Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΕΛΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!

καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Άργησα λίγο να μπω αλλά κ εγώ σας έχω τέλεια νεα!!!

Είμαστε 600 γραμμάρια και όλα είναι μια χαρά!Είδαμε πεντακάθαρα την μυτούλα και τα χειλάκια κ φαίνονται να είναι του μπαμπά μας..Κάναμε σχεδόν μια ώρα μετρήσεις!Μεγάλωσε πολύ το αντράκι μου!Όλα φαίνονται καλά..

Δεν μπορέσαμε να βγαλουμε καθαρή 3d φωτογραφία γιατί είχε συνεχεια τα χερια μπροστα στο πρόσωπο!

Μου έφυγε μεγάλο βάρος!!Ελπίζω να έχουμε κ το ίδιο καλή συνέχεια τώρα!!!

Έχω τρελαθει απο την χαρά μου!!!:D:D:D:D

Αυριο στην δουλειά θα είμαι χαλαρά οπότε θα τα πούμε καλύτερα!

Φιλιά σε όλες κ σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση..

(όταν έφτασα στο Ιατρειο κόντεψα να λιποθυμήσω!Δεν ένιωθα χέρια,πόδια ούτε το μωρό!Δεν το συζητώ για το πρώτο 10λεπτο..Η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει..Ο άντρας μου κοιτούσε στο πάτωμα..Δράμα..Αφού είδαμε ότι αυτος μας εξηγεί τί βλέπει κ όλα είναι καλά,αρχίσαμε να παίρνουμε τα πάνω μας!)

καληνύχτα!Θα τα πούμε αύριο το πρωί!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:-D:grin:

Είδα από το βράδυ τα νέα σου και κοιμήθηκα σαν πουλάκι!!!!

Πέρασε η κρυάδα???Ο μπαμπάς κατουρήθηκε???

Άντε να το ανακοινώνεις σιγά σιγά....(κ να θες δηλαδή να το κρύψεις...χαχαχα....με την κοιλούμπα δύσκολο)!!!!

600 γραμμάρια δεν κρύβονται εύκολα :lol::lol:!!!

Μπράβο μας βρε κορίτσια!!!

Μια χαρά και εμείς, καρδουλα, νεφράκια, κεφαλάκι. Συγκινήθηκα πολύ με τα χεράκια-τα δαχτυλάκια.

Ο άντρας μου τη μόνη έγνοια που είχε αν είναι ακόμα αγόρι (εκτός το ηλεκτράκι έχει 2 κόρες από τον πρώτο γάμο-μεγάλες, σχεδόν στην ηλικία μου - 33 & 34)

ΤΕΣΠΑ

Ηθελα να ρωτήσω αν κάποια μανούλα έκανε καισσαρική και στο καπάκι έμεινε έγκυος. Της είπε ο/η γιατρός ότι πρέπει να προγραμματήσουν τη γέννα 2 βδομάδες πριν τη ΠΗΤ; Λόγω της τομής; Ξαναλέω, οι 2 εγκυμοσίνες είναι κοντά κοντά!

Φιλάκια σε όλες!

Μπράβο κοπελάρα μου για το μπέμπη!!!

Τρεις κόρες ο σύζυγος????Εμ θέλει ο άνθρωπος κ λίγη τεστοστερόνη στο σπίτι!!!!!:lol::lol::lol:Καλά να ναι τα μωρά μας κ ας είναι ότι θέλουν!!!

Όσο για το άλλο που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω.Αν γεννήσω στην ΠΗΤ μου η κόρη μου θα είναι 19 μηνών,θεωρείς ότι είναι μεγάλη ή μικρή διαφορα ανάμεσα στις γέννες?Πάντως δεν μου έχει πει κάτι για νωρίτερο τοκετό παρότι έχω κάνει καισαρική.Ίσως είναι νωρίς ακόμα.Τα λέμε κ στην πορεία αν προκύψει κάτι.

τα υπολοιπα ποια κιλά;;; δεν καταλαβαίνω... χαχαχαα

δεν υπάρχουν υπολοιπα

Μα της το είπα της μαίας 10 φορές ότι η ζυγαριά σου είναι λάθος.Δεν θα μου προσθέτει αυτή κιλά που δεν έχω πάρει!!!Μα δεν το βλέπεις???Θα της κάνω μηνυση!!!!:P:p

Κ μετά φυσικά κατάλαβε το ΛΑΘΟΣ της!!!!

επειδή ειχε καποιο μικρή αμφιβολία φαίνεται σε έβαλε να κανεις νωρίς νωρίς την β΄επιπέδου..... τώρα μου εξηγείτε το γιατί, το είχα απορία να σου πω την αλήθεια αλλά δεν σε ρώτησα προφανώς

Προφανώς έτσι θα είναι,αλλά με αυτά δεν παίζουν.Θεωρώ ότι φέρθηκε απαράδεκτα.Θα μπορούσα να έχω κάνει εξαρχής λήψη τροφοβλάστη κ να μη χρειαστεί να μπω σε άλλες διαδικασίες!!

Έψαξα κ βρήκα της Ηλιάνας το β επιπέδου το οποίο το είχα κάνει πάλι νωρίς 20+6 όμως ήταν 480 γραμ. κ πιο ανεπτυγμένη κ η πιθανότητα για ντάουν ήταν 1/10000+(καμία σχέση με τώρα).Τώρα στις 20+4 αυτή η τσούπρα είναι μικρούλα.Δεν με αγχώνει καθόλου βέβαια γιατί κάθε παιδί είναι διαφορετικό κ από τη στιγμή που μου είπαν ότι είναι μια χαρά σε αυτό κ μόνο θα παραμείνω.

Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα την κρατήσω στην αγκαλιά μου!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Ρέα συγχαρητήρια κ σε εσένα για τα καλά σου αποτελέσματα!

Μπράβο μας!Άντε με το καλό και οι υπόλοιπες τώρα!

Ιωάννα κ εγώ αν μου έλεγε κάτι τέτοιο ο γιατρός θα παθαινα σοκ!Δεν καταλαβαίνω γιατί στο είπε αφού δεν στο είχε αναφερει καν τότε!Μόνο για να σε τρομοκρατήσει?

Εγώ πήρα την γιατρό μου μετά κ μου είπε ραντεβού σε ένα μήνα!!!Πάλι θα αργήσω να δω τον κούκλο μου!ας είναι γερός!

Με το καλό να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα!!

Σας αφήνω να κάνω καμια δουλειά γιατί παρολο που λείπει το Boss έχει μαζευτεί πολύ χαρτούρα απο εχθες!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Ρέα συγχαρητήρια κ σε εσένα για τα καλά σου αποτελέσματα!

Μπράβο μας!Άντε με το καλό και οι υπόλοιπες τώρα!

Ιωάννα κ εγώ αν μου έλεγε κάτι τέτοιο ο γιατρός θα παθαινα σοκ!Δεν καταλαβαίνω γιατί στο είπε αφού δεν στο είχε αναφερει καν τότε!Μόνο για να σε τρομοκρατήσει?

Εγώ πήρα την γιατρό μου μετά κ μου είπε ραντεβού σε ένα μήνα!!!Πάλι θα αργήσω να δω τον κούκλο μου!ας είναι γερός!

Με το καλό να πάρουμε τα μωράκια μας αγκαλίτσα!!

Σας αφήνω να κάνω καμια δουλειά γιατί παρολο που λείπει το Boss έχει μαζευτεί πολύ χαρτούρα απο εχθες!!

Τι να πω βρε Χρύσα μου?Στην επόμενη μ@λ@κί@ του τον αλλάζω.

K εμείς ραντεβού στις 19/12 για υπέρηχο κ καμπύλη ζαχάρου.

Ουφ,αργούμε!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Τι έγινε βρε κορίτσια μου σήμερα?

Που εξαφανιστήκατε?

Το γιορτάσαμε όλες χθες κ σήμερα ήταν βαρύ το πάπλωμα?

Για να ξυπνάμε σιγά σιγά.

Εγώ σε λίγο φεύγω από τη δουλειά κ πιθανόν να μην ξαναμπώ για σήμερα.

Σας φιλώ όλες.:tongue::tongue:

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Χρυσα και Ρεα τελεια τα νεα σας.Πολυ χαρηκα που τα μωρακια ειναι μια χαρα.Χρυσα μου τωρα αρχιζεις τις ανακοινωσεις και τα ονειρα χωρις φοβο.Και εγω ενα φοβο μεχρι να κουσω το οκ απο το γιατρο το νιωθω.Αντε να περασει ο καιρος να παω και για τη δικια μου.Εχει αλλη πριν απο εμενα?Εγω εχω στις 3/12.

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Παρόλο που έλειπε το αφεντικό σήμερα είχα πολύ δουλίτσα!

Ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα τα πράγματα κ να μπορέσουμε να τα πούμε.

Χαθήκαμε όμως όλες!!

Η Άννα και η Σαββούλα που είναι??

Θα αρχίσω να παίρνω απουσίες!!

Φιλοθέη μου τί κάνουν τα μωράκια σου?περιμένουμε νέα σου!

Αρετή μου εύχομαι τα πράγματα με την δουλειά να σου έρθουν όσο πιο εύκολα γίνεται!!!

Σας φιλώ..

(Ο άντρας μου κάνει προσχέδια στους τοίχους με κηρομπογιές...χαχαχαχα)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Τι ωραια που κανει σχεδια.Φανταζομαι και εκεινου το αγχος χτες.Με τη δουλεια τελικα βρεθηκε καποια λυση και ηρεμησα ,ελπιζω μην προκυψει τιποτα καινουριο.Αληθεια η Αννα και η Ηλιαννα εχουν μερες να φανουν

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Αρετή μπράβο για τη δουλειά σου που τα κανόνισες στα μέτρα σου.Αλήθεια, το γιο σου τον στέλνεις παιδικό σταθμό ή τον κρατάει κάποιος δικός σου άνθρωπος?

Φιλοθέη τι κάνεις?Τα ζουζούνια σου καλά??Μπες να μας γράψεις κανένα νέο!!!

Χρύσα μου ο άντρας σου ζωγραφίζει καλά?Η ώρα του παιδιού,έτσι???Ανέβασε καμιά φωτό μόλις ολοκληρωθεί η έμπνευση!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Αρετή μου μπράβο για την δουλειά!Όλα βολικά να σου έρθουν!

Ιωάννα μου τόσα χρόνια που τον ξέρω,τρελαίνεται για την ζωγραφική αλλά δεν έχει καθίσει να ζωγραφίσει κάτι σε μεγάλη επιφάνεια!μόνο σε μπλοκ κ μόνο αν βλέπει κάτι.Έίχε κάνει κάποια σχέδια σε χαρτί κ τώρα τα έκανε με κηρομπογιές στον τοίχο να δούμε πως θα βγουν κ πραγματικά με εξέπληξε!Δεν περίμενα πως θα βγουν τόσο όμορφα!Διαλέξαμε τελικά σαν θέμα την μαδαγασκάρη.Έκανε το κεφάλι της καμηλοπάρδαλης,του λιονταριού κ έναν πιγκουίνο μέχρι στιγμής..Τράβηξα φωτογραφίες,θα τις βάλω το απόγευμα στο fb!

Τί κάνετε εσείς?Τα ζουζούνια σας?Εγώ πλέον τον νιώθω πιο πολύ όταν κουνιέται!Δεν νιώθω στιγμιαίες κινήσεις σαν κλωτσιές,όχι τόσο συχνά τουλάχιστον!Σε ποιον μήνα παίρνουν θέση?Εμένα ήταν ήδη με το κεφάλι κάτω..Φαντάζομαι τώρα που έχουν ακόμα χώρο όλο θα γυρνάνε..

Βαριέμαι σήμερα πολύ,άντε να τελειώνει η μέρα να έρθει το αύριο!!Σήμερα δεν σηκωνόμουν απο το κρεβατι πάλι! 0 βαθμους είχαμε!Πάγωσα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χτες δεν έγραψα καθόλου γιατί είχα ρεπό και έκανα μια απεξάρτηση από το pc!;) Αλλά μπήκα και διάβασα τα νέα σας!!:D

Χρύσα μου, πολύ χαρούμενη με έκανες με τα νέα της β επιπέδου!!!:D:D

Αρετούλα, μπράβο για τη δουλειά σου!!Έχω εγώ πριν από σένα, στις 29/11!! (κι εγώ ένα άγχος το'χω..:rolleyes:)

Ιωάννα μου, τι να πω για τον γιατρό σου...έμεινα άφωνη...:cool:Απαράδεκτος λίγο....

Ρέα μου, πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!!!

Ααααχχχ...τι καλά!!Όλες μια χαρά!!!:D:D

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Αρετή μου μπράβο για την δουλειά!Όλα βολικά να σου έρθουν!

Ιωάννα μου τόσα χρόνια που τον ξέρω,τρελαίνεται για την ζωγραφική αλλά δεν έχει καθίσει να ζωγραφίσει κάτι σε μεγάλη επιφάνεια!μόνο σε μπλοκ κ μόνο αν βλέπει κάτι.Έίχε κάνει κάποια σχέδια σε χαρτί κ τώρα τα έκανε με κηρομπογιές στον τοίχο να δούμε πως θα βγουν κ πραγματικά με εξέπληξε!Δεν περίμενα πως θα βγουν τόσο όμορφα!Διαλέξαμε τελικά σαν θέμα την μαδαγασκάρη.Έκανε το κεφάλι της καμηλοπάρδαλης,του λιονταριού κ έναν πιγκουίνο μέχρι στιγμής..Τράβηξα φωτογραφίες,θα τις βάλω το απόγευμα στο fb!

Τί κάνετε εσείς?Τα ζουζούνια σας?Εγώ πλέον τον νιώθω πιο πολύ όταν κουνιέται!Δεν νιώθω στιγμιαίες κινήσεις σαν κλωτσιές,όχι τόσο συχνά τουλάχιστον!Σε ποιον μήνα παίρνουν θέση?Εμένα ήταν ήδη με το κεφάλι κάτω..Φαντάζομαι τώρα που έχουν ακόμα χώρο όλο θα γυρνάνε..

Βαριέμαι σήμερα πολύ,άντε να τελειώνει η μέρα να έρθει το αύριο!!Σήμερα δεν σηκωνόμουν απο το κρεβατι πάλι! 0 βαθμους είχαμε!Πάγωσα!

Ώρε κρύο!!!!

Κ εγω τη νιώθω πιο έντονα τώρα κ πιο συχνά!!

Θέση αν δεν κάνω λάθος παίρνουν στον 6ο μήνα.

Εμένα ήταν στο πλάι η κιουρία.Ηλιοθεραπεία κάνει η κοκέτα μου!!!

Ταλέντο δηλαδή ο αντρούλης σου!!!Ο δικός μου ούτε λάμπα δεν ξέρει να αλλάξει.Βάλε φωτό το απόγευμα να θαυμάσουμε!!

Κ ωραίο θέμα διαλέξατε!!!!Μόλις μεγαλώσει λίγο που θα του κάνουν εντύπωση τα χρώματα θα ξετρελαίνεται να τα κοιτάει!!!

Εσύ ζωγραφίζεις?Εγώ ούτε σπιτάκι δε μπορώ να κάνω.Μιλάμε για τελείως ατάλαντη.

Για μένα αυτό το Π/Σ/Κ και το επόμενο είναι ότι χειρότερο.Έχω μάθημα (το τελευταίο μου βέβαια) κ ένα 40ωρο θα το φάω στα θρανία!!!!Άντε να φεύγει κ αυτό να ησυχάσω.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Χτες δεν έγραψα καθόλου γιατί είχα ρεπό και έκανα μια απεξάρτηση από το pc!;) Αλλά μπήκα και διάβασα τα νέα σας!!:D

Χρύσα μου, πολύ χαρούμενη με έκανες με τα νέα της β επιπέδου!!!:D:D

Αρετούλα, μπράβο για τη δουλειά σου!!Έχω εγώ πριν από σένα, στις 29/11!! (κι εγώ ένα άγχος το'χω..:rolleyes:)

Ιωάννα μου, τι να πω για τον γιατρό σου...έμεινα άφωνη...:cool:Απαράδεκτος λίγο....

Ρέα μου, πολύ χάρηκα με τα νέα σου!!!!!

Ααααχχχ...τι καλά!!Όλες μια χαρά!!!:D:D

Καλημέρα Σαββούλα μου!!!Καλά ξηγήθηκες χθες και απεξαρτήθηκες!!!

Άντε κ στα δικά σου καλά αποτελέσματα.

Τελικά έχω το μ@λ@κομαγνήτη!!! Δεν εξηγείται αλλιώς!!!

Ηθικό όμως ακμαιότατον και δεν αφήνω κανένα και τίποτα να με χαλάσει.

Όλα θα είναι τέλεια!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...