Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε με τέλεια αποτελέσματα!!!

Επιτέλους έφτασε η μεγάλη μέρα!!Ανυπομονώ!

Πώς περασατε το Σ/Κ?Εγώ το Σαββατο έκανα δουλίτσες,ήρθε η μαμά μου το πρωί για καφέ και τελικά έμεινε κ με βοήθησε κιόλας...

Εχθές το πρωί πήγα εγώ στην μαμά μου για καφέ να ψάξω για τυχόν ρούχα κ τελικά βρήκα 2-3 πανωφόρια που θα μπορούσα να τα φορέσω..Ένα παλιό μου μαύρο ημίπαλτο κ ένα γκρι πιο καθημερινό παλτουδάκι..Μια χαρά..Δοκίμασα κ ένα φουστανάκι που είχα πάρει περισυ κ λόγω της σούρας που έχει κάτω απο το στήθος είναι τέλειο..Πετάγεται βέβαια η τεράστια κοιλίτσα μου αλλά μ'αρέσει ;).Πάλι καλά βολεύτηκα για τον γάμο..

Σήμερα ζυγίστηκα κ ευτυχώς παρόλο που έφαγα πολύ αυτές τις μέρες δεν έβαλα κιλά!!!:D:D:D

Είμαι ακόμα στο +10!!

Δηλαδή, έτοιμη για το γάμο,ε?Ωραία!!!:D

Μπράβο για τα κιλά σου!!Αύριο τι ώρα έχετε τις εξετάσεις σας?Να μας πείτε και να μπείτε ΑΜΕΣΩΣ μετά να μην ανησυχούμε οι λοιπές...;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλαδή, έτοιμη για το γάμο,ε?Ωραία!!!:D

Μπράβο για τα κιλά σου!!Αύριο τι ώρα έχετε τις εξετάσεις σας?Να μας πείτε και να μπείτε ΑΜΕΣΩΣ μετά να μην ανησυχούμε οι λοιπές...;)

Αύριο η εξέταση είναι στις 17:00. Στις 12:00 θα πάω στο ΙΚΑ στο κέντρο μάνας κ παιδιού να την γράψω..Ίσως μπω το πρωί απο το σπίτι μετά θα μπω πρώτα ο Θεός το βραδάκι να σας πω τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!

Εχθές το βράδυ αγχώθηκα λίγο αλλά σήμερα είμαι μια χαρά!μου δίνει δύναμη το ζουζούνι που κουνιέται απο το πρωί!!

Την Παρασκευή το βράδυ,πρέπει να είχε λόξιγκα.Χτυπούσε σε ένα σημείο ρυθμικά για αρκετή ώρα..Είχε πολύ πλάκα!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ωχ...άρα δεν είναι ράδιο-αρβύλα αυτό περί χρεώσεων στα δημόσια νοσοκομεία...Αλλά αν μάθεις πες μας, γιατί ακόμη κι αν την παρακολουθούσε γιατρός του δημοσίου, και πάλι τον πληρώνεις (τουλάχιστον μια ξαδέρφη μου που γέννησε το καλοκαίρι πλήρωσε 1.300? το γιατρό και δεν ήταν ιδιωτικός), μήπως δλδ όντως τα 1.000? είναι του γιατρού, τι να πω..:confused:

Λογικό να πάθουν σοκ...από το πουθενά 1.000???Δεν είναι λίγα...

Τί να πώ..Γι αυτο της είπα να ρωτήσει να μαθουμε σίγουρα για να σας ενημερώσω..Μακάρι να είναι ραδιο-αρβύλα!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Αύριο η εξέταση είναι στις 17:00. Στις 12:00 θα πάω στο ΙΚΑ στο κέντρο μάνας κ παιδιού να την γράψω..Ίσως μπω το πρωί απο το σπίτι μετά θα μπω πρώτα ο Θεός το βραδάκι να σας πω τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!!

Εχθές το βράδυ αγχώθηκα λίγο αλλά σήμερα είμαι μια χαρά!μου δίνει δύναμη το ζουζούνι που κουνιέται απο το πρωί!!

Την Παρασκευή το βράδυ,πρέπει να είχε λόξιγκα.Χτυπούσε σε ένα σημείο ρυθμικά για αρκετή ώρα..Είχε πολύ πλάκα!!

Ωραία, θα περιμένουμε πως κ πως!!:D:D

Πλάκα πρέπει να έχει ο λόξυγγας,ε?:lol:

Εμένα το Σάββατο το πρωί μόλις ξύπνησα και ήμουν ακόμη ξαπλωμένη, έπιασα την κοιλιά μου...και περίπου λίγο κάτω από τον αφαλό πεταγόταν ένα στρογγυλό πραγματάκι πολύ σκληρό!!Το είπα στον άντρα μου και έπιασε, έπαθε σοκ!!:D:D

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Δεν είχαμε internet από το πρωί στη δουλειά κ ακόμα κ τώρα σέρνεται!!

Σαββούλα μου κ πολύ άντεξες μέχρι τις 1:30.Κ εγώ δεν μπορώ να δω ολόκληρη ταινία.Κουτουλάω μετά το μισάωρο.

Χρύσα τελικά με την ανασκαφή στα παλιά ρούχα κάτι βρήκες!!

Πάντως όσο περίεργο κ αν ακούγεται κ εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη τα πολλά κιλα τα έβαλα τους πρώτους μήνες.Μετά τον 6ο δεν πήρα πολλά.

Να δω πως θα βγει ο μήνας βρε κορίτσια (οικονομικά).540 ευρώ μόνο η πρώτη δόση στη ΔΕΗ.Κ να ταν μόνο αυτό.Γιατροί-εξετάσεις-πάγια σπιτιού-σούπερ μάρκετ-ασφάλεια αυτοκινήτου κλπ.Έχω λαλήσει πια.

Με το καλημέρα το ταμείο είναι μείον.

Τα έξοδα της γέννας αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο που με απασχολεί (αν κ θα πρεπε).

Κ μην ξεχνιόμαστε!!!

ΚΑΜΙΑ + ΣΗΜΕΡΑ!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Χρύσα τελικά με την ανασκαφή στα παλιά ρούχα κάτι βρήκες!!

Πάντως όσο περίεργο κ αν ακούγεται κ εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη τα πολλά κιλα τα έβαλα τους πρώτους μήνες.Μετά τον 6ο δεν πήρα πολλά.

Καλημέρα Ιωάννα μου!

Μακάρι να είμαι κ εγώ σαν κ εσένα κ να μην πάρω πολλά στην πορεία!!

Να δω πως θα βγει ο μήνας βρε κορίτσια (οικονομικά).540 ευρώ μόνο η πρώτη δόση στη ΔΕΗ.Κ να ταν μόνο αυτό.Γιατροί-εξετάσεις-πάγια σπιτιού-σούπερ μάρκετ-ασφάλεια αυτοκινήτου κλπ.Έχω λαλήσει πια.

Με το καλημέρα το ταμείο είναι μείον.!!!

Άστα μια απο τα ίδια!Πάλι είπα στην δουλειά μου σήμερα (στον Διευθυντή) για τον άντρα μου.Θα ανοίξει μέχρι τις γιορτές ένα καινούριο υποκατάστημα (μικρό βέβαια) κ ίσως να χρειαστούν ατομα..Μακάρι..μου είπε πως θα έχει τον νου του!

Κ μην ξεχνιόμαστε!!!

ΚΑΜΙΑ + ΣΗΜΕΡΑ!!!

:D:D:D:D:D:p:p:p:D:D:D

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα Ιωάννα μου!

Μακάρι να είμαι κ εγώ σαν κ εσένα κ να μην πάρω πολλά στην πορεία!!

Άστα μια απο τα ίδια!Πάλι είπα στην δουλειά μου σήμερα (στον Διευθυντή) για τον άντρα μου.Θα ανοίξει μέχρι τις γιορτές ένα καινούριο υποκατάστημα (μικρό βέβαια) κ ίσως να χρειαστούν ατομα..Μακάρι..μου είπε πως θα έχει τον νου του!

:D:D:D:D:D:p:p:p:D:D:D

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!

Μακάρι να τον πάρει, και πάλι καλά να λέμε που δουλεύουμε κ εμείς.

Ούτε το δώρο των Χριστουγέννων δε θα χαρούμε.Κ υπολόγιζα να μαζέψω κάποια χρήματα για τη γέννα.

Ποτέ ξανά τέτοια μιζέρια δεν περάσαμε.

Τέλοσπάντων θα τα βολέψουμε κάπως.

Σήμερα λείπει κ μένα ο διευθυντής μου κ η γκαντεμιά είναι ότι δεν έχω δίκτυο.

Με έχει πιάσει το άγχος από το βράδυ για αύριο.Είδα κ όνειρο ότι δεν με άφηναν από τη δουλειά να πάω κ είχα σκάσει.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Απο άγχος Ιωάννα μου άλλο τίποτα!Όσο περνάει η ώρα μου έρχεται όλο κ περισσοτερο!!

Αντε να περάσει κ η σημερινή ημέρα!

Με την βοήθεια του Θεού όλα θα πάνε καλά!!!

Αχ Χρύσα μου,δεν περίμενα ότι θα είχα άγχος.

Εγώ έχω νωρίς το πρωί ραντεβού.Συνήθως καθυστερούν αρκετά τα ραντεβου,οπότε ελπίζω κατά τις 11 να έχω τελειώσει.

Να φανταστείς ότι έχω πάει από το πρωί 3 φορές τουαλέτα από το άγχος.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλή μας χειμωνιάτικη εβδομάδα!!!!!!!!

Καμία και σήμερα... και το σήμερα παει κι αυτο!

Με το καλό κοπέλες μου να εχουμε μονο ευχάριστα και να είναι μια υπερτυχερή εβδομάδα!!!!!!!!!!!!

Εμείς το Σάββατο το βράδυ πήγαμε στο μουσικό μεζεδοπωλείο που σας έλεγα, ήταν πολύ ωραία, αλλά εγώ από τις 23.00 άρχιζα να νυστάζω...:-(Με το ζόρι κρατήθηκα μέχρι τη 01.30 που φύγαμε...τους τη χάλασα τη βραδιά, αλλά τι να κάνω, δεν το έκανα επίτηδες...

1:30??? εισαι παρτυ ανιμαλ εσυ! χαχαχααα απο τις 11 κουταλαω κανονικά, στανταρντ κοιμάμαι στον καναπέ βλέποντας ταινία, προχθές παραλίγο να κοιμηθώ στο μετρό..... χαχαχαααααα

οσο για τα τραβηγματάκια κι εγώ εχω κατά καιρούς, το ντοκτόρι μου έχει πει οτι θα έχουμε πολλά γιατί θα πιέζονται τα διάφορα όργανα απο τη διόγκωση της μήτρας κλπ.....

Εχθές ήμουν με την γυναίκα του ξαδερφου μου κ μου είπε πως μια φίλη της γέννησε την περασμένη εβδομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο κ την χρεώσαν 1000? για Φτ!!!! Της είπα να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες!!Δεν θυμάμαι κ το μέρος πως μου το πε!Την ρώτησα μήπως ήταν η αμοιβή του γιατρού κ μου είπε πως η κοπέλα είχε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα κ δεν την παρακολουθούσε κάποιος ιδιωτικός γιατρός.Πήγαινε στου Ικα..Είναι το 3ο της παιδί! Επαθαν σοκ οι άνθρωποι!!

Μόνο σοκ οι άνθρωποι;;;; μα δεν ντρέπονται βρε παιδί μου;

Κάτι ακουσα το σκ για το νεο κλειστό νοσήλειο των νοσοκομείων κλπ, ομολώ οτι δεν το εχω ψάξει. Ολο τα αλλάζουν, ακρη δεν βγάζεις! Μέχρι τον Μάρτιο θα έχουν αλλάξει 100 φορές και σιγουρα οχι προς το καλύτερο..... :(

Μονο ευχάριστα θα έχεις! με το καλό!!!!!!!!

Ευχομαι να παρουν τον αντρα σου στην δουλειά κι ολα να ειναι καλύτερα για εσας!

Οσο για τα κιλα, μια χαρά, εσύ τα τσακωσες στην αρχή και τωρα ο μεταβολισμός σου ειναι σουπερ! Σε βλέπω μονΔέλο στην γεννα!

Κι εγω το ενοιωσα εντονα το τσιπουράκι χθες το βραδυ οπως ημουν ξαπλωμενη στον καναπέ, ίσως πιο εντονα απο τις αλλες φορές ήταν σαν κλωτσιά μάλλον, λατρεία ε;;;; πανε τα μυαλά μας!

απο το στόμα σου ..... γιατί με βλέπω να παιρνω την πανω βόλτα........

Αχ Χρύσα μου,δεν περίμενα ότι θα είχα άγχος.

Εγώ έχω νωρίς το πρωί ραντεβού.Συνήθως καθυστερούν αρκετά τα ραντεβου,οπότε ελπίζω κατά τις 11 να έχω τελειώσει.

Να φανταστείς ότι έχω πάει από το πρωί 3 φορές τουαλέτα από το άγχος.

Με το καλό ειπαμε! Ολα καλά ολα ανθηρά! θα μας τρελάνουν τα ζουζουνια ε;;;;;

κι εγω μια απο τα ιδια, τι να σας λέω που δεν ξέρετε;;;; χαχαχααααα

κουραγιο, υπομονή, θετική διάθεση και ολα θα πανε καλά με την βοήθεια του Θεου!

Σκέφτομαι πως θα φυγω με το κρυο εδω στα βόρεια (προάστεια) που ειναι το γραφείο, απιστευτη βαρυχειμωνιά να περιμένεις και στην στάση..... μια ομορφιά ε;;;;; μέχρι να φτάσω στο κέντρο ελπίζω να μην έχω ξεπαγιάσει!

Πολλά φιλιά :)

Διαφημίσεις

καλησπερα.Τι μου κανετε/Εδω εβαλε κρυο και αναψε ο αντρας μου το τζακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Εχει αδεια και μολις γυρισα απο το μαθημα το βρηκα αναμμενο.Πολυ το χαιρομαι.Το βραδυ λεμε να παρουμε και κανα λουκανικακι να ψησουμε να το εγκαινιασουμε για αυτη τη χρονια.

Ιωαννα.Χρυσα και Μαριεττα με το καλο αυριο ο υπερηχος.Εμεις παμε σημερα στο γιατρο οχι ομως για β αυτη αργει λιγο.

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Καλησπέρα τσιπουρίτσα μου!!

Με το καλό να δούμε τα ζουζούνια μας αύριο!!

Τόσο πολύ σας έπιασε το κρύο?Εμείς εδώ έχουμε 11 βαθμούς!Δεν φυσάει κ ανα διαστηματα βγαίνει κ ο ηλιος,μια χαρά ειμαστε..Χειρότερα τα περίμενα τα πράγματα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλησπέρα Αρετούλα,με το καλό να δείτε το μπεμπάκι σας σήμερα!

Κ εμείς το ανάβουμε καθημερινά πλεον το τζάκι!Εμεις το εγκαινιάσαμε κ με κάστανα κ με λουκανικάκια :tongue::tongue: φέτος!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καστανα ψητα σκετη απολαυση.Χτες στη βαφτιση ηταν πολυ ωραια.ο μικρος δεν εκλαψε καθολου και οπως τον κρατουσε ο παπας πριν τον βουτηξει στην κολυμπηθρα κατουρησε!!!!!!!!!!!!!!Ο αργυρακος μου δυο μερες που ειμασταν εκει αφηνιασε.Δεν κοιμοταν το μεσημερι και δεν καθοταν λεπτο,πολυ ενεργεια λεμε απιστευτο.εγω κουραστηκα απο το ταξιδι αλλα με το που κοιμηθηκα χτες στο κρεβατακι μου ενιωσα τελεια και ξεκουραστηκα αρκετα.με τα σχολεια που σας ελεγα κατι εκανα αλλα θα πρεπει να ειμαι στη τσιτα για να προλαβαινω

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Kαλημέρα μανούλες!

Κρύο και σήμερα...το πρωί που σηκώθηκα είχε 8 βαθμούς...μπρρρ!!Αλλά μ'αρέσει!!:D:D

Ιωάννα, Χρύσα, Τσιπουρίτσα...today is the day!!!Όλα καλά να πάνε κοριτσάκια μου και να έρθετε να μας πείτε τι κάνουν τα μπεμπάκια σας!!

Αρετή μου, τον μικρό τον βρήκα μια χαρά στη βάφτιση!Χαίρομαι που βρήκες λύση για τη δουλειά σου! Μπες γρήγορα να μας πεις τι κάνει το σποράκι σου!!!:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...