Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Γωγούλα85 είπε:

Χρόνια πολλά με υγεία. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αύριο είναι να κάνω την επόμενη χοριακή, αλλά με έχει φάει η αγωνία.

Είναι λογικό να έχει αγωνία από την στιγμή που πέρασες όλο αυτό .θετική ενέργεια κ όλα θα πάνε καλά.κανε κ αύριο την χοριακη κ πήγαινε στο γιατρό σου.περιμένω ευχάριστα νέα σου.❤️❤️

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά. Μην ανησυχείς.

Λοιπόν επειδή βάρυνε λίγο το κλίμα για να αλλάξουμε θέμα.

Περιμένω με αγωνία να σχολάσω για να πάω σπίτι να δω το beautiful dreamer kit!

Για πείτε καμιά ιδέα. Τι δουλεύετε αυτό τον καιρό; Τι προκλήσεις "παίζουν" αυτό το διάστημα; Καλά, εγώ με μόνο δύο συνθέσεις στο ενεργητικό μου δε τολμάω να συμμετάσχω σε αυτές που συμμετέχετε εσείς αλλά μ' αρέσει να ενημερώνομαι για το όταν έρθει η ώρα...

Αλήθεια, τι χριστουγεννιάτικη κατασκευή θα φτιάξετε φέτος με τα χεράκια σας (scrapbooking ή μη);

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

H σύνθεσή μου για την πρόκληση του scrapbooking.gr

http://www.myglitterfairytale.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

Σάντυ, μόλις την είδα και έμεινα με το στόμα ανοικτό....

Ασύλληπτη σύνθεση. Πραγματικά δε ξέρω τι να πω. Φυσικά θα την μελετήσω το βράδυ πιο διεξοδικά αλλά με την πρώτη ματιά έχω ενθουσιαστεί. Ενημέρωσέ με πως μπορώ να σε ψηφίσω. Εκπληκτική δουλειά για ακόμη μια φορά και τόσο διαφορετική.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Σάντυ, μόλις την είδα και έμεινα με το στόμα ανοικτό....

Ασύλληπτη σύνθεση. Πραγματικά δε ξέρω τι να πω. Φυσικά θα την μελετήσω το βράδυ πιο διεξοδικά αλλά με την πρώτη ματιά έχω ενθουσιαστεί. Ενημέρωσέ με πως μπορώ να σε ψηφίσω. Εκπληκτική δουλειά για ακόμη μια φορά και τόσο διαφορετική.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Σε ευχαριστώ πολύ! Αν θέλεις να με ψηφίσεις, πρέπει να γίνεις μέλος στο forum

http://www.scrapbooking.gr/forum/index.php?lang=

Αύριο θα ανοίξουν θέμα με την ψηφοφορία, μπαινεις με το username σου και ψηφίζεις.

Κρίμα όμως που είμαστε μόνο δύο συμμετοχές.. Δεν ξέρω κιόλας μήπως δε γίνει καν ψηφοφορία.

EkcAp3.png

Τα πριτσίνια τα βάζεις στις τρύπες, για να μη σκίζονται και να είναι πιο ''όμορφες''. Θέλουν εργαλείο για να μπουν, cropadile ή instant setter ή κάποιο άλλο .

Επανέρχομαι...είδα βιντεάκια με τα brads.Το ειδικό εργαλείο δεν το έχω, αλλά μια χαρά θα το βολέψω με τον διακορευτή.

Οι κρίκοι πού κολλάνε ρε παιδιά με τα brads???

Kάπου σας έχω χάσει μου φαίνεται...

Οι κρίκοι πού κολλάνε ρε παιδιά με τα brads???

Kάπου σας έχω χάσει μου φαίνεται...

Χριστίνα, αλλο το brads αλλο τα πριτσινια! Τα brads ειναι τα διπλοκαρφα, στερεωνεις δυο χαρτια μαζί για παραδειγμα. Κανεις την τρυπα με το cropadile, περνας το διπλοκαρφο απο την τρυπα και μετα ανοιγεις τις δυο ακρες και στερεωνεται.

Τα πριτσινια τα βαζεις στις τρυπες που κανεις στα αλμπουμ για να μη φθειρεται η σελίδα απο την τριβή με τον κρίκο.

brads

MET-3536.jpg

πριτσίνια

85472.jpg

ελπιζω να βοηθησα...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Βάλια,ευχαριστώ πολύ!Τα brads εννοούσα εγώ.Μέχρι εκεί φτάνω ακόμα.

Τί εργαλείο χρειάζομαι για τα πριτσίνια είπαμε???

Αμάν,αγοράζω,αγοράζω και πάλι τίποτα δεν έχω ουσιαστικά.:-(

Βάλια,ευχαριστώ πολύ!Τα brads εννοούσα εγώ.Μέχρι εκεί φτάνω ακόμα.

Τί εργαλείο χρειάζομαι για τα πριτσίνια είπαμε???

Αμάν,αγοράζω,αγοράζω και πάλι τίποτα δεν έχω ουσιαστικά.:-(

Αστα...

Το cropadile θες, και τρυπες κανει και πριτσινια βαζει. Μη με ρωτησεις πως μπαινουν τα πριτσινια όμως, ακομα δεν ξερω! :lol:

Αστα...

Το cropadile θες, και τρυπες κανει και πριτσινια βαζει. Μη με ρωτησεις πως μπαινουν τα πριτσινια όμως, ακομα δεν ξερω! :lol:

Μόλις έκανα κι άλλη παραγγελία και ευτυχώς η Λένα δεν είχε προλάβει να στείλει την προηγούμενη και έτσι θα τα βάλει όλα μαζί.

Πήρα cropadile,paper distresser και πριτσίνια.Μπαίνουν πανεύκολα Βάλια,είδα βιντεάκι.

Άλλα 37,5 ευρώ και άγγιξα τα 200.Καλά πάμε...:lol:

Σαντυ παρα πολύ όμορφη συνθεση!!! Μπράβο!!!

Και το κειμενο μου άρεσε πολυ!!

Χριστίνα θα σου έλεγα να μην ξαναμπεις στο site γιατί αλλή μια επισκεψη και σε βλεπω να ακουμπας την τρακοσαρα!!!!χαχαχα

Και εγώ σε καθε παραγγελια βαζω βαζω και μετά βγαζω βγαζω....

Μολις πεσω κατω απο τα 100 σταματάω

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol:

Δίκιο έχεις Πένυ,αλλά το cropadile είναι χρήσιμο πράγμα,όπως και να το κάνουμε.;)

καλα δεν το συζητάμε όλα αυτά τα εργαλειακια κανουν μεγάλη διαφορά!!

Αντε φτιαξε και τίποτα όχι μονο να παιρνεις!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μόλις έκανα κι άλλη παραγγελία και ευτυχώς η Λένα δεν είχε προλάβει να στείλει την προηγούμενη και έτσι θα τα βάλει όλα μαζί.

Πήρα cropadile,paper distresser και πριτσίνια.Μπαίνουν πανεύκολα Βάλια,είδα βιντεάκι.

Άλλα 37,5 ευρώ και άγγιξα τα 200.Καλά πάμε...:lol:

Αντε, καλοριζικο κι αυτό! :D Για βαλε λινκ για τα πριτσινια που μπαινουν πανευκολα!

Τώρα δεν βρίσκω εκείνο που είδα,αλλά κι αυτό το ίδιο είναι.

Τελικά είναι πανεύκολο.Ελπίζω μόνο να έχει κανένα εγχειρίδιο μέσα στο cropadile,γιατί με τόσες δουλειές που κάνει δεν θα ξέρω τί μου γίνεται.:tongue:

Αστα...

Πολύ εύκολα μπαίνουν, ένα κλατς είναι! Σου είχα γράψει σε προηγούμενο post τις ρυθμίσεις των κύβων!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...