Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Κ εγω τη νιώθω πιο έντονα τώρα κ πιο συχνά!!

Θέση αν δεν κάνω λάθος παίρνουν στον 6ο μήνα.

Εμένα ήταν στο πλάι η κιουρία.Ηλιοθεραπεία κάνει η κοκέτα μου!!!.

Κ εμένα κουλουριασμένος ήταν απο την δεξιά πλευρά αλλά ανάποδα με το κεφάλι κάτω!!

Ταλέντο δηλαδή ο αντρούλης σου!!!Ο δικός μου ούτε λάμπα δεν ξέρει να αλλάξει.Βάλε φωτό το απόγευμα να θαυμάσουμε!!

Κ ωραίο θέμα διαλέξατε!!!!Μόλις μεγαλώσει λίγο που θα του κάνουν εντύπωση τα χρώματα θα ξετρελαίνεται να τα κοιτάει!!!

Εσύ ζωγραφίζεις?Εγώ ούτε σπιτάκι δε μπορώ να κάνω.Μιλάμε για τελείως ατάλαντη..

Ναι πραγματικό ταλέντο,αφού του είπα να το εξασκήσει να βγάζουμε κ κανένα φράγκο..χαχαχα

Θα σας βαλω φωτο το απόγευμα!!

Εγώ μικρή ότι έβλεπα το ζωγραφιζα,όχι κ πολύ καλά όμως..Τώρα δεν πιάνει καθόλου το χέρι μου!!

Για μένα αυτό το Π/Σ/Κ και το επόμενο είναι ότι χειρότερο.Έχω μάθημα (το τελευταίο μου βέβαια) κ ένα 40ωρο θα το φάω στα θρανία!!!!Άντε να φεύγει κ αυτό να ησυχάσω.

Τί μάθημα καλέ?Γυρνάς στα θρανία???Τουλάχιστον είναι το τελευταίο και θα ξεκουραστεις μετά!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τί μάθημα καλέ?Γυρνάς στα θρανία???Τουλάχιστον είναι το τελευταίο και θα ξεκουραστεις μετά!

Κάνω ενα μεταπτυχιακό κ αισίως τελειώνει.

Νόμιζα ότι θα ήταν εύκολο να ανταπεξέλθω,αλλά τελικά με κούρασε πολύ.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

καλημερα.Νωρις σημερα εδω μιας και ειχαμε γιορτη στο σχολειο.Τον μικρο μου τον κραταει η μαμα μου.παιδικο σκεφτομια να τον στειλω τον Σεπτεμβριο που θα ξαναπαω σχολειο γιατι με δυο η μαμα μου δεν θα την παλεψει,αλλωστε δεν τον επαιρναν φετος γιατι δεν εχει κοψει ακομη την πανα και δεν εχει κλεισει τα 2,5.Μπορει το καλοκαιρι που θα σταματησω το σχολειο να τον πηγαινω καμια ωριτσα να μαθει λιγο μην του ερθει αποτομο μετα.Ιωαννα χαρα στο κουραγιο σου με το μεταπτυχιακο τη μικρη και τη μπεμπε στην κοιλια

4DNsp2.png

pc2lp2.png

καλημερα.Νωρις σημερα εδω μιας και ειχαμε γιορτη στο σχολειο.Τον μικρο μου τον κραταει η μαμα μου.παιδικο σκεφτομια να τον στειλω τον Σεπτεμβριο που θα ξαναπαω σχολειο γιατι με δυο η μαμα μου δεν θα την παλεψει,αλλωστε δεν τον επαιρναν φετος γιατι δεν εχει κοψει ακομη την πανα και δεν εχει κλεισει τα 2,5.Μπορει το καλοκαιρι που θα σταματησω το σχολειο να τον πηγαινω καμια ωριτσα να μαθει λιγο μην του ερθει αποτομο μετα.Ιωαννα χαρα στο κουραγιο σου με το μεταπτυχιακο τη μικρη και τη μπεμπε στην κοιλια

Οπότε από Σεπτέμβρη κανονικά δουλειά?

6μηνο δεν θα πάρεις?

Την πάνα πότε περίπου την κόβουν?Τη φοράει όλη μέρα ή μόνο στον ύπνο?

Μια φίλη που έχει ένα κοριτσάκι 19 μηνών την πήγε στους 16 μήνες παιδικό κ το καημενούλι όλο άρρωστο είναι.Μήπως δεν είναι καλή ιδέα να πάει?Για να μην κολάει και την αδερφούλα του.(απλα αναρωτιέμαι τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις που υπάρχει και νεογέννητο γιατί κ εγώ θα πρέπει να το σκεφτώ αν θα την πάω)

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα!

Σας διάβασα στα πεταχτά γιατί χθες έκανε ο μπαμπάς μου μια σοβαρή επέμβαση, ευτυχώς μέχρι στιγμής έχουν πάει ολα κατ΄ευχήν!!!!! Σήμερα πήζω στο γραφείο.... χαμός γίνεται!

Τωρα κατ

Ρέα μπράβο για τα καλά σου αποτελέσματα στην β΄επιπέδου!!!!!!

Χρύσα μην αφήσετε το ταλέντο ανεκμετάλλευτο βρε!!!!!!!

Ιωαννα μπραβο για το μεταπτυχιακό!!!!! καλή επιτυχία ευχομαι και χαρά στο κουράγιο σου κορίτσι μου!

Αρετή μπράβο για την δουλίτσα!

Σαββούλα καλή η αποτοξίνωση αλλά οχι για πολύ ε; κι εγώ σας σκεφτόμουν χθες!

Νέα αλλα δεν εχω, είμαι πάρα πολύ κουρασμένη απο χθες (νοσοκομεία κλπ....) αλλά είμαι χαρούμενη γιατί ολα φαίνονταιοτι πανε καλά για τον μπαμπά μου και για το μωράκι!

Τις τελευταιες ημέρες εχει μεγαλώσει πολύ η κοιλιά μου!!!!!!!! Ξυπνάω και μεσα στην νυχτα για να βολευτώ καμιά φορά! (το μαξιλάρι σουπερ λεμε!)

Σε ολες στέλνω τα συναγωνιστικά μου φιλιά! (οταν βλέπουμε καμια εγκυο στο δρόμο μου λεει ο καλός μου: Να, συνάδελφός σου! χαχαχαχααα)

:tongue:

ελπίζω να μην μου ξέφυγε κατι σημαντικό απο τα νέα σας

πιστεύω οτι θα καταφέρω το απογευμα να σας διαβάσω με μεγαλύτερη προσοχή!

:)

(τα εχω ψιλοχαμένα αυτες τις ημέρες, μια η β΄επιπέδου μία ο μπαμπάς μου αλλού για αλλού ειμαι)

Καλημέρα κι από εμένα!

Σας διάβασα στα πεταχτά γιατί χθες έκανε ο μπαμπάς μου μια σοβαρή επέμβαση, ευτυχώς μέχρι στιγμής έχουν πάει ολα κατ΄ευχήν!!!!! Σήμερα πήζω στο γραφείο.... χαμός γίνεται!

Τωρα κατ

Ρέα μπράβο για τα καλά σου αποτελέσματα στην β΄επιπέδου!!!!!!

Χρύσα μην αφήσετε το ταλέντο ανεκμετάλλευτο βρε!!!!!!!

Ιωαννα μπραβο για το μεταπτυχιακό!!!!! καλή επιτυχία ευχομαι και χαρά στο κουράγιο σου κορίτσι μου!

Αρετή μπράβο για την δουλίτσα!

Σαββούλα καλή η αποτοξίνωση αλλά οχι για πολύ ε; κι εγώ σας σκεφτόμουν χθες!

Νέα αλλα δεν εχω, είμαι πάρα πολύ κουρασμένη απο χθες (νοσοκομεία κλπ....) αλλά είμαι χαρούμενη γιατί ολα φαίνονταιοτι πανε καλά για τον μπαμπά μου και για το μωράκι!

Τις τελευταιες ημέρες εχει μεγαλώσει πολύ η κοιλιά μου!!!!!!!! Ξυπνάω και μεσα στην νυχτα για να βολευτώ καμιά φορά! (το μαξιλάρι σουπερ λεμε!)

Σε ολες στέλνω τα συναγωνιστικά μου φιλιά! (οταν βλέπουμε καμια εγκυο στο δρόμο μου λεει ο καλός μου: Να, συνάδελφός σου! χαχαχαχααα)

:tongue:

Καλημέρα τσιπουρίτσα!!

Περστικά στον πατερούλη σου κ εύχομαι να αναρρώσει γρήγορα.

Μην κουράζεσαι πολύ κ πάρε κ καμιά άδεια να χαλαρώσεις λίγο.

Και που είσαι ακόμα με την κοιλούμπα!!Αργότερα που θα αποκτήσει μεγαλύτερες διαστάσεις θα κοιμάσαι με δυσκολία,λόγω αβολεψιάς.Βέβαια αυτά είναι κ τα ωραία της εγκυμοσύνης.

Μα τι βαρεμάρα είναι αυτή σήμερα?

Δεν έχω κ δουλειά να απασχοληθώ να περάσει η ώρα.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Στείλε τίποτα δικό σου να κάνω!!!!:P:p:p

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Tσιπουρίτσα μου καλησπέρα!

Περαστικά στον πατερούλη σου!Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!!

Κ εμένα αυτη η κοιλούμπα με τρελαίνει!!φτου φτου να μην τις ματιάξουμε!!

Ιωάννα μου κ εγώ βαριέμαι πάρα πολύ!όσο για το μεταπτυχιακό καλό κουράγιο!!!

ψάχνω στο ιντερνετ να βρω ενα καροτσι που μου έχει αρέσει αλλά εδω είναι πολύ ακριβό!Το βρήκα σε κάποια σαιτ πολύ πιο οικονομικό αλλά δεν στελνουν Ελλάδα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

να μαι κι εγωωωω!!!

καλησπερα σας κοριτσακια μου.χαρηκα παρα πολυ για τις εξετασεις ολων σας!χρυσα μου στα λεγα!ολα πανε τελεια!!!!μπραβο κοριτσαρες μου!!!ειχα ενα θεμα με το δικτυο στο σπιτι κ σας διαβαζα καθε μερα απο το κινητο αλλα για καποιο λογο δεν μ αφηνει να στελνω απαντησεις μονο σε αυτο εδω το site!τι να πω!!!εγω εχω την Τριτη την εξεταση κι εχω αγχωθει λιγακι.τοσες μερες δεν νιωθω σχεδον καθολου κλοτσιες αλλα νιωθω κινησεις.σαν να γυρναει,σαν να τεντωνετε, το νιωθει κι ο αντρας μου στο κεφαλι του γιατι εκει τον εχω οσο ειναι σπιτι κ δεν κλοτσαει η μικρη!χαχαχα!!να ακουει κ να μου λεει!

Tσιπουρίτσα μου καλησπέρα!

Περαστικά στον πατερούλη σου!Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση!!

Κ εμένα αυτη η κοιλούμπα με τρελαίνει!!φτου φτου να μην τις ματιάξουμε!!

Ιωάννα μου κ εγώ βαριέμαι πάρα πολύ!όσο για το μεταπτυχιακό καλό κουράγιο!!!

ψάχνω στο ιντερνετ να βρω ενα καροτσι που μου έχει αρέσει αλλά εδω είναι πολύ ακριβό!Το βρήκα σε κάποια σαιτ πολύ πιο οικονομικό αλλά δεν στελνουν Ελλάδα!

Λοιπόν,μιας κ έθιξες το θέμα καρότσι,έχω να δηλώσω το εξής: εμείς είχαμε πάρει (το έχουμε ακόμα δηλαδή) το STOKKE.Nαι,είναι πολύ ωραίο εμφανισιακά ΑΛΛΑ ως εκεί.Είναι πανάκριβο (1000) και καθόλου παρακτικό.Δεν χωράει σε πορτ μπαγκαζ μαζί με κάτι άλλο (εκτός αν έχει κανείς τεράστιο αμάξι).Επίσης κλείνει όχι σχετικά εύκολα και πιάνει γενικώς πολύ όγκο.Επίσης θέλει μεγάλο ασανσέρ κ είναι σχετικά βαρύ.Μετά από αυτο γύρω στο 6μηνο πήραμε ένα καρότσι ομπρέλα με 100 ευρώ και το καταευχαριστηθήκαμε.

Δοκίμασε να το βολτάρεις το καρότσι πριν το πάρεις.

Ποιο είδες?(αν θες να πεις)

S8TRp3.png

EPYqp3.png

να μαι κι εγωωωω!!!

καλησπερα σας κοριτσακια μου.χαρηκα παρα πολυ για τις εξετασεις ολων σας!χρυσα μου στα λεγα!ολα πανε τελεια!!!!μπραβο κοριτσαρες μου!!!ειχα ενα θεμα με το δικτυο στο σπιτι κ σας διαβαζα καθε μερα απο το κινητο αλλα για καποιο λογο δεν μ αφηνει να στελνω απαντησεις μονο σε αυτο εδω το site!τι να πω!!!εγω εχω την Τριτη την εξεταση κι εχω αγχωθει λιγακι.τοσες μερες δεν νιωθω σχεδον καθολου κλοτσιες αλλα νιωθω κινησεις.σαν να γυρναει,σαν να τεντωνετε, το νιωθει κι ο αντρας μου στο κεφαλι του γιατι εκει τον εχω οσο ειναι σπιτι κ δεν κλοτσαει η μικρη!χαχαχα!!να ακουει κ να μου λεει!

Καλημέρα Αννούλα!!!

Όλα καλά θα πάνε με την εξέταση.:P:p:p

Αφου το νιώθεις το νινί σου γιατί αγχώνεσαι?

Δηλώνει την παρουσία της με τις απλωτές της!!!

Να χτυπήσει το μπαμπά της δηλαδή που έχει βάλει το κεφάλι του να την ακούσει????Το παιδί έχει αρχές!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

να μαι κι εγωωωω!!!

Καλώς το κορίτσι!! Με άγχωσες! Κ εμένα μου το κάνει κάποιες φορές και τσεκαρω το κουτάκι όταν συνδέομαι!!

Με το καλό να κάνεις κ εσύ την Β επιπέδου να ησυχάσεις!

Κ εγώ τώρα τελευταία τον μικρό τον νιώθω πιο πολύ να κουνιέται κ όχι να κλωτσάει!

Λοιπόν,μιας κ έθιξες το θέμα καρότσι,έχω να δηλώσω το εξής: εμείς είχαμε πάρει (το έχουμε ακόμα δηλαδή) το STOKKE.Nαι,είναι πολύ ωραίο εμφανισιακά ΑΛΛΑ ως εκεί.Είναι πανάκριβο (1000) και καθόλου παρακτικό.Δεν χωράει σε πορτ μπαγκαζ μαζί με κάτι άλλο (εκτός αν έχει κανείς τεράστιο αμάξι).Επίσης κλείνει όχι σχετικά εύκολα και πιάνει γενικώς πολύ όγκο.Επίσης θέλει μεγάλο ασανσέρ κ είναι σχετικά βαρύ.Μετά από αυτο γύρω στο 6μηνο πήραμε ένα καρότσι ομπρέλα με 100 ευρώ και το καταευχαριστηθήκαμε.

Δοκίμασε να το βολτάρεις το καρότσι πριν το πάρεις.

Ποιο είδες?(αν θες να πεις)

Η αλήθεια είναι πως αν ειχα τα χρήματα το STOKKE θα ήθελα να πάρω.

Έχουμε πολύ μικρό αυτοκίνητο όμως κ σίγουρα δεν θα χωρούσε..

Τώρα έχω ερωτευτεί της GRACO to SYMBIO σε χρώμα moon!!! Εδώ το είδα σε ένα μαγαζί 900€ μαζί με το πορτ μπεμπε κ το καρεκλακι αυτοκινήτου!

Στο ιντερνετ το είδα κ με 520€ μαζί με όλα αυτα και έξτρα καλύμματα βροχής,ποδόσακους και τσαντα.Δυστυχώς όμως δεν έρχεται Ελλάδα.Ψάχνω να δω μήπως πάει Βουλγαρία που είναι η μικρή ή Γερμανία που έχω σοι μήπως κ μου το στειλουν αυτοι μετά..

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004JY5BQG/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&m=AQTXV42A9YBKC

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

χαχαχα!!θρασος παιδι μου!!!ριχνω πολυ γελιο με τις αντριδρασεις του γενικα!αρχισα να κοιταω σιγα σιγα για διαφορα οπως επιπλα κλπ κ αποφασισα να παρω απο το ικεα ντουλαπα-κουνια-αλλαξιερα(επιπλο με ραφια)κ να παρω απο αλλου το στρωμα,καλυτερο.τα επιπλα αυτα βγαινουν περιπου 300 ευρω.νομιζω οτι ειναι καλα.τι λετε κι εσεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...