Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Εγώ στην ωοληψια μου τα δύο κυρίαρχα ωοθυλάκια (τα μεγαλύτερα δλδ) ήταν και τα δύο κενά. Πήραμε ωοθυλάκια από τα υπόλοιπα που ήταν μικρότερα. Έκανα όμως βραχύ πρωτόκολλο. Ο γιατρός δεν το σχολίασε, είπε πως τυχαίνει αλλά τον είδα λίγο προβληματισμένο. Ώρες ώρες με κοιτάει λες και λύνει μαθηματικές εξισώσεις στο μυαλό του. Δεν ξέρει τι να πρώτο διορθώσει 😭

Πιθανώς να έτυχε στον κύκλο σου, δυστυχώς συμβαίνει. 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Μια χαρά το boss σου.Όλο ταξιδάκια είναι!!

Καλύτερα για σένα.

Δεν ξέρω τι λένε γενικώς πάντως η Ηλιάνα με είχε ταράξει στις κλωτσιές κ στο λόξυγκα.Δεν κοιμότανε ποτέ.

Μόλις γεννήθηκε ειλικρινά σου λέω δεν καταλάβαινα ότι είχα μωρό.Πολύ ήσυχο κ καλόβολο.Μαμ ,κακά και νάνι στην κυριολεξία!!

Τώρα έχει αρχίσει τις ταρζανιές κ τις περίεργες συμπεριφορές!!

Δόξα τον Θεό έχουμε πολύ δουλειά κ τρέχει συνέχεια σε πελάτες! Είναι απο τους αυτοδημιούργητους ανθρώπους κ έχει μάθει να δουλεύει συνέχεια!!Δεν κάθεται με τίποτα!

Όσο για τα μικρούλια μας με συμφέρει να είναι σαν το Ηλιανάκι σου!!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας!!!!!

σήμερα ειμαι στο σπιτάκι γιατί με έχει ενοχλήσει αρκετά η μέση μου και ειπα να την ξεκουράσω πριν μείνω εντελώς ......(με εφαγαν τα τραπεζώματα βλέπετε....). Πηγα να σηκωθώ το πρωί και έμεινα στην προσπάθεια :P

τα κατάφερα τελικά αλλά δεν ημουν για εξω. Ξάπλα λοιπόν κι ευχομαι αυριο να είμαι καλύτερα να παω στο γραφείο γιατί δεν θέλω να λείπω συχνά!

Περιμένουμε τα νέα της Αννας!!!! Αντε βρε!

Χρυσα βαλε μας το λινκ, μενει κι η αδελφή του αντρα μου στην βουλγαρία, στην Σόφια συγκεκριμένα, λες να παρω απο εκει πράγματα;;;;;;;;!!!!!!!!!!!

Το τσιπουράκι ειναι ολο κινηση και σκέρτσο αυτες τις μέρες! προχθες για πρωτη φορά το ενοιωσε και ο μελλον πατέρας! πλακα εχει!

Κορίτσια εγώ δεν έχω κάνει τίποτα με το ΙΚΑ ακόμα, πρέπει να πάω σιγά σιγά ε;;; Λέτε να πάρω κάτι για την αμνιο και την β΄επιπέδου;;;;; Ειμαι εντελώς ασχετη με τα γραφειοκρατικά..... Κλεινω ραντεβού σε κεντρο μανας και παιδιού και πηγαίνω με ολες τις εξετάσεις ; χρειαζεται κατι παραπάνω απο τον γιατρό μου; Υπάρχει καποιο site που να λεει τι δικαιολογητικά χρειάζονται; Μηπως σας έπρηξα λίγο;;;; :lol::lol::lol:

Σας φιλώ παω για ξάπλα πάλι!

Καλησπέρα τσιπουρίτσα μου κ περαστικά σου!

Εύχομαι να είσαι ήδη καλύτερα!

Το λινκ είναι το παρακάτω. http://www.pakostnik.com/en/products-promo.php

Εμένα η μικρή ειναι σε άλλη πόλη κ δεν έχει πάει ακόμα να το δει.Αν το γνωρίζει η αδελφή του άντρα σου θα με υποχρέωνες αν την ρωτούσες κ μου έλεγες τις εντυπώσεις της!

Στα καροτσάκια είναι πανάκριβο αλλά στα επιπλάκια είναι πολύ οικονομικό με πολλές επιλογές χρωμάτων.Επίσης συμφερουν πολύ τα πολυκρεββατάκια..Για παράδειγμα.. http://www.pakostnik.com/en/productdetails.php?id=8261&cat=105Σε ότι χρώμα το θες..

όπως επίσης κ ολόκληρο δωμάτιο με 430€!!!

http://www.pakostnik.com/en/productdetails.php?id=3127&cat=105

Στο Ικα πήγα εγώ τώρα για τα χρήματα της Β επιπέδου,με την απόδειξη απο το ιδιωτικό κ ένα αντίγραφο της εξέτασης! Μου είπαν ότι δίνουν 8,κατι € κ έκανα ένσταση.14/12 θα συζητηθει η ένσταση στο υποκατάστημα που την έκανα κ μετά θα βγεί η απόφαση να μου δοθεί ολόκληρο το ποσό!Έτσι μου είπαν τουλάχιστον! Κάτι άλλο δεν γνωρίζω..Εγώ μαλλον θα πάω ξανά στο κέντρο μάνας κ παιδιού για να μου γράψουν την ΠΗΤ αφού όμως πάω πρώτα στην γιατρό μου!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

μπηκα να δω νέα της αννας, αλλά ακόμα δεν εχει γράψει κατι

ευχομαι να ειναι ολα καλά!

χρύσα μου σε ευχαριστώ για το λινκ θα ρωτήσω αν και αμφιβάλλω αν ξέρει κάτι μιας και τα παιδιά της ειναι σαφώς μεγαλύτερα (14 και 10)

γειά σου αρετή!

καλό σας βράδυ κόρες!

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες καλημέρα!!

Αννούλα μου περιμένουμε τα νέα σου!!

Μαριέττα περαστικά.Από δω κ πέρα μόνο να σε τραπεζώνουν!!:tongue::tongue:

Λοιπόν βρήκα κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά του ΙΚΑ κ του ΟΑΕΔ.

Για το επίδομα τοκετού-λοχείας βρήκα στο σαιτ του ΙΚΑ:

http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/benefits/money/home.cfm

http://www.ika.gr/gr/infopages/downloads/toketou.pdf

Για το βοήθημα τοκετού:

http://www.ika.gr/gr/infopages/asf/benefits/kind/birth.cfm

Σε ότι αφορά το ΙΚΑ επειδή έχει αλλάξει ο τρόπος πληρωμής χρειάζεται κ η προσκόμιση βιβλιαρίου τραπέζης.Δεν αναγράφεται στο σαιτ.

Για το συμπληρωματικό βοήθημα του ΟΑΕΔ:

http://www.oaed.gr/Pages/SN_55.pg

Και τέλος η καλύτερη και πληρέστερη ανάλυση είναι εδώ(απλά είναι λίγο κακογραμμένο):

http://www.sheblogs.eu/2010/11/09/epidomata_toketou_dikaiologhtika/

Καλό είναι να μαζεύουμε από τώρα χαρτιά γιατί στο τέλος όλο κ κάτι παραπάνω θα ζητάνε.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα!!

Σήμερα προβλέπεται ήσυχη ημέρα.Εχθές πάλι στις 17:00 έφυγα :(

τελείωσα κ με κάτι εκκρεμότητες που είχα κ είπα να μπω να δω μήπως έχουμε νέα της Άννας!Ελπίζω να καταφέρει να μπεί σύντομα..

Ιωάννα μου πολύ χρήσιμα τα link που μας έβαλες..Ήδη τα εκτύπωσα..Αυτά πρέπει να αρχίσουμε σιγά σιγά να τα ετοιμάζουμε ε?Καλό μας κουράγιο..:tongue:

maraki 1990 καλως ήρθες στην παρέα μας..με το καλό να πάρεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα γκαστρούλες!:D

Μπήκα κι εγώ χτες το βράδυ από το κινητό μου να δω νέα της Αννούλας, αλλά πουθενά...ΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....εμφανίσου!:cool:

Εμένα η βδομάδα είναι φουλ στο γραφείο, έχω πολλή δουλειά...προβλέπεται και σήμερα και αύριο το ίδιο!Ευτυχώς Παρασκευή έχω ρεπό!;)

Μαράκι..καλώς μας ήρθες!Να μας πεις ΠΗΤ, μαιευτήριο και φύλο (αν γνωρίζεις) για να ενταχθείς στη λίστα μας!;) Με το καλό το μπεμπάκι σου!

Καλημερες!!!!!!

ήρθα στο γραφείο σήμερα για να ανακαλύψω οτι εχει χαλάσει το συστημα της θερμανσης!!!!!!!!!!! τυλιξα το παλτό μου γυρω απο την μέση μου (το χειρότερο για την μεση ειναι το κρυο..... ολοι ζεστη σου λενε.... εδω παγος! γκρρρρ)

Ιωαννα θα τα κοιταξω με ηρεμία στο σπίτι!!!! ευχαριστω!

kalimera koritsia...egw eimai i kainourgia tis pareas kai genika kainourgia sto forum....:):):).....eyxomai se oles sas me to kalo.:P:p:p...

καλως ηρθες μαρακι!!!!! με το καλό το μωρό σου! μαρακι μαλλον σε λαθος καφέ μπηκες!!!! τυ ιανουραριου εψαχνες μαλλον στον μαρτιο μπηκες! χαχαχχαα

έχεις τις όλες μας τις ευχες !!!!!!

Μαράκι μου με το καλό το μωρό σου!!Κοντεύεις εσύ!!Είσαι τόσο μικρούλα όσο υποδηλώνει η χρονολογία που έχεις βάλει?

Σαββούλα πήζεις?Κ εγώ μια από τα ίδια.

Μαριέττα τι να πω?Δε σε προσέχουνε καθόλου!!Από αύριο με το αερόθερμό σου μαζί.:tongue::tongue::tongue:

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...