Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Κάτι σε μωρουδιακό είδατε???Είναι τρέλα!!!

Nαι...είδαμε!!:DΤρελό ξελόγιασμα είναι τα άτιμα!!!:rolleyes:

Καλημέρα Χρύσα μου!!!Κι εμένα το ΣΚ (ειδικά το βράδυ) μου έριχνε κάτι ξεγυρισμένες κλωτσιές άλλο πράγμα!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο μπομπιράκος τα δίνει όλα ,έτσι?

Πονάς ακόμα με το έντερο?Περαστικά.

Άντε με το καλό να στολίσετε!!!Εσύ μόνο την επίβλεψη,έτσι??Τα Χριστούγεννα δεν θα παίξει άλλη άδεια ή αυτή είναι η αναρρωτική που σου χρωστάνε?Εγώ θα πάρω την εβδομάδα 26-30/12.

Ιωάννα μου με έπιασε εχθές το έντερο ξαφνικά,ευτυχώς όταν είμαι ξαπλωμένη δεν πονάει τόσο.Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα!Στην επίβλεψη θα είμαι όταν θα στολίσουμε,θα έρθει η μαμά για τις δουλειές και ο άντρας μου θα αναλάβει το δέντρο!Είναι και δύσκολο πανάθεμά το!Ανυπομονώ!26-30/12 λέω να πάρω κ εγώ και θα είναι οι 5 της αναρρωτικής!(αν δεν πάρω κ αλλη νωρίτερα!!!!)μετά θα έχω υπόλοιπο 7 ημέρες κανονικής άδειας και θα τις αφήσω για του χρόνου που θα τις χρειαστώ..Άλλος ένας μήνας έμεινε!Στον γάμο το Σαββατο ήμουν με άλλες 2 εγκυούλες.Η μια έχει Πητ 20/02/12 και η άλλη 05/03/12 και είχαν κ αυτες πολύ μεγαλη κοιλίτσα κ πήρα τα πάνω μου!Έβαλα κ τα λιγότερα κιλά

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

:rolleyes:

Καλημέρα Χρύσα μου!!!Κι εμένα το ΣΚ (ειδικά το βράδυ) μου έριχνε κάτι ξεγυρισμένες κλωτσιές άλλο πράγμα!!:lol::lol:

΄

:lol::D:D:D:D:D:D:D

Κ που ήμαστε ακόμα!Θα μας τρελάνουν τα μικρούλια μας!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Η σύνδεσή μας τα έχει παίξει.Με πετάει συνέχεια έξω.θα το παλεψω αργοτερα να ξαναμπω

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα, Καλή εβδομάδα, να με χαίρεστε (γιορτάζω) να σας χαίρομαι και προπάντων να χαιρόμαστε τα μωράκια μας!!!!!!!!

κερνάω!!!!!!

Box_of_Chocolate_Cupcakes.jpg

Εμεις περάσαμε ένα όμορφο σκ, ο μπαμπας μου παει πολύ καλά δόξα τω Θεό, οπότε είμαστε ολοι χαρούμενοι. Το σαββατο το βραδυ ήρθαν φίλοι στο σπιτι και φαγαμε (ωραια πράγματα...... αχχχχχ), χωρίς να κάνω υπερβολές κουραστηκε πολύ η μέση μου, προφανώς δεν είναι ίδιες οι αντοχές. Ευτυχώς ο καλός μου έκανε τα περισσότερα αλλά και πάλι το μαγείρεμα το έκανα εγω.

Δενπειράζει, περάσαμε πολύ όμορφα, το ευχαριστήθηκα και χθες ξεκουράστηκα!

καλησπέρα κορίτσια!!!!!

περιμένω το 2ο παιδακι μου στις 31-03-12!!

αγοράκι και αύτο ευτυχώς δηλ για να έχει παρεούλα ο Αγγελάκος μου!!

καλώς σας βρήκαμε!!

με το καλό τα μπεμπάκια μας:tongue:

Καλως μας ήρθες, να χαιρεσαι το παληκάρι σου και με το καλό το μωράκι!

Καλά βρε κορίτσι,20 χρόνια κάθεται το δίπλωμά σου???Κ αντέχεις κάθε μέρα τόση ταλαιπωρία με τις συγκοινωνίες?Κέντρο που μένεις?

Κ εμείς είδαμε μια μπαγκαζιέρα 400 λίτρα(γνήσιο πράμα) αλλά έχει 650 μαζί με τις μπάρες.Λέμε για το καλοκαίρι να την πάρουμε.

Αστα.... ειλικρινά ειμαι απίστευτη κότα στο συγκεκριμένο.......

για την μπαγκαζιέρα που λες εμας το αυτοκίνητο εχει 'απο την μάνα του" μπάρες, δεν εχω κοιτάξει ακόμα για μπακαζιέρα. Τόσο ακριβά πάει; δεν είχα ιδέα;;; αμαν αμαν!

ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω κράμπες αλλά καμια φορά τα βραδυα νοιώθω τα πόδια μου πολύ βαρυα, χθες έβαλα το γνωστό σωτήριο μαξιλάρι κατω απο τα πόδια και τα ανασηκωσα! με βοηθησε πολύ! για δες μηπως σε βοηθησει κι εσενα. Εχω ακουσει για κατι κάλτσες απο το φαρμακείο, τις σκεφτόμουν, ξέρετε κάτι;

Ο μικρός με τρέλλανε το ΣΚ,όλο καινούρια κόλπα μου έκανε,μια απο εδώ πήγαινε,μια απο εκεί!

τέλεια!!!! φτου φτου καλέ!!!!!! κι εμενα με τρέλανε με κλωτσίδια κλπ!

μα τι παθανε το σκ;;;; τους αρέσει μαλλον οπως και σε εμας!!!!

Άλλος ένας μήνας έμεινε!Στον γάμο το Σαββατο ήμουν με άλλες 2 εγκυούλες.Η μια έχει Πητ 20/02/12 και η άλλη 05/03/12 και είχαν κ αυτες πολύ μεγαλη κοιλίτσα κ πήρα τα πάνω μου!Έβαλα κ τα λιγότερα κιλά

ειδες που δεν ειναι παχος;;; καλά στα λέγαμε εμεις!!!!!!! ;)

Αννα με το καλό αυριο η β΄επιπέδου!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μαριεττάκι μου χρόνια σου πολλά!!

Να είσαι πάντα γερή κ ευτυχισμένη!Με το καλό να υποδεχτείς κ τον γιό σου!!

Αυτην την φωτογραφία τί την ήθελες??Θα την εκτυπώσω κ θα γυρνάω απο ζαχαροπλαστείο σε ζαχαροπλαστείο για να βρω κάτι παρόμοιο!!!:tongue::tongue::tongue:

Αννούλα μου με το καλό αύριο να δεις το μωράκι σου!!

(γινεται χαμός θα μπω κ μετά φιλιά!!)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα, Καλή εβδομάδα, να με χαίρεστε (γιορτάζω) να σας χαίρομαι και προπάντων να χαιρόμαστε τα μωράκια μας!!!!!!!!

Εμεις περάσαμε ένα όμορφο σκ, ο μπαμπας μου παει πολύ καλά δόξα τω Θεό, οπότε είμαστε ολοι χαρούμενοι. Το σαββατο το βραδυ ήρθαν φίλοι στο σπιτι και φαγαμε (ωραια πράγματα...... αχχχχχ), χωρίς να κάνω υπερβολές κουραστηκε πολύ η μέση μου, προφανώς δεν είναι ίδιες οι αντοχές. Ευτυχώς ο καλός μου έκανε τα περισσότερα αλλά και πάλι το μαγείρεμα το έκανα εγω.

Δενπειράζει, περάσαμε πολύ όμορφα, το ευχαριστήθηκα και χθες ξεκουράστηκα!

Αστα.... ειλικρινά ειμαι απίστευτη κότα στο συγκεκριμένο.......

για την μπαγκαζιέρα που λες εμας το αυτοκίνητο εχει 'απο την μάνα του" μπάρες, δεν εχω κοιτάξει ακόμα για μπακαζιέρα. Τόσο ακριβά πάει; δεν είχα ιδέα;;; αμαν αμαν!

Μαριέττα μου πολύχρονη και γερή!!!!

Με το καλό να έρθει το τσιπουράκι σου!!!

Μας άνοιξες την όρεξη με τη φωτό σου!!!!

Να σαι καλά.Είναι σαν να τα φάγαμε!!

Όλα καλά κ με τον μπαμπά σου.Σιδερένιος!!

Για τις μπάρες μας είπαν περίπου 200 ευρώ.Εκεί να υπολογίζεις.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

ευχαριστώ κορίτσια!!! κι εσεις με το καλό τα καλύτερα!!!!!!!

200 οι μπαρες ε; ευτυχως κατι γλυτώσαμε λοιπον! θα το ψαξω για την μπαγκαζιέρα νομιζω οτι ειναι απαραίτητη

Για τις κάλτσες που λες δεν έχω ιδέα.

Κ τώρα που το ξανασκέφτηκα,γιατί γιορτάζεις σήμερα?

Δε γιορτάζεις 15 Αυγούστου?

Ή το έχεις καθιερώσει για Νοέμβρη?

Όπως κ να χει τα γλυκά τα φάγαμε!!!

Χρύσα είδες που τελικά δεν έχεις πάρει πολλά κιλά?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Παντα με γιορταζαν στα εισόδια της Θεοτόκου, οπότε και παρέμεινε!

θα το ψαξω με τις κάλτσες και θα σου πω, ειναι στα φαρμακεια για την καλή κυκλοφορια νομίζω! θα βοηθάνε κάπως

Διαφημίσεις

Χρύσα είδες που τελικά δεν έχεις πάρει πολλά κιλά?

Τα κιλά πολλά είναι..Απλά καθησυχάστηκα λίγο που υπάρχουν κοπέλες που βάλανε περισσότερα!!!!;):tongue::tongue::tongue:

Μπαγκαζιέρα κ εμείς θα χρειαστούμε σίγουρα!Μαλλον προς το καλοκαιράκι θα αρχίσουμε να ψάχνουμε..

Μαριεττάκι σιδερένιος ο πατέρας σου,ξέχασα να σου πω νωρίτερα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου!καλη εβδομαδα να εχουμε!σας ευχαριστω ολες για την θετικη ενεργεια!ελπιζω να πανε ολα καλα και με την μικρουλα μας!!!

Μαριετα χρονια σου πολλα αλλα να ξερεις σε μισω θανασιμα γι αυτη τη φωτο και δεν θα συμφωνησω καθολου με την ιωαννα!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΑΓΑ!!!ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑ ΤΩΡΑ!!!!χαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμεις τρεχαμε αυτες τις μερες με τα κουταβια,τα δωσαμε ολα ευτυχως και σιγα σιγα θα αρχισουμε να στρωνουμε το σπιτι μας που ειναι ακομα ετσι!4-12 αποφασισαμε να στολισουμε το δεντρο μας γιατι εκεινη την κυριακη θα εχει κενο ο αντρας μου!ανυπομονω!!

οσο για τα αυτοκινητα...μεγαλη ιστορια!εγω εχω ενα smart roadster που εννοειται οτι δεν κανει ουτε για το μωρο αλλα ουτε καν για διακοπες πολλων ημερων οι δυο μας!χαχαχα!το οποιο δεν χρησιμοποιω πια λογω του χαμηλωματος!ειναι εντελως σπορ αμαξι και ο αντρας μου ενα getz που προς το παρον θα βολευτουμε με αυτο κι αργοτερα αν μπορεσουμε καποια στιγμη θα το αλλαξουμε γιατι θα χοραμε μονο εμεις κ το μωρο!τα αλλα 3 μας ''παιδια'' ηδη δεν χωρανε ολα μαζι!!χαχαχα!!

ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας! κι εγώ κολάστηκα με τα τρισκατάρατα τα γλυκάκια! δεν μπορώ να σταματήσω να τα σκέφτομαι!!! γκρ.......

αννα μου πολύ χάρηκα που βρήκατε σπιτι για τα σκυλάκια σας, ειναι κουκλιά δεν το συζητώ!!!!! λατρεία λεμε με τα συγκεκριμένα ειδικά! (ολα τα αγαπώ αλλά αυτές οι φατσουλες με ξετρελαίνουν γιατί μεγάλωσε με 3 μποξερ... καταλαβαίνεις)

με το καλό αυριο η β΄επιπέδου!!!!! θα περιμένουμε τα ευχάριστα σου νέα!

καλό απόγευμα σε ολες!

καλησπερα κοριτσακια μου!καλη εβδομαδα να εχουμε!σας ευχαριστω ολες για την θετικη ενεργεια!ελπιζω να πανε ολα καλα και με την μικρουλα μας!!!!!

Όλα καλά θα πάνε!!! Τί ώρα έχεις ραντεβού?

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΑΓΑ!!!ΘΕΛΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑ ΤΩΡΑ!!!!χαχαχαχα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Συμφωνώ..Έχω τρελή λιγούρα κ θέλω γλυκό!!Μου φαίνεται θα χτυπήσω λίγα μελομακάρονα πάλι..:tongue::tongue:

εμεις τρεχαμε αυτες τις μερες με τα κουταβια,τα δωσαμε ολα ευτυχως και σιγα σιγα θα αρχισουμε να στρωνουμε το σπιτι μας που ειναι ακομα ετσι!4-12 αποφασισαμε να στολισουμε το δεντρο μας γιατι εκεινη την κυριακη θα εχει κενο ο αντρας μου!ανυπομονω!!

!!

Προσοχή με τις δουλειές..Μην κουραστείς πολύ..

κ εγώ ανυπομονώ να στολίσω!!

Ακόμα στην δουλειά είμαι κ δεν ξέρω τί ώρα θα φύγω,αφήστε που ήρθε κ η υπέυθυνη λογιστηρίου κ με ρώτησε για το πότε σταματάω..(κανονικά εγώ έπρεπε να πάω να ρωτήσω) Την ρώτησα αν μπορώ να κάτσω παραπάνω αν κ εφόσον είμαι καλά κ μου είπε πως δεν γίνεται,εκτός αν μου γράψουν απο το ΙΚΑ άλλη ΠΗΤ..

Δεν την συνέχισα την συζήτηση..Μάλλον πρέπει να την κάνω με το αφεντικό κ ας ελπίσουμε να μην μου κάνουν πόλεμο οι άλλες..Ας περάσει ο καιρός κ ας πάνε όλα καλά κ βλέπουμε..

Επίσης μπορώ να σας πω ότι πεινάω σαν λύκος!!! Μου έχει ετοιμάσει ψαράκια στην σχάρα ο μπαμπάς μου που έπιασε εχθές..Μακάρι να φυγω σύντομα να πάω να φάω......:-(:sad::-(

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

ευχαριστω πολύ για τις ευχές σας! κι εγώ κολάστηκα με τα τρισκατάρατα τα γλυκάκια! δεν μπορώ να σταματήσω να τα σκέφτομαι!!! γκρ.......

αννα μου πολύ χάρηκα που βρήκατε σπιτι για τα σκυλάκια σας, ειναι κουκλιά δεν το συζητώ!!!!! λατρεία λεμε με τα συγκεκριμένα ειδικά! (ολα τα αγαπώ αλλά αυτές οι φατσουλες με ξετρελαίνουν γιατί μεγάλωσε με 3 μποξερ... καταλαβαίνεις)

με το καλό αυριο η β΄επιπέδου!!!!! θα περιμένουμε τα ευχάριστα σου νέα!

καλό απόγευμα σε ολες!

Καλό απόγευμα!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...