Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• dimu.tra Σε ευχαριστώ για την απάντηση...Ναι γνωρίζω την ανακατοσουρα του δημοσίου αλλά και τα λεφτά για τις ιδιωτικές κλινικές πολλά..Εννοεις να πάω επίσκεψη στο ιατρείο του γυναικολόγου κ να του πω αν μπορεί να μου κάνει λαπαροσκόπηση σε δημόσιο κ πόσα θέλει αν καταβαινω σωστά Ε;

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πένυ πολύ όμορφο ταg!!Kai εγω τρελαίνομαι για tags ....και πήρα μερικά έτοιμα γιατι δεν πιανει και το χερι μου να τα φτιάξω !!!Αυτός ο κόσμος του σκραπ δεν τελειώνει ποτε !!!!

OiaRp2.png

Πένυ, πολύ καλό!!! Μη στεναχωριέσαι, φαίνεται το τρισδιάστατο. Πολύ ωραία συνδύασες το χαρτί με τις νότες με το χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Λες να δοκιμάσω κι εγώ;

Τόσα πράγματα που θέλω να κάνω, που θα βρω το χρόνο; Έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα στο σχολείο, είναι και η περίοδος των τεστ και διαβάζουμε συνέχεια. Αν διαβάζουμε τόσο στην τρίτη δημοτικού, στο γυμνάσιο τι θα κάνουμε; Πρέπει να ετοιμάσω και μπισκοτοσπιτάκια για τη γιορτή του νηπιαγωγείου , καθώς και τα υλικά για τις καρτούλες που θα φτιάξω μαζί τους στο σχολείο. Ξέχασα να σας πω, ότι έφτιαξα δυο - τρεις κάρτες και τα παιδιά ψήφισαν για το ποια κάρτα θα φτιάξουμε μαζί. Ψήφισαν μια κάρτα που έχει πάνω έναν μπισκοτούλη! Και μάλιστα θα την κάνουμε και easel κάρτα.

Διαφημίσεις

Αυτό είναι ωραία ιδέα για ημερολόγιο γραφείου !!!!Αν βρω χρόνο θα φτιάξω ....χιχιχ !!

Πάντως προτεραιότητα έχουν τα παιδάκια μας και τα μαθήματά τους και μτά όλα τα άλλα. Και είναι ωραίο όταν αυτά συμπίπτουν , δηλαδή όταν φτιάχνεις κάποια κατασκευή για το σχολείο τους είναι πολύ όμορφο ...εγώ πριν ασχοληθώ δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα , τωρα μαθαίνω !

OiaRp2.png

Φυσικά και είναι ωραία ιδέα. Και απ' ότι είδες είναι και σχετικά εύκολη κατασκευή. Τέτοιες κάρτες είχα φτιάξει το καλοκαίρι για τις δασκάλες μας και αυτές ήταν και η αφορμή που μου ζητήθηκε να πάω στο νηπιαγωγείο και να φτιάξω κάρτες με τα παιδιά. Πιστέυω ότι με τη βοήθεια τη δική μου και της δασκάλας, θα μπορέσουν τα παιδάκια να τις φτιάξουν. Και φαντάσου, ότι αντί για το ημερολόγιο θα βάλουμε έναν μπισκοτούλη. Θα κόψουν τα παιδιά το περίγραμμά του που τους το δώσω τυπωμένο σε καφετί κανσόν και θα κολλήσουμε επάνω ματάκια, μυτούλα και κουμπάκια. Το δείγμα έγινε πολύ ωραίο και το σημαντικό είναι ότι άρεσε στα παιδιά. Η μικρή μου περιμένει εκείνη τη μέρα για να είναι η βοηθός μου!!! Τα χαρτιά για τη βάση της κάρτας θα τα ετοιμάσει η δασκάλα, της έχω δώσει δείγμα.

Σαντυ όταν παραλάβεις τα δωράκια πες μας για να μας τρέξουν τα σάλια !!!

Ναι, ναι!

Επιτελους, το ευχολογιο ανεβηκε. Πώς σας φαινεται?

Είναι υπέροχο!

Καλημερα!! ειπα και εγώ να δοκμάσω την τύχη μου στο διαγωνιμο της Λενας και εφτιαξα ενα tag !!

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/12/enjoy-scrappping.html

Αντε και να δουμε τι ψαρια θα πιάσουμε...

Πάρα πολύ ωραίο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Ποτε θα πας εκει >??Θα εχεις άδεια απο την δουλειά ??Πολύ ωραία ...χαίρομαι !

Ναι, θα πάρω άδεια. Είπα να αφιερώσω μια μέρα στη μικρή μου γιατί ασχολούμαι περισσότερο με τη μεγάλη λόγω μαθημάτων. Οι τύψεις της μάνας!

Κι εγώ χαίρομαι και το περιμένω με λαχτάρα! Μάλλον την άλλη εβδομάδα.

Λευκή, ειναι πολύ ωραια η καρτα! Δεν τις ειχα ξαναδει και μου αρεσαν πολύ!

Για πες, για τι πραγμα θες να με ρωτησεις?

Ξεχάστηκα τώρα! Μάλλον για τα tags και γενικά για τα καρτελάκια. Έχεις κάποιον κόπτη γι' αυτά; Και για τα υπέροχα λουλουδάκια και κορδέλες και στρασάκια και ... Είναι τόσα πολλά.

Συγνώμη που θα αλλάξω λίγο θέμα αλλά επειδή σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους θέλω την ειλικρινή σας γνώμη. Όπως έχω ξαναπεί δεν βγαίνω φωτογραφίες μόνη μου. Θέλησα να βάλω κι εγώ στο blog μου μια φωτογραφία μου (περισσότερο για εσάς εδώ στο forum) για να έχετε μια εικόνα για εμένα. Στην προσπάθειά μου αυτή, απομόνωσα τον εαυτό μου από μια οικογενειακή φωτογραφία αλλά το πρόσωπό μου αλοιώθηκε πολύ και δε ξέρω πως φαίνεται. Σήμερα που άνοιξα το blog μου από το γραφείο μου φάνηκε ότι τα μάτια μου δείχνουν να είναι μισόκλειστα (ειδικά το ένα). Εσείς τι βλέπετε; Και συγνώμη για το off topic. Δεν είμαι νάρκισσος σε καμία περίπτωση. Απεναντίας ντρέπομαι να εκθέτω τον εαυτό μου. Αλλά δεν κάνουμε και καλλιστεία. Θα το τσεκάρω και το βράδυ από το σπίτι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...