Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Η αλήθεια είναι πως αν ειχα τα χρήματα το STOKKE θα ήθελα να πάρω.

Έχουμε πολύ μικρό αυτοκίνητο όμως κ σίγουρα δεν θα χωρούσε..

Τώρα έχω ερωτευτεί της GRACO to SYMBIO σε χρώμα moon!!! Εδώ το είδα σε ένα μαγαζί 900€ μαζί με το πορτ μπεμπε κ το καρεκλακι αυτοκινήτου!

Στο ιντερνετ το είδα κ με 520€ μαζί με όλα αυτα και έξτρα καλύμματα βροχής,ποδόσακους και τσαντα.Δυστυχώς όμως δεν έρχεται Ελλάδα.Ψάχνω να δω μήπως πάει Βουλγαρία που είναι η μικρή ή Γερμανία που έχω σοι μήπως κ μου το στειλουν αυτοι μετά..

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004JY5BQG/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=AQTXV42A9YBKC

Πολύ ωραίο κ έχει πολλά έξτρα.Βγαίνει στα 640 περίπου γιατί η τιμή που κοιτάς είναι σε λίρες Αγγλίας.Καλά μικρή η διαφορά.

Το ΣΤΟΚΚΕ σε μικρό αμάξι δεν μπαίνει με τίποτα.Ούτε μόνο του δε χωράει.

Αξίζει να το πάρεις απ'έξω.

Εγώ σκέφτομαι να πάρω ενα όσο πιο οικονομικό διπλό γίνεται.πως θα την παλέψω αλλιώς με 2 καρότσια?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα!!θρασος παιδι μου!!!ριχνω πολυ γελιο με τις αντριδρασεις του γενικα!αρχισα να κοιταω σιγα σιγα για διαφορα οπως επιπλα κλπ κ αποφασισα να παρω απο το ικεα ντουλαπα-κουνια-αλλαξιερα(επιπλο με ραφια)κ να παρω απο αλλου το στρωμα,καλυτερο.τα επιπλα αυτα βγαινουν περιπου 300 ευρω.νομιζω οτι ειναι καλα.τι λετε κι εσεις?

Σούπερ τιμή!!Κ καλά θα κάνεις κ θα πάρεις καλό στρωματάκι!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

χαχαχα!!θρασος παιδι μου!!!ριχνω πολυ γελιο με τις αντριδρασεις του γενικα!αρχισα να κοιταω σιγα σιγα για διαφορα οπως επιπλα κλπ κ αποφασισα να παρω απο το ικεα ντουλαπα-κουνια-αλλαξιερα(επιπλο με ραφια)κ να παρω απο αλλου το στρωμα,καλυτερο.τα επιπλα αυτα βγαινουν περιπου 300 ευρω.νομιζω οτι ειναι καλα.τι λετε κι εσεις?

Για κρεβατάκι δεν το έχω ψαξει κ πολύ γιατί μάλλον θα με δώσει η ξαδέρφη μου.Το ψάχνω όμως για δίφυλλη ντουλάπα..Είχα καταλήξει κ εγω στα Ικεα μέχρι που βρήκα ένα Βουλγάρικο σαιτ με πολύ φθηνα έπιπλα!

(Δίφυλλη ντουλάπα με 153€) Στα καρότσια είναι πανάκριβο αλλά στα επιπλα έχει καλές τιμές.Οι γονείς μου θα πάνε προς τα Χριστούγεννα στην μικρή οπότε θα πάνε να ρίξουν κ απο εκεί μια ματιά.

κ εγώ πιστεύω πάντως πως στο κρεββατάκι το στρώμα είναι αυτο που πρέπει να προσέξουμε!!

κ όλα μαζί 300€?? Μια χαρά!!

Πολύ ωραίο κ έχει πολλά έξτρα.Βγαίνει στα 640 περίπου γιατί η τιμή που κοιτάς είναι σε λίρες Αγγλίας.Καλά μικρή η διαφορά.

Εγώ σκέφτομαι να πάρω ενα όσο πιο οικονομικό διπλό γίνεται.πως θα την παλέψω αλλιώς με 2 καρότσια?

ναι το ξέρω για την τιμή,το είχα βει κ αλλού πιο οικονομικό αλλά δεν θυμαμαι το σαιτ!

Το διπλό πιστεύω κ εγώ πως θα είναι η καλύτερη λύση για εσάς..καλό ψάξιμο..χαχα

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

πηγαμε μια βολτα με το μικρο να εκμεταλλευτουμε τον ηλιο και να μαι παλι.κουραστηκα αρκετα μπορω να πω.Την πανα Ιωαννα τη φοραμε συνεχεια.Οταν τον βαζουμε στο γιογιο απλα καθεται,ξερει γιατι το χρησιμοποιουμε αλλα δεν κανει.Δυστυχως και εγω φοβαμαι τις ιωσεις αλλα δεν μπορει η μαμα μου να τα κουμανταρει και τα δυο,ειναι και υπερκινητικος ο μικρος οποτε ο παιδικος ειναι λυση και περα απο αυτο θα κανει ενδιαφεροντα πραγματα εκει ενω εδω ψιλοβαριεται.Εξαμηνο δεν παιρνω μιας και καθε καλοκαιρι βγαινωταμειο ανεργιας οποτε τα χρειαζομαι τα ενσημα και πρεπει να δουλεψω.Αλλωστε μεχρ να με ξαναπαρουν στο σχολειο θα παει Οκτωβρης οποτε μια η αλλη ερχεται.Θα χρειαστει αν παω ξανα λιγες μερες τον Ιουνιο φετος και μετα θα σταματησω για καλοκαιρι.Μαριεττα περαστικα στον πατερουλη σου.Αννα με το καλο η β επιπεδου την αλλη Τριτη,φτανουν οι μερες.Τα χρηματα για τα επιπλα μου φαινονται σουπερ.καροτσι εχουμε το pegperego και ειμαι πολυ ευχαριστημενη

4DNsp2.png

pc2lp2.png

ναι το ξέρω για την τιμή,το είχα βει κ αλλού πιο οικονομικό αλλά δεν θυμαμαι το σαιτ!

Α,οκ.

Όπως και να χει είναι καλή τιμή.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

.καροτσι εχουμε το pegperego και ειμαι πολυ ευχαριστημενη

peg perego είχα κλείσει την προηγούμενη φορά σε καφέ χρώμα!Αν δεν βρω τελικά αυτο που θέλω σε αυτο θα καταλήξω κ πάλι!!

Α,οκ.

Όπως και να χει είναι καλή τιμή.

μακάρι να βρω κ τρόπο να το πάρω από το ιντερνετ!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Tσιπουρίτσα μου καλησπέρα!

Περαστικά στον πατερούλη σου!Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!!

Κ εμένα αυτη η κοιλούμπα με τρελαίνει!!φτου φτου να μην τις ματιάξουμε!!

ευχαριστώ κοπελιά!!!!!

:)

να μαι κι εγωωωω!!!

καλησπερα σας κοριτσακια μου.χαρηκα παρα πολυ για τις εξετασεις ολων σας!χρυσα μου στα λεγα!ολα πανε τελεια!!!!μπραβο κοριτσαρες μου!!!ειχα ενα θεμα με το δικτυο στο σπιτι κ σας διαβαζα καθε μερα απο το κινητο αλλα για καποιο λογο δεν μ αφηνει να στελνω απαντησεις μονο σε αυτο εδω το site!τι να πω!!!εγω εχω την Τριτη την εξεταση κι εχω αγχωθει λιγακι.τοσες μερες δεν νιωθω σχεδον καθολου κλοτσιες αλλα νιωθω κινησεις.σαν να γυρναει,σαν να τεντωνετε, το νιωθει κι ο αντρας μου στο κεφαλι του γιατι εκει τον εχω οσο ειναι σπιτι κ δεν κλοτσαει η μικρη!χαχαχα!!να ακουει κ να μου λεει!

καλώς την!!!! με το καλό να φτάσει η Τρίτη (είπαμε ειναι τυχερή η τρίτη για εμας εδώ!) κι ολα θα ειναι τέλεια!

οσο για κλωτσιές κλπ κι εμενα δεν νομιζω οτι ειναι σουπερ κινητικό μωρό (προς το παρόν τουλάχιστον), που και που νοιώθω κατι.... και λεω ΟΚ γειά σου καλό μου <3

αυτό που λετε οτι τα καταλαβαίνεται τα μωρά κι απο έξω (οι μπαμπαδες με το χερια σας κλπ) εγώ δεν το εχω νοιώσει! μονο εσωτερικά το νοιώθω το τσιπουρακι.

Λοιπόν,μιας κ έθιξες το θέμα καρότσι,έχω να δηλώσω το εξής: εμείς είχαμε πάρει (το έχουμε ακόμα δηλαδή) το STOKKE.Nαι,είναι πολύ ωραίο εμφανισιακά ΑΛΛΑ ως εκεί.Είναι πανάκριβο (1000) και καθόλου παρακτικό.Δεν χωράει σε πορτ μπαγκαζ μαζί με κάτι άλλο (εκτός αν έχει κανείς τεράστιο αμάξι).Επίσης κλείνει όχι σχετικά εύκολα και πιάνει γενικώς πολύ όγκο.Επίσης θέλει μεγάλο ασανσέρ κ είναι σχετικά βαρύ.Μετά από αυτο γύρω στο 6μηνο πήραμε ένα καρότσι ομπρέλα με 100 ευρώ και το καταευχαριστηθήκαμε.

Δοκίμασε να το βολτάρεις το καρότσι πριν το πάρεις.

Ποιο είδες?(αν θες να πεις)

Εμένα θα μου δώσει η αδελφή μου το stokke, το οποιο εχουν και 2 κολλητές μου, τις εχει καταβολέψει και τις 3 και του μπαμπαδες!

Μου κανει μεγαλη εντυπωση που δεν σε βόλεψε (εκτος απο το θεμα του πορτ μπαγκαζ και το πως κλεινει). Κατά τα αλλα ειναι απο τα λιγα που χωράνε άνετα να περνάνε από στενά πεζοδρόμια, είναι το μωρό σε πολυ βολική θέση- ψηλά δηλαδή, και το βασικότερο οτι δεν ειναι χαμηλό και δεν σε πονάει η μέση σου (το εχω τσεκάρει κι εγώ αυτο που εχω πρόβλημα με την μέση).

Επίσης σε σχέση με ενα της chicco (3 σε ενα) που εχει αλλη φιλη μας, το στοκε χωράει στο στενό ασανσερ του σπιτιου μας (μου το δίνουν κι αυτο αν το προτιμώ αλλά θα παρω το στοκε απο την αδελφή μου)

την καλύτερη δουλειά θα κάνεις! κι εγώ κάπως έτσι!

ντουλάπα δεν θα παρω εχει στο δωμάτιο, αλλαξιέρα στα σιγουρα ικεα (αυτή την ελαφριά με τα ραφια απο κατω) και κουνια μαλλον ναι γιατί εχω δει και μια στο zara home που μου αρέσει πολύ (εχουμε και μια πιστωτικη που αναλογα με τις αγορες κλπ εξαργυρώνεις στο zara home, οπότε μπορει να βγει οικονομικότερη)

Μαριεττα περαστικα στον πατερουλη σου.Αννα με το καλο η β επιπεδου την αλλη Τριτη,φτανουν οι μερες.Τα χρηματα για τα επιπλα μου φαινονται σουπερ.καροτσι εχουμε το pegperego και ειμαι πολυ ευχαριστημενη

κοριτσακι σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!

οσο για τον παιδικό αργά ή γρήγορα ολα θα το περάσουν, ο πρωτος χρόνος ειναι δύσκολος

εγω λογικά θα παρω το εξάμηνο και μετά το μωρό μαλλον θα παει σε παιδικό, για να δουμε....... (μαμά και πεθερά δεν ειναι σε θέση να κρατήσουν μωρό)

βλέπω και τον ανηψιό μου που πήγε 8 μηνων, τωρα ειναι 19 μηνων

τους πρωτους 2 μηνες ταλαιπωρηθηκε λίγο, μετά περδίκι! του εκανε πολύ καλό ομως στην γενικότερη αναπτυξη κορίτσια εντυπωσιαστηκα πραγματικά! (να παιζει, να συννενοείτε, να μιλάει κλπ κλπ )

είμαι περίεργη να δω πως θα καταφέρω να φτάσω στο σπιτι μου (κατεβαίνω στον σταθμό μετρό μεγαρο μουσικής - νομιζω οτι ειναι ηδη κλειστός λογω πορείας..... )

βαριεμαι σας ειπα; πλακωθηκα να τα τελειωσω ολα το πρωι και τωρα νυσταξα πολύ!

Πολλές καλησπέρες!

Μετά από μια βδομάδα ακηδίας(μιλάμε δεν μπορούσα να κάνω τιποτα!)έκατσα τώρα το απόγευμα κ έκανα δουλείτσες! Έχω ουουουου πολλές ακόμα μακάρι να έχω και αύριο την ίδια όρεξη να συνεχίσω!

Ρε κορίτσια πολύ κρύο!Έχουμε όλη μέρα αναμμένο τζάκι κ σόμπα(κάνουμε οικονομία στο πετρέλαιο;)). Το μεγάλο μου μωρό είναι συνέχεια συναχωμένο! Επίσης είναι και υπερδραστήριος και με δυσκολία με αφήνει ήσυχη, τώρα για να κάνω δουλειές τον είχα αφήσει και γκρίνιαζε..:-( Επίσης μπουσουλάει και ότι βρει το βάζει στο στόμα του κ έχω καταντήσει να τον κυνηγάω από πίσω! Να ναι καλά ο άντρας μου που τον αναλαμβάνει κάποιες ώρες!

Το μικρό μου μωρό κλωτσάει οοοοοόλη την ώρα, ειδικά το βράδυ που ξαπλώνω.. Επίσης έχει μεγαλώσει αρκετά η κοιλιά μου!

Σας θαυμάζω που δουλεύετε ενώ περιμένετε μωράκι κ κάποιες από εσάς έχετε κ άλλο μεγαλύτερο παιδάκι.. Εγώ δεν εργάζομαι αυτή τη στιγμή και μου φαίνονται όλα βουνο! Ούτε να διαβάσω για τη σχολή μου δεν μπορώ!

Αυτά από εμένα.. Φιλάκια πολλά..

xhbDp2.png863np2.png

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Μαριεττάκι μου κ πάλι τα περαστικά μου στο μπαμπά σου.

Εννοείται ότι σε ότι αφορά το μωρό,το στοκκε είναι σούπερ.Ψηλό,στενό,δεν πιάνεται η μέση σου κλπ.Όμως τα δικά μου προβλήματα είναι σε θέματα πρακτικά.Στο ασανσέρ μας δεν χωράει(δε φταίει βέβαια το καρότσι ,αλλά το ασανσέρ),ενώ το άλλο το ομπρελέ μπαίνει αέρα,οπότε μόνη μου δεν μπορούσα να βγάλω το μωρό βόλτα.Επίσης επειδή η περιοχή που μένω είναι τόσο πυκνοκατοικημένη,που το να βγω μια βόλτα μέχρι την πλατεία είναι γολγοθάς.Ούτε πεζός δε χωράς να περάσεις από τα παρκαρισμένα,παντού λακούβες και εμπόδια.Απορώ τα άτομα με ειδικές ανάγκες πως εξυπηρετούνται.:-(

Λάθος μου που το κατηγόρησα γενικώς,έπρεπε να είχα αναφερθεί σε συγκεκριμένα πράγματα:-D:grin:.

Το μικρό σας τσιπουράκι θα το καταευχαριστηθεί,κ η μανούλα φυσικά!!!!

Καλώς την Φιλοθέη!!!

Τζάκι και σόμπα μου ακούγονται πολύ καλά!!

Ο παιδιάτρος τι σου λέει για τον μικρό σου?

Σε πάρκο κάθεται να παίξει?Ίσως αν τον περιόριζες σε κάποιο χώρο (με οδοφράγματα) αλλά που να μπορεί να σε βλέπει,θα καθότανε πιστεύεις?Αυτή η ηλικιακή περίοδος είναι δύσκολη γιατί πρέπει να τον προσέχεις συνέχεια,μη χτυπήσει ,μη φάει κάτι περίεργο...Κάποιος από τους παππουδογιαγιάδες δεν έρχεται για βοήθεια?Στην κατάστασή σου ίσως θα έπρεπε να ερχόταν κάποιος να σε βοηθάει με το παιδί.

Να και το ζουζουνάκι σου!!Κλωτσάει συνέχεια ε?Παραπονιέται που κουράζεσαι μάλλον!!!:-D:grin::-DΌσο για τη σχολή,πίεσε λίγο τον εαυτό σου (όσο μπορείς)γιατί αν την αφήσεις θα σε αφήσει κ αυτή.

Υπομονή κουκλίτσα μου.

Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Χθες πλάκωσε πολύ δουλειά και δεν μπήκα καθόλου μετά!

Μαριέττα μου, περαστικά στον μπαμπά σου!

Φιλοθέη...υπομονή!!!Δεν έχεις καμία βοήθεια; Τη χρειάζεσαι τώρα...;)

Όσο για τα καρότσια που λέγατε...δεν έχω κοιτάξει καθόλου ακόμη, τα έχω δει αυτά τα stokke αλλά πολύ ακριβά ρε κορίτσια...δε θα έδινα τόσα λεφτά!Ούτε για καρότσι, ούτε για κούνια.

Ααααχχ...Παρασκευή σήμερα!!!!Μετράμε αντίστροφα ώρες για το ΣΚ!!;);)

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην όμορφη παρεούλα!

Έχει κανένα 40 λεπτο που ήρθα στην δουλειά κ τρεχω!Είχα πάει στο ΙΚΑ να δω τί γίνεται με τα χρήματα της Β επιπέδου.

Φιλοθέη μου περαστικά στο μεγάλο το μωράκι σου!!Ελπίζω να του περάσει σύντομα,αν και τα περισσότερα μωράκια που ξέρω,αυτην την εποχή έτσι είναι!

Κορίτσια εχθές πήγα για ψώνια στο Σ/Μ κ είδα μια κοπέλα με το STOKKE! Φαινόταν πάρα πολύ ωραίο!Αλλά πραγματικά τεράστιο!Το κοιτούσα να δω πως θα μπορούσε να χωρέσει στο αυτοκίνητο κ δεν έβρισκα λύση..Πάλι καλά,αυτο θα λέω απο εδώ κ πέρα.."Το STOKKE θα έπαιρνα..αλλά δεν χωράει στο Focus.." xaxaxaxa

Εβαλα στον 2ο λογαριασμό μου στο fb τις φωτογραφίες απο τα προσχέδια μας!! Δεν έχουμε καλό φωτισμό όμως κ δεν φαίνονται κ πολύ καθαρά..Φανταστείτε τα με χρώμα όμως..Νομίζω θα γίνουν τέλεια..Εννοείται ότι θα υπάρχει κ κάποιο συνολικό θέμα..αυτα ήταν η δοκιμή..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα στην όμορφη παρεούλα!

Έχει κανένα 40 λεπτο που ήρθα στην δουλειά κ τρεχω!Είχα πάει στο ΙΚΑ να δω τί γίνεται με τα χρήματα της Β επιπέδου.

Φιλοθέη μου περαστικά στο μεγάλο το μωράκι σου!!Ελπίζω να του περάσει σύντομα,αν και τα περισσότερα μωράκια που ξέρω,αυτην την εποχή έτσι είναι!

Κορίτσια εχθές πήγα για ψώνια στο Σ/Μ κ είδα μια κοπέλα με το STOKKE! Φαινόταν πάρα πολύ ωραίο!Αλλά πραγματικά τεράστιο!Το κοιτούσα να δω πως θα μπορούσε να χωρέσει στο αυτοκίνητο κ δεν έβρισκα λύση..Πάλι καλά,αυτο θα λέω απο εδώ κ πέρα.."Το STOKKE θα έπαιρνα..αλλά δεν χωράει στο Focus.." xaxaxaxa

Εβαλα στον 2ο λογαριασμό μου στο fb τις φωτογραφίες απο τα προσχέδια μας!! Δεν έχουμε καλό φωτισμό όμως κ δεν φαίνονται κ πολύ καθαρά..Φανταστείτε τα με χρώμα όμως..Νομίζω θα γίνουν τέλεια..Εννοείται ότι θα υπάρχει κ κάποιο συνολικό θέμα..αυτα ήταν η δοκιμή..

Τέλεια τα σχέδια!!!!

Καλέ ταλέντο ο αντρούλης σου!!!

Focus εσείς?

C4 εμείς και δυστυχώς 3θυρο.(τα λάθη του παρελθόντος)

Ούτε τώρα δε χωράμε καλά καλά.Να δω πως θα τα βολέψουμε.Ήδη δυσκολεύομαι όταν μπαινοβγαίνω πίσω.Κ σίγουρα δεν είμαστε για καινούριο αμάξι.Κ η γκαντεμιά όλων ξέρεις ποια είναι?Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη (που χάσαμε) ψάχναμε για νέο αμάξι κ ο πατέρας μου έδωσε τότε για απόσυρση το παλιό το δικό του για κερδίσουμε την έκπτωση,κ θα του έδινα εγώ το citroen.Έλα όμως που τα πράγματα ήρθαν αλλιώς.Κ δεν πήραμε αμάξι,και μας έμεινε το αποσυρόχαρτο,και έδωσε ο μπαμπάς το αμάξι (παλιό αλλά μεγάλο)κ έμεινε ξεκρέμαστος.

Με ένα παιδί βολευόμαστε,με δύο δύσκολα τα πράγματα!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Tέλεια τα σχέδια Χρύσα μου!!Ταλέντο ο άντρας σου!Από Μαδαγασκάρη είναι τα καρτούν,ε; Πολύ καλά!:wink:

Εμείς πάλι έχουμε ένα matizακι...ήταν δικό μου και λόγω του ότι είναι πολύ οικονομικό το κρατήσαμε για εμάς...αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν ενδείκνυται για οικογένεια!Οπότε αρχές του χρόνου είμαστε σε αναζήτηση αυτοκινήτου!(δεν είχαμε έξοδα μωρέ, και είπαμε να αποκτήσουμε..:rolleyes:) Τι να κάνεις όμως...

Το focus δεν έχει μεγάλους χώρους Χρύσα μου;:confused: Εκτός κι αν το stokke ειναι τόσο μεγάλο που πρέπει να έχεις τζιπ για να χωράει!Γιατί το focus δεν είναι μικρό αυτοκίνητο!

Τέλεια τα σχέδια!!!!

Καλέ ταλέντο ο αντρούλης σου!!!!!

Και τα έκανε στο 5λεπτο! φαντάσου να τα ζωγραφίσει με το πινελακι κ να βαλει κ χρώμα! Κ εγώ ενθουσιάστηκα!!

Focus εσείς?

C4 εμείς και δυστυχώς 3θυρο.(τα λάθη του παρελθόντος)

Ούτε τώρα δε χωράμε καλά καλά.Να δω πως θα τα βολέψουμε.Ήδη δυσκολεύομαι όταν μπαινοβγαίνω πίσω.Κ σίγουρα δεν είμαστε για καινούριο αμάξι.Κ η γκαντεμιά όλων ξέρεις ποια είναι?Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη (που χάσαμε) ψάχναμε για νέο αμάξι κ ο πατέρας μου έδωσε τότε για απόσυρση το παλιό το δικό του για κερδίσουμε την έκπτωση,κ θα του έδινα εγώ το citroen.Έλα όμως που τα πράγματα ήρθαν αλλιώς.Κ δεν πήραμε αμάξι,και μας έμεινε το αποσυρόχαρτο,και έδωσε ο μπαμπάς το αμάξι (παλιό αλλά μεγάλο)κ έμεινε ξεκρέμαστος.

Με ένα παιδί βολευόμαστε,με δύο δύσκολα τα πράγματα!!

Focus και 3θυρο κ εμείς! Άστα! Κ εγώ πέρισυ με το που έμαθα για την 2η εγκυμοσύνη άρχισα να ψάχνω για αυτοκίνητο,έδωσα το παλιό μου κ εγώ σε έναν γνωστό για να μαζέψω κάποια χρήματα κ τελικά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα δεν πήραμε το καινούριο κ μείναμε κ με ένα..! Μέχρι κ test drive το είχα κάνει..χαχα Τί να κάνουμε,τώρα ούτε συζήτηση!Έχει ο πεθερός μου ένα Nissan κ αν χρειαζόμαστε κάτι θα το παίρνουμε! να κυκλοφορήσει κ αυτο το καημένο λίγο!Αυτοκίνητο 8 ετών κ έχει ελάχιστα χλμ πάνω!!καλά που το πήραμε κ ήρθαμε Αθηνα μια-δυο φορες!!χαχα

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Tέλεια τα σχέδια Χρύσα μου!!Ταλέντο ο άντρας σου!Από Μαδαγασκάρη είναι τα καρτούν,ε; Πολύ καλά!:wink:

Το focus δεν έχει μεγάλους χώρους Χρύσα μου;:confused: Εκτός κι αν το stokke ειναι τόσο μεγάλο που πρέπει να έχεις τζιπ για να χωράει!Γιατί το focus δεν είναι μικρό αυτοκίνητο!

Απο Μαδαγασκάρη είναι τα καρτουν ναι..Αχ άντε με το καλά να το ζωγραφίσει κ να σας βάλω φωτογραφίες..

Το focus το κοφτό έχουμε Σαββούλα μου,έχει κανονικό (όχι κ πολύ μεγάλο) πορτ-μπαγκαζ και δεν χωράει με τίποτα έτσι όπως το είδα.Εδώ το Graco που ψάχνω δεν ξέρω αν θα το πάρει.Σίγουρα θα το δοκιμάσουμε πριν το κλείσουμε!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...