Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!! Ποσο τελεια νεα!! Με το καλο ο μπεμπουλης!!❤❤ 

11 ώρες πρίν, amelena είπε:

Κορίτσια από χθες άρχισαν οι έντονες ναυτίες! Δεν ξέρω τι να κάνω να τις ανακουφίσω… καμία ιδέα;

Καλημερα! Το ειχα γραψει κ σε μια αλλη κοπελα εδω. Οι φρυγανιες ειναι η λυση για ανακουφιση. Τρως αρχικα 1 με 2 μολις ξυπνησεις, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, για να κρατησουν τα πρωινα υγρα!! 

• Ευχαριστώ 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Βίκυ έκανα την κατάθεση σήμερα στην κάρτα σου στην τράπεζα Κύπρου και θα περιμένω με αγωνία την παραγγελία! Ευχαριστούμε για την εξυπηρέτηση!

Ευχαριστώ Σαντυ μου! Δε μου εχουν στείλει ακόμη το paypal invoice οπότε λογικα θα τα παραλαβουμε με το νεο ετος...γινεται και χαμος στα ΕΛΤΑ τη περιοδο των γιορτων...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ Σαντυ μου! Δε μου εχουν στείλει ακόμη το paypal invoice οπότε λογικα θα τα παραλαβουμε με το νεο ετος...γινεται και χαμος στα ΕΛΤΑ τη περιοδο των γιορτων...

Kανένα πρόβλημα καλέ, ας έρθουν όποτε θέλουν!

EkcAp3.png

Ποια ξέρει να μου λύσει άλλη μια απορία για τα blogs? Η λίστα των ιστολογίων που παρακολουθώ έχει γύρω στα 30 ιστολόγια. Όμως δε μου εμφανίζονται πάντα όλα στη λίστα! Άλλες φορές μου εμφανίζονται όλα, άλλες μόνο 6 συγκεκριμένα. Χωρίς να αλλάξω κάτι... Γιατί άραγε???

EkcAp3.png

Σαντυ, αν βρεις τη λυση σε αυτο το προβλημα, πες μου το κι εμενα. Καθε φορα που βρισκω ενα ωραιο μπλογκ, γινομαι αναγνωστρια, αλλά στη λίστα δεξια βλεπω μονο μερικά, τα καινουρια δεν προστιθενται. Κι εγώ το ψαχνω μερες...

Βίκυ, σου εστειλα email για την παραγγελία. Σαντυ, την καταθεση στην καρτα πως την εκανες?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σαντυ, αν βρεις τη λυση σε αυτο το προβλημα, πες μου το κι εμενα. Καθε φορα που βρισκω ενα ωραιο μπλογκ, γινομαι αναγνωστρια, αλλά στη λίστα δεξια βλεπω μονο μερικά, τα καινουρια δεν προστιθενται. Κι εγώ το ψαχνω μερες...

Βίκυ, σου εστειλα email για την παραγγελία. Σαντυ, την καταθεση στην καρτα πως την εκανες?

Απλά, όπως κάθε κατάθεση! Έδωσα τον αριθμό της κάρτας, είπα πως είναι προπληρωμένη κάρτα, είπα το ονοματεπώνυμο της Βίκυς και τίποτα άλλο. (Στο χαρτί της κατάθεσης που μου έδωσαν, έγραφε πως είναι κάρτα.)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Είναι πολύ εκνευριστικό! Εμένα τα blogs που παρακολουθώ μπαινοβγαίνουν διαρκώς στη λίστα! Και δεν τα θυμάμαι απ' έξω για να τα ξαναβρώ!

EkcAp3.png

Απλά, όπως κάθε κατάθεση! Έδωσα τον αριθμό της κάρτας, είπα πως είναι προπληρωμένη κάρτα, είπα το ονοματεπώνυμο της Βίκυς και τίποτα άλλο. (Στο χαρτί της κατάθεσης που μου έδωσαν, έγραφε πως είναι κάρτα.)
πηγες σε καταστημα όμως. εγω δεν μπορω να παω το πρωί, εψαχνα πως να το κανω μεσω web banking.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

sto site magnolia αν αφησετε μηνυμα μπορει να κερδισετε κάτι κάθε μερα .....καλημερα !!!http://magnoliainspiration.typepad.com/my_weblog/

Επίσης και εγω βλε΄πω όσα εχω προσθεσει μπλογκ χειροκινητα..σε οσα εχω γινει απλά αναγνωστρια τιποτα!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Και για να ζηλέψετε λιγάκι, ήρθε το δώρο μου από το scrapbooking! Είχε πολύ ωραία πράγματα μέσα! Χαρτιά, brads, διακοσμητικά από τσόχα και από χαρτί, αυτοκόλλητα, stickers με στρασάκια, όλα σε πολύ ωραία σχέδια και χρώματα!!!

Το θέμα ήταν ότι ήρθε ο κούριερ χθες όταν έλειπα στην παιδική χαρά με το παιδί και βρήκα ειδοποίηση. Πήρα τηλ. και μου είπαν ότι θα το έστελναν πάλι τη Δευτέρα. Αλλά μπορούσα να πάω να το πάρω και μόνη! Σιγά μην περίμενα τη Δευτέρα! Πήγα το απόγευμα και το παρέλαβα με χαρά!

EkcAp3.png

καλημερα !

Santy πολύ ωραία ..θα φτιάξεις ωραία πραγματάκια!!

Βαλια ευχαιστω !Η τιλντα απλά υπέροχη......με τι την ζωγραφισες ??

Εγω εχω το παιδάκι μου με πυρετό ολο το βραδυ...μαλλον παρενεργεια εμβολίου..................

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...