Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα φιλενάδες.

Τι κάνετε; Δε πρόλαβα να σας μιλήσω καθόλου εχθές γιατί είχα λίγη δουλίτσα. Όσο για τα απογεύματα, τρέχω και δε φτάνω. Λείπει και ο άντρας μου ταξίδι, μου προέκυψε και οδοντίατρος, συν το τρελό πρόγραμμα των παιδιών...Είμαι στα πρόθυρα υπερκόπωσης.

Σοφία μου μόλις είδα το tag σου. Είναι πολύ γλυκό και δε νομίζω ότι χρειαζόταν κάτι παραπάνω. Σημασία έχει να αξιοποιείς τα υλικά που έχεις. Τι έκανες με τη shaker card; Μου άρεσε πολύ. Θα δοκιμάσεις να την κάνεις;

Βάλια, εσύ πως τα πας; Κοντεύουν οι μέρες της άδειάς σου; Για πότε θα έρθουν τα χιρστούγεννα, χαμπάρι δε θα πάρουμε!

Καλημέρα φιλενάδες.

Τι κάνετε; Δε πρόλαβα να σας μιλήσω καθόλου εχθές γιατί είχα λίγη δουλίτσα. Όσο για τα απογεύματα, τρέχω και δε φτάνω. Λείπει και ο άντρας μου ταξίδι, μου προέκυψε και οδοντίατρος, συν το τρελό πρόγραμμα των παιδιών...Είμαι στα πρόθυρα υπερκόπωσης.

Σοφία μου μόλις είδα το tag σου. Είναι πολύ γλυκό και δε νομίζω ότι χρειαζόταν κάτι παραπάνω. Σημασία έχει να αξιοποιείς τα υλικά που έχεις. Τι έκανες με τη shaker card; Μου άρεσε πολύ. Θα δοκιμάσεις να την κάνεις;

Βάλια, εσύ πως τα πας; Κοντεύουν οι μέρες της άδειάς σου; Για πότε θα έρθουν τα χιρστούγεννα, χαμπάρι δε θα πάρουμε!

Θέλω να την κάνω αλλά περιμένω τα υλικά από την βαλια που για μια ακόμη φορά θα με βοηθησει !!!Και φυσικά να βρω χρόνο γιατι τα κανω όταν κοιμάται μεσημερια η μικρή !!:tongue:

OiaRp2.png

Bίκυ σου έστειλα και μειλ ..βασικά εγω εχω μισθοδοσια εθνική και με βολεύει...σε ρωτησα όμως τι εννοεις κάρτα κύπρου ..πιστωτική ..?

Ειναι prepaid card και οχι λογαριασμός! Αλλά αν σε βολευει η Εθνική, βαλτα εκει...δε πειραζει!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κόρες!!!

Βίκυ,κυρίως σε σένα απευθύνεται αυτή η ερώτηση,που ξέρεις πιο πολλά επί του θέματος.

Έχω σταμπάρει κάτι ωραίους κόπτες που τους έχει το αθηναϊκό,αλλά έχω μια αδυναμία στη Λένα και προτιμώ να ψωνίζω από εκείνην.

Ξέρεις αν θα φέρει τέτοια σχέδια,σαν και αυτόν που έβαλαν τα κορίτσια λίγο πιο πάνω για παράδειγμα...να μην την σκάω τώρα με ερωτήσεις.Αρκετά έχει κι αυτή στο κεφάλι της...:lol:

Λοιπόν, μίλησα με Λένα και μου είπε οτι βεβαίως και μπορει να φέρει οτι θελετε σε καλύτερη τιμη αρκεί να μην το θέλετε αμεσα (αυριο μεθαυριο δλδ) και να της στείλετε μειλ ενα λινκ με αυτο που θέλετε να φερει! Αν δεν το βρει στους προμηθευτές της θα σας ενημερωνει!

Σευχαριστω που μου απάντησες.

Μαλλον σας πετυχαίνω σε πολύυυυυ δουλειά.

Πειραιά και θελω περιπου 80 κομματια 2 διαφορετικών μεγεθών.Το χαρτι το εχω.Ευχαριστω και παλι

Λοιπόν, μίλησα με Λένα και μου είπε οτι βεβαίως και μπορει να φέρει οτι θελετε σε καλύτερη τιμη αρκεί να μην το θέλετε αμεσα (αυριο μεθαυριο δλδ) και να της στείλετε μειλ ενα λινκ με αυτο που θέλετε να φερει! Αν δεν το βρει στους προμηθευτές της θα σας ενημερωνει!

Βίκυ,σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!

Θα της στείλω αυτά που θέλω,προτιμώ να τα πάρω από εκείνη.Στηρίζουμε Λένα!!:D

Διαφημίσεις

Ειναι prepaid card και οχι λογαριασμός! Αλλά αν σε βολευει η Εθνική, βαλτα εκει...δε πειραζει!!!
Επειδη εγω ειμαι ντιπ ουφο σε κατι τετοια, περιμενω τον αντρα να σου τα περασει το βραδυ.
Μια χαρα, θα της στειλουμε προτιμήσεις!
Eυχαριστώ Βάλια μου!!! Αν και δεν εχω ελπίδες!!! Να'σαι καλα ομως που με σκεφτηκες!!! ;)
Γιατι λες ότι δεν εχεις ελπιδες? Clean n simple στυλ θελουν, όχι τα φορτωμενα της Gabi, αν και δεν ξερω πως μπορεις να πετυχεις τετοιο στυλ με τα προϊοντα της WP. Αν σε ενδιαφερει εγω λεω να το προσπαθησεις!
Σευχαριστω που μου απάντησες.

Μαλλον σας πετυχαίνω σε πολύυυυυ δουλειά.

Πειραιά και θελω περιπου 80 κομματια 2 διαφορετικών μεγεθών.Το χαρτι το εχω.Ευχαριστω και παλι

Ωχ πολλά θες και με την κοιλια ζοριζομαι! Δε θα σου επαιρνα λεφτα για να στα κοψω, αλλά ειναι πολλά τα κομματια σου...
http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=7577

εγω ρωτησα την Λενα για το παραπάνω ..

Ομορφο ειναι! Αλλά εγω ψηνομαι για τον προηγουμενο κοπτη που ειχες ποσταρει, γιατι μπορεις να φτιαξεις μεγαλα die-cuts που τα στερεωνεις σε χαρτονι κι εχεις μανι μανι ενα σουπερ φοντο/ βαση για LO.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

χμμμ, δε μοιαζουν με τα δικα σου, εχεις δικιο. Αυτο μου αρεσε παρα πολύ http://mylittleshoebox.typepad.com/.a/6a01156f7ff5fb970c0153942dd43d970b-popup

απορια: τωρα πως στην ευχη θα φτιαξεις τετοια LOs με τα χαρτια των WP??? :rolleyes:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Βασικά ο πρωτος ήταν πιο απλός και διακριτικος ...δεν ξερω τελικά ποιός είναι καλύτερος .....

Εγω εχω έναν κόπτη κύκλου γυρω στα 2,5-3 εκατοστα ...δεν έχω άλλο μεγεθος . Μενω Ηρακλειο , αν σε βολευει να περασεις με τα χαρτιά σου δεν έχω πρόβλημα ...αλλά πρεπει να σκεφτεις πως θα τα ενωσεις μετα στο ειχα ανφερει ξανα !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...