. Αν χρειάζεται βοήθεια, φυσικά θα το βοηθήσω. Έχω ετοιμάσει από ένα σακουλάκι για το κάθε παιδάκι που έχει μέσα το πατρόν και όλα τα υλικά που χρειάζονται για τη διακόσμησή του : ματάκια, μυτούλα, κουμπάκια, έτσι ώστε το κάθε παιδάκι να φτιάξει μόνο του το δικό του. Έχω ετοιμάζει τις βάσεις της κάθε κάρτας και θέλω το κάθε παιδάκι να τη διπλώσει μόνο του και μετά να τη στολίσει με τον μπισκοτούλη. Απλά εγώ έχω κόψει τα χαρτόνια για να γίνουν όλες οι κάρτες ίδιου μεγέθους. Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή έχετε είναι ευπρόσδεκτη γιατί αύριο είναι η μεγάλη μέρα.

Φωτογραφία από το στολίδι θα σας δείξω μόλις λίγο ηρεμήσω από το πολύ τρέξιμο. Το έχω φωτογραφίσει, οπότε θα γίνει κι αυτό.

Αύριο έχει και η μεγάλη μου κόρη γιορτή για την ντενεκεδούπολη και έπρεπε να ετοιμάζω και τη δική της στολή. Θα είναι ντενεκεδάκι και έτσι πήρα ασημί χαρτόνι για το σώμα, έκοψα στα σημεία που θα μπουν τα χέρια, ένωσα με βέλκρο (θαυματουργό!) στο πλάϊ έτσι ώστε να μπορεί να ανοίγει και να κλείνει η στολή και κόλλησα επάνω φωτογραφίες από διάφορα προϊόντα που είναι σε κονσερβοκούτια. Όσον αφορά τη διακόσμηση βασίστηκα στις οδηγίες της δασκάλας, ίσως μόνη μου να έκανα κάτι διαφορετικό. Πάντως έγινε ωραία και το σημαντικό είναι ότι αρέσει στην κόρη μου.

Άντε με το καλό να τελειώσουν αυτά αύριο για να πιάσω να κάνω και τίποτα άλλο γιατί μου έλειψε.

sto 1.57
με τι εργαλείο τσακίζει το χαρτι ?
δεν ειδα τι χρησιμοποιησε, αλλά ο τριμμερ που πηρες αν του βαλεις την κοπιδα για το scoring, μια χαρα θα κανει τη δουλεια.

Ωραιο βιντεο!

Κοριτσια, πειτε μου μια ιδεα: την αλλη Δευτερα θα εχουμε το γλυκοπαζαρο στο σχολειο της κορης μου και θα φτιαξω cupcakes. Σκεφτομουν να φτιαξω στολιδακια, αυτα που ειναι ενα σχεδιο απο χαρτι κολλημενο σε μια οδοντογλυφίδα και στερεωμενο σε καθε κεκακι, δεν εχω όμως πολύ παιδικα σχεδια σε κοπτες, ουτε χριστουγεννιατικα. Εχετε καμια ιδεα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...