Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα μανούλες!

Τι κάνετε;Εγώ σπιτάκι σήμερα, ρεπάρω!Κι αυτή τη φορά το είχα πολλή ανάγκη...έπηξα στη δουλειά, ζαλίστηκα από το pc όλες αυτές τις μέρες και τις ώρες!:cool:

Aik....Χρόνια σου Πολλά!!!Να χαίρεσαι το όνομά σου!Να μας έρχεσαι πιο συχνά...;)

Κρυουλάκι έχει σήμερα...μπρρρρρ

Ο μπόμπιρας με έχει ταράξει στην κλωτσιά αυτές τις μέρες...δεν ησυχάζει καθόλου!!!:lol::lol:

Κοριτσάκια μου....άντε να έρθει η Τρίτη, όσο πλησιάζει η μέρα αγχώνομαι...:-(

Καλησπέρα μανούλες!

Τι κάνετε;Εγώ σπιτάκι σήμερα, ρεπάρω!Κι αυτή τη φορά το είχα πολλή ανάγκη...έπηξα στη δουλειά, ζαλίστηκα από το pc όλες αυτές τις μέρες και τις ώρες!:cool:

Aik....Χρόνια σου Πολλά!!!Να χαίρεσαι το όνομά σου!Να μας έρχεσαι πιο συχνά...;)

Κρυουλάκι έχει σήμερα...μπρρρρρ

Ο μπόμπιρας με έχει ταράξει στην κλωτσιά αυτές τις μέρες...δεν ησυχάζει καθόλου!!!:lol::lol:

Καλώς την!Ξεκούραση σήμερα ε?Τί καλά...Κ εμένα αυτες τις ημέρες κουνιέται συνέχεια κ κλωτσάει πολύ δυνατά!Μια γυρνάει απο εδώ,μια απο εκεί!!:lol: Τέλεια είναι..Θέλω να πιάνω συνέχεια την κοιλιά μου μη τυχόν δεν καταλάβω καμια κίνηση!:tongue:

Για την Β επιπέδου κ το άγχος σε καταλαβαίνω,εγώ κόντεψα να λιποθυμήσω..χαχα Υπομονή όμως λίγες μέρες μείνανε κ όλα θα είναι τέλεια!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Γειά σου χρύσα μου!

δειτε εδω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=93997

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=60739

αυτά βρηκα

Ευχαριστούμε Μαριεττούλα...Με την πρώτη ευκαιρία θα ρίξω μια ματιά..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλώς την!Ξεκούραση σήμερα ε?Τί καλά...Κ εμένα αυτες τις ημέρες κουνιέται συνέχεια κ κλωτσάει πολύ δυνατά!Μια γυρνάει απο εδώ,μια απο εκεί!!:lol: Τέλεια είναι..Θέλω να πιάνω συνέχεια την κοιλιά μου μη τυχόν δεν καταλάβω καμια κίνηση!:tongue:

Για την Β επιπέδου κ το άγχος σε καταλαβαίνω,εγώ κόντεψα να λιποθυμήσω..χαχα Υπομονή όμως λίγες μέρες μείνανε κ όλα θα είναι τέλεια!!

Ναι βρε Χρύσα μου, το ίδιο κάνω κι εγώ!!Την πιάνω, την κοιτάω (γιατί φαίνονται πλέον οι κινήσεις με το μάτι)....πολύ όμορφο συναίσθημα!:D

Ελπίζω να πάνε όλα καλά την Τρίτη...ουφφφ....8-):cool:

Διαφημίσεις

Ναι βρε Χρύσα μου, το ίδιο κάνω κι εγώ!!Την πιάνω, την κοιτάω (γιατί φαίνονται πλέον οι κινήσεις με το μάτι)....πολύ όμορφο συναίσθημα!:D

Ελπίζω να πάνε όλα καλά την Τρίτη...ουφφφ....8-):cool:

Αχ απο τώρα χαζομαμάδες γίναμε..:D:D:D8-)8-)8-):cool:

Όλα καλά θα πάνε για όλες μας..;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλώς την! καλή ξεκούραση σήμερα!!!!!!!!

κουνιουντε πολύ τωρα! κι εγω τον νοιώθω αρκετά και ειμαι με το χαζοχαμόγελο (ναι ναι το γνωστό)

Ειπαμε η Τρίτη ειναι η τυχερή ημέρα για β' επιπέδου!!!! Ολα καλά ολα ανθηρά!

(ολες τρομοκρατημένες πήγαμε και με ξετρελαμένες φύγαμε!)

Με το καλό και μετράω 3 και σημερα και το σημερα παει.....

ολα σουπερ!!!!! :D:D:D

να μας σκορδίσω λίγο παντως! σκορδαααααααααα

καλησπερα.καλα ειστε διαβαζω αλλα δεν σας προλαβαινω για να σχολιασω.Για την καμπυλη που λετε συνηθως γινεται 24 με 28 βδομαδα με 50 γρ και αν εχει ενεβασμενη τιμη κανεις την 100.μερικα μικροβιολογικα εχουν εκει την γλυκοζη ενω σε αλλα την αγοραζεις απο το φαρμακειο και την αραιωνεις με νερο.Ειναι λιγο μπλιαχ αλλα τι να κανουμε.εμενα η τωρινη βγηκε καλη οποτε με αφησε να φαω κανενα γλυκακι

4DNsp2.png

pc2lp2.png

καλησπερα.καλα ειστε διαβαζω αλλα δεν σας προλαβαινω για να σχολιασω.Για την καμπυλη που λετε συνηθως γινεται 24 με 28 βδομαδα με 50 γρ και αν εχει ενεβασμενη τιμη κανεις την 100.μερικα μικροβιολογικα εχουν εκει την γλυκοζη ενω σε αλλα την αγοραζεις απο το φαρμακειο και την αραιωνεις με νερο.Ειναι λιγο μπλιαχ αλλα τι να κανουμε.εμενα η τωρινη βγηκε καλη οποτε με αφησε να φαω κανενα γλυκακι

μπραβο αρετη! καλοφάγωτο!!!!!!

υπάρχει και η καμπύλη με 75 γρ, αυτή έκανα.

κοριτσάκια καλό σκ!!!!!!! :D

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Τι κάνετε;Πως περάσατε το ΣΚ σας;

Εμείς δεν καθήσαμε καθόλου σπίτι!Όλο γυρνάγαμε!!;) Πήγαμε στους κουμπάρους μας, το μεσημέρι της Κυριακής για φαγητό έξω με κάτι φίλους, χτες το απόγευμα πήγαμε στη βαφτιστήρα μου...πολύ ωραία ήταν!:D

Ο μπόμπιρας δε με έχει αφήσει σε ησυχία (και πολύ το χαίρομαι!:tongue:) Όλο γυρνάει, κλωτσάει...:D

Ααααχχχ...καμία και σήμερα....αύριο τέτοια ώρα θα είμαι σε αναμένα κάρβουνα...:cool:

Καλημέρα κ από μένα κ καλή εβδομάδα!!

Κατερίνα μου πολύχρονη κ να μας επισκέπτεσαι πιο συχνά να μας λες τα νέα σου!!

Σαββούλα μου καταλαβαίνω την αγωνία σου για αύριο!!!Όλα τέλεια θα είναι.Κλωτσάει ο μπόμπιρας πολύ,ε?Αυτά είναι τα ωραία:-D:grin:!!

Εμείς είχαμε ένα περιπετιώδες Σ/Κ.Εγώ από τη μία όλη μέρα μάθημα και το Σάββατο που πήγαμε σε ένα γάμο,μόλις φτάσαμε στο κτήμα (που ήταν κ στην άλλη άκρη της Αττικής)πήρε η μαμά μου τηλ ότι η Ηλιάνα είχε 39 πυρετό.Όπως καταλαβαίνεις άρον άρον φύγαμε.Τελικά ο πυρετός εκδηλώθηκε από το εμβόλιο της ερυθράς που της είχαμε κάνει απλά άργησε λίγο να της εκδηλωθεί.Κ χθες μια από τα ίδια.Ελπίζω σήμερα να μην ξανακάνει.

Κατά τα άλλα καλά.

Γράφω τώρα μια λίστα για ψώνια από το S/M για τις γιορτές.Τελικά το σπίτι χρειάζεται πολλά πράγματα.

Μαριέττα μου εμένα δεν μου είπε κάτι για τρίπλεξ εμβρύου όμως θα τον ρωτήσω την επόμενη φορά!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα κοριτσάκια μου κ καλή μας εβδομάδα!

Σαββούλα μου επιτέλους έφτασαν οι μέρες κ αύριο θα δεις κ εσύ τον μπόμπιρά σου!Όλα θα πάνε τέλεια κ θα έχεις υπέροχα αποτελέσματα!!

Κ εγώ μια απο τα ίδια το Σ/κ..

Την Παρασκευλη μόλις γύρισα απο την δουλειά,είδα πως ο αντρούλης μου είχε κάνει ήδη την αλλαγή των επίπλων κ με περίμενε για να στολίσουμε το δέντρο!Το στολίσαμε τελικά κ τελειώσαμε το βράδυ!!Το Σαββατο ήρθαν η μαμά κ η πεθερά,η μια έπιασε μέσα,η άλλη έξω απο το σπίτι κ με βοηθήσανε με τις δουλειές.Τις λυπόμουνα μωρά κ έκανα κ εγώ πόσα πράγματα κ τελικά κατά τις 15:00 με έπιασε η μέση μου κ τα παράτησα!!Το απόγευμα πήγαμε με τον άντρα μου να πάρουμε κάποια δωράκια γιατί είχαμε να πάμε σε 3 επισκέψεις!!Ευτυχώς την μια την γλιτώσαμε κ πήγαμε μόνο στις 2!Γύρισα σπίτι 04:00 το πρωί πτώμα!!Εχθές το πρωί ετοίμασα κάποια ορεκτικά κ πήγαμαμε για φαγητό το μεσημέρι σε κάτι φίλους.Πάλι το βράδυ γύρισα σπίτι!Ήταν γεμάτο το Σκ κ δεν ξεκουράστηκα καθόλου!Ελπίζω να μπορέσω το μεσημέρι να κοιμηθώ λιγάκι!

Ιωάννα μου περαστικά σας!Αυτα τα εμβόλια φέρνουν συχνά πυρετούς απ'ότι ακούω απο φίλες!Ελπίζω να μην ξανακάνει σήμερα! Τώρα που το'πες θα ετοιμάσω κ εγώ την λίστα απο τώρα γιατί όλο κ κάτι ξεχνάω στο τέλος!!

Ο μικρός κ εμένα με έχει ταράξει κ φυσικά το απολαμβάνω!!

Επίσης οι φίλοι μας μου είπαν ότι απο την Τετάρη μέχρι το Σαββατο (που ειχαν να με δουν) μεγάλωσε πάρα πολύ η κοιλιά μου!..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

recipe_cl_cappuccino_330x300.jpg

Καλή εβδομάδα!!!!!! Καφεδάκι;;;;;;

γεμάτο σκ είχαμε όλες ε;;;; Χρυσα εσύ το παρακανες δεν το συζητώ, κοιτα να ξεουραστείς κορίτσι μου!

Ελπίζω να καταφέρουμε να ξεκουραστούμε ολες μας λίγο σημερα αυριο.....

Εμεις Ικεα το σαββατο (πονοκέφαλος δεν το συζητώ), την αλαξιέρα που ήθελα να δω δεν την είχαν..... κλασσικά πράγματα για Ικέα. Πήρα διάφορα που χρειαζόμουν για την κουζίνα + κεριά, χαρτοπετσέτες. Τα χριστουγεννιάτικά του δεν μου άρεσαν καθόλου. Ευτυχώς εχω αρκετά απο πέρσυ - προπερσυ, οταν θα τα βγάλω τότε θα δω αν χρειζόμαστε κάτι.

Γενικά δεν κάναμε πολλά το σκ, χαλαρά ήταν απο εξόδους, ταινιούλες στο σπίτι το σαββατο, χθες πηγαμε στους πεθερους μου για μεσημεριανό, μετά στο νοσοκομείο στο μπαμπά μου και μετά στην μαμα μου λίγο.

Σημερα βγαίνει ο μπαμπάς μου και ειμαι πολύ χαρουμενη!!! φτου φτου σκόρδα παντού!!!!!!!!!!!!!

Περαστικά στην Ηλιάννα!!!!!!!!! Εχω ακουσει οτι συμβαίνει με τα εμβόλια αυτο, ελπίζω να το ξεπεράσει γρήγορα!

Οι κοιλιές μας δείχνουν πια αρκετά!!!!!!

Σαβη καμία και σήμερα!!!!! Με το καλό! <3

Χρύσα μήπως το παράκανες?

Δεν είπαμε μόνο επίβλεψη στις δουλειές?

Μαριέττα ωραίο το καφεδάκι αλλά και το βουτηματάκι δίπλα το τσάκιζα(κανένα κιλό δηλαδή)!!!

Σήμερα βγαίνει?Άντε σιδερένιος να είναι!!

Σε όσα εμβόλια μας είχε πει ως τώρα ότι κάνουν πυρετό,δεν έκανε καθόλου.Σ αυτό μας είχε πει ότι κάνει υψηλό πυρετό μια εβδομάδα αφού το κάνεις.Όμως εμάς πέρασαν περισσότερες μέρες μέχρι να της εκδηλωθεί γι αυτό κ ανησυχήσαμε.

Κορίτσια εγώ +7 στα κιλά.Νομίζω πάω καλά.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...