Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Σοφια, το βιντεο για τις μαργαριτες http://www.youtube.com/user/scrapbookinggr#p/a/u/1/NgsyEpjh7uQ και η κολλα http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=5702

Tέλειο το βιντεάκι,αλλά όχι άλλο κάρβουνο!!!:lol:

Τα μαλλιοκέφαλά μου θα δώσω προσεχώς...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Tέλειο το βιντεάκι,αλλά όχι άλλο κάρβουνο!!!:lol:

Τα μαλλιοκέφαλά μου θα δώσω προσεχώς...

Τι να πω που αμέσως το παραγγειλα :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:?? το εργαλειακι :-)

από αύριο θα αφήσω την πιστωτική σπίτι αλλιώς δεν εχω σωτηρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Santy συγχαρητηρια !!Εχεις σαρωσει !!Δυστυχως εγω εκείνη την μέρα δεν μπήκα καθόλου υπολογιστη ...!!Δεν χρειαστηκες πάντως την ψήφο μου !!!

Ευχαριστώ! Αλλά δεν πιάνεται για νίκη αυτή τη τη φορά! Αλλά δε με πειράζει καθόλου!

καλημερα σε όλες! επιτελους το πρωι της Κυριακής τελειωσα το ευχολογιο της κορης μου! το φωτογραφισα κιολας, καποια στιγμη θα κανω την αναρτηση στο blog.

Περιμένουμε να το δούμε!

Αλήθεια με το cropadile και τα πριτσίνια τι έγινε?

Καλή ερώτηση!!!

Με κοπίδι δε γίνεται; Μάλλον πρέπει να πάρω έτοιμο άλμπουμ.

Για το σκληρό, γκρι χαρτόνι λες? Με απλό κοπίδι δεν κόβεται με τίποτα! Δεν ξέρω μήπως κόβεται με κάποιο κοπίδι για χοντρά υλικά. Αλλά και πάλι θα δυσκολευτείς!

EkcAp3.png

Καλημέρα Βάλια.

Μόλις το είδα το άλμπουμ σου και... ζηλεύω πολύ! Μου άρεσε τρομερά. Το πέτυχες φιλενάδα!!! Θέλω κι εγώ να φτιάξω ένα τέτοιο! Μπορώ; Τα χαρτιά και τα διακοσμητικά που χρησιμοποίησες είναι υπέροχα. Πολύ κοριτσίστικο έτσι όπως μου αρέσει. Το άλμπουμ είναι από σφραγιδομάνια; Αν ναι, ποιος κωδικός;

Πρέπει να μελετήσω εντατικά τα βίντεο της Ζωής. Κάνει πολύ ωραία δουλειά και εσύ είσαι σίγουρα πολύ καλή μαθήτρια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα Λευκή! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!

Φυσικά μπορεις κι εσύ να φτιαξεις ενα τετοιο, δεν ειναι τοσο δυσκολο όσο φαινεται. Τα χαρτονια ειναι σκετα χαρτονια κομμενα 15x15 παχους 2 χιλ απο ενα μαγαζι στο κεντρο της Αθηνας. Τα χαρτια ηταν απο τη Λενα, αλλά επειδή εχουν εξαντληθει εδω και καιρο, εχει βγαλει το λινκ.

Να δω πως θα βγαλω το αγοριστικο τωρα... Όσο να πεις, στα κοριτσια, ειναι πιο ευκολο να βαλεις μπιχλιμπιδακια... Για τον ταλιμπαν να δω τι θα κανω...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Και φυσικά, βλέποντάς το διαπιστώνω πόσα υλικά χρειάζομαι ακόμη. Για πες, εκτός από το cropadile, που περιμένει στη λίστα μου τι άλλα υλικά χρησιμοποίησες; Οι σφραγίδες σου με τις πεταλούδες είναι φανταστικές. Και τα λουλούδια όλα είναι κουκλίστικα.

Καλημερα!! ειπα και εγώ να δοκμάσω την τύχη μου στο διαγωνιμο της Λενας και εφτιαξα ενα tag !!

http://mycraftcenter.blogspot.com/2011/12/enjoy-scrappping.html

Αντε και να δουμε τι ψαρια θα πιάσουμε...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...