Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Δευτέρα πρωί θα κάνω τη χοριακη να τελειώσει κι αυτό το μαρτύριο να κόψω τα φάρμακα να αδιαθετησω. Κακά τα ψέμματα πουθενά δεν έχω διαβάσει να έχει συμβεί να πέφτει έτσι η χοριακη από αποβολή του ενός μόνο από τα έμβρυα, εγώ θα είμαι η πρώτη? Εν τω μεταξύ ο, τι ψιλό συμπτώματα είχα έφυγαν κι αυτά. 

Αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα μου είναι πολύ μπερδεμένα. Από τη μια είναι λυτρωτικο να πω τέλος και να κλείσει ολοκληρωτικά το κεφάλαιο 2ο παιδί και από την άλλη σκέφτομαι μήπως το μετανιώσω. Είναι και το οικονομικό μεγάλο θέμα. Ίσως πρέπει να ρωτήσω τους εμβρυολογους τι πιθανότητες δίνουν σε τέτοιες βλαστοκυστες από τις επιτυχίες ή όχι που έχουν καταγραφεί και μετά να αποφασίσουμε. Για μικρόβια τι άλλο να δω όταν οι γιατροί μου λένε ότι είμαι οκ? 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Εσένα είναι κ η γιορτή σου οπότε όλο κ κάποιον θα έχεις,ειδικά τις οικογένειες.Κ ευτυχώς που του χρόνου(καλά να είμαστε) θα είναι κ ο μπέμπης μεγαλούτσικος οπότε πάλι δεν θα σε ενοχλούν!!!

Μ'αρέσει όμως για να πω την αλήθεια!Όλη αυτη η προετοιμασία με κάνει να καταλάβω τις γιορτές!!

Εμείς το έχουμε σαν έθιμο πια,Χριστούγεννα σε εμένα,2η μέρα στην μαμά μου κ πρωτοχρονιά στην πεθερά..Είμαστε όλοι κ πολύ κοντά,η πεθερά μου απο πάνω και η μαμά μου ένα τετράγωνο πιο μακρυά..

Τα χαρτια για να σταματήσεις στις 32 εβδομάδες μέχρι πότε μπορείς να τα καταθέσεις?Πέφτουν κ οι γιορτές κ πρέπει να τα ετοιμάσω πριν τα Χριστούγεννα μάλλον:confused:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μ'αρέσει όμως για να πω την αλήθεια!Όλη αυτη η προετοιμασία με κάνει να καταλάβω τις γιορτές!!

Εμείς το έχουμε σαν έθιμο πια,Χριστούγεννα σε εμένα,2η μέρα στην μαμά μου κ πρωτοχρονιά στην πεθερά..Είμαστε όλοι κ πολύ κοντά,η πεθερά μου απο πάνω και η μαμά μου ένα τετράγωνο πιο μακρυά..

Τα χαρτια για να σταματήσεις στις 32 εβδομάδες μέχρι πότε μπορείς να τα καταθέσεις?Πέφτουν κ οι γιορτές κ πρέπει να τα ετοιμάσω πριν τα Χριστούγεννα μάλλον:confused:

Το χαρτί που πρέπει να υπογραφεί από τον γιατρό του ΙΚΑ κ από τη δουλειά σου καλό είναι να το έχεις έτοιμο από πιο νωρίς.Τα υπόλοιπα που πρέπει να καταθέσεις στις παροχές του ΙΚΑ για να πληρωθείς νομίζω ότι τα καταθέτεις από την ημέρα που θα βγείς στην άδεια κ μετά.Πάντως όσα είναι για μάζεμα καλό είναι σιγά σιγα να τα ετοιμάζεις.πχ την αναλυτική των ενσήμων μπορείς να την πάρεις από τώρα(εμένα μου την είχαν δώσει από τη μισθοδοσία κ δεν χρειάστηκε να πάω στο ΙΚΑ αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γενικότερα).

Πότε είναι η ημερομηνία που βγαίνεις σε άδεια?

Εγώ 3/2/2012.Αργώ ακόμα:(:(:(

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Το χαρτί που πρέπει να υπογραφεί από τον γιατρό του ΙΚΑ κ από τη δουλειά σου καλό είναι να το έχεις έτοιμο από πιο νωρίς.Τα υπόλοιπα που πρέπει να καταθέσεις στις παροχές του ΙΚΑ για να πληρωθείς νομίζω ότι τα καταθέτεις από την ημέρα που θα βγείς στην άδεια κ μετά.Πάντως όσα είναι για μάζεμα καλό είναι σιγά σιγα να τα ετοιμάζεις.πχ την αναλυτική των ενσήμων μπορείς να την πάρεις από τώρα(εμένα μου την είχαν δώσει από τη μισθοδοσία κ δεν χρειάστηκε να πάω στο ΙΚΑ αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γενικότερα).

Πότε είναι η ημερομηνία που βγαίνεις σε άδεια?

Εγώ 3/2/2012.Αργώ ακόμα:(:(:(

15/01 θα είμαι 32 εβδομάδων κ απ'οτι είδα τότε σταματάω..Εμάς οι παραγωγές της εταιρείας θα είναι κλειστες 2 εβδομάδες στις γιορτές και μέχρι 06/01 θα υπολειτουργούμε..Μετά μου μένει 1 εβδομάδα..Να ρωτήσω στο λογιστηριο αν είναι απο τώρα..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλησπερα τσουπρες!!!γιατι χανομαστε ρε γαμωτο???τοσα λιγα ποστ απο εχθες!:-(

καλα θυμασαι.3 δεκεμβρη στις 9 το πρωι.Να πανε ολα καλα ευχομαι.οσο να ειναι μια ανακουφιση τη νιωθεις

ολα καλα θα πανε!!!

αντε βρε παιδί μου και μας αγχωσες!!!!! μπραβο στην μικρή σου που πιά δεν ειναι και τόσο μικρή ε;;;;;;;; φτου φτου!!!!!!!!

ε ναι ολοκληρη γυναικα εγινε!!!:tongue::tongue:

η σεβη πότε ειναι;;;;;;

την τριτη!!

Καλημέρα μανούλες!!!

Αννούλα τέλεια η κοράκλα σου!!!Μπουνιές το θηρίο?Αχου το μωρέ!!!

Έκανες κ την τουρνέ σου στο σόι!!!

Άντε κ στην Αρετή κ την Σαββούλα μας τα καλύτερα να ακούσουν για να κλείσει ο κύκλος με τις β επιπέδου κ να περάσουμε στο Doppler!!!!:-D:grin::-D

Κ φέτος τα Χριστούγεννα λέω να φτιάξω μελομακάρονα.Έφτιαξα πρώτη φορά πέρσυ κ έκαναν θραύση(όχι να το παινευτώ:lol::lol:!!)!!

μεχρι και πριν μερικα χρονια που ζουσαμε μαζι με την μαμα μου εφτιαχνε παντα τα χριστουγεννα κ την βοηθουσα.ζητημα αν εφαγα μετα απο τοτε 5 κουραμπιεδες κ μελομακαρονα τοσα χρονια!

φετος λεω να δοκιμασω να κανω κι εγω πρωτη φορα αλλα δεν το χω αποφασισει ακομα!

καλη επιτυχια οπως και χει σε ολες οσες φτιαξουν γλυκακια!!!:D:D

Καλώς το κορίτσι!

Τί κάνεις Αννα μου? Θα συμφωνήσω πολύ ησυχία έχει πέσει στο καφέ μας..

Όσο για τα μελομακαρονα είναι πολύ εύκολα,θέλει όμως λίγη υπομονή στο σιρόπιασμα..Εγώ μόνο τα Χριστούγεννα κάνω γλυκά..Την πρώτη χρονιά στο σπίτι μου είχα κάνει απ'όλα τα χριστουγεννιάτικα γλυκά,κουραμπιέδες,μελομακάρονα,μπακλαβά,τώρα μόνο μελομακάρονα κάνω που μας αρέσουν κ πολύ!

Μην νομίζεις κ εγώ τώρα λέω ότι θα κάνω αλλά μπορεί εκείνες τις ημέρες να βαρεθώ κ να μην κάνω τίποτα!Έχουμε αλλο ένα μήνα σχεδόν να το αποφασίσουμε..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Μπήκα να σας πω ένα βιαστικό γεια γιατί πήζω στη δουλειά!!!!

Είμαι καλά, το ίδιο και ο αγόραρός μου....σας φιλούμε σταυρωτά!!!! smouts, smouts!!!

εχει πεσει δουλεια σε εσας, εγω παλευω με το σπιτι να κανω οτι μπορω γιατι αυριο θα ερθει η μαμα μου για τα υπολοιπα και δεν θελω να την ταλαιπωρησω πολυ,ειναι κι εκεινη πολυ κουρασμενη απο την δουλεια κ συνεχεια πιανεται κ ποναει και προσπαθω να κανω οσα περισσοτερα γινεται!με εχει πιασει κ η μεση μου γιατι δεν βολευομαι καθολου στον υπνο κι ολο φωναζει οτι τα παθαινω απο τις δουλειες!!συννενοηση τσοκαρο!!χαχαχα!:tongue:

σαβουλα πολλα φιλια και στους δυο σας!

Καλημέρα κορίτσια μου!

Μπήκα να σας πω ένα βιαστικό γεια γιατί πήζω στη δουλειά!!!!

Είμαι καλά, το ίδιο και ο αγόραρός μου....σας φιλούμε σταυρωτά!!!! smouts, smouts!!!

Καλησπέρα Σαββούλα μου!

Πολύ δουλειά ε?

Άντε αύριο θα έχεις ρεπό να ξεκουραστείς λιγάκι..;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

να μαι και εγω.γλυκα ακουω χρυσοχερες μου!!!!!!!!!!!!!!εγω μια χρονια εκανα κουραμπιεδες και μου βγηκαν μια χαρα.Τα μελομακαρονα δεν μου αρεσουν και του αντρα μου του αρεσουν αυτα με τη σοκολατα και ετσι δεν εχω επιχειρησει να φτιαξω.Φετος το βλπω να παιρνουμε λιγα γλυκα για το καλο γιατι με τον πειρασμο μεσα στο σπιτι πως να αντεξω.Χτες εκανα και τις μηνιαιες εξετασεις αιματος και ουρων και μου εβαλε να κανω και μια 50αρα καμπυλη.Ειδωμεν σημερα τα αποτελεσματα.Εμεις Χριστουγεννα τρωμε στη μαμα μου και παραμονη ψηνουμε στο τζακι οποτε ερχονται εδω

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

εχει πεσει δουλεια σε εσας, εγω παλευω με το σπιτι να κανω οτι μπορω γιατι αυριο θα ερθει η μαμα μου για τα υπολοιπα και δεν θελω να την ταλαιπωρησω πολυ,ειναι κι εκεινη πολυ κουρασμενη απο την δουλεια κ συνεχεια πιανεται κ ποναει και προσπαθω να κανω οσα περισσοτερα γινεται!με εχει πιασει κ η μεση μου γιατι δεν βολευομαι καθολου στον υπνο κι ολο φωναζει οτι τα παθαινω απο τις δουλειες!!συννενοηση τσοκαρο!!χαχαχα!:tongue:

σαβουλα πολλα φιλια και στους δυο σας!

Αννούλα μου να προσέχεις όμως με τις δουλειές..Μην κάνεις απότομες κινήσεις κ όχι πολλά βάρη!Κ εγώ την λυπάμαι πολύ την καημένη την μανούλα μου όταν έρχεται για αυτο κ δεν της το ζητάω συχνά..Τώρα της έχω πει εδώ κ καιρό για το ΣΚ που θα στολίσω..Τί τραβάνε κ αυτές μαζί με εμάς!

να μαι και εγω.γλυκα ακουω χρυσοχερες μου!!!!!!!!!!!!!!εγω μια χρονια εκανα κουραμπιεδες και μου βγηκαν μια χαρα.Τα μελομακαρονα δεν μου αρεσουν και του αντρα μου του αρεσουν αυτα με τη σοκολατα και ετσι δεν εχω επιχειρησει να φτιαξω.Φετος το βλπω να παιρνουμε λιγα γλυκα για το καλο γιατι με τον πειρασμο μεσα στο σπιτι πως να αντεξω.Χτες εκανα και τις μηνιαιες εξετασεις αιματος και ουρων και μου εβαλε να κανω και μια 50αρα καμπυλη.Ειδωμεν σημερα τα αποτελεσματα.Εμεις Χριστουγεννα τρωμε στη μαμα μου και παραμονη ψηνουμε στο τζακι οποτε ερχονται εδω

Καλησπέρα Αρετούλα!! μελομακάρονα με σοκολάτα έκανε μια φορά αν θυμάμαι καλά η θεία μου..μμμμ με έβαλες σε σκέψεις!Αν κάνω τελικά θα το επιχειρήσω!!;)

Έκανες και την καμπύλη?Καλά αποτελέσματα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Kαμπυλη κανω γιατι εχω ζαχαρο λογω της εγκυμοσυνης ειχα και στον μικρο και σε αυτη την εγκυμοσυνη με εβαλε απο την 8 βδομαδα και εκανα και βγηκε παλι ανεβασμενη.Τωρα να δουμε τι θα δειξει

4DNsp2.png

pc2lp2.png

να ρωτησω και κατι,επειδη την πρωτη φορα που γεννησα ειχε ληξει η συμβαση μου πηρα οτι δικαιουμουν απο το Ικα και μετα μπηκα ταμειο ανεργιας,τωρα τις μερες της αδειας πληρωνομαστε απο τιν εργοδοτη/Ενσημα παιρνουμε?

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Αννούλα μου να προσέχεις όμως με τις δουλειές..Μην κάνεις απότομες κινήσεις κ όχι πολλά βάρη!Κ εγώ την λυπάμαι πολύ την καημένη την μανούλα μου όταν έρχεται για αυτο κ δεν της το ζητάω συχνά..Τώρα της έχω πει εδώ κ καιρό για το ΣΚ που θα στολίσω..Τί τραβάνε κ αυτές μαζί με εμάς!

!

Χρυσα μου πρωτη φορα θα ερθει..ολο φωναζει που δεν της λεω οτι χρειαζομαι βοηθεια...το στολισμα θα το κανουμε μαζι με τον αντρα μου κι ετσι μαλλον δεν θα χρειαστει να ερθει για βοηθεια.αν τελικα δεν προλαβει ο αντρας μου λογω των δουλειων θα της πω να ερθει να το κανουμε μαζι οπως καθε χριστουγεννα!

Kαμπυλη κανω γιατι εχω ζαχαρο λογω της εγκυμοσυνης ειχα και στον μικρο και σε αυτη την εγκυμοσυνη με εβαλε απο την 8 βδομαδα και εκανα και βγηκε παλι ανεβασμενη.Τωρα να δουμε τι θα δειξει

Καλά αποτελέσματα μωρε!! μακάρι να είναι τόσο καλά που να σου πουνε να φας κ γλυκάκια τα Χριστούγεννα!!:tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...