Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλησπερα,καλα ειστε?Μαριεττα χρονια σου πολλα να σε χαιρομαστε.Με το καλο το τσιπουρακι σου.Αννουλα ερχεται και η δικη σου β επιπεδου,θα περιμενουμε αυριο τα νεα σου.Πρωι την κανεις η απογευμα?ΚΑι εμεις ησυχα τα περασαμε το ΣΚ.Θα στολισουμε μετα τη β επιπεδου το μεσημερι

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα Αρετη κ καλο απογευμα Μαριετα!

εχω ραντεβου αυρο στις 10:30!!!αλλα ειναι στο Αλεξανδρα οποτε δεν ξερω τι ωρα θα μπω!!δεν ειναι κ πολυ ακριβης οι ωρες!

Χρυσα μου θα ερθει κι η μαμα μου για βοηθεια εγω απλα θα δινω οδηγειες!!!χαχαχα!!βρες καποιον που να μπορεις να συννενοηθεις αλλιως θα σε κανουν μπαλακι οπως και στις περισσοτερες εταιριες...:mad:

Καλημέρα μανούλες!!!

Αννούλα μου με το καλό η β επιπέδου σήμερα.Τα γλυκά μπορεί να μην τα φάγαμε όμως δεν παχύναμε κιόλας!!!Χόρτασε μόνο το μάτι!!!:tongue::tongue::tongue:Εσείς με τόσο πληθυσμό στην οικογένεια χρειάζεστε μεγάλο αμάξι.

Χρύσα μου αυτό που σου είπε η λογίστρια είναι το τυπικό.Στο ΙΚΑ θα σου γράψουν την ΠΗΤ που θα σου έχει γράψει ο δικός σου γιατρός και αποκλείεται να σου την αλλάξουν.Είναι πολύ βλαμένη η λογίστρια γιατί αυτά γίνονται στο μιλητό με τη δουλειά.Θα πρέπει δηλαδή να σε καλύψουν.Τι δεν κατάλαβε από αυτό που της είπες δηλαδή???Λες κ αυτή δεν το ξέρει ότι έτσι το κάνουν οι περισσότερες.

Μίλα καλύτερα με το αφεντικό σου κ ελπίζω να πάρεις θετική απάντηση.

Είδες γιατί σου έλεγα ότι εγώ θα τα πάρω όλα όσα δικαιούμαι?Γιατί κ την καλή που έκανα την πρώτη φορά, όχι ευχαριστώ δεν άκουσα αλλά άκουγα κ πικρόχολα σχόλια πίσω από την πλάτη μου.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα κ απο εμένα!

Αννούλα μου με το καλό κοριτσάκι μου,να δεις την μικρούλα σου κ όλα να είναι τέλεια!!!Θα περιμένουμε νέα σου!

Ιωάννα μου τα ξέρω..Κ ξέρω επίσης ότι όλα γίνονται απο κόμπλεξ της λογίστριας και της κορης του αφεντικού!Κ εγώ έλεγα να τα ζητήσω όλα όσα δικαιούμαι αλλά φοβάμαι πως μετά θα με διώξουν.Θα δω τώρα τί θα γίνει με την κοπέλα που λείπει,επιστρέφει απο το 6μηνο τον Φεβρουάριο.Αν είναι να την διώξουν θα την διώξουν γύρω στον Μαιο,θα έχω μια εικόνα κ θα δω τι θα κάνω..Ας πάνε όλα καλά κ βλέπουμε!Αποφάσισα πάντως να σταματήσω στην ώρα μου!!!10-15 Ιανουαρίου δηλαδή!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!:D

Χτες πλάκωσε φουλ δουλειά και δεν ξαναμπήκα (η οποία θα συνεχιστεί και σήμερα..:-() Ελπίζω τουλάχιστον σήμερα να την τελειώσω!:cool:

Μαριεττάκι, να σε χαιρόμαστε και με το καλό το μωράκι σου!!!

Άννα μου...περιμένουμε τα καλά νέα σου!;)

Χρύσα...είναι απαράδεκτη η λογίστρια...και θα είναι κρίμα να μην σου επιτρέψουν να καθήσεις ένα μήνα πριν αντί για δύο...και όντως στο ΙΚΑ δε πρόκειται να σου δώσουν άλλη ΠΗΤ, οπότε ελπίζω να τα βρεις με το αφεντικό σου!

Εμείς κανονίσαμε να πάμε ένα 3ημεράκι τον Δεκέμβρη (16-19/12) στα Τρίκαλα Κορινθίας!!!Θα πάμε με τον ξάδερφό μου και την κοπέλα του!Σήμερα θα κάνουμε την κράτηση!Ελπίζω μέχρι τότε να ρίξει και κανά χιονάκι!:D:D Το περιμένω πως και πως!:D

Άντε...μία βδομάδα κι εγώ για τη Β Επιπέδου...να τελειώνω...και στις 9/12 έχω ραντεβού με τον γιατρό του ΙΚΑ να ξεμπερδεύω κι από εκεί!;)

Καλημέρα κ απο εμένα!

Ιωάννα μου τα ξέρω..Κ ξέρω επίσης ότι όλα γίνονται απο κόμπλεξ της λογίστριας και της κορης του αφεντικού!Κ εγώ έλεγα να τα ζητήσω όλα όσα δικαιούμαι αλλά φοβάμαι πως μετά θα με διώξουν.Θα δω τώρα τί θα γίνει με την κοπέλα που λείπει,επιστρέφει απο το 6μηνο τον Φεβρουάριο.Αν είναι να την διώξουν θα την διώξουν γύρω στον Μαιο,θα έχω μια εικόνα κ θα δω τι θα κάνω..Ας πάνε όλα καλά κ βλέπουμε!Αποφάσισα πάντως να σταματήσω στην ώρα μου!!!10-15 Ιανουαρίου δηλαδή!

Πάντως δεν είναι κ τόσο εύκολο να δουλεύεις μέχρι το τέλος.Μετά αρχίζει η κούραση κ το βάρος να είναι πιο έντονα.Μακάρι όσες κοπέλες μπορούν να το κάνουν αλλά νομίζω ότι είναι λίογ βάρβαρο.Θέλει κ λίγο ξεκούραση πριν τη γέννα.

Εμείς κανονίσαμε να πάμε ένα 3ημεράκι τον Δεκέμβρη (16-19/12) στα Τρίκαλα Κορινθίας!!!Θα πάμε με τον ξάδερφό μου και την κοπέλα του!Σήμερα θα κάνουμε την κράτηση!Ελπίζω μέχρι τότε να ρίξει και κανά χιονάκι!:-D:grin: Το περιμένω πως και πως!:-D

Άντε...μία βδομάδα κι εγώ για τη Β Επιπέδου...να τελειώνω...και στις 9/12 έχω ραντεβού με τον γιατρό του ΙΚΑ να ξεμπερδεύω κι από εκεί!:wink:

Σαββούλα μου τέλεια!!!Καλά να περάσετε!!!

Μια βδομάδα βρε θηρίο για β επιπέδου?Πέρασαν οι μέρες.Στο ΙΚΑ τι θα κάνεις?Θα πας να σου γράψουν την ΠΗΤ?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Σαββούλα μου τέλεια!!!Καλά να περάσετε!!!

Μια βδομάδα βρε θηρίο για β επιπέδου?Πέρασαν οι μέρες.Στο ΙΚΑ τι θα κάνεις?Θα πας να σου γράψουν την ΠΗΤ?

Ναι...θα πάω να ξεμπερδεύω!;)Βασικά το ΙΚΑ Αμαρουσίου που ανήκω δεν έχει μαιευτική πτέρυγα λέει και θα πάω στο Κέντρο Μάνας και Παιδιού στη Νέα Ερυθραία...έχω ραντεβού στις 9/12 στις 07.40 το πρωί!:rolleyes:Θα πάρω τη Β επιπέδου μου και θα πάω!:D

Σαββούλα μου καλά θα κάνετε! Κ εγώ θέλω βολτίτσα! Ίσως καταφέρω να πείσω τον άντρα μου στην άδεια να πάμε στην Βουλγαρία στο σπίτι της αδερφής μου κ με την ευκαιρία να δούμε κ τα επιπλάκια που είδα!

Αλήθεια πόσο καιρό πριν τα ετοιμάζεις αυτά τα χαρτιά?Θέλει μεγάλη διαδικασία?

κ το εξάμηνο πότε το ζητάς?Σκεφτομαι να ζητήσω 1-2 μήνες μόνο..

Σαββούλα αλλη μια εβδομάδα ε?Κ μετά κ η Αρετή κ τέλος!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Σαββούλα μου καλά θα κάνετε! Κ εγώ θέλω βολτίτσα! Ίσως καταφέρω να πείσω τον άντρα μου στην άδεια να πάμε στην Βουλγαρία στο σπίτι της αδερφής μου κ με την ευκαιρία να δούμε κ τα επιπλάκια που είδα!

Να πας!!;)Να δεις και τι διαφορά υπάρχει στις τιμές!

Βασικά από ότι μου έχουν πει εδώ στη δουλειά, θα πάω τη β επιπέδου που γράφει πάνω την ΠΗΤ στο γιατρό του ΙΚΑ, αυτός θα μου συμπληρώσει κάτι χαρτιά και θα μου δώσει κάτι άλλα που πρέπει να τα φέρω εδώ στη δουλειά, να το υπογράψει το αφεντικό εδώ και μετά να τα ξαναπάω στο ΙΚΑ...

Και θα παω στο ΙΚΑ, μου ειπαν οτι πρεπει να παω και φωτοτυπία του βιβλιαριου τραπέζης (που φαίνεται το IBAN) για να μπαίνουν αργότερα τα λεφτά!;)

Ναι..άλλη μια βδομάδα...μπρρρρ τρέμω!!!!:cool::cool:

Διαφημίσεις

Από Θεσ/κη κοντά είναι η Βουλγαρία κ είναι κ πιο οικονομικά.Να πάτε.

Θα πάρεις χαρτί από τον γιατρό σου με την ΠΗΤ.Μετά θα πας ΙΚΑ στο γυναικολόγο και θα σου δώσει ένα χαρτί που θα έχει συμπληρώσει πάνω την ΠΗΤ σου κ θα πρέπει να το πας στη δουλειά να το συμπληρώσει.Μπες Ιντερνετ και δες τα δικαιολογητικά που χρειάζονται οι παροχές(ένσημα κλπ) και μόλις τα μαζέψεις όλα πήγαινε την ημερα που θα βγεις στην άδεια να τα καταθέσεις.Νομίζω χρειάζεται κ κάποια υπογραφή από διευθυντη ή ελεγκτή(αυτό το ρωτάς αρχικά στο γιατρό)

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχάσεις είναι να ρωτήσεις στις παροχές τι χρειάζεται για το επίδομα λοχείας γιατί έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα από τότε που έβαλαν τον τραπεζικό λογαριασμό.

Στον ΟΑΕΔ πας αφού τελειώσει η άδεια λοχείας κ μην τους πεις ότι θα πάρεις 2 μόνο μήνες.Το ξεκινάς κανονικά κ μετά πας κ το κόβεις.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Να πας!!;)Να δεις και τι διαφορά υπάρχει στις τιμές!

Από Θεσ/κη κοντά είναι η Βουλγαρία κ είναι κ πιο οικονομικά.Να πάτε..

Η μικρή είναι στην Φιλιπούπολη,σχεδόν 7 ώρες απο εδώ.Ειναι πιο κοντά αλλά έχει όριο ταχύτητας 60 χλμ/ωρα κ παντου αστυνομία! Πρέπει να δουμε αν θα βολεύει την μικρή να κάτσει,πότε θα κλείσουν τα πανεπιστημια γιατι εκεί με τα Αγγλικά δεν τα πάνε καλά κ εγώ Βουλγάρικα δεν ξέρω..χαχα Το κατάστημα που βρήκα τα επιπλάκια είναι στη Σοφια κ είναι πολύ πιο φθηνά!Τα καρότσια είναι πανάκριβα,πιο ακριβά κ απο την Ελλάδα,τα έπιπλα όμως είναι οικονομικά!Θα σας βάλω ενα λινκ να δειτε..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Επανήλθα κοριτσάρες.

Έπεσε δουλειά με φούντες!!

Χρύσα είχα την εντύπωση ότι ήταν πιο κοντά.Ολόκληρο ταξίδι.

Μάλλον κ εσείς δουλειά έχετε.

Δήλωσα κ την άδεια των Χριστουγέννων κ τώρα απλά περιμένω να περάσουν οι μέρες.

Το απόγευμα θα πάω στο Λητώ να ψωνίσω μερικά πραγματάκια της Ηλιάνας.Θα κολαστώ πάλι.Δεν θα πάρω πιστωτική μαζί μου.:lol::lol::lol:

Πολύ κλωτσιά λέμε σήμερα!!!Αυτά είναι ευχάριστα!!Ήσυχο θα βγει κ αυτό το μαναράκι!!χαχαχα!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Επανήλθα κοριτσάρες.

Έπεσε δουλειά με φούντες!!

Χρύσα είχα την εντύπωση ότι ήταν πιο κοντά.Ολόκληρο ταξίδι.

Μάλλον κ εσείς δουλειά έχετε.!!

K εδώ χαμός γίνεται..Ευτυχώς θα λείπει πάλι αύριο το boss και θα έχω ησυχία!

Τα σύνορα της Βουλγαρίας είναι πολύ κοντά,45 λεπτά περίπου απλά το πανεπιστημιο που πάει η μικρή είναι μακρυά!Σίγουρα θα έχει καταστήματα κ πιο έξω κ ίσως κ πιο φθηνά απο την Σοφια που είναι κ η πρωτεύουσα,απλά είναι το μοναδικό καταστημα που έχει στο σαιτ του μεταφραση στα Αγγλικά κ καταφερα να βγαλω άκρη!

Δήλωσα κ την άδεια των Χριστουγέννων κ τώρα απλά περιμένω να περάσουν οι μέρες.

Το απόγευμα θα πάω στο Λητώ να ψωνίσω μερικά πραγματάκια της Ηλιάνας.Θα κολαστώ πάλι.Δεν θα πάρω πιστωτική μαζί μου.:lol::lol::lol:

Πολύ κλωτσιά λέμε σήμερα!!!Αυτά είναι ευχάριστα!!Ήσυχο θα βγει κ αυτό το μαναράκι!!χαχαχα!!

Εγώ για την άδεια θα ξέρω σίγουρα την τελευταία εβδομάδα.

Καλά ψώνια!

Για πες..Όσα κλωτσάνε πολύ στην κοιλιά είναι ήσυχα μετά?Εγώ είχα ακούσει το αντίθετο!Με ενδιαφέρει..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

K εδώ χαμός γίνεται..Ευτυχώς θα λείπει πάλι αύριο το boss και θα έχω ησυχία!

Εγώ για την άδεια θα ξέρω σίγουρα την τελευταία εβδομάδα.

Καλά ψώνια!

Για πες..Όσα κλωτσάνε πολύ στην κοιλιά είναι ήσυχα μετά?Εγώ είχα ακούσει το αντίθετο!Με ενδιαφέρει..

Μια χαρά το boss σου.Όλο ταξιδάκια είναι!!

Καλύτερα για σένα.

Δεν ξέρω τι λένε γενικώς πάντως η Ηλιάνα με είχε ταράξει στις κλωτσιές κ στο λόξυγκα.Δεν κοιμότανε ποτέ.

Μόλις γεννήθηκε ειλικρινά σου λέω δεν καταλάβαινα ότι είχα μωρό.Πολύ ήσυχο κ καλόβολο.Μαμ ,κακά και νάνι στην κυριολεξία!!

Τώρα έχει αρχίσει τις ταρζανιές κ τις περίεργες συμπεριφορές!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...