Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε χάνεις να δοκιμάσεις. Καλές φαίνονται. Θα τις έχω κι εγώ στα υπόψιν.

Εγώ κοιτούσα τα χαρτόνια στο plaisio (Σοφία μεσ' στο μυαλό μου είσαι) για την κατασκευή μίνι άλμπουμ.

Απλά έχω μπερδευτεί λίγο για το τι να πάρω για εξώφυλλο και τι για τις εσωτερικές σελίδες.

Σας βάζω το λινκ με τα χαρτόνια μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε :

http://www.plaisio.gr/Search.aspx?keyword=%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B9&CategoryDisplayName=%ce%a7%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1&sort=default

Διαφημίσεις

Θυμήστε μου λίγο, το croapadile τρυπάει μέχρι 2mm;

Αν είναι έτσι, θα πρέπει να πάρω χαρτόνι πάχους περίπου 1,5mm γιατί θα το ντύσω και με scrapbooking χαρτιά. Τα λέω καλά ή κάνω λάθος; Ξεμπερδέψτε με!!!

Αν είναι έτσι, θα πρέπει να πάρω χαρτόνι πάχους περίπου 1,5mm γιατί θα το ντύσω και με scrapbooking χαρτιά. Τα λέω καλά ή κάνω λάθος; Ξεμπερδέψτε με!!!

αυτο τρυπάει τα πάντα , τα χαρτονια ομως πως θα τα κοψεις ?σου κανει 50*70??μαλλον με κοφτη απλό ...?

OiaRp2.png

Καλή ερώτηση!!!

Με κοπίδι δε γίνεται; Μάλλον πρέπει να πάρω έτοιμο άλμπουμ.

Έχω κόψει πολλές φορές με κοπίδι τα απλά χαρτιά.Για τέτοιο πάχος δεν ξέρω,μάλλον θα είναι λίγο πιο δύσκολο.

Και πάλι στα απλά,καμιά φορά όλο και ξεφεύγει το χέρι,μη νομίζεις...

Διαφημίσεις

Σοφία, πρεπει να συγκρινουμε τα μετρα κολλας για να δουμε ποιο προϊον συμφερει. Αν το κοιταξεις θα με υποχχρεωσεις, γιατι οπως σου ειπα με πηζουν!
Δε χάνεις να δοκιμάσεις. Καλές φαίνονται. Θα τις έχω κι εγώ στα υπόψιν.

Εγώ κοιτούσα τα χαρτόνια στο plaisio (Σοφία μεσ' στο μυαλό μου είσαι) για την κατασκευή μίνι άλμπουμ.

Απλά έχω μπερδευτεί λίγο για το τι να πάρω για εξώφυλλο και τι για τις εσωτερικές σελίδες.

Σας βάζω το λινκ με τα χαρτόνια μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε :

http://www.plaisio.gr/Search.aspx?keyword=%CF%87%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B9&CategoryDisplayName=%ce%a7%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1&sort=default

Για το εξωφυλλο αν θες βαζεις πιο χοντρο χαρτονι απο ότι στις εσωτερικες σελίδες. Ειναι θεμα γουστου, πηγαινε να τα δεις απο κοντα. Εγω εκανα το ευχολογιο με 2 χιλ σε όλες τις σελίδες, αλλά μπορείς και με 1,5. Αν δεις στη sfragidomania, εχουν δυο προτασεις, α) όλες οι σελίδες 1,5 χιλ. και β) η πρώτη 1,5 και οι αλλες 1 χιλ. Ότι σου αρεσει κανεις.
Δεν το ξερω.

Τρυπαει πολύ ανετα τα 2 χιλ, ακομα και ντυμενα με χαρτια scrapbooking, δεν εχεις κανενα πρόβλημα.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Αυτά τα χαρτόνια είναι καλά?Αξίζει να τα πάρω?

Κάνουν μόνο για μίνι ή και για συνθέσεις?

Λογικά μονο για μινι αν κοπουν σωστα!

Για σύνθεση δεν χρειάζεσαι χαρτόνι απο πίσω . Η βαση σου είναι το χαρτί που θα επιλέξεις ..Τωρα αν θες να κολλησεις από πίσω κάτι να είναι σταθερο αλλά δεν χρειαζεται,.

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...