Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα δεν βρίσκω εκείνο που είδα,αλλά κι αυτό το ίδιο είναι.

Τελικά είναι πανεύκολο.Ελπίζω μόνο να έχει κανένα εγχειρίδιο μέσα στο cropadile,γιατί με τόσες δουλειές που κάνει δεν θα ξέρω τί μου γίνεται.:tongue:

Ευχαριστώ Χριστίνα! Παω να το δω.
Πολύ εύκολα μπαίνουν, ένα κλατς είναι! Σου είχα γράψει σε προηγούμενο post τις ρυθμίσεις των κύβων!
Στα πριτσινια που πηρα εγραφε να βαλω το εργαλειο στο Α1. Εκει το εβαλα αλλά δε μου διπλωσε καλά την πισω πλευρα. Στην αρχη νομιζα ότι εφταιγε που το εβαζα σε χοντρο χαρτονι 2 χιλιοστών, αλλά το δοκιμασα και σε μια κολλα Α4 και παλι τα ιδια...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Χριστίνα, στο μυαλό μου εισαι! Αυτο το βιντεο ειδα κι εγώ εχθες και λεω "ευκολο φαινεται, παω να το δοκιμασω"! :lol:

Όπως θα ειδες και πιο πανω, παταγώδης η αποτυχία μου!!! :tongue:

Σαντυ, εψαξα μεσω της συνθετης αναζητησης post δικά σου που να περιεχουν τη λεξη cropadile για να βρω τις ρυθμίσεις που μου ειχες γραψει αλλά δεν ημουν τυχερη. Μήπως θυμασαι ποτε το ειχες ποσταρει?

Kαλημέρα! Βάλια προσπάθσε πάλι, όντως Τοp A, Base 1 είναι για τα απλά πριτσίνια, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπήκαν τα άτιμα!

Τελικά όπως το περίμενα, δε θα γίνει καθόλου ψηφοφορία στο scrapbooking.gr, μόλς διάβασα ότι θα πάρουμε κι οι δύο συμμετοχές δωράκι! Τι ωραία!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σαντυ, εψαξα μεσω της συνθετης αναζητησης post δικά σου που να περιεχουν τη λεξη cropadile για να βρω τις ρυθμίσεις που μου ειχες γραψει αλλά δεν ημουν τυχερη. Μήπως θυμασαι ποτε το ειχες ποσταρει?

Κάτσε να ψάξω κι εγώ!

EkcAp3.png

Έχω βάλει πριτσίνια, πολύ εύκολο είναι! Βάζω πάντα στα άλμπουμ για να μη χαλάνες οι τρύπες με τη συνεχή τριβή από το γύρισμα των σελίδων.

Top A Base 1 για μεγάλα πριτσίνια

Τοp C Βase 3 για μικρά πριτσίνια

Για τα brads δε θυμάμαι απέξω, αλλά το γράφουν οι οδηγίες (αν δεν έχεις πετάξει το φυλλαδιάκι).

Τι ωραίοι κρίκοι! Θα τους έβαζα και για σκουλαρίκια!

Τελικά μου ηρθε εμπνευση να γραψω τη λεξη "οδηγιες" και τσουπ το βρηκα! Τα ιδια κανω παντως αλλά δεν το καταφερνω...

Μα που ειστε όλες σήμερα?

Τελικά όπως το περίμενα, δε θα γίνει καθόλου ψηφοφορία στο scrapbooking.gr, μόλς διάβασα ότι θα πάρουμε κι οι δύο συμμετοχές δωράκι! Τι ωραία!
Μπράβο Σαντυ! ;)

Τελικά μου ηρθε εμπνευση να γραψω τη λεξη "οδηγιες" και τσουπ το βρηκα! Τα ιδια κανω παντως αλλά δεν το καταφερνω...

Μα που ειστε όλες σήμερα?

Nαι, αυτό είναι, μόλις κοίταξα και το φυλλαδιάκι του cropadile:

Large & extra large Eyelets: Top A Base 1

small eyelets : Top C Base 3

Large & extra large snaps: Top B Base 1

Gromlets: Top D Base 1

?????

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Nαι, αυτό είναι, μόλις κοίταξα και το φυλλαδιάκι του cropadile:

Large & extra large Eyelets: Top A Base 1

small eyelets : Top C Base 3

Large & extra large snaps: Top B Base 1

Gromlets: Top D Base 1

?????

Τι διαφορα εχουν τα πριτσινια απο τα snaps και τα Gromlets?

Bάλια τους κύβους τους έβαλες προς τα μέσα? Μπαίνουν πιο μέσα, πρέπει να είναι στη θέση που η απόσταση μεταξύ τους να είναι πιο μικρή.
Τους κυβους τους εστριψα για να πανε στη θεση της ενδειξης Α1 και τους εσπρωξα προς τα πισω, δημιουργωντας ετσι το μεγαλύτερο δυνατό κενό μεταξύ τους. Λαλακία εκανα?

Καλημερούδια!!!

Παρούσα κι εγώ απλά άργησα λιγάκι γιατί ως συνήθως την Παρασκευή στο γραφείο πρέπει να κλείσω εκκρεμότητες όλης της εβδομάδας.

Επειδή μ' ενδιαφέρει να αγοράσω κι εγώ το cropadile, διαβάζω ότι ποστάρετε για να είμαι έτοιμη όταν έρθει η ώρα.

Φιλάκια πολλά και τα λέμε!

Υ.Σ. Σάντυ συγχαρητήρια!!!

Τι διαφορα εχουν τα πριτσινια απο τα snaps και τα Gromlets?

Τους κυβους τους εστριψα για να πανε στη θεση της ενδειξης Α1 και τους εσπρωξα προς τα πισω, δημιουργωντας ετσι το μεγαλύτερο δυνατό κενό μεταξύ τους. Λαλακία εκανα?

Όχι, εγώ έκανα λάθος! Πρέπει να έχουν το μεγαλύτερο κενό μεταξύ τους, έχεις δίκιο! Μόλις δοκίμασα κανονικά στο Α1 και μπαίνει κανονικά το πριτσίνι. Με το δικό σου γιατί δεν μπαίνουν???:rolleyes:

EkcAp3.png

Καλημερούδια!!!

Παρούσα κι εγώ απλά άργησα λιγάκι γιατί ως συνήθως την Παρασκευή στο γραφείο πρέπει να κλείσω εκκρεμότητες όλης της εβδομάδας.

Επειδή μ' ενδιαφέρει να αγοράσω κι εγώ το cropadile, διαβάζω ότι ποστάρετε για να είμαι έτοιμη όταν έρθει η ώρα.

Φιλάκια πολλά και τα λέμε!

Υ.Σ. Σάντυ συγχαρητήρια!!!

Ήταν δύσκολη νίκη, τρέχαμε δύο και κερδίσαμε δύο!

χαχαχαχχ!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...