Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρυσα μου πρωτη φορα θα ερθει..ολο φωναζει που δεν της λεω οτι χρειαζομαι βοηθεια...το στολισμα θα το κανουμε μαζι με τον αντρα μου κι ετσι μαλλον δεν θα χρειαστει να ερθει για βοηθεια.αν τελικα δεν προλαβει ο αντρας μου λογω των δουλειων θα της πω να ερθει να το κανουμε μαζι οπως καθε χριστουγεννα!

κ εμείς με τον αντρούλη μου στολίζουμε κάθε χρόνο και μας αρέσει πολύ(αν κ μου γκρινιάζει συνέχεια για το δέντρο που διάλεξα)..Φέτος μου είπε θα το αναλάβει μόνος του.Κάνουμε κ μία αλλαγή στα έπιπλα για να έχουμε πιο πολύ χώρο οπότε θα χρειαστεί να είναι κ άλλο ένα άτομο μαζί να τον βοηθήσει..Θα έρθει απο νωρίς η μανούλα μου να κάνουμε δουλίτσες να βοηθήσει κ τον άντρα μου..Ίσως αν δεν έχει δουλειά η πεθερά μου να κατέβει κ αυτη για βοηθεια ;):tongue:

να ρωτησω και κατι,επειδη την πρωτη φορα που γεννησα ειχε ληξει η συμβαση μου πηρα οτι δικαιουμουν απο το Ικα και μετα μπηκα ταμειο ανεργιας,τωρα τις μερες της αδειας πληρωνομαστε απο τιν εργοδοτη/Ενσημα παιρνουμε?

Απο το Ικα αν δεν κάνω λάθος πληρωνόμαστε,κ θέλει 200 ένσημα..(νομίζω):confused:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Για τα ενσημα το γνωριζω απλα κατι ειχα ακουσει οτι ππαιρνουμε καποια απο το ΙΚΑ και τα υπολοιπα απο τον οαεδ

Νομίζω :confused::confused: ότι απο τον ΟΑΕΔ παίρνουμε μόνο χρήματα για το 6μηνο

(όσες το πάρουν :-()

Δεν ξέρω όμως..δεν έχω αρχίσει να τα ψάχνω ακόμα..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Σιγά-σιγά θα σας αφήσω να πάω σπιτάκι μου!Τετοιες ευκαιρίες δεν χάνονται!!Όταν λείπει το αφεντικό φεύγω 16:00 ακριβώς!!

Μπορεί να μπω κ πιο μετά απο το σπίτι..Φιλιά σε όλες!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Αρετή μου πληρώνεσαι απο το ΙΚΑ και μετά πηγαίνεις στον ΟΑΕΔ και σου δίνει τη διαφορά του μισθού σου που δεν εισέπραξες.Εμένα μου είχαν βγει 528ευρώ(καθόλου άσχημα).Αυτό ισχύει μόνο για τις 17 εβδομάδες της άδειας από το ΙΚΑ και τα οποία τα πληρώνεσαι αφού γεννήσεις.

Έχε στο νου σου ότι τα επιδόματα βγαίνουν ανάλογα με τον μισθό που έχεις τον Δεκέμβριο πριν την γέννα,δηλαδή το ημερομίσθιο του Δεκεμβρίου του 2011 για εμάς.Τα 200 ένσημα τα έχεις,έτσι δεν είναι?

Βλέπω όλες χρυσοχέρες θα γίνουμε αυτές τις γιορτές!!!Αλλάζει η διάθεση ρε παιδί μου όταν περιμένεις παιδί ή όταν ήδη έχεις.Θέλεις να τους φροντίζεις όλους,να ζεις τη διαδικασία,να απολαμβάνεις το αποτέλεσμα...:-D:grin::-D:grin:

Εγώ 19/12 πάω για καμπύλη.Μπλιαχ!!!Καλύτερα να πάω εκεί κ να μου πουν φάε μια τούρτα σε 5 λεπτά παρά να πιω μισό ποτήρι αηδιαστικής γλυκόζης!!! (κ μετά ξύπνησα)!!

Άννα μου δίκιο έχεις.Πολλές απουσίες υπάρχουν.Άντε να ανασυνταχθούμε λίγο!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα!

Επιτέλους Παρασκευή σήμερα!Αύριο θα στολίσω το σπιτάκι μου,ανυπομονώ!

Σήμερα επιστρέφει το αφεντικό κ δεν ξερω αν θα μπορέσω να μπω αργότερα!

(πρωί-πρωί πάλι γλυκό με κεράσανε..Μα πως να πω όχι??)Αντι για το πρωινό μου έφαγα σοκολατάκι..γουρουνιά ε??Μην σας πω τότε τι έφαγα εχθές το βράδυ!!Τί με έπιασε απο εχθές πάλι?Καλά είχα μπει σε ένα πρόγραμμα.

Το βράδυ ξύπμησα 2 φορές γιατί ο μικρός μάλλον άλλαζε πλευρο κ τον ένιωθα πολύ έντονα!Μία στις 02:00 και μία στις 06:00!!Έπαθα πλάκα..όλα αυτα είναι πρωτόγνωρα για εμένα ..:tongue::tongue::tongue:

Εγώ θα πάω στην γιατρό μου ή 08/12 ή 15/12 οπότε κ θα την ρωτήσω για την καμπύλη..Υπάρχει όριο στις εβδομάδες που πρέπει να γίνει?Αλήθεια πού την κάνεις αυτην την εξέταση?σε μικροβιολογικό ε?(για να σου παίρνουν αίμα....)και την γλυκόζη σου την δινουν απο εκεί ή την παίρνεις εσύ απο το φαρμακείο??Δεν είχα προλαβει να κανω την προηγούμενη φορά..sorry για τις πολλές ερωτήσεις..

επιστρεφω σε λίγο..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα!

Επιτέλους Παρασκευή σήμερα!Αύριο θα στολίσω το σπιτάκι μου,ανυπομονώ!

Σήμερα επιστρέφει το αφεντικό κ δεν ξερω αν θα μπορέσω να μπω αργότερα!

(πρωί-πρωί πάλι γλυκό με κεράσανε..Μα πως να πω όχι??)Αντι για το πρωινό μου έφαγα σοκολατάκι..γουρουνιά ε??Μην σας πω τότε τι έφαγα εχθές το βράδυ!!Τί με έπιασε απο εχθές πάλι?Καλά είχα μπει σε ένα πρόγραμμα.

Το βράδυ ξύπμησα 2 φορές γιατί ο μικρός μάλλον άλλαζε πλευρο κ τον ένιωθα πολύ έντονα!Μία στις 02:00 και μία στις 06:00!!Έπαθα πλάκα..όλα αυτα είναι πρωτόγνωρα για εμένα ..:tongue::tongue::tongue:

Εγώ θα πάω στην γιατρό μου ή 08/12 ή 15/12 οπότε κ θα την ρωτήσω για την καμπύλη..Υπάρχει όριο στις εβδομάδες που πρέπει να γίνει?Αλήθεια πού την κάνεις αυτην την εξέταση?σε μικροβιολογικό ε?(για να σου παίρνουν αίμα....)και την γλυκόζη σου την δινουν απο εκεί ή την παίρνεις εσύ απο το φαρμακείο??Δεν είχα προλαβει να κανω την προηγούμενη φορά..sorry για τις πολλές ερωτήσεις..

επιστρεφω σε λίγο..

Χαχαχαχα!!!

Δε βολευόταν μάλλον ο κύριος!!!!Ήταν έντονο,ε?Κ που είσαι ακόμα!!

Για την καμπύλη δεν ξέρω αν πρέπει να γίνεται εντός κάποιων χρονικών ορίων.Μήπως ξέρει η Αρετή να σου πεί.Εγώ πηγαίνω στο ιατρείο του γιατρού μου μου παίρνουν αίμα,πίνω τη βλακεία σε 5 λεπτά και μετά περιμένω μία ώρα κ μου παίρνουν αίμα κ μετά άλλη μιά κ μου ξαναπαίρνουν.Το σκεύασμα μου το δίνουν από εκεί.Ξέρω όμως ότι σε μικροβιολογικό γίνεται η εξέταση.Δεν ξέρω αν την αγοράζεις τη γλυκόζη.Ρώτα καλύτερα το γιατρό σου να είσαι σίγουρη.

Εγώ θα στολίσω την επόμενη εβδομάδα γιατί έχω κ αυτό το Σ/Κ μάθημα(κ ποτέ ξανά!!!!!γιούπι)!!!!.

Ο φετινός στολισμός θα γίνει από τη μέση του τοίχου κ πάνω.:lol::lol::lol:χαχαχα

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Στην γιατρό μου έχω πολύ καιρό να πάω..Να δω τί θα πρωτοθυμηθώ να την ρωτήσω!!!πρέπει να αρχίσω να τα γράφω σιγά-σιγά!

Άντε υπομονή κ αυτο το Σ/Κ κ μετά τέλος!

ηρθε το boss κ εχει νευρα..Τί περίεργο..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Στην γιατρό μου έχω πολύ καιρό να πάω..Να δω τί θα πρωτοθυμηθώ να την ρωτήσω!!!πρέπει να αρχίσω να τα γράφω σιγά-σιγά!

Άντε υπομονή κ αυτο το Σ/Κ κ μετά τέλος!

ηρθε το boss κ εχει νευρα..Τί περίεργο..

Κλιμακτήριο το λένε!!!χαχαχαχα

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα σας και απο εμένα και χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν σήμερα (μέσα και εγώ).

Εγώ την έκανα την καμπύλη ζαχάρου την τετάρτη στο ικα, δεν πήγα να την πάρω ακομα, πιστευω να εχει βγει καλή. Υπάρχει όριο, αν δεν προυπάρχει προβλημα με ζαχαρο της εγκυμοσυνης την κάνεις απο 24η έως 28η εβδομάδα.

Γιώργος 26.10.2002 Άγγελος 12.07.2007 Εμμανουέλα 02.03.2012

age.png

Πωπω..χαμός γίνεται..

Aik χρόνια σου πολλά!πού χάθηκες βρε?Όλα καλά,να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!!

Μπορείς την καμπύλη να την κάνεις κ στο ΙΚΑ?Μαλιστα..Θα κάνω μια ερώτηση,οπότε μάλλον πρέπει να πάω στην γιατρό μου 07/12 να το συζητήσουμε..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Γειά σας και καλή παρασκευή!!!!! πισω στο γραφείο! βαρέθηκα στο σπιτι να πω την αληθεια! είμαι εντελώς ανώμαλη ε;

στιρφογυρνάνε τα μπεμπίνια ε;;;;; μουτς!

στολίσματα και γλυκά ακούω!!!! :)

εγώ δεν φτιάχνω γλυκά, τα αποφεύγω για ευνόητους λόγους

θα ήθελα να κάνω μελομακάρονα παντως, εχω ακουσει οτι η συνταγή του παρλιάρου ειναι εύκολη και γίνονται πεντανίστικα και τραγανά! λέτε να το τολμήσω φέτος;;;

(κουραμπιέδες δεν τρώμε, ο καλος μου τρελαίνεται για δίπλες αλλά δεν έχω ιδέα, νομίζω οτι ειναι πολυ δύσκολες....)

προσοχή με τις πολλές δουλειές μην σας πιασει καμιά μεση κλπ.. ρωτήστε την παθούσα.... τι πέρασα!

Και σε συνέχεια των γλυκών ... καμπύλη ζαχάρου με εβαλε η ενδοκρινολόγος κι ενανα την 14η εβδομάδα νομίζω την 75αρα , φοβοταν γιατί φαινόταν λίγο ανεβασμένο το πρωινό μου ζαχαρο. Βγήκε οριακή που σημαίνει: αν παρω κιλά θα ανεβάσω ζάχαρο ....... Προσέχω λοιπόν για να μην έχω. Μου εχουν δώσει και μηχανάκι, εκανα μετρήσεις ζαχάρου, τωρα μου ειπε να το χαλαρώσω λίγο το σπορ της μετρησης εφόσον δεν δείχνει να εχω πρόβλημα (μετράω 2-3 φορές την εβδομάδα μονο το πρωι πλεον)

Προς το παρόν δεν θα επαναλλάβω την καμπύλη, καθε μηνα κανω έλεγχο ζαχάρου και γλυκοζιωμένη, καλά πάω λένε. :)

την ειχα κανει στην βιοατρική, μου έδωσαν εκει την γλυκόζη

αν γινει σε δημόσιο νοσοκομείο την αγοράζεις εσύ απο το φαρμακείο, για το ΙΚΑ δεν εχω ιδέα οπως έχετε καταλάβει.......

είναι αηδιαστικό (ειδικά των 75 γιατί ειναι 2 ποτηράκια αηδιας....) και βαρετό, καθεσε 3 ωρες....

παρτε βιβλιο μαζί σας δεν παλευεται αλλιως

Ερώτηση: Ο γιατρός μου συνέστησε στο στανταρντ έλεγχο του προγεννητικού να κανω τριπλεξ καρδιάς στο έμβρυο. Οταν μου το ειπε αγχώθηκα μηπως συμβαίνει κάτι, αλλά με διαβεβαίωσε οτι πρόκειτε για προληπτικό έλεγχο που πλεον καλό είναι να γίνεται. Εσας σας ειπαν να κάνετε;

Μου συνέστησε να το κάνω με μια συγκεκριμένη καδριολόγο στο Ελενα που εξειδικεύεται ή αλλιώς στο Ωνάσειο. Προσπαθώ για το Ελενα (μιας κι εκει με παρακολουθούν) αλλά δεν το βλέπω πριν απο 15 ημέρες.

Ειδωμεν!

Αικ χρονια σου πολλά και με το καλό το μωράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!

Γειά σας και καλή παρασκευή!!!!! πισω στο γραφείο! βαρέθηκα στο σπιτι να πω την αληθεια! είμαι εντελώς ανώμαλη ε;

στιρφογυρνάνε τα μπεμπίνια ε;;;;; μουτς!

στολίσματα και γλυκά ακούω!!!! :)

εγώ δεν φτιάχνω γλυκά, τα αποφεύγω για ευνόητους λόγους

θα ήθελα να κάνω μελομακάρονα παντως, εχω ακουσει οτι η συνταγή του παρλιάρου ειναι εύκολη και γίνονται πεντανίστικα και τραγανά! λέτε να το τολμήσω φέτος;;;

(κουραμπιέδες δεν τρώμε, ο καλος μου τρελαίνεται για δίπλες αλλά δεν έχω ιδέα, νομίζω οτι ειναι πολυ δύσκολες....)

προσοχή με τις πολλές δουλειές μην σας πιασει καμιά μεση κλπ.. ρωτήστε την παθούσα.... τι πέρασα!

Και σε συνέχεια των γλυκών ... καμπύλη ζαχάρου με εβαλε η ενδοκρινολόγος κι ενανα την 14η εβδομάδα νομίζω την 75αρα , φοβοταν γιατί φαινόταν λίγο ανεβασμένο το πρωινό μου ζαχαρο. Βγήκε οριακή που σημαίνει: αν παρω κιλά θα ανεβάσω ζάχαρο ....... Προσέχω λοιπόν για να μην έχω. Μου εχουν δώσει και μηχανάκι, εκανα μετρήσεις ζαχάρου, τωρα μου ειπε να το χαλαρώσω λίγο το σπορ της μετρησης εφόσον δεν δείχνει να εχω πρόβλημα (μετράω 2-3 φορές την εβδομάδα)

Προς το παρόν δεν θα επαναλλάβω την καμπύλη, καθε μηνα κανω έλεγχο ζαχάρου και γλυκοζιωμένη, καλά πάω λένε. :)

την ειχα κανει στην βιοατρική, μου έδωσαν εκει την γλυκόζη

αν γινει σε δημόσιο νοσοκομείο την αγοράζεις εσύ απο το φαρμακείο, για το ΙΚΑ δεν εχω ιδέα οπως έχετε καταλάβει.......

είναι αηδιαστικό (ειδικά των 75 γιατί ειναι 2 ποτηράκια αηδιας....) και βαρετό, καθεσε 3 ωρες....

παρτε βιβλιο μαζί σας δεν παλευεται αλλιως

Ερώτηση: Ο γιατρός μου συνέστησε στο στανταρντ έλεγχο του προγεννητικού να κανω τριπλεξ καρδιάς στο έμβρυο. Οταν μου το ειπε αγχώθηκα μηπως συμβαίνει κάτι, αλλά με διαβεβαίωσε οτι πρόκειτε για προληπτικό έλεγχο που πλεον καλό είναι να γίνεται. Εσας σας ειπαν να κάνετε;

Μου συνέστησε να το κάνω με μια συγκεκριμένη καδριολόγο στο Ελενα που εξειδικεύεται ή αλλιώς στο Ωνάσειο. Προσπαθώ για το Ελενα (μιας κι εκει με παρακολουθούν) αλλά δεν το βλέπω πριν απο 15 ημέρες.

Ειδωμεν!

Αικ χρονια σου πολλά και με το καλό το μωράκι σου!!!!!!!!!!!!!!!

Καλώς την τσιπουρίτσα μας!!Έχω πολύ καιρό να δω την γιατρό μου κ δεν μου έχει πει κάτι για τριπλεξ καρδιάς στο έμβρυο.Θα το ρωτήσω κ αυτό όταν θα πάω..Μια φίλη μου πάντως που γεννησε πριν ένα μηνα της το είχε προτείνει ο γιατρός που έκανε την Β επιπέδου κ νόμιζε πως το κάνει για να παρει μίζα..(πριν ακόμα δει την καρδούλα της είπε ότι πρέπει να το κάνει).Μαλλον το έκανε γιατί όπως λες πλέον πρέπει να γίνεται κ αυτο.Νομίζω εκείνη δεν το είχε κάνει τελικά.

sorry αλλα πλακωσε δουλιτσα παλι..θα επιστρεψω μετα

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...