Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Πωπω....καλέ κοριτσια...λιγες μερες ελειψα και εχετε γραψει τοσες σελιδες!!!! Εγινε ο Γαμος, ωραια περάσαμε, τωρα πισω στη ρουτινα...καλα που εχουμε και το χομπυ μας!

Να σας ζήσουν! Και στις κόρες σου!

Σαντυ συγχαρητηρια για τη νικη σου! ΠΑΡΑ πολυ προτοτυπη συνθεση!!!

Ευχαριστώ! (Αν και όπως είπα, δεν την πιάνω για νίκη!) Περιμένω όμως με ανυπομονησία το δωράκι μου!

Μου ηρθε ο λογαριασμος απο ID! θα σας στειλω σε όλες ενα μαιλ για να δειτε!

Φιλάκια!

Βίκυ εγώ θα πάω αύριο στην τράπεζα Κύπρου.

Καλά,για να πετύχεις κάτι στο σάιτ της Λένας,πρέπει να κάνεις τάμα.

Μια μέρα δεν μπήκα,πρόλαβε και έφερε κάτι πολύ ωραίες σφραγίδες και μάλιστα εξαντλήθηκαν.Θα προσλάβω άνθρωπο να είναι όλη μέρα ονλάιν και να παρακολουθεί.:lol:

Πολύ καλή σκέψη! Επίσης να έχει και δική του πιστωτική να χρεώνει!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σαντυ, πολύ ωραιο και το δικο σου tag! Λετε να φτιαξω κι εγω κανενα? Εχω κατι κενα στο δεντρο και λεω μηπως τα γεμισω με τις δημιουργίες μου... Μονο που το δικο μου θα ειναι ρομαντικο και σε αποχρώσεις ασημι-ροζ-λιλα-φουξια.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλημέρα σε όλες!!

Έφτιαξα κάτι μικρό για να κρεμάσω στην πόρτα του δωματίου της μικρής μου. Για πρώτη προσπάθεια νομίζω ότι βγήκε αξιοπρεπές, αλλά είναι σίγουρα πολύ φτωχό σε σύγκριση με τα δικά σας αριστουργήματα για να πάρω το θάρρος να το φωτογραφήσω και να σας το δείξω...

Σας διαβάζω για να μαθαίνω!!!

Βιβή, να μη λες οτι ειναι φτωχό το δικο σου, όλες αρχαριες ειμαστε, αν εξαιρεσεις τη Βικυ και τη Ζωή. Να μας το βαλεις να το δουμε. Καλή αρχή!

Διαφημίσεις

Την καλημέρα μου και από εμένα!

Βιβή, θέλουμε να το δούμε οπωσδήποτε!!! Είμαι σίγουρη ότι θα είναι υπέροχο όπως κάθε τι χειροποίητο. Και μη ντρέπεσαι καθόλου. Φυσιολογικά συναισθήματα. Κι εγώ έτσι ένιωθα και εξακολουθώ καμιά φορά αλλά δε το βάζω κάτω.

Σάντυ, το tag είναι πολύ γκλαμουράτο! Μ' αρέσει κι αυτό το στυλ και είναι γεμάτο glitter που σε αντιπροσωπεύει απόλυτα. Λες να δοκιμάσω κι εγώ; Φυσικά δεν έχω τα κατάλληλα υλικά αλλά μπορεί να αυτοσχεδιάσω με τα ήδη υπάρχοντα. Θα το δω το σαββατοκύριακο.

Βάλια για πες μου : Η κόρη σου πηγαίνει τρίτη δημοτικού, έτσι δεν είναι; Γράφετε τεστ αυτό το διάστημα; Γιατί εμάς μας έχει τρελάνει! Τη Δευτέρα πάλι έχουμε τεστ, στη Γλώσσα αυτή τη φορά. Το κορίτσι μου τρέχει και δε φτάνει και μαζί της κι εγώ.

Ειναι η τρίτη δημοτικου ετσι, μεχρι και στη μελετη περιβαλλοντος τους εβαλε τεστ η δικια μας δασκαλα. Αλλά απο την αρχη της χρονιας ξεκινησε και ετσι θα τραβηξει όλο το σχολικο ετος. Μας το ειχε πει στην αρχη της χρονιας ότι με καθε ευκαιρια θα βαζει τεστ πανω σε καθε ενοτητα σε όλα τα μαθηματα. Μονο στα θρησκευτικα δεν εχει βαλει ακομα τεστ (ευτυχως).

Κι εμεις τρεχουμε...

Ειναι η τρίτη δημοτικου ετσι, μεχρι και στη μελετη περιβαλλοντος τους εβαλε τεστ η δικια μας δασκαλα. Αλλά απο την αρχη της χρονιας ξεκινησε και ετσι θα τραβηξει όλο το σχολικο ετος. Μας το ειχε πει στην αρχη της χρονιας ότι με καθε ευκαιρια θα βαζει τεστ πανω σε καθε ενοτητα σε όλα τα μαθηματα. Μονο στα θρησκευτικα δεν εχει βαλει ακομα τεστ (ευτυχως).

Κι εμεις τρεχουμε...

Ααααα!!! Κατάλαβα. Είναι γενικό το κακό! Κουράγιο λοιπόν στα κοριτσάκια μας. Από νωρίς στα βάσανα. Κι εμείς δε γράψαμε Θρησκευτικά, ίσως γιατί δεν έχουμε και βιβλίο ακόμα!!!!!!

Ευτυχώς, δε λες τίποτα. Υπομονή μέχρι τις γιορτές για να ηρεμήσουνε κι αυτά τα καημένα. Της υποσχέθηκα μόλις κλείσουν τα σχολεία να πάμε να διαλέξει κάτι με χειροτεχνίες που της αρέσουν για να χαλαρώσει λιγάκι.

Της υποσχέθηκα μόλις κλείσουν τα σχολεία να πάμε να διαλέξει κάτι με χειροτεχνίες που της αρέσουν για να χαλαρώσει λιγάκι.
Οι παιδικές κατασκευες της Djeco ειναι πολύ καλές!

http://www.toys.gr/site.php?searchstr=djeco&perasma=555&file=products.xml

Αυτό http://www.toys.gr/site.php?&file=productdetails.xml&id=14616&categoryid=156&supplier=&agegroup=&pricerange= το ειχε φτιαξει πιο παλια η κορη μου και τα κρατησα, τωρα θα τα κανω καδρα για το δωματιο του μπεμπη... Μαζί με ότι του φτιαξω φυσικά! ;)

Διαφημίσεις

Χάθηκα λίγο γιατί φτιάχνω λίστες για τα δώρα των παιδιών (βαφτισίμια, ανήψια και άλλα).

Την ξέρω αυτή την εταιρία με τις κατασκευές και έχει πολύ ωραία πράγματα. Αυτό που κάνατε είναι πολύ γλυκό και νομίζω ότι θα ταιριάζει πολύ στο δωμάτιο του μπέμπη.

Εγώ έχω ανακαλύψει μια άλλη εταιρία ALEX, δε ξέρω αν την γνωρίζεις, η οποία έχει πολλά παιχνίδια κατασκευών και μάλιστα και scrapbooking!!! Δεν ξέρω κάποιο on-line ελληνικό κατάστημα γι' αυτό σου παραθέτω τη σελίδα από το site της.

http://www.alextoys.com/clay_tools

Σε βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου φέρνει κάποια παιχνίδια αυτής της εταιρίας αλλά όχι όλη τη γκάμα.

Συγνώμη για το off topic.

Λευκή ειναι πολυ ωραια! Δεν τα ηξερα, ειδικα αυτα http://www.alextoys.com/kids_scrapbook_kits ειναι μουρλια! Η δικια μου με περιτριγυριζει σαν το γυπα όταν δουλευω για να παρει τα κομματακια ή ότι δε χρειαστω τελικά και τα μαζευει με ευλαβεια σε ειδικο κουτι για να κανει κι εκεινη κατασκευες. Και με φωναζει κατασκευατζού! :lol: :lol: :lol:

Λενα, αν ακους, φερε μας τετοια για τις κορες μας! :D

Τέλεια ιδέα!!!

Έτσι θα εξασφαλίσει και τις μελλοντικές πελάτισές της.

Πάντως, πέραν της πλάκας, έχω παρατηρήσει ότι πολλές μαμάδες αναζητούν παιχνίδια με κατασκευές για τα παιδιά τους. Είναι πολύ δημιουργικά.

Σαντυ, πολύ ωραιο και το δικο σου tag! Λετε να φτιαξω κι εγω κανενα? Εχω κατι κενα στο δεντρο και λεω μηπως τα γεμισω με τις δημιουργίες μου... Μονο που το δικο μου θα ειναι ρομαντικο και σε αποχρώσεις ασημι-ροζ-λιλα-φουξια.
Σάντυ, το tag είναι πολύ γκλαμουράτο! Μ' αρέσει κι αυτό το στυλ και είναι γεμάτο glitter που σε αντιπροσωπεύει απόλυτα. Λες να δοκιμάσω κι εγώ; Φυσικά δεν έχω τα κατάλληλα υλικά αλλά μπορεί να αυτοσχεδιάσω με τα ήδη υπάρχοντα. Θα το δω το σαββατοκύριακο.

Σας ευχαριστώ! Και βέβαια να δοκιμάσετε να φτιάξετε! Κι εγώ θέλω να φτιάξω κι άλλα για τα δωράκια μου!

Καλημέρα σε όλες!!

Έφτιαξα κάτι μικρό για να κρεμάσω στην πόρτα του δωματίου της μικρής μου. Για πρώτη προσπάθεια νομίζω ότι βγήκε αξιοπρεπές, αλλά είναι σίγουρα πολύ φτωχό σε σύγκριση με τα δικά σας αριστουργήματα για να πάρω το θάρρος να το φωτογραφήσω και να σας το δείξω...

Σας διαβάζω για να μαθαίνω!!!

Να μην ντρέπεσαι καθόλου, όλοι από κάτι απλό ξεκινάμε και εξελισσόμαστε! Κι εμείς στην αρχή είμαστε ακόμη, έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας! Εδώ δεν κάνουμε διαγωνισμό ποια θα φτιάξει το καλύτερο, αλλά μοιραζόμαστε τις δημιουργίες μας, ενθαρρύνουμε και βοηθάμε η μια την άλλη! Και κυρίως μαθαίνουμε!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...