Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Απο Μαδαγασκάρη είναι τα καρτουν ναι..Αχ άντε με το καλά να το ζωγραφίσει κ να σας βάλω φωτογραφίες..

Το focus το κοφτό έχουμε Σαββούλα μου,έχει κανονικό (όχι κ πολύ μεγάλο) πορτ-μπαγκαζ και δεν χωράει με τίποτα έτσι όπως το είδα.Εδώ το Graco που ψάχνω δεν ξέρω αν θα το πάρει.Σίγουρα θα το δοκιμάσουμε πριν το κλείσουμε!

Δε πειράζει, δικαιολογία να μην το πάρεις...χεχεχε

Γιατί εμείς λέμε να πάρουμε focus, αλλά 5θυρο...το stokke έτσι κι αλλιώς δε θα το παίρναμε...οπότε no problem!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε πειράζει, δικαιολογία να μην το πάρεις...χεχεχε

Γιατί εμείς λέμε να πάρουμε focus, αλλά 5θυρο...το stokke έτσι κι αλλιώς δε θα το παίρναμε...οπότε no problem!;)

Ενώ παλιά δεν το συμπαθούσα καθόλου το focus,απο τότε που το οδήγησα άλλαξα γνώμη στο 100%..Είναι πολύ καλό αυτοκίνητο κ έχει άψογη συμπεριφορά στον δρόμο!Άσε που δεν βρίσκει κ πουθενά,σαν τζιπ το έχουμε!Εμείς έχουμε μοντέλο του 2001!!! Το μόνο μειον του ειναι τα πολύ λίγα άλογα! Κ εγώ όταν κοιτούσα για καινούριο πέρισυ έβλεπα για το ford fiesta το 5θυρο το μωβ!!!! Αχ..πάει τώρα..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Να' μαι παλι!

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας για τον μπαμπά μου!!!!!!

Τι ωραία που όλα πάνε καλά και μιλάμε για καρότσια κουνιες κλπ !!!!!!!!

:D:D:D:D:D

Savi ελπίζω να μην εχεις τρελό φόρτο εργασίας σήμερα! Εγώ σημερα ειμαι στο πιο χαλαρό μου (από την σημαία δηλαδή, πιέστηκα πολύ χθες και σήμερα θα κάνω τα απαραίτητα)

Να πω την αληθεια κι εγω αν δεν μου το εδιναν το stokke δεν θα έδινα τόσα χρήματα, η αδερφή μου το πήρε και την βολεύει γιατί δεν ζει στην ελλαδα και ειναι είναι πολύ βολικό για το πολύ κρυο (εχει σακους κλπ) και βολευει καλά το μωρό + εκει το βαζει εύκολα στο τραμ και τον πηγαινοφέρνει στον παιδικό, στην πόλη... αλλα πραγματα ....... και πολύ σπανια το βαζει στο αυτοκίνητο γιατί δεν της χρειάζεται για την καθημερινή μετακίνηση. Αυτο που εχω παρατηρήσει παντως ειναι οτι ειναι πολύ μαζεμένο σε σχεση με κατι αλλα που βλέπω και χωράει καλά στα στενά μας πεζοδρόμια.

Γειά σου Φιλοθέη με το τέλειο όνομα!!!! Σε τρέχει το μωράκι σου ε; κουραγιο

Χρυσα μου ο αντρας σου ζωγραφίζει πολύ καλά! Θα γίνει σουπερ το δωμάτιο του μπεμπίνου σας!!!!!!!!!!!!!

Ιωαννα για τα καρότσια κλπ, εννοείτε πως το ομπρελέ είναι οτι πιο βολικό ειδικά στις υπέροχες πολεις που ζουμε! Αλλά οταν ειναι μικρούλι το μωρό αναγκαστικά δεν χρειάζεται κανεις κατι πιο στιβαρό; εχουν κι αυτά συστημα με port bebe ή που να προσαρμόζεται το καθισματάκι του αυτοκινήτου; δεν εχω ιδεα όπως βλέπεις.... θα τα μαθουμε κι αυτά ;)

Εγω δεν οδηγώ κορίτσια, εχω δίπλωμα κοντά 20 χρόνια και ειμαι κότα.

Εμεις πήραμε αυτοκίνητο πριν απο 1 1/2 χρόνο με την προοπτική του μωρού. Διαλέξαμε το suzuki SX4 μας φανηκε βολικό, άνετο, οικονομικό και ταυτοχρονα μαζεμένο. Παρ' όλα αυτά δεν εχει μεγαλο πορτ μπαγκαζ, μπορει σε λιτρα να ειναι μεγάλο αλλά ειναι καθ΄ύψος...... Λογικά θα χρειαστούμε μπαγκαζιέρα για απο πάνω, το εχω υποψιν μου.

Ο καλός μου παει στην δουλειά με την μηχανή, εγώ καθε πρωι χαιρετάω το αυτοκίνητο κι αρχίζω τον γολγοθά μετρο + λεωφορείο (μένω στο κέντρο και δουλεύω στα βορεια) .... ξέρω ειμαι χαζή, κότα κλπ αλλά φοβάμαι!

Λογικά με το μωρό θα πρέπει να αλλαξει αυτό γιατί χρειάζομαι τουλάχιστον 2 1/2 με 3 ώρες καθημερινά για τα πηγαινελα και πολύ συχνά δυστηχώς ταξί.........

Βρε κορίτσια για ποια κοπέλα μετράμε αντίστροφα μέχρι την τρίτη για την β΄επιπέδου;;; μπερδεύτηκα!

3 και σημερα!!!!!!!!!!! και το σημερα παει σχεδόν! :wink:

Καλησπερα.τι μου κανετε φουσκοκοιλιτσες?Μαριεττα μετραμε για την Αννα που εχει β επιπεδου την Τριτη.Φιλοθεη οντως αυτη η ηλικια ειναι πολυ δυσκολη γιατι τα μικρα μας ανακαλυπτουν μονα τους τον κοσμο και δεν τα σταματαει τιποτα.Εγω εχω τη μαμα μου και με βοηθαει τρελα,να ειναι καλα.Τζακι και εμεις αναμμενο απο το μεσημερι και εμτα που ερχεται ο αντρας μου γιατι εχουμε τα ξυλα στο υπογειο και πρεπει να τα κουβαλαει.Καλοριφερ δεν χρειαστηκαμε ευτυχως ακομη.Τρεχει συνεχεια ο μικρος οποτε ειναι μονιμως ιδρωμενος ετσι δεν χρειαζεται να ειναι πολυ ζεστα τα δωματια.Για αυτοκινητα που λετε εμεις εχουμε ενα Fiat punto 3θυρο και δεν μας παιρνει για αλλο μιας και εχουμε και το δσνειο του σπιτιου,οποτε θα περιοριστουμε στις μετακινησεις μας.Μαριεττα και εμεις οταν μεναμε Αθηνα και χρειαζοταν να παιρνω το αυτοκινητο μου φαινοταν βουνο

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοπελουδες μου,τι κανετε?Πολυ ησυχια βλεπω,μιας και ειναι Σαββατο ολες κανετε αποτοξινωση απο το pc.Ηλιο εχουμε εδω αν και ειναι με δοντια,πιστευω ομως οτι αργοτερα θα ζεστανει.Καλο ΣΚ να εχουμε με πολλε κλωτσιες απο τα μωρακια μας

4DNsp2.png

pc2lp2.png

καλησπέρα κορίτσια!!!!!

περιμένω το 2ο παιδακι μου στις 31-03-12!!

αγοράκι και αύτο ευτυχώς δηλ για να έχει παρεούλα ο Αγγελάκος μου!!

καλώς σας βρήκαμε!!

με το καλό τα μπεμπάκια μας:tongue:

3XcCp3.png

z9S3p3.png

tatti :tongue:

Καλημέρα Μανούλες και καλή εβδομάδα!!!

Πως ήταν το Σ/Κ?

Καλώς την Tatti.Να χαίρεσαι τον Άγγελό σου κ με το καλό να υποδεχτείς τον δεύτερο μπέμπη!!!Σε βάζω στη λίστα μας!!

(Νομίζω, οι άντρες της παρέας προηγούνται πλέον!!!)

Ιωαννα για τα καρότσια κλπ, εννοείτε πως το ομπρελέ είναι οτι πιο βολικό ειδικά στις υπέροχες πολεις που ζουμε! Αλλά οταν ειναι μικρούλι το μωρό αναγκαστικά δεν χρειάζεται κανεις κατι πιο στιβαρό; εχουν κι αυτά συστημα με port bebe ή που να προσαρμόζεται το καθισματάκι του αυτοκινήτου; δεν εχω ιδεα όπως βλέπεις.... θα τα μαθουμε κι αυτά :wink:

Εγω δεν οδηγώ κορίτσια, εχω δίπλωμα κοντά 20 χρόνια και ειμαι κότα.

Εμεις πήραμε αυτοκίνητο πριν απο 1 1/2 χρόνο με την προοπτική του μωρού. Διαλέξαμε το suzuki SX4 μας φανηκε βολικό, άνετο, οικονομικό και ταυτοχρονα μαζεμένο. Παρ' όλα αυτά δεν εχει μεγαλο πορτ μπαγκαζ, μπορει σε λιτρα να ειναι μεγάλο αλλά ειναι καθ΄ύψος...... Λογικά θα χρειαστούμε μπαγκαζιέρα για απο πάνω, το εχω υποψιν μου.

Ο καλός μου παει στην δουλειά με την μηχανή, εγώ καθε πρωι χαιρετάω το αυτοκίνητο κι αρχίζω τον γολγοθά μετρο + λεωφορείο (μένω στο κέντρο και δουλεύω στα βορεια) .... ξέρω ειμαι χαζή, κότα κλπ αλλά φοβάμαι!

Λογικά με το μωρό θα πρέπει να αλλαξει αυτό γιατί χρειάζομαι τουλάχιστον 2 1/2 με 3 ώρες καθημερινά για τα πηγαινελα και πολύ συχνά δυστηχώς ταξί.........

Στην αρχή θέλει πορτ μπεμπέ κ τα πολύ απλά καρότσια, της τάξης των 100 ευρώ δεν έχουν.Υπάρχουν όμως τα πιο στοιβαρά που κλείνουν σαν ομπρέλα που διαθέτουν κ τα 3 κομμάτια.Το πρώτο 6 μηνο θέλει ξάπλα!!!

Καλά βρε κορίτσι,20 χρόνια κάθεται το δίπλωμά σου???Κ αντέχεις κάθε μέρα τόση ταλαιπωρία με τις συγκοινωνίες?Κέντρο που μένεις?

Κ εμείς είδαμε μια μπαγκαζιέρα 400 λίτρα(γνήσιο πράμα) αλλά έχει 650 μαζί με τις μπάρες.Λέμε για το καλοκαίρι να την πάρουμε.

Κατά τα άλλα εμείς είχαμε ένα ήσυχο Σ/Κ με πολύ μάθημα.Δεν πήγαμε πουθενά.Χουχουλιάσαμε οικογενειακώς στο σαλόνι!!

Να ρωτήσω κάτι?Χθες στον ύπνο μου είχα πολλές κράμπες στα πόδια κ ξύπνησα από αυτό,παρόλο που παίρνω 3 μαγνήσια την ημέρα.Εσείς έχετε?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Kαλημέρα κορίτσια!Να έχουμε μια όμορφη βδομάδα!:D

Tatti...καλώς μας ήρθες και με το καλό το δεύτερο αγοράκι σου!

Ιωάννα μου, μόνο μία νύχτα είχα ξυπνήσει με κράμπα παρόλο που παίρνω κι εγώ μαγνήσιο (εγώ βέβαια παίρνω 1 την ημέρα)...

Αααχχχ...το Σάββατο πήγαμε με τον άντρα μου στο golden hall το εμπορικό, το στολίσανε, ήταν τόσο όμορφα!Ήταν και φουλ πιτσιρικάκια έξω που παίζανε, κάνανε καρουζέλ...τέλεια ήταν!!Άντε να μπει ο Δεκέμβρης να στολίσουμε και τα σπιτάκια μας!:D

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!Να έχουμε μια όμορφη βδομάδα!:D

Tatti...καλώς μας ήρθες και με το καλό το δεύτερο αγοράκι σου!

Ιωάννα μου, μόνο μία νύχτα είχα ξυπνήσει με κράμπα παρόλο που παίρνω κι εγώ μαγνήσιο (εγώ βέβαια παίρνω 1 την ημέρα)...

Αααχχχ...το Σάββατο πήγαμε με τον άντρα μου στο golden hall το εμπορικό, το στολίσανε, ήταν τόσο όμορφα!Ήταν και φουλ πιτσιρικάκια έξω που παίζανε, κάνανε καρουζέλ...τέλεια ήταν!!Άντε να μπει ο Δεκέμβρης να στολίσουμε και τα σπιτάκια μας!:D

Ψωνίσατε τίποτα?

Κ εγώ ανυπομονώ να στολίσω!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ψωνίσατε τίποτα?

Κ εγώ ανυπομονώ να στολίσω!!!

Mπα..τίποτα!Μόνο ένα δωράκι σε μια θεία μου που πήγαμε το Σάββατο το βράδυ..(χριστουγεννιάτικο εννοείται!;) )

Μιλάμε, κάνω σαν μικρό παιδί με τα Χριστούγεννα...η αγαπημένη μου εποχή!:D

Mπα..τίποτα!Μόνο ένα δωράκι σε μια θεία μου που πήγαμε το Σάββατο το βράδυ..(χριστουγεννιάτικο εννοείται!;) )

Μιλάμε, κάνω σαν μικρό παιδί με τα Χριστούγεννα...η αγαπημένη μου εποχή!:D

Κάτι σε μωρουδιακό είδατε???Είναι τρέλα!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Καλή μας εβδομάδα!

Επέστρεψε το boss και γίνεται ένας χαμός..

Tatti καλωσήρθες στην παρέα μας!Με το καλό το δεύτερο αγοράκι σου!

Εγώ κορίτσια δεν εχω καθόλου κράμπες.Μόνο το έντερο με έπιασε αυτο το ΣΚ κ με ταλαιπώρησε λίγο.Νιώθω επίσης πολλά τραβηγματάκια!

Μαγνήσιο κ σίδηρο ακόμα δεν παίρνω.Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα που μίλησα στο τηλέφωνο με την γιατρό μου δεν την ρώτησα.Φαντάζομαι όταν θα πάω θα μου πει να πάρω..

Ο μικρός με τρέλλανε το ΣΚ,όλο καινούρια κόλπα μου έκανε,μια απο εδώ πήγαινε,μια απο εκεί!Κ τώρα που σας γράφω κουνιέται πολύ έντονα!

Με το ζόρυ κρατήθηκα εχθές να μην στολίσω!Είπαμε όμως το άλλο ΣΚ σίγουρα!Πάντα στολίζω τελευταίο ΣΚ του Νοεμβρη..Πως κ πως το περιμένω κ εγώ..Θα έχω κ μια εβδομάδα άδεια να κάτσω να ξεκουραστώ..

ουπς..έπεσε δουλειά...επιστρέφω..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Καλή μας εβδομάδα!

Επέστρεψε το boss και γίνεται ένας χαμός..

Tatti καλωσήρθες στην παρέα μας!Με το καλό το δεύτερο αγοράκι σου!

Εγώ κορίτσια δεν εχω καθόλου κράμπες.Μόνο το έντερο με έπιασε αυτο το ΣΚ κ με ταλαιπώρησε λίγο.Νιώθω επίσης πολλά τραβηγματάκια!

Μαγνήσιο κ σίδηρο ακόμα δεν παίρνω.Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα που μίλησα στο τηλέφωνο με την γιατρό μου δεν την ρώτησα.Φαντάζομαι όταν θα πάω θα μου πει να πάρω..

Ο μικρός με τρέλλανε το ΣΚ,όλο καινούρια κόλπα μου έκανε,μια απο εδώ πήγαινε,μια απο εκεί!Κ τώρα που σας γράφω κουνιέται πολύ έντονα!

Με το ζόρυ κρατήθηκα εχθές να μην στολίσω!Είπαμε όμως το άλλο ΣΚ σίγουρα!Πάντα στολίζω τελευταίο ΣΚ του Νοεμβρη..Πως κ πως το περιμένω κ εγώ..Θα έχω κ μια εβδομάδα άδεια να κάτσω να ξεκουραστώ..

ουπς..έπεσε δουλειά...επιστρέφω..

Ο μπομπιράκος τα δίνει όλα ,έτσι?

Πονάς ακόμα με το έντερο?Περαστικά.

Άντε με το καλό να στολίσετε!!!Εσύ μόνο την επίβλεψη,έτσι??Τα Χριστούγεννα δεν θα παίξει άλλη άδεια ή αυτή είναι η αναρρωτική που σου χρωστάνε?Εγώ θα πάρω την εβδομάδα 26-30/12.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...