Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.

Εννοεις περισσοτερα ή λιγοτερα;?

πρίν από 24 λεπτά , Eternity είπε:

Κι εγώ αυτό ήξερα για τον προεμφυτευτικο. Εν τω μεταξύ είναι φοβερό, να βρεις υγιή έμβρυα στον προεμφυτευτικο και να μην είναι σίγουρη η εγκυμοσύνη.... εκεί να το χάσεις τελείως. 

Εγω που λες έχω χάσει πολλές στιγμές από το γιο μου όχι μόνο στις ωοληψίες και στις εμβρυομεταφορες αλλά όλη μέρα να με βλέπει να ψάχνω στο διαδίκτυο, να πέφτω ψυχολογικά και να μην έχω όρεξη να παίξω μαζί του, να πέφτω σε κατάθλιψη μετά από κάθε αποτυχία. Κάποια στιγμή ήρθε και μου είπε :μαμά, δε θέλω αδερφάκι, είμαι καλά μόνος μου. Όλα τα καταλαβαίνει... είναι 7,5 ετων πλέον. Έκανα μια κουβέντα αυτή τη φορά μαζί του και ειλικρινά νομίζω ότι πλέον δε θέλει. Πλέον είναι το δικό μου άγχος μη μείνει μόνος στη ζωή, να έχει παρέα. Όμως με μεγάλη διαφορά ηλικίας τι παρέα να κάνουν? Ή ποιος σου λέει ότι θα ταιριάζουν? Υπάρχουν αδέρφια που δε μιλιούνται.... Εμείς προσπαθούμε να τα προστατευσουμε από τα πάντα όμως όπως βλέπεις στη ζωή δεν είναι όλα στο χέρι μας. Τελικά κατάλαβα ότι μέσα μου το θέλω και για μένα.... όμως το απογοητευτικό είναι ότι είμαι πολύ επιβαρυμενη πλέον ψυχολογικά και σωματικά και νιώθω ότι δεν έχω κουράγιο και μετά από αυτό να μεγαλώσω παιδί... 

Το 5ΑΑ δεν ειναι απλως αριστη βλαστοκυστη, ειναι εκκολαπτομενη, δηλαδη 10 με τονο που λεμε. Αν εχεις πιασει αυτη τη φορα.. ενδεχομενως να ειναι απο αυτη. Την πρωτη φορα που εκανα και τον γιο μου δηλαδη (ειμαι απο τις τυχερες που επιασα με την πρωτη), ειχα μία 5ΑΑ και μια 4ΑΑ. Εμφυτευτηκαν και τα 2 αλλα το ενα προχωρησε. Ωστοσο, αν ησουν αδερφη μου, θα σε συμβουλευα να περιμενεις να δεις τι θα γινει με αυτο το εμβρυο, γιατι ακομα δεν ειναι σιγουρο οτι τα εχεις απορριψει ολα, και μετα.. στοπ. Αν εισαι εγκυος οκ.. απολαυσε το. Αν δεν εισαι.. φροντισε να κανεις τις καλυτερες γιορτες με το παιδι σου. Τα χρηματα που θα εδινες παλι για μια ακομα μεταφορα, καντε κατι ολοι μαζι, οπως ενα ταξιδι.. ή ψωνια σε ρουχα και παιχνιδια.. ή ο.τι αλλο σας ευχαριστει. Ζηστε ομορφα. Ισως ανακουφιστεις αν βαλεις ενα οριστικο τελος. Τωρα οσον αφορα τα αδερφια ειναι μεγαλο ζητημα για συζητηση. Οντως σκοτωνονται και δεν μιλιουνται καποια. Προσπαθεις για το καλυτερο ομως σαν γονιος. Εσυ τις προσπαθειες σου ομως τις εκανες και με το παραπανω. Το παιδι σου το ξερει.. το ζει. Ισως πρεπει να τελειωσει εδω. Θα ηρεμησεις πιστευω. Αν και την Δευτερα, μπορει να ανατραπουν ολα..

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Κοντοσουβλι!

προφιτερολ!

τουρτα φραουλα!!!!!!

Μίλα μου βρώμικα ;)

Θες να τα ακούσεις,έτσι;

Λοιπόν:

Κοκορέτσι-παιδακια στα κάρβουνα-εξοχικό-πατατες τηγανιτες

Μπακλαβας ( όλο το ταψί)-σοκολατινα-εκμεκ κ 5 κιλά παρφέ παγωτο

Κ μια σοδα για τη χωνεψη.

Χαχαχαχα

Παχαινουν κ όταν τα σκεφτόμαστε;;;;

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έφαγα τις παλιοφακες κ σαλάτα κουνουπιδι.

Χημική αντίδραση θα κάνουν κ με βλέπω να αεριζω το χώρο σε λίγο!!

Τώρα άραξα στην καναπεδαρα κ γράφω απο το κινητο.

Birth stories βλέπατε;οι περισσότερες ή γεννουσαν σπίτια τους ή πήγαιναν 2ωριτσες στο νοσοκομείο κ επέστρεφαν.εμείς έχουμε κάνει τη γέννα επιστήμη.λες κ πάμε διακοπές!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Έφαγα τις παλιοφακες κ σαλάτα κουνουπιδι.

Χημική αντίδραση θα κάνουν κ με βλέπω να αεριζω το χώρο σε λίγο!!

Τώρα άραξα στην καναπεδαρα κ γράφω απο το κινητο.

Birth stories βλέπατε;οι περισσότερες ή γεννουσαν σπίτια τους ή πήγαιναν 2ωριτσες στο νοσοκομείο κ επέστρεφαν.εμείς έχουμε κάνει τη γέννα επιστήμη.λες κ πάμε διακοπές!!!

Ειδικά το κουνουπίδι θα τον αερίσει σούπερ τον χώρο!!:lol::lol:

Δεν έβλεπα, όχι...Εμείς και σε σούπερ λουξ ξενοδοχείο για διακοπές να πηγαίναμε, τόσα δε θα δίναμε!:rolleyes:

kαλησπερα κοπελιες.κοντοσουβλια διαβαζω και μου τρεχουν τα σαλια.Λυπηθειτε με δεν μπορω να κανω γουρουνιες!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ιωαννα και εγω φακες εφαγα,τι ωραια σε λιγο θα πειναω παλι.Εχω θεμα.με πηραν απο την Πρωτοβαθμια για 12 ωρεςπρωινο,να δω πως θα τις βολεψω που εχω ηδη 23 ωρεςκαι τωρα αλλαξε το προγραμμα εκει που δουλευω και ο διευθυντης την εχει τη βρισια για καλημερα.Αχ να δω τι θα κανω.Ελπιζω να βρεθει μια λυση γιατι τα χρειαζομαι τα εχτρα χρηματα.Υπολογιζα οτι θα με επαιρναν μεδημεριανο προγραμμα αλλα την πατησα.Ξινο θα μου βγει το ΣΚ που εχουμε και τη βαφτιση της αδερφης μου

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Μαριεττε μου εκανα την 50 την 8 εβδομαδα και εδειξε 181 την πρωτη ωρα,ειχα και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ζαχαρο.εκανα μετα γλυκοζιλιωμενη και ηταν 5,5 και ξανα καμπυλη 75 γρ και εδειξε την πρωτη ωρα 162.με την ενδοκρινολογο που εχουμε εδω απο το τηλ δεν συννενοησε οποτε μου ειχα πει να παω ξανα την 24 εβδομαδα προς το παρον κανω 1 με 2 μετρησεςι την ημερα και αφου οι τιμες μου ειναι χαμηλες οκ

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Θες να τα ακούσεις,έτσι;

Λοιπόν:

Κοκορέτσι-παιδακια στα κάρβουνα-εξοχικό-πατατες τηγανιτες

Μπακλαβας ( όλο το ταψί)-σοκολατινα-εκμεκ κ 5 κιλά παρφέ παγωτο

Κ μια σοδα για τη χωνεψη.

Χαχαχαχα

Παχαινουν κ όταν τα σκεφτόμαστε;;;;

κολαση! μπορώ να βγαλω τον μπακλαβά και βάλω γαλακτομπούρεκο; μου εκατσε απο την ηλιαννα προχθες! χχαχαα

επισης χωστε καπου και καμια μακαρονάδα με κιμα!!!!!!

[quote name=savi;1290661

Δεν έβλεπα' date=' όχι...Εμείς και σε σούπερ λουξ ξενοδοχείο για διακοπές να πηγαίναμε, τόσα δε θα δίναμε!:rolleyes:[/quote]

μωρέ μια χαρά μας έβλεπα για costa navarino!!!!!!!! μηπως να το δούμε αλλιως;

χαχαχαχαχα

την πατησες ε;;;; μπερδευτηκε το προγραμμα; ελπίζω να το καταφέρεις χωρις να ταλαιπωρηθεις και να παρεις τα εξτρα λεφτάκια! οσο για αυτον που βριζει.... αντε μωρε πια!

εισαι εκπαιδευτικός;

Κοριτσακια φευγω, ξεκινάω το μακρύ ταξίδι της επιστροφης σιγά σιγά, ειπα παρασκευη ειναι να την κανω λιγο νωρίτερα!

Καλό μας σκ, καλή ξεκούραση κι ερχομενη εβδομάδα να εχει μονο καλά νέα για ολες μας! :D

Καλησπέρα Αρετούλα!

Εύχομαι να τα βολέψεις μωρέ.Θα είναι κρίμα να χάσεις τέτοια ευκαιρία!!

Καλά να περάσετε στην Βαφτιση!!

Εγώ είμαι ακόμα στην δουλειά κ αποτι φαίνεται θα είμαι για πολύ ακόμα!Έχω κ μια πείνα...Με τόσα κοντοσούβλια κ γλυκά τα σάλια μου τρέχουν!!:(

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ειμαι καθηγητρια αγγλικων το ξερω οτι θα τα ακουσω αλλα εχω σκοπο να τα καταφερω στο κατω κατω τι ξερει αυτος τις αναγκες μου αυτος καλα ειναι μονιμος δημοσιος υπαλληλος.Ηδη πειναω και δεν ξερω τι να φαω

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Κοριτσακια φευγω, ξεκινάω το μακρύ ταξίδι της επιστροφης σιγά σιγά, ειπα παρασκευη ειναι να την κανω λιγο νωρίτερα!

Καλό μας σκ, καλή ξεκούραση κι ερχομενη εβδομάδα να εχει μονο καλά νέα για ολες μας! :D

Καλά θα κάνεις κ θα φύγεις νωρίτερα!!΄

Καλό Σ/Κ με πολύ ξεκούραση!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Ειμαι καθηγητρια αγγλικων το ξερω οτι θα τα ακουσω αλλα εχω σκοπο να τα καταφερω στο κατω κατω τι ξερει αυτος τις αναγκες μου αυτος καλα ειναι μονιμος δημοσιος υπαλληλος.Ηδη πειναω και δεν ξερω τι να φαω

μια χαρά θα τα καταφέρεις!

Οσο για το φαι ισως λαχανο; εμενα " με κρατάει" καλά με καρότο (βαζω και λιγο μαιντανο. Επίσης κανένα γιαουρτι με 2 φρυγανιες;

Καλά θα κάνεις κ θα φύγεις νωρίτερα!!΄

Καλό Σ/Κ με πολύ ξεκούραση!!!

τελικά δεν εφυγα νωριτερα! μαμήθηκαν τα τηλεφωνα ...

κοριτσάκια καλό μας σκ!

Καλημέρα μανούλες!Καλή-χειμωνιάτικη-βδομάδα να έχουμε!Τι έγινε?Κουκουλωθήκαμε όλες το ΣΚ και δεν εμφανίστηκε καμία?:tongue:

Εμείς το Σάββατο το βράδυ πήγαμε στο μουσικό μεζεδοπωλείο που σας έλεγα, ήταν πολύ ωραία, αλλά εγώ από τις 23.00 άρχιζα να νυστάζω...:-(Με το ζόρι κρατήθηκα μέχρι τη 01.30 που φύγαμε...τους τη χάλασα τη βραδιά, αλλά τι να κάνω, δεν το έκανα επίτηδες...

Χτες αράξαμε στη ζεστασιά του σπιτιού μας, δε κουνηθήκαμε καθόλου, είδαμε και το βράδυ μια ωραία ταινία που είχε στον alpha...και μετά ξεραθήκαμε (εγώ μεταξύ μας, δεν την είδα όλη...με είχε πάρει ο ύπνος..:rolleyes:)

Ο μπόμπιρας μου έδειχνε την παρουσία του όλο το ΣΚ και χτες το μεσημέρι είχα και κάτι "τραβήγματα"...τα θεώρησα ως φυσιολογικά, δεν ανησύχησα!

Άντε κοριτσάκια, αύριο είναι η μέρα!!!:D:D:D

Καλημέρα!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε με τέλεια αποτελέσματα!!!

Επιτέλους έφτασε η μεγάλη μέρα!!Ανυπομονώ!

Πώς περασατε το Σ/Κ?Εγώ το Σαββατο έκανα δουλίτσες,ήρθε η μαμά μου το πρωί για καφέ και τελικά έμεινε κ με βοήθησε κιόλας...

Εχθές το πρωί πήγα εγώ στην μαμά μου για καφέ να ψάξω για τυχόν ρούχα κ τελικά βρήκα 2-3 πανωφόρια που θα μπορούσα να τα φορέσω..Ένα παλιό μου μαύρο ημίπαλτο κ ένα γκρι πιο καθημερινό παλτουδάκι..Μια χαρά..Δοκίμασα κ ένα φουστανάκι που είχα πάρει περισυ κ λόγω της σούρας που έχει κάτω απο το στήθος είναι τέλειο..Πετάγεται βέβαια η τεράστια κοιλίτσα μου αλλά μ'αρέσει ;).Πάλι καλά βολεύτηκα για τον γάμο..

Σήμερα ζυγίστηκα κ ευτυχώς παρόλο που έφαγα πολύ αυτές τις μέρες δεν έβαλα κιλά!!!:D:D:D

Είμαι ακόμα στο +10!!

Επειδή έκανα δουλειές το Σαββατο κ εχθές όλη μέρα ήμουν βόλτα,τον μικρό δεν τον κατάλαβα κ πολύ.Μόνο το βράδυ όταν ξάπλωσα τον ένιωθα, να γυρνάει κ να κουνιέται.Δεν καταλάβαινα κλωτσιές κ χτυπήματα παρα μόνο κινήσεις!Ανυπομονώ να το δω το γιαβράκι μου!!

Σας αφήνω να κάνω καμια δουλίτσα.Θα έρθει το αφεντικό μέχρι τις 11 κ μετά θα φυγει ταξίδι..Θα είμαι πιο χαλαρή τότε και θα μπω να τα πούμε..Φιλιά σε όλες!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα Σαββούλα μου..

κ εμένα τώρα τελευταία με πιάνει πιο εύκολα ο ύπνος στον καναπέ..:tongue::tongue:

Νιώθω κ εγώ πολλά τραβηγματάκια.Είναι όμως φυσιολογικό το διάβασα κ στο βιβλίο που έχω ;);)

Εχθές ήμουν με την γυναίκα του ξαδερφου μου κ μου είπε πως μια φίλη της γέννησε την περασμένη εβδομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο κ την χρεώσαν 1000€ για Φτ!!!! Της είπα να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες!!Δεν θυμάμαι κ το μέρος πως μου το πε!Την ρώτησα μήπως ήταν η αμοιβή του γιατρού κ μου είπε πως η κοπέλα είχε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα κ δεν την παρακολουθούσε κάποιος ιδιωτικός γιατρός.Πήγαινε στου Ικα..Είναι το 3ο της παιδί! Επαθαν σοκ οι άνθρωποι!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα Σαββούλα μου..

κ εμένα τώρα τελευταία με πιάνει πιο εύκολα ο ύπνος στον καναπέ..:tongue::tongue:

Νιώθω κ εγώ πολλά τραβηγματάκια.Είναι όμως φυσιολογικό το διάβασα κ στο βιβλίο που έχω ;);)

Εχθές ήμουν με την γυναίκα του ξαδερφου μου κ μου είπε πως μια φίλη της γέννησε την περασμένη εβδομάδα σε δημόσιο νοσοκομείο κ την χρεώσαν 1000? για Φτ!!!! Της είπα να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες!!Δεν θυμάμαι κ το μέρος πως μου το πε!Την ρώτησα μήπως ήταν η αμοιβή του γιατρού κ μου είπε πως η κοπέλα είχε μεγάλο οικονομικό πρόβλημα κ δεν την παρακολουθούσε κάποιος ιδιωτικός γιατρός.Πήγαινε στου Ικα..Είναι το 3ο της παιδί! Επαθαν σοκ οι άνθρωποι!!

Ωχ...άρα δεν είναι ράδιο-αρβύλα αυτό περί χρεώσεων στα δημόσια νοσοκομεία...Αλλά αν μάθεις πες μας, γιατί ακόμη κι αν την παρακολουθούσε γιατρός του δημοσίου, και πάλι τον πληρώνεις (τουλάχιστον μια ξαδέρφη μου που γέννησε το καλοκαίρι πλήρωσε 1.300? το γιατρό και δεν ήταν ιδιωτικός), μήπως δλδ όντως τα 1.000? είναι του γιατρού, τι να πω..:confused:

Λογικό να πάθουν σοκ...από το πουθενά 1.000???Δεν είναι λίγα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...