Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Nima21 είπε:

Είναι πολύ προσωπική αποφαση αυτή, ουτε ο γιατρος μπορει να την παρει για σενα, ούτε καν ο συζυγος σου..  αλλα γιατι προδικαζεις καταστασεις; Καταλαβαινω την απαισιοδοξία σου αλλα πρωτον περιμενε να ερθει η μερα της επομενης χοριακης και αν οντως ειναι αποβολη παρε τον χρονο σου να το δεχτεις και βλεπεις! Αν ομως τελικα εχεις πιασει ενα δεν είναι κριμα να προκαταβάλεις καταστάσεις; Παρε το παιδακι σου αγκαλια, κανε πραγματα μαζι του να ξεχάσεις μεχρι να ερθει η Δευτερα! Ευχομαι πραγματικα να εχεις τουλαχιστον ενα εμβρυακι εκει μεσα που να παλευει!!!! 

Οσο αφορα τις βλαστοκυστες παλι προδικαζεις και τις εχεις βγαλει αχρηστες; Εγω για παραδειγμα σε αυτην την ωοληψια εχω και καλυτερες, εχω όμως και 6ης μερας και 3Αα και 3ΒΒ βλαστοκυστες.. ειχα προβληματιστεί για αυτες, διαβασα ομως εδω μεσα σχόλια οτι εχουν δωσει εγκυμοσύνη  και γερα παιδακια σε γυναικες! Ναι λιγοτερες πιθανότητες σιγουρα, αλλα ποτε δεν ξερεις! Αν σου εκανα εγω την ερωτηση ειμαι σιγουρη οτι θα μου εδινες ελπιδες και για αυτες τις βλαστοκυστες! Οποτε παρε τον χρονο σου να δεις πως θα εξελιχθουν τα πραγματα με την τωρινη εγκυμοσυνη σου και αν δεν εχει καλη καταληξη βαλε κατω τα υπερ και τα κατα!! Αλλα σίγουρα υπαρχουν υπερ!!!

Σε αλλα νεα.. εγω ετοιμαζομαι σε λιγες μερες για την επομενη εμβρυομεταφορα μου.. προσπαθώ να μην το πολυσκεφτομαι και να αγχωνομαι.. 

Εχω ερωτηση όμως...  Κανατε σεξ καποιες πριν την εμβρυομεταφορα τις τελευταιες μερες; Εμας μας εδωσαν το οκ με προφυλαξη.. 

Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα, κάντε με προφύλαξη για αποφυγή κάποιας μόλυνσης. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Τελικά δεν με αφήσαν στην ησυχία μου..:(

Είπα να κάνω όμως ένα διαλειματάκι..

Μαριέττα μου ελπίζω να έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το σύστημα θέρμανσης..Αν όχι προτείνω να φύγεις κ να πάρεις αδειούλα!μην κάθεσαι μες το κρύο!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια μου!εχθες πηγαν ολα καλα!1 ωρα και 45 λεπτα κρατησε η εξεταση!!ειμαστε 499 γραμμαρια και αναπτυσομαστε τελεια!!!!

πολυ ζωηρη,δεν στεκετε σε μια μερια καθολου και φυσικα μετα απο τοσες μερες που με ειχε στο στυσιμο κ μονο καμια κινηση καταλαβαινα εχθες με ταραξε στην κλοτσια κ στην μπουνια!!ναι κυριες μου!μου εριχνε μπουνιες!!!κ δεν μπορει κ να το αρνηθει...την ειδα με τα ιδια μου τα ματια στον υπερηχο!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλησπερα κοριτσακια μου!εχθες πηγαν ολα καλα!1 ωρα και 45 λεπτα κρατησε η εξεταση!!ειμαστε 499 γραμμαρια και αναπτυσομαστε τελεια!!!!

πολυ ζωηρη,δεν στεκετε σε μια μερια καθολου και φυσικα μετα απο τοσες μερες που με ειχε στο στυσιμο κ μονο καμια κινηση καταλαβαινα εχθες με ταραξε στην κλοτσια κ στην μπουνια!!ναι κυριες μου!μου εριχνε μπουνιες!!!κ δεν μπορει κ να το αρνηθει...την ειδα με τα ιδια μου τα ματια στον υπερηχο!!!!:tongue::tongue::tongue:

Άντε βρε κοριτσάκι μου κ με άγχωσες!!!!

Όλα τέλεια λοιπόν!!Μπράβο!Καλή συνέχεια σου εύχομαι απο εδώ κ πέρα!

Μπουνίτσες η μικρή ε??:tongue::tongue::tongue::tongue: Θα μας τρελανουν!!:tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

θα μας τρελανουν δεν λες τιποτα!!!εμεις εχθες ειχαμε πει να παμε να παρουμε τα πρωτα της πραματακια...μην φανταστητε πολλα ενα ζευγαρι παππουτσακια αγκαλιας κι ενα φορμακι ετσι για το καλο αλλα τελικα πηγαμε στην μαμα μου,μετα στον αδερφο μου,μετα στην θεια μου...και τελικα καταληξαμε να τρωμε στην πλατεια ελευθεριας στις 12 το βραδυ!μεχρι να παμε την μαμα μου σπιτι και να γυρισουμε στο δικο μας η ωρα ειχε παει ηδη 2!δεν ειχα κουραγιο να κατσω στον υπολογιστη κι ετσι μπηκα να σας στειλω απο το κινητο στο facebook αλλα με πηρε ο υπνος με το κινητο στο χερι!!κι απο το πρωι χουζουρευα στο κρεβατι κι ασχοληθηκα με τα σκυλακια μας γιατι εχθες δεν μας ειδαν σχεδον καθολου!!

θα μας τρελανουν δεν λες τιποτα!!!εμεις εχθες ειχαμε πει να παμε να παρουμε τα πρωτα της πραματακια...μην φανταστητε πολλα ενα ζευγαρι παππουτσακια αγκαλιας κι ενα φορμακι ετσι για το καλο αλλα τελικα πηγαμε στην μαμα μου,μετα στον αδερφο μου,μετα στην θεια μου...και τελικα καταληξαμε να τρωμε στην πλατεια ελευθεριας στις 12 το βραδυ!μεχρι να παμε την μαμα μου σπιτι και να γυρισουμε στο δικο μας η ωρα ειχε παει ηδη 2!δεν ειχα κουραγιο να κατσω στον υπολογιστη κι ετσι μπηκα να σας στειλω απο το κινητο στο facebook αλλα με πηρε ο υπνος με το κινητο στο χερι!!κι απο το πρωι χουζουρευα στο κρεβατι κι ασχοληθηκα με τα σκυλακια μας γιατι εχθες δεν μας ειδαν σχεδον καθολου!!

Άντε καλά σε συγχωρώ..:tongue::tongue:

Πάω σπίτι κ θα μπω απο εκεί..Τα λέμε μετά..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Άντε καλά σε συγχωρώ..:tongue::tongue:

Πάω σπίτι κ θα μπω απο εκεί..Τα λέμε μετά..

χαχαχα!!:tongue:

αντε καλο δρομο!!παω να κανω καμια δουλεια γιατι το σαλονι ειναι λες και εχει πεσει βομβα!!τα χω σηκωσει ολα για πλυσιμο χωρις κουρτινες,χωρις καλυματα...οτι να ναι!και τα λεμε μετα!!φιλακια!

καλησπερα.Τι μου κανετε?Πολυ συεναχωριεμαι που δεν σας προλαβαινω.Αννουλα πολυ χαιρομαι με τα νεα της μπεμπουλας σας.Αντε τωρα σειρα εχει η Σεβη.Μαριεττα με κρυο καθισμενη σε ενα γραφειο απλα δεν παλευεται.

4DNsp2.png

pc2lp2.png

αρετουλα εγω τετοια ωρα ειμαι συνηθως πιο πολυ στον υπολογιστη!

να σαι καλα κι ευχομαι κι οι υπολοιπες να εχετε τοσα καλα νεα οπως εμεις που την καναμε την εξεταση!!!εσυ εχεις 3 του δεκεμβρη?καλα θυμαμαι?

αντε βρε παιδί μου και μας αγχωσες!!!!! μπραβο στην μικρή σου που πιά δεν ειναι και τόσο μικρή ε;;;;;;;; φτου φτου!!!!!!!!

καλησπερα.Τι μου κανετε?Πολυ συεναχωριεμαι που δεν σας προλαβαινω.Αννουλα πολυ χαιρομαι με τα νεα της μπεμπουλας σας.Αντε τωρα σειρα εχει η Σεβη.Μαριεττα με κρυο καθισμενη σε ενα γραφειο απλα δεν παλευεται.

με διέλυσε η μέση μου απο το κρύο δεν το συζητώ.... χάλια! ειμαι κουκουλωμένη απο την ωρα που γύρισα! τωρα εκανα μπανάκι και μπηκα να δω τα νεα της αννας!

καλα θυμασαι.3 δεκεμβρη στις 9 το πρωι.Να πανε ολα καλα ευχομαι.οσο να ειναι μια ανακουφιση τη νιωθεις

με το καλό!!!!! θα περάσει ο καιρός και θα ανακουφιστείς κι εσυ!!!!!!

ολα καλά ολα ανθηρά!

η σεβη πότε ειναι;;;;;;

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!!!

Αννούλα τέλεια η κοράκλα σου!!!Μπουνιές το θηρίο?Αχου το μωρέ!!!

Έκανες κ την τουρνέ σου στο σόι!!!

Άντε κ στην Αρετή κ την Σαββούλα μας τα καλύτερα να ακούσουν για να κλείσει ο κύκλος με τις β επιπέδου κ να περάσουμε στο Doppler!!!!:-D:grin::-D

Κ φέτος τα Χριστούγεννα λέω να φτιάξω μελομακάρονα.Έφτιαξα πρώτη φορά πέρσυ κ έκαναν θραύση(όχι να το παινευτώ:lol::lol:!!)!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα κ απο εμένα!

Τί κάνετε κοριτσάκια μου?Εγώ μόλις έφαγα ένα σοκολατάκι :oops: κ τρέλανα τον μικρούλι μου..Μας κέρασε μια συνάδελφος για τα γενέθλια της κ δεν μπόρεσα να αντισταθώ..

Εχθές δεν ξαναμπήκα τελικά γιατί μετα την δουλειά πήγα σε μια ψαροταβερνα που ήταν μαζεμενη η παρέα απο νωρίς κ έφυγα στις 20:00 το βράδυ!!Πήγα μαγείρεψα έκανα ένα μπανάκι κ ξαπλωσα στον καναπέ..

Άντε η Σαββούλα και η Αρετή μας την άλλη εβδομάδα και τέλος οι Β επιπέδου!! :D:D Με το καλό με τέλεια αποτελέσματα!!

Κ φέτος τα Χριστούγεννα λέω να φτιάξω μελομακάρονα.Έφτιαξα πρώτη φορά πέρσυ κ έκαναν θραύση(όχι να το παινευτώ:lol::lol:!!)!!

Ιωάννα μου κάνω κάθε χρόνο( τα τελευταία 3 τουλάχιστον) κ μου πετυχαίνουν κ εμένα πολύ! Η πεθερά μου κ η μαμά μου τρελαίνονται καθε φορά που τις ξεπερνάω :tongue::tongue::tongue: ιδίως η πεθερά μου που έχει άλλη συνταγή κ δεν λέει να την αλλάξει..:tongue:

Κάθε χρόνο κάνω τραπέζι στο σπίτι μου τα Χριστούγεννα για την γιορτή μου κ έρχονται γύρω στα 20-25 άτομα!Γονείς-πεθερικά κ κάτι θείοι μου με τα παιδιά τους!Ετοιμάζω 2 μέρες φαγητά κ ορεκτικά καθώς και την περιβόητη γαλοπούλα(μας δίνουν απο την εταιρεία κάθε χρόνο δώρο μία γύρω στα 6-7 κιλά).Την άλλη μέρα πάμε στον μπαμπά μου που γιορταζει μαζί με ότι έχει περισσέψει..χαχα Το βράδυ έρχονται κ κάποιοι φίλοι συνήθως και είμαι ένω πτώμα..Έχω μετά κ τον άντρα μου στις 07/01 αλλά συνήθως δουλεύω κ δεν κάνω τραπέζι το μεσημέρι μόνο ετοιμασίες για το βράδυ.Φέτος δεν ξέρω τί θα κάνω..Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά..Ίσως να κάνω τραπέζι μόνο στους γονείς..Αναλόγως τα κέφια!Προς το παρόν περιμένω πως κ πως το ΣΚ για να στολίσω το σπιτάκι μου!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κ απο εμένα!

Τί κάνετε κοριτσάκια μου?Εγώ μόλις έφαγα ένα σοκολατάκι :oops: κ τρέλανα τον μικρούλι μου..Μας κέρασε μια συνάδελφος για τα γενέθλια της κ δεν μπόρεσα να αντισταθώ..

Εχθές δεν ξαναμπήκα τελικά γιατί μετα την δουλειά πήγα σε μια ψαροταβερνα που ήταν μαζεμενη η παρέα απο νωρίς κ έφυγα στις 20:00 το βράδυ!!Πήγα μαγείρεψα έκανα ένα μπανάκι κ ξαπλωσα στον καναπέ..

Άντε η Σαββούλα και η Αρετή μας την άλλη εβδομάδα και τέλος οι Β επιπέδου!! :D:D Με το καλό με τέλεια αποτελέσματα!!

Ιωάννα μου κάνω κάθε χρόνο( τα τελευταία 3 τουλάχιστον) κ μου πετυχαίνουν κ εμένα πολύ! Η πεθερά μου κ η μαμά μου τρελαίνονται καθε φορά που τις ξεπερνάω :tongue::tongue::tongue: ιδίως η πεθερά μου που έχει άλλη συνταγή κ δεν λέει να την αλλάξει..:tongue:

Κάθε χρόνο κάνω τραπέζι στο σπίτι μου τα Χριστούγεννα για την γιορτή μου κ έρχονται γύρω στα 20-25 άτομα!Γονείς-πεθερικά κ κάτι θείοι μου με τα παιδιά τους!Ετοιμάζω 2 μέρες φαγητά κ ορεκτικά καθώς και την περιβόητη γαλοπούλα(μας δίνουν απο την εταιρεία κάθε χρόνο δώρο μία γύρω στα 6-7 κιλά).Την άλλη μέρα πάμε στον μπαμπά μου που γιορταζει μαζί με ότι έχει περισσέψει..χαχα Το βράδυ έρχονται κ κάποιοι φίλοι συνήθως και είμαι ένω πτώμα..Έχω μετά κ τον άντρα μου στις 07/01 αλλά συνήθως δουλεύω κ δεν κάνω τραπέζι το μεσημέρι μόνο ετοιμασίες για το βράδυ.Φέτος δεν ξέρω τί θα κάνω..Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά..Ίσως να κάνω τραπέζι μόνο στους γονείς..Αναλόγως τα κέφια!Προς το παρόν περιμένω πως κ πως το ΣΚ για να στολίσω το σπιτάκι μου!

Τελικά μόνο εγώ δεν πάω πουθενά??Ελπίζω να αποζημιωθώ στις γιορτές με πολλές εξόδους!!

Πέρσυ με είχε πιάσει μια τρέλα κ έπαιρνα κάθε μήνα ένα περιοδικό γνωστού ζαχαροπλάστη κ έφτιαχνα συνέχεια γλυκά.Με αποκορύφωμα τα μελομακάρονα.Κ τελικά δεν είναι κ τόσο δύσκολα στην παρασκευή τους.

Κ εμένα σε μια προηγούμενη δουλειά μας δίνανε γαλοπούλα κατεψυγμένη ,ένα μπουκάλι κρασί κ ένα εισιτήριο διπλό για σινεμά!!!

Φέτος μην κουραστείς πολύ σε τραπεζώματα εκτός κ αν έρθει η μαμά ή η πεθερά να σε βοηθήσει.Κ καλά ,άντε το μαγείρεμα είναι ωραία διαδικασία,αυτό που δεν παλεύεται έιναι το συμάζεμα κ γενικώς το after.

Εμείς με τον άντρα μου αν κ συζούμε τα τελευταία 5 χρόνια περίπου(κ προ γάμου δηλαδή)κανείς δεν καταδεχόταν να μας επισκεφτεί τα Χριστούγεννα.Πέρσυ με το μωρό (4 μηνών) που θέλαμε την ησυχία μας μας φορτώθηκαν όλοι απρόσκλητοι κ Χριστούγεννα κ Πρωτοχρονιά.Φέτος θα φροντίσω να λείπουμε από το σπίτι.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ευτυχώς μετά απο τέτοια τραπεζώματα κ επειδή ξέρουν ότι το βράδυ θα έχω πάλι κόσμο,μαμά κ πεθερά πάντα βοηθάνε στο συμμάζεμα κ στο πλύσιμο των πιάτων..

Εμάς μας δίνουν μετά απο γιορτή που κάνουμε στην δουλειά την γαλοπούλα,3 κρασιά και ένα κουτί μελομακάρονα!:tongue:

Είχατε το μωρό πέρισυ γι αυτο κ σας τίμησαν όλοι..που να τρέχετε εσείς?:mad:

Καλά θα κάνετε να πάτε καμια βολτίτσα κ εγώ θα ήθελα αλλά νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο..Κ αν πάω βουλγαρία θα πάω αναγκαστικά νωρίτερα για να ειναι κ η μικρή εκεί..:(

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ευτυχώς μετά απο τέτοια τραπεζώματα κ επειδή ξέρουν ότι το βράδυ θα έχω πάλι κόσμο,μαμά κ πεθερά πάντα βοηθάνε στο συμμάζεμα κ στο πλύσιμο των πιάτων..

Εμάς μας δίνουν μετά απο γιορτή που κάνουμε στην δουλειά την γαλοπούλα,3 κρασιά και ένα κουτί μελομακάρονα!:tongue:

Είχατε το μωρό πέρισυ γι αυτο κ σας τίμησαν όλοι..που να τρέχετε εσείς?:mad:

Καλά θα κάνετε να πάτε καμια βολτίτσα κ εγώ θα ήθελα αλλά νομίζω πως είναι πολύ δύσκολο..Κ αν πάω βουλγαρία θα πάω αναγκαστικά νωρίτερα για να ειναι κ η μικρή εκεί..:(

Καλά πολύ large τα αφεντικά!!

Έλα μου ντε!!Γιατί μας κάλεσαν κ ποτέ για να τρέξουμε?Τα καλά κ συμφέροντα μόνο.

Αλλά φέτος τη φυλάω σε όλους!!

Ήδη η πεθερά μου έχει αρχίσει τις σπόντες για το πόσο ωραία θα περάσει τις γιορτές με την Ηλιάνα.Αμ δε!!!

Εσένα είναι κ η γιορτή σου οπότε όλο κ κάποιον θα έχεις,ειδικά τις οικογένειες.Κ ευτυχώς που του χρόνου(καλά να είμαστε) θα είναι κ ο μπέμπης μεγαλούτσικος οπότε πάλι δεν θα σε ενοχλούν!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...