Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Πολύ κρύο σήμερα!Ξύπνησα πάλι απο τα χαραματα!!Στις 08:00 είχαμε 2 βαθμούς αλλά με πάρα πολύ ήλιο!Τώρα έχουμε 6!

Ήπια το καφεδάκι μου μπροστά στο τζάκι,έφαγα την τυροπιτούλα μου κ περιμένω να περασει η ώρα!Θα φύγω σε κανένα μισάωρο να πάω στο ΙΚΑ..

Τώρα δεν έχω άγχος αλλά νομίζω όσο θα περνάει η ώρα θα αγχώνομαι!! Ιωάννα μου εσύ τώρα θα έχεις ήδη κάνει την εξέταση..Ανυπομονώ για τα νέα σου!!Όλα θα είναι τέλεια!!

Φιλιά σε όλες!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αν δεν ξαναμπώ,να πω και στην Τσιπουρίτσα μας καλά αποτελέσματα κ το βραδυ να μαζευτούμε να πούμε τα καλά τα νέα μας !!!

Αρετούλα περιμένουμε κ απο εσένα νέα απο τον υπέρυχο!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Μανουλες μου Καλημέρα!!

Γράφω απο το δρόμο γιατί δεν έχω παει ακόμα σπίτι!!

Ολα είναι καλα κ θα μπω το απόγευμα για λεπτομεριες.

Είναι 320 γραμμάρια!!!!δηλαδή τα υπόλοιπα 6 κιλά τίνος είναι;,;

Χαχαχαχα

Σας φιλώ προς το παρόν!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Μανουλες μου Καλημέρα!!

Χαχαχαχα

Mπράβο κοριτσάρα μου!!!:D:D

Σουπερ η κοράκλα...χεχεχε!!

Χρύσα μου και τσιπουρίτσα, περιμένουμε εσάς!!!:D:D

Γειά σας και χαρά σας γκαστροκόρες!

Εγινε και η β΄ επιπέδου, σχεδόν μισό κιλό μαντάμ να το αφήσω;;;;;

χαχαχα :tongue:

Καλός είναι ο τσιπουράκος, μας έδειξε ολα τα καλά του, ο γιατρός ευχαριστημένος γενικότερα

(εκανα και εξεταση τραχήλου, ολα οκ κι εκει)

Σας γράφω βιαστικά γιατί πριν απο λίγο μπήκα στο γραφείο και τρέχω λίγο......

θα τα πουμε αναλυτικά το βράδυ!

Ιωαννα μου μπραβο 1000 μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρύσα μου με το καλό κοπέλα μου, ειπαμε σημερα 3 στα 3 όλα τέλεια!

Ευχαριστώ για ολες τις ευχές σας και την θετική σας ενέργεια

Την ανταποδίδω στο έπακρον!

πολλά φιλιάαααααα

Διαφημίσεις

Γειά σας και χαρά σας γκαστροκόρες!

Εγινε και η β΄ επιπέδου, σχεδόν μισό κιλό μαντάμ να το αφήσω;;;;;

χαχαχα :tongue:

Καλός είναι ο τσιπουράκος, μας έδειξε ολα τα καλά του, ο γιατρός ευχαριστημένος γενικότερα

(εκανα και εξεταση τραχήλου, ολα οκ κι εκει)

Σας γράφω βιαστικά γιατί πριν απο λίγο μπήκα στο γραφείο και τρέχω λίγο......

θα τα πουμε αναλυτικά το βράδυ!

Ιωαννα μου μπραβο 1000 μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρύσα μου με το καλό κοπέλα μου, ειπαμε σημερα 3 στα 3 όλα τέλεια!

Ευχαριστώ για ολες τις ευχές σας και την θετική σας ενέργεια

Την ανταποδίδω στο έπακρον!

πολλά φιλιάαααααα

Nα΄τος και ο γαμπρός μισού κιλού!!!:D:D

Μπράβο τσιπουρίτσα μου!!!Πολύ χαρά μου δώσατε!

Αναμένουμε το βράδυ και τη Χρύσα να μας πει τα ευχάριστα!;)

Μανουλες μου Καλημέρα!!

Χαχαχαχα

αχ η κοράκλα η όμορφη!!!!!!

φτου φτου σκόρδα καλέ!!!!!!!!!!!

τα υπολοιπα ποια κιλά;;; δεν καταλαβαίνω... χαχαχαα

δεν υπάρχουν υπολοιπα

ειναι αμνιακό υγρό, στηθος, κατακρατήσεις, αυξηση του αιματος κλπ

α κι ενα 2 απο την αντιπαθητική γειτόνισσα.... χαχαχαααα

εμεις δεν εχουμε περιττά ειπαμε! :tongue:

τέλεια τα νέα σας Ιωάννα κ τσιπουρίτσα!!!!

Μακάρι να έχω κ εγώ το ίδιο καλά νεα το βραδακι!!

Ανυπομονώ να περάσει η ώρα!

Τώρα λέω να κάνω καμια μακαρονάδα light να χτυπήσω για να έρθω στα ίσα μου..;):tongue::tongue::tongue:

Φιλιάααααααααααααα

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ιωαννα και Μαριεττα πολυ χαρηκα με τα νεα σας τελεια και η νυφη και ο γαμπρος.Μην αγχωνεσαι για τα κιλα Ιωαννα θα τα χασεις ολα με τη γεννα.Η μπεμπουλα μας ειναι μια χαρα,πολυ σουρτουκο τη βρηκε ο γιατρος,εχει φτασει ηδη τα 350 γρ και μας γυρναγε την πλατη,ισα που προλαβε ο γιατρος να τραβηξει μια φωτο με τα χειλακια της

Μου φταιξατε το κεφι με τα νεα σας γιατι κατα τα αλλα ειμαι χαλια.Το προγραμμα μου ειπαν οτι δεν βγαινει και οτι πρεπει να πω στον φωνακλα διευθυντη να μου αλλαξει καποιες ωρες.εχει να γινει αυριο της κακομοιρας.Ολη μερα αυτο σκεφτομαι,πολυ σκ...α φετος με το προγραμμα και η πραγματικοτητα ειναι οτι τις εχω αναγκη και τις δυο δουλειες με το ν εο μελος να ερχεται και τους λογαριασμους να μην σταματανε

4DNsp2.png

pc2lp2.png

τέλεια τα νέα σας Ιωάννα κ τσιπουρίτσα!!!!

Μακάρι να έχω κ εγώ το ίδιο καλά νεα το βραδακι!!

Ανυπομονώ να περάσει η ώρα!

Τώρα λέω να κάνω καμια μακαρονάδα light να χτυπήσω για να έρθω στα ίσα μου..;):tongue::tongue::tongue:

Φιλιάααααααααααααα

Με το καλό!!!!!!

η μακαρονάδα μην σου πω οτι επιβάλλεται κιολας!!!!!!!!

Ιωαννα και Μαριεττα πολυ χαρηκα με τα νεα σας τελεια και η νυφη και ο γαμπρος.Μην αγχωνεσαι για τα κιλα Ιωαννα θα τα χασεις ολα με τη γεννα.Η μπεμπουλα μας ειναι μια χαρα,πολυ σουρτουκο τη βρηκε ο γιατρος,εχει φτασει ηδη τα 350 γρ και μας γυρναγε την πλατη,ισα που προλαβε ο γιατρος να τραβηξει μια φωτο με τα χειλακια της

μπραβο καλέ! τσουπωτουλα ειναι κι η δικιά σου!!!!!!!!!!! μπραβο της!

κρατα μονο τα καλά μας (υμών και ημών) γιατί ολα τα αλλα ειναι σκ@τούλες...... από κάθε άποψη!

τώρα ειδα τις μετρήσεις ξανά και ειναι 539 γραμμάρια, υπερηχογραφικά ειναι 22+6 , λετε να αλλαξω ΠΗΤ?

(συλληψη νωριτερα δεν εγινε παντως)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!

Από που να αρχίσω!!

Καταρχάς συγχαρητήρια στο τσιπουρονταρντανόπαιδο!!!

Να μην αλλάξεις ΠΗΤ γιατί μπορεί στην πορεία να έρθει πάλι στις εβδομάδες του.Εμένα η Ηλιάνα έβγαινε 10 μέρες μεγαλύτερη κ αν δεν είχα το θέμα με το αμνιακό υγρό κανονικά στην ΠΗΤ θα γεννούσα.

Αρετή μου συγχαρητήρια κ στη δικιά σου μπέμπα!!!

Χρύσα μου περιμένουμε τα νέα σου τα οποία θα είναι τα καλύτερα.

Σαββούλα μου ευχαριστώ για τις ευχές!!!Αντε να πάρεις κ εσύ σειρά.

Πήρα μια τρομάρα το πρωί....που τα χρειαστηκα.

Ο γιατρός μου έλειπε σε επείγον τοκετό.Ήρθε λοιπον ο εξειδικευμένος που κάνει το β επιπέδου κ τα πρώτα 10 λεπτά δεν έβγαλε άχνα.Κάποια στιγμή τον ρωτάω αν θα μας πει κάτι ή πρέπει να τα μαντέψουμε μόνοι μας κ μου λέει προσπαθώ να μετρήσω τα δάχτυλα των χεριών.Κάγκελο η δικιά σου.Κ κάπως έτσι συνεχίστηκε το μισάωρο.Τελικά τα βρήκαμε όλα κ ηρέμησα.

Δε μπορώ ρε κορίτσια αν ο άλλος είναι στη μούγκα,νιώθω ότι κάτι συμβαίνει.

Το αποκορύφωμα???

Με παίρνει ο γιατρός μου το μεσημέρι κ μου λεει ότι περάσαμε κ τον κίνδυνο του ντάουν....

Ορίστε λεω????

Κ μου απαντάει ότι στην αυχενική ειχε πιθανότητα 1/782(περιπου) ενω τωρα 1/2.000 κατι.Μίκρυνε δηλαδή.Κ τότε μου είχε πει όλα τέλεια.Μα τι μ@λ@κ@ς!!!!

Κ κατα τ άλλα όλα τέλεια μου λέει.

Εγώ είμαι πολύ καλά όπως κ το ζουζούνι μου.

Κοριτσάρες μου θα μπω αργοτερα παλι

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Άργησα λίγο να μπω αλλά κ εγώ σας έχω τέλεια νεα!!!

Είμαστε 600 γραμμάρια και όλα είναι μια χαρά!Είδαμε πεντακάθαρα την μυτούλα και τα χειλάκια κ φαίνονται να είναι του μπαμπά μας..Κάναμε σχεδόν μια ώρα μετρήσεις!Μεγάλωσε πολύ το αντράκι μου!Όλα φαίνονται καλά..

Δεν μπορέσαμε να βγαλουμε καθαρή 3d φωτογραφία γιατί είχε συνεχεια τα χερια μπροστα στο πρόσωπο!

Μου έφυγε μεγάλο βάρος!!Ελπίζω να έχουμε κ το ίδιο καλή συνέχεια τώρα!!!

Έχω τρελαθει απο την χαρά μου!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αυριο στην δουλειά θα είμαι χαλαρά οπότε θα τα πούμε καλύτερα!

Φιλιά σε όλες κ σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση..

(όταν έφτασα στο Ιατρειο κόντεψα να λιποθυμήσω!Δεν ένιωθα χέρια,πόδια ούτε το μωρό!Δεν το συζητώ για το πρώτο 10λεπτο..Η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει..Ο άντρας μου κοιτούσε στο πάτωμα..Δράμα..Αφού είδαμε ότι αυτος μας εξηγεί τί βλέπει κ όλα είναι καλά,αρχίσαμε να παίρνουμε τα πάνω μας!)

καληνύχτα!Θα τα πούμε αύριο το πρωί!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

congratulation_812.gif

3 στα 3 είπαμε σήμερα!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D

μπηκα να δω τα ευχάριστα νέα της Χρύσας μας και τα αναλυτικά της Ιωάννας!

ολα τέλεια κορίτσια μου!

να μας σκορδίσω λίγο!!!!!!

με το καλό και οι υπολοιπες!!!!!!!!!!

Από που να αρχίσω!!

Καταρχάς συγχαρητήρια στο τσιπουρονταρντανόπαιδο!!!

Να μην αλλάξεις ΠΗΤ γιατί μπορεί στην πορεία να έρθει πάλι στις εβδομάδες του.Εμένα η Ηλιάνα έβγαινε 10 μέρες μεγαλύτερη κ αν δεν είχα το θέμα με το αμνιακό υγρό κανονικά στην ΠΗΤ θα γεννούσα.

Αρετή μου συγχαρητήρια κ στη δικιά σου μπέμπα!!!

Χρύσα μου περιμένουμε τα νέα σου τα οποία θα είναι τα καλύτερα.

Σαββούλα μου ευχαριστώ για τις ευχές!!!Αντε να πάρεις κ εσύ σειρά.

Πήρα μια τρομάρα το πρωί....που τα χρειαστηκα.

Ο γιατρός μου έλειπε σε επείγον τοκετό.Ήρθε λοιπον ο εξειδικευμένος που κάνει το β επιπέδου κ τα πρώτα 10 λεπτά δεν έβγαλε άχνα.Κάποια στιγμή τον ρωτάω αν θα μας πει κάτι ή πρέπει να τα μαντέψουμε μόνοι μας κ μου λέει προσπαθώ να μετρήσω τα δάχτυλα των χεριών.Κάγκελο η δικιά σου.Κ κάπως έτσι συνεχίστηκε το μισάωρο.Τελικά τα βρήκαμε όλα κ ηρέμησα.

Δε μπορώ ρε κορίτσια αν ο άλλος είναι στη μούγκα,νιώθω ότι κάτι συμβαίνει.

Το αποκορύφωμα???

Με παίρνει ο γιατρός μου το μεσημέρι κ μου λεει ότι περάσαμε κ τον κίνδυνο του ντάουν....

Ορίστε λεω????

Κ μου απαντάει ότι στην αυχενική ειχε πιθανότητα 1/782(περιπου) ενω τωρα 1/2.000 κατι.Μίκρυνε δηλαδή.Κ τότε μου είχε πει όλα τέλεια.Μα τι μ@λ@κ@ς!!!!

Κ κατα τ άλλα όλα τέλεια μου λέει.

Εγώ είμαι πολύ καλά όπως κ το ζουζούνι μου.

Κοριτσάρες μου θα μπω αργοτερα παλι

μπραβο κοπέλα μου! ευχαριστώ πολύ πολύ! (δεν νομίζω να έρθει στις μέρες του γιατί από την αρχή ήταν λίγο μεγαλύτερο) τωρα ειναι 4 μέρες μεγαλύτερο που νομίζω οτι ειναι οκ, το αφήνουμε έτσι και βλέπουμε!

τρομάρα που πήρες!!!!! δεν το συζητώ! ηρωίδα λεμε!

κι εγώ δεν μπορώ την μουγκα.... τρομοκρατουμε! σε νοιώθω!

επειδή ειχε καποιο μικρή αμφιβολία φαίνεται σε έβαλε να κανεις νωρίς νωρίς την β΄επιπέδου..... τώρα μου εξηγείτε το γιατί, το είχα απορία να σου πω την αλήθεια αλλά δεν σε ρώτησα προφανώς

ολα σούπερ! φτου φτου στην κοράκλα!

καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Άργησα λίγο να μπω αλλά κ εγώ σας έχω τέλεια νεα!!!

Είμαστε 600 γραμμάρια και όλα είναι μια χαρά!Είδαμε πεντακάθαρα την μυτούλα και τα χειλάκια κ φαίνονται να είναι του μπαμπά μας..Κάναμε σχεδόν μια ώρα μετρήσεις!Μεγάλωσε πολύ το αντράκι μου!Όλα φαίνονται καλά..

Δεν μπορέσαμε να βγαλουμε καθαρή 3d φωτογραφία γιατί είχε συνεχεια τα χερια μπροστα στο πρόσωπο!

Μου έφυγε μεγάλο βάρος!!Ελπίζω να έχουμε κ το ίδιο καλή συνέχεια τώρα!!!

Έχω τρελαθει απο την χαρά μου!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Αυριο στην δουλειά θα είμαι χαλαρά οπότε θα τα πούμε καλύτερα!

Φιλιά σε όλες κ σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση..

(όταν έφτασα στο Ιατρειο κόντεψα να λιποθυμήσω!Δεν ένιωθα χέρια,πόδια ούτε το μωρό!Δεν το συζητώ για το πρώτο 10λεπτο..Η καρδιά μου κόντεψε να σπάσει..Ο άντρας μου κοιτούσε στο πάτωμα..Δράμα..Αφού είδαμε ότι αυτος μας εξηγεί τί βλέπει κ όλα είναι καλά,αρχίσαμε να παίρνουμε τα πάνω μας!)

καληνύχτα!Θα τα πούμε αύριο το πρωί!

καλώς την πρώτη αγορομάνα μας!!!!!!!!!!!!!!!!!

σκόρδα λέμε σκόρδα!

τσουπωτός και γερός ο κουκλος σου!

πάντα τέτοια ευχάριστα νέα να έχουμε όλες μας μέχρι το τέλος και με την βοήθεια του Θεού θα έχουμε!

κι εγω ήμουν τρομοκρατημένη το πρωι, δεν το συζητώ, το επαιζα κουλ αλλά δεν... μόλις ξαπλωσα στο κρεββάτι πηγαινε η καρδιά μου να σπάσει!

ας ειναι καλά το τσιπουράκι μου και τα ξεπερνάω αυτά! :D

Μια χαρά και εμείς, καρδουλα, νεφράκια, κεφαλάκι. Συγκινήθηκα πολύ με τα χεράκια-τα δαχτυλάκια.

Ο άντρας μου τη μόνη έγνοια που είχε αν είναι ακόμα αγόρι (εκτός το ηλεκτράκι έχει 2 κόρες από τον πρώτο γάμο-μεγάλες, σχεδόν στην ηλικία μου - 33 & 34)

ΤΕΣΠΑ

Ηθελα να ρωτήσω αν κάποια μανούλα έκανε καισσαρική και στο καπάκι έμεινε έγκυος. Της είπε ο/η γιατρός ότι πρέπει να προγραμματήσουν τη γέννα 2 βδομάδες πριν τη ΠΗΤ; Λόγω της τομής; Ξαναλέω, οι 2 εγκυμοσίνες είναι κοντά κοντά!

Φιλάκια σε όλες!

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Ετσι είναι η πρώτη εγκυμοσύνη!

στις επόμενες απλά περιμένεις ο γιατρός να επιβεβαιώσει το αυτονόητο: οτι ολα είναι μια χαρά. Εώ έτσι τουλάχιστον νιώθω τώρα.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...