Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ελα τώρα εγώ έχω φίλη που μου είπε πως έπιασε με την μια και ξέρω προσπαθούσαν 10 χρόνια, μάλιστα μου είχε πει πριν 1 χρόνο πως σκέφτεται την εξωσωματική. Κ ο άντρας της συμπεριφέρεται και λέει ότι οι κολυμβητές του είναι πρωταθλητές και με την μια έπιασαν. Εχουμε ακούσει βλακείες με το τσουβάλι όλες, δόξα το θεό. Κλείστε τα αυτιά σας και κυρίως μιλήστε! Απαντήστε όπως τους αρμόζει ή απλά απομακρύνετε άτομα που σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Εχουμε άλλα πράγματα για να μας χαλάσουν την διάθεση, να μας λείπουν κάτι τέτοια. 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Χάθηκα αλλά απ' ότι είδα εξαφανισμένες είστε κι εσείς!

Σάντυ, καμιά φορά σημασία έχει το αποτέλεσμα και σ' αυτή την περίπτωση η νίκη.

Για να είμαι ειλικρινής, αν και δεν είδα την άλλη συμμετοχή, είμαι σίγουρη ότι η δική σου σύνθεση θα είχε διακριθεί ακόμη και με ψηφοφορία. Πρωσωπική μου εκτίμηση.

Για πείτε, τι καλό ετοιμάζετε για τα χριστούγεννα; Με τι ασχολείστε αυτό το διάστημα;

Εμένα πάντως με βλέπω να τρέχω πανικόβλητη μέχρι τις γιορτές (όπως κάθε χρόνο) για να τα προλάβω όλα. Κι ακόμη δεν έχω ετοιμάσει και τις λίστες με τα ψώνια μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι, εγώ έκανα λάθος! Πρέπει να έχουν το μεγαλύτερο κενό μεταξύ τους, έχεις δίκιο! Μόλις δοκίμασα κανονικά στο Α1 και μπαίνει κανονικά το πριτσίνι. Με το δικό σου γιατί δεν μπαίνουν???:rolleyes:
κατι θα κανω λαθος βρε Σαντυ, δεν εξηγειται αλλιώς. φαντασου, τα δοντακια δεν ανοιγουν όλα να αγκαλιασουν την τρυπα απο την πισω μερια, καποια μενουν ορθια... μηπως θελει πιο πολύ δύναμη???

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Λευκη, τωρα τελειωνω το μινι για τα γενεθλια της κορης μου (αν βρω πως μπαινουν τα πριτσίνια), μετα θα ξεκινησω το μινι για τη γεννηση του μπεμπη, ενδιαμεσα λεω να συμμετασχω στη νεα προκληση του OUAS. Χριστουγεννιατικο δεν θα κανω τιποτε φετος, ισως κατι μικρό μονο για το στολισμο του τραπεζιου. Α, θα κανω κι ενα μινι για την κορη ενος συναδελφου.

Βάλια, φουλ πρόγραμμα βλέπω!!!

Μπράβο σου που τα προλαβαίνεις όλα. Περιμένω φωτογραφίες από το μίνι σου.

Εγώ ελπίζω μέχρι τις γιορτές να αγοράσω τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή μίνι άλμπουμ. Χρειάζομαι το cropadile, κρίκους, πιρτσίνια και χοντρά χαρτόνια ή έτοιμο άλμπουμ από σφραγιδομάνια για παράδειγμα. Ξεχνάω κάτι;

Χάθηκα αλλά απ' ότι είδα εξαφανισμένες είστε κι εσείς!

Σάντυ, καμιά φορά σημασία έχει το αποτέλεσμα και σ' αυτή την περίπτωση η νίκη.

Για να είμαι ειλικρινής, αν και δεν είδα την άλλη συμμετοχή, είμαι σίγουρη ότι η δική σου σύνθεση θα είχε διακριθεί ακόμη και με ψηφοφορία. Πρωσωπική μου εκτίμηση.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Για πείτε, τι καλό ετοιμάζετε για τα χριστούγεννα; Με τι ασχολείστε αυτό το διάστημα;

Εμένα πάντως με βλέπω να τρέχω πανικόβλητη μέχρι τις γιορτές (όπως κάθε χρόνο) για να τα προλάβω όλα. Κι ακόμη δεν έχω ετοιμάσει και τις λίστες με τα ψώνια μου!!!

Εγώ τίποτα χριστουγεννιάτικο δεν έχω κάνει, αν προλάβω ίσως κάνω κανένα στολίδι για το σπίτι.

Επίσης αν ξεκινήσω εγκαίρως, ίσως συμμετέχω και στο trust του ΒΙΤW.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ ελπίζω μέχρι τις γιορτές να αγοράσω τα απαραίτητα υλικά για την κατασκευή μίνι άλμπουμ. Χρειάζομαι το cropadile, κρίκους, πιρτσίνια και χοντρά χαρτόνια ή έτοιμο άλμπουμ από σφραγιδομάνια για παράδειγμα. Ξεχνάω κάτι;

Για καλύτερο αποτέλεσμα να πάρεις και πολύ καλή διάθεση για δημιουργία!!!

EkcAp3.png

Σταματαω τη δουλεια απο 15/12 οποτε θα εχω χρόνο, γιαυτο ακους να λεω πολλά! Προς το παρόν το μινι της κορης του συναδελφου επειγει γιατι πρεπει να το δωσω πριν φυγω, αλλά αυτό θα ειναι ευκολο, 4-5 ωρες δουλεια το υπολογιζω. (αρκει να βρω 4-5 ωρες μαζεμενες) Φωτο απο το μινι θα βαλω, ίσως και αυτό το ΣΚ, απλά δε θα ειναι τελειωμενο. Μια ιδεα όμως θα την παρετε...

κατι θα κανω λαθος βρε Σαντυ, δεν εξηγειται αλλιώς. φαντασου, τα δοντακια δεν ανοιγουν όλα να αγκαλιασουν την τρυπα απο την πισω μερια, καποια μενουν ορθια... μηπως θελει πιο πολύ δύναμη???

Πρέπει να ανοίξουν όλα τα δοντάκια από το πριτσίνι. Πίεσε πιο δυνατά! Και δοκίμασε και με άλλα πριτσίνια, μήπως αυτό που έβαλες ήταν ζαβό!

EkcAp3.png

Για καλύτερο αποτέλεσμα να πάρεις και πολύ καλή διάθεση για δημιουργία!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο!

Με την παρέα σας πάντως έχω αρκετή.

Ελπίζω μόνο να μην κλατάρω από το πολύ τρέξιμο.

Σταματαω τη δουλεια απο 15/12 οποτε θα εχω χρόνο, γιαυτο ακους να λεω πολλά! Προς το παρόν το μινι της κορης του συναδελφου επειγει γιατι πρεπει να το δωσω πριν φυγω, αλλά αυτό θα ειναι ευκολο, 4-5 ωρες δουλεια το υπολογιζω. (αρκει να βρω 4-5 ωρες μαζεμενες) Φωτο απο το μινι θα βαλω, ίσως και αυτό το ΣΚ, απλά δε θα ειναι τελειωμενο. Μια ιδεα όμως θα την παρετε...

Άντε κορίτσι μου, να ξεκουραστείς λίγο. Κι εγώ το ίδιο διάστημα είχα σταματήσει από τη δουλειά στις εγκυμοσύνες μου. Και τα δυο κορίτσια μου είναι γεννημένα τον Ιανουάριο!!!

Έχω αφήσει κάποιες μέρες υπόλοιπο από την άδειά μου και ευελπιστώ να τις πάρω μέσα στις γιορτές.

Διαφημίσεις

Μήπως να βάλεις τον άντρα σου να δοκιμάσει; Μη ζορίζεσαι και πολύ στην κατάστασή σου.

Πρέπει να ανοίξουν όλα τα δοντάκια από το πριτσίνι. Πίεσε πιο δυνατά! Και δοκίμασε και με άλλα πριτσίνια, μήπως αυτό που έβαλες ήταν ζαβό!
Δοκιμασα με τρία πριτσινια, μαλλον εγώ ειμαι ζαβή! :tongue:
Άντε κορίτσι μου, να ξεκουραστείς λίγο. Κι εγώ το ίδιο διάστημα είχα σταματήσει από τη δουλειά στις εγκυμοσύνες μου. Και τα δυο κορίτσια μου είναι γεννημένα τον Ιανουάριο!!!

Έχω αφήσει κάποιες μέρες υπόλοιπο από την άδειά μου και ευελπιστώ να τις πάρω μέσα στις γιορτές.

Καλές δημιουργίες! :D

Μήπως να βάλεις τον άντρα σου να δοκιμάσει; Μη ζορίζεσαι και πολύ στην κατάστασή σου.
μου υποσχεθηκε ότι το Σαββατο θα το κοιταξει! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...