Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Κορίτσια θα σκάσω! Τέλειωσα χθες βράδυ τη σύνθεσή μου για την επικαιρότητα της πρόκλησης Νοεμβρίου του scrapbooking.gr και δε βρίσκω τη φωτογραφική μηχανή για να τη φωτογραφίσω! Ελπίζω να τη βρω άμεσα.. Η ψηφοφορία είναι αύριο, όποια θέλει, ας μπει αύριο στο φόρουμ να με ψηφίσει :

http://www.scrapbooking.gr/forum/index.php?lang=

Αν και είναι λίγο αστείο, δεν ξέρω αν θα γίνει ψηφοφορία, γιατί ως τώρα δεν υπήρχε ενδιαφέρον και υπάρχει μόνο 1 συμμετοχή! Και μία η δικιά μου, σύνολο 2!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σίγουρα είναι φοβερό μηχανημα!!Θα κάνεις ωραία πράγματα !! Αλλά πολύ ακριβό .....εγω σκεφτομαι ακόμα και το big shot...

Αχ! Λογικό να σκεφτόμαστε ακόμα και τα 10 ευρώ! Γιατί και τα 80-90 ευρώ του big shot λίγα είναι?

Εγώ σκεφτόμουν αν ασχοληθώ πιο επαγγελματικά στο μέλλον, να έπαιρνα το σιλουέτ, έχει 300 ευρώ. Αλλά να το πάρω μόνο γιια χόμπι δε λέει.. Το pazzles σίγουρα κάνει τα πάντα, αλλά μάλλον μόνο στον ύπνο μου θα το βλέπω!

EkcAp3.png

Εγω δεν πρόλαβα και ήθελα και να δω τι εχουν ανεβασει αλλά δεν είδα καμμια !!

ΠΟυ το βλέπεις ??

Eδώ!

http://www.flickr.com/groups/memoriestrend/pool/

Είναι η πρώτη σύνθεση από την eflp.

Tην είδα όμως μόνο όταν συνδέθηκα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σαντυ, αναμεσα σε pazzles και silhouette, νομιζω ότι το silhouette δεν αξιζει κι ας εχει τα μισα λεφτα. Επισης Σοφία, επειδή τελικά μας αρεσει το χομπυ, εγω ξερεις τι καταλαβα? Ότι το big shot pro αξιζει πολύ περισότερο! Οποτε δες μηπως παρεις κατευθειαν το pro, αξίζει τα λεφτα του. Σε κανα χρόνο σκεφτομαι να αλλαξω το δικο μου και να παρω το pro... Αλλά για το χομπυ. Σαντυ, δε βλεπω πως θα μπορουσα να ασχοληθω επαγγελματικα με αυτο... Εχει πηξει ο τοπος απο κοπελες σαν εμας που φτιαχνουν ενα σωρό ωραια πραγματα. Και λεφτά δεν υπαρχουν. Θα εδινες εσύ 40 ευρω για ενα ευχολογιο για τα γενεθλια του γιου σου αν δεν ειχες καλά καλά λεφτα για το παρτυ? Προσωπικά, δεν το βλεπω να αξιζει το χρόνο που θα μου στερει απο την οικογενεια μου... Ό,τι φτιαχνω για την οικογενεια μας μου ειναι αρκετό. Αλλο εαν ζητησει καποιος φίλος/ συγγενης κατι.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σαντυ, αναμεσα σε pazzles και silhouette, νομιζω ότι το silhouette δεν αξιζει κι ας εχει τα μισα λεφτα. Επισης Σοφία, επειδή τελικά μας αρεσει το χομπυ, εγω ξερεις τι καταλαβα? Ότι το big shot pro αξιζει πολύ περισότερο! Οποτε δες μηπως παρεις κατευθειαν το pro, αξίζει τα λεφτα του. Σε κανα χρόνο σκεφτομαι να αλλαξω το δικο μου και να παρω το pro... Αλλά για το χομπυ. Σαντυ, δε βλεπω πως θα μπορουσα να ασχοληθω επαγγελματικα με αυτο... Εχει πηξει ο τοπος απο κοπελες σαν εμας που φτιαχνουν ενα σωρό ωραια πραγματα. Και λεφτά δεν υπαρχουν. Θα εδινες εσύ 40 ευρω για ενα ευχολογιο για τα γενεθλια του γιου σου αν δεν ειχες καλά καλά λεφτα για το παρτυ? Προσωπικά, δεν το βλεπω να αξιζει το χρόνο που θα μου στερει απο την οικογενεια μου... Ό,τι φτιαχνω για την οικογενεια μας μου ειναι αρκετό. Αλλο εαν ζητησει καποιος φίλος/ συγγενης κατι.

Ποσο κάνει το pro ??

θα συμφωνήσω θέλει πολλά λεφτά για να ασχολθείς επαγγελματικά .Η Πενυ τωρα σίγουρα θα μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα με αυτό αλλά και εγω νομίζω ότι και το κάνω για μενα και για συγγενείς ,,,, ολοι οι άλλοι μπορούν να το κάνουν μόνοι τους καλύτερα από μενα !!!:-)

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Eίναι αλήθεια ότι πλέον υπάρχει υπερπροσφορά από κοπέλες που φτιάχνουν αριστουργήματα! Υπάρχουν όμως και άτομα που δεν πιάνει το χέρι τους ή βαριούνται να ασχοληθούν και προτιμούν να πάρουν ένα έτοιμο. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα δεν υπάρχουν λεφτά σήμερα για περιττές πολυτέλειες. Προσωπικά αν δεν είχα λεφτά, όχι ευχολόγιο δε θα αγόραζα, αλλά δε θα έκανα ούτε πάρτυ!

Δε σκοπεύω να ''ανοιχτώ'' με υπερβολικές αγορές από τις οποίες δε θα κάνω ποτέ απόσβεση. Ωραίο το χόμπι, αλλά έχουμε κι άλλα έξοδα. Φτιάχνω ό,τι μπορώ για μας, αν στο μέλλον προκύψει να φτιάχνω και για άλλους, έχει καλώς. Δε δουλεύω και ίσως μπορούσα να ασχοληθώ λιγο παραπάνω. Αν όχι, δε με πειράζει κιόλας.. Θα συνεχίσω να το κάνω για μας, για να παίρνω ευχαρίστηση!

EkcAp3.png

Και το κακό είναι ότι δεν εκτιμούν όλοι τη χειροποίητη δουλειά. Ένας ακόμη λόγος που με αποτρέπει να το σκεφτόμουν για επάγγελμα. Αν και η μικρή μου κόρη επιμένει να ανοίξω ένα μαγαζί για να πουλάω τις κατασκευές μου!!!! Χα!Χα!Χα! Και ποιος θα τις αγοράζει; τη ρωτάω.

Τουλάχιστον στα μάτια των παιδιών μου, φαντάζω σπουδαία καλλιτέχνης και αυτό είναι πολύ σημαντικό πιστεύω.

Λοιπόν, ο καθένας διαθέτει χρήματα σε αυτά που θεωρεί εκείνος σημαντικά και βάζει τις προτεραιότητές του. Μπορεί για κάποιον όλα αυτά υλικά που εμείς αγοράζουμε να φαίνονται γελοία και να τα θεωρούν τσάμπα λεφτά αλλά για εμάς είναι πολύ σημαντικά γιατί μας βοηθούν να ασχοληθούμε με κάτι που μας ευχαριστεί και μας χαλαρώνει.

Αυτο ξαναπες το... Εγώ ξεκινησα το scrapbooking ως διεξοδο σε μια πολύ δυσκολη προσωπική στιγμή και αυτό με κρατησε. Και τώρα που εχω πολύ αγχος μηπως παλι παει κατι στραβα στην εγκυμοσυνη, όταν δουλευω ξεχνιεμαι...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...