Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αυτο για τα βακτηρια μου φαινεται και μενα κουλο γιατι και μενα ειχε ο αντρας μου κατι ενοχλησεις ενω ειχα ηδη ξεκινησει διεγερση και μας ειχαν πει οτι σε περιπτωση που εδειχνε η καλλιεργεια κατι δε θα αξιζε να προχωρησουμε γιατι το σπερμα δε θα ηταν καλο παρολο που θα καναμε κι εμεις μικρογονιμοποιηση. 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα ! μόλις ήρθα από το ίκα , εγραψα εμβόλιο για την μικρη ...ο κακός χαμός εκεί , το ραντεβού 800 , ηρθε 820 και ηθελαν να μπουν αυτοί του 820...μια τρελα ..

εχω φερει πεταλουδιτσες

ΠΟιόν κόπτη για στρογγυλεμένες άκρες έχετε ??βλεπω εχει για μεγαλες γωνιες για μικρες...τι διαφορα εχουν ....?

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=6309

αυτο ειναι 2 σε ένα !

OiaRp2.png

Πωπω....καλέ κοριτσια...λιγες μερες ελειψα και εχετε γραψει τοσες σελιδες!!!! Εγινε ο Γαμος, ωραια περάσαμε, τωρα πισω στη ρουτινα...καλα που εχουμε και το χομπυ μας!

Βάλια επαθα σοκ με το ευχολογιο!!!!!! Ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!! Σαντυ συγχαρητηρια για τη νικη σου! ΠΑΡΑ πολυ προτοτυπη συνθεση!!! Πενυ καλη επιτυχια για το tag, Σοφία πολυ γλυκες καρτούλες! Λευκή,μια χαρα ειναι η φωτο σου και πολυ γλυκια και λουλουδενια η συνθεσή σου!! Χριστίνα...σε νιωθω...πολλάαααα εξοδαααα.....ολο και κατι θελουμε...κι εγω δηλαδη που εχω περισσοτερα...

Μου ηρθε ο λογαριασμος απο ID! θα σας στειλω σε όλες ενα μαιλ για να δειτε!

Φιλάκια!

Στείλε να δούμε ...

Εμένα μου ήρθαν και τα εργαλεία για το quilling !Να είναι καλά η Βάλια που μου έκοψε τα χαρτια !!!

Ρε παιδιά οι μισθοί όλο πεφτουν .....δεν μπορω εχω κουραστεί !!

Βικυ να σας ζήσουν τα παιδια !

OiaRp2.png

ΠΟιόν κόπτη για στρογγυλεμένες άκρες έχετε ??βλεπω εχει για μεγαλες γωνιες για μικρες...τι διαφορα εχουν ....?

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=6309

αυτο ειναι 2 σε ένα !

Πολύ ωραιος κοπτης!!!!!!
Πωπω....καλέ κοριτσια...λιγες μερες ελειψα και εχετε γραψει τοσες σελιδες!!!! Εγινε ο Γαμος, ωραια περάσαμε, τωρα πισω στη ρουτινα...καλα που εχουμε και το χομπυ μας!

Βάλια επαθα σοκ με το ευχολογιο!!!!!! Ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!! Σαντυ συγχαρητηρια για τη νικη σου! ΠΑΡΑ πολυ προτοτυπη συνθεση!!! Πενυ καλη επιτυχια για το tag, Σοφία πολυ γλυκες καρτούλες! Λευκή,μια χαρα ειναι η φωτο σου και πολυ γλυκια και λουλουδενια η συνθεσή σου!! Χριστίνα...σε νιωθω...πολλάαααα εξοδαααα.....ολο και κατι θελουμε...κι εγω δηλαδη που εχω περισσοτερα...

Μου ηρθε ο λογαριασμος απο ID! θα σας στειλω σε όλες ενα μαιλ για να δειτε!

Φιλάκια!

Να σας ζήσουν Βίκυ! Σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια! Θα δουμε πως θα βγει και το αγοριστικο, νομιζω ότι θα με δυσκολεψει/ περιορισει.

Εχθες τελειωσα και το ευχολογιο για την κορη του συναδελφου. Θα σας το ανεβασω κι αυτό, αλλά ειναι πολύ πιο απλό, ειναι με βαση την πρωτη τεχνοτροπια που ειχα ακολουθησει.

Ανυπομονουμε για την παραγγελία απο ID

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Γεια σας κόρες!!!

Βίκυ,κυρίως σε σένα απευθύνεται αυτή η ερώτηση,που ξέρεις πιο πολλά επί του θέματος.

Έχω σταμπάρει κάτι ωραίους κόπτες που τους έχει το αθηναϊκό,αλλά έχω μια αδυναμία στη Λένα και προτιμώ να ψωνίζω από εκείνην.

Ξέρεις αν θα φέρει τέτοια σχέδια,σαν και αυτόν που έβαλαν τα κορίτσια λίγο πιο πάνω για παράδειγμα...να μην την σκάω τώρα με ερωτήσεις.Αρκετά έχει κι αυτή στο κεφάλι της...:lol:

Γεια σας κόρες!!!

Βίκυ,κυρίως σε σένα απευθύνεται αυτή η ερώτηση,που ξέρεις πιο πολλά επί του θέματος.

Έχω σταμπάρει κάτι ωραίους κόπτες που τους έχει το αθηναϊκό,αλλά έχω μια αδυναμία στη Λένα και προτιμώ να ψωνίζω από εκείνην.

Ξέρεις αν θα φέρει τέτοια σχέδια,σαν και αυτόν που έβαλαν τα κορίτσια λίγο πιο πάνω για παράδειγμα...να μην την σκάω τώρα με ερωτήσεις.Αρκετά έχει κι αυτή στο κεφάλι της...:lol:

Αν τον φερει αυτον σε καλύτερη τιμη, τον θελω κι εγω!

Καλά,για να πετύχεις κάτι στο σάιτ της Λένας,πρέπει να κάνεις τάμα.

Μια μέρα δεν μπήκα,πρόλαβε και έφερε κάτι πολύ ωραίες σφραγίδες και μάλιστα εξαντλήθηκαν.Θα προσλάβω άνθρωπο να είναι όλη μέρα ονλάιν και να παρακολουθεί.:lol:

Διαφημίσεις

Kαλημέρα ...

Βάλια εννοείται ότι εγω όχι ...εχω μέλλον μπροστά μου . Αν φερει κοπτες η Λενα είμαι και εγω μέσα ...η αλήθεια είναι ότι και εγω επειδή δεν ψωνίζω συστηματικά δύσκολα βρίσκω και προλαβαίνω κάτι από Σαμο..

Εβαλα ένα tag στο blog μου ...Θα μπορούσε να είναι και καλύτερο αλλά δεν είχα άλλα υλικά !!!

Αυτό το καταστημα είναι αυτό που παίρνεις μέσω της εταιρίας του άντρα σου ?? Γιατι είναι ωραίο..από εκει πήρες και τα ψαλιδια ..

Οποιος μπορεί ας μου εξηγήσει και αυτο πως το έκανε γιατι δεν καταλαβα τίποτα..

http://gerryscrafts.blogspot.com/2011/12/doily-card-tutorial.html

OiaRp2.png

Καλημερα στον κοσμο της δικής μου αγνοιας και των δικων σας αριστουργημάτων.

Ποιος καλος ανθρωπος θα προσφερθει να μου κοψει σε καλη τιμη μερικά κυκλάκια που θελω για να φτιαξω μια γιρλάντα;

Ελπιζω να μην εχει πολύ κοπο αυτο που ζητάω.Σας ευχαριστω απο καρδιάς.:D:D:D:D

Kαλημέρα ...

Βάλια εννοείται ότι εγω όχι ...εχω μέλλον μπροστά μου . Αν φερει κοπτες η Λενα είμαι και εγω μέσα ...η αλήθεια είναι ότι και εγω επειδή δεν ψωνίζω συστηματικά δύσκολα βρίσκω και προλαβαίνω κάτι από Σαμο..

Εβαλα ένα tag στο blog μου ...Θα μπορούσε να είναι και καλύτερο αλλά δεν είχα άλλα υλικά !!!

Αυτό το καταστημα είναι αυτό που παίρνεις μέσω της εταιρίας του άντρα σου ?? Γιατι είναι ωραίο..από εκει πήρες και τα ψαλιδια ..

Οποιος μπορεί ας μου εξηγήσει και αυτο πως το έκανε γιατι δεν καταλαβα τίποτα..

http://gerryscrafts.blogspot.com/2011/12/doily-card-tutorial.html

εκοψε με το die αριστερα και δεξια αντι να το χρησιμοποιησει σα μπορντουρα, εκοψε ό,τι περισσευε και ετσι εφτιαξε την καρτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...