Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Γνωστή μου στα 39 της πέτυχε με την τελευταία 1ΒΑ βλαστοκύστη της... οι άριστες της έδωσαν κουλούρα.

Εννοειται οτι γινεται και αυτο! Αλλιως θα βαζαμε μονο τις αριστες. Ομως καθαρα στατιστικα.. οι πιθανοτητες ειναι μικροτερες. Αυτο! Εσυ τι κανεις κοριτσι.. πως εισαι;?

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Βέβαια...φέτος είναι διαφορετικά...γιατί θα μας φέρουν πιο κοντά στα μπεμπάκια μας!!!;):D

πωπω ναι..Θα ήμαστε στον 7ο!!!!:P:p:p:p:p:p

Μετα τις γιορτές είναι κ να σταματήσουμε βάση νόμου..Γυρω στις 10-15/01 εμενα μου βγαινει αν θυμαμαι καλά!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες βγαίνω να ετοιμαστώ σιγά σιγα να φύγω.

Καλό Σ/Κ κ καλή ξεκούραση.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλά θα κάνεις..Κ εγώ μέσα στο Σκ όλο κ κάτι θα κάνω!!;)

:oops::oops:

Εμένα μου λείπει πολύ (πολύ όμως) η σοκολάτα!:cool:

Προχτές ήρθε σπίτι μας ένας θείος του Θάνου και μας έφερε ένα προφιτερόλ....άλλο πράγμα!!Όπως ήταν το έστειλα στα πεθερικά μου...:-(:sad:Πόνεσε η καρδιά μου, αλλά τα κατάφερα...:tongue:

πωπω ναι..Θα ήμαστε στον 7ο!!!!:P:p:p:p:p:p

Μετα τις γιορτές είναι κ να σταματήσουμε βάση νόμου..Γυρω στις 10-15/01 εμενα μου βγαινει αν θυμαμαι καλά!!

Εμένα μου βγαίνει τέλος Ιανουαρίου, αλλά αν όλα πάνε καλά θα σταματήσω τέλος Φεβρουαρίου ώστε αυτό τον μήνα να τον πάρω μετά!Ευτυχώς μπορούμε εδώ από τη δουλειά!:D

Κοριτσάρες βγαίνω να ετοιμαστώ σιγά σιγα να φύγω.

Καλό Σ/Κ κ καλή ξεκούραση.

Καλό Σ/Κ Ιωάννα μου,καλή ξεκούραση!!

Εμένα μου λείπει πολύ (πολύ όμως) η σοκολάτα!:cool:

Προχτές ήρθε σπίτι μας ένας θείος του Θάνου και μας έφερε ένα προφιτερόλ....άλλο πράγμα!!Όπως ήταν το έστειλα στα πεθερικά μου...:-(:sad:Πόνεσε η καρδιά μου, αλλά τα κατάφερα...:tongue:

Εγώ είμαι πιο πολύ του αλμυρού αλλά ώρες ώρες με πιάνει μια λιγούρα για γλυκό άλλο πράγμα!!

Εμένα την Τρίτη μου έφεραν μια τούρτα φραουλα που ειναι η αγαπημένη μου κ την πήγα στην ξαδέρφη μου...:-( Είχα φάει όμως ένα σοκολατάκι κ δεν με πείραξε εκείνη την ώρα!Την Τετάρτη όμως μου έλειπε κ το είχα μετανιώσει!!!:P:p

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα μου βγαίνει τέλος Ιανουαρίου, αλλά αν όλα πάνε καλά θα σταματήσω τέλος Φεβρουαρίου ώστε αυτό τον μήνα να τον πάρω μετά!Ευτυχώς μπορούμε εδώ από τη δουλειά!:D

Αυτο θα το προσπαθησω κ εγώ αλλά δεν νομίζω να με αφησουν!!Απο την μια θελουν να ειναι νόμιμοι κ απο την αλλη....δεν δίνουν τα νόμιμα!!:mad::-x

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Γειά σας και χαρά σας!!!!

ποσα γραψατε;;; γλωσοκοπάνες ε;;;;;;; :P

μπραβο μπραβο

σήμερα εχω πήξει εντελώς και ισα ισα καταφερα να σας διαβάσω!

Κ άντε πες το πανωφόρι το φοράς κ ανοιχτό..Απο μέσα? Δεν είμαι για να αγοράζω καινούρια ρούχα τώρα..:confused:

καμιά καπα αντι για παλτό; εγω εχω και με εχει βολέψει σε βραδυνή εμφάνιση

κι αν δεν εχεις παρε μια και σου μενει μετά!

Μαριέττα τη έδειξε τελικά η (βρωμο)ζυγαριά?

4,400 εδειξε η ρουφιάνα!!!!!!! :mad::mad::mad:

νηστεία και προσευχή τωρα ! μαθημενα τα βουνά στα χιόνια! να δειτε πως εκανε η διαιτολόγΑ!

Στο τελος παραδέχτηκε οτι υπερβάλει γιατί πραγματικά δεν θέλει να ξεπεράσω τα 8-10 κιλά συνολικά και προσπαθεί να με εχει μαζεμένη για να μην ανεβάσω ζαχαρο πιεση κλπ

Χθες εφτιαξα τελικά το κοτόπουλο με τα μακαρόνια, τελειο εγινε και μετά ειπα στον καλό μου: - Αντε του χρονου τωρα! χαχαχαχαχαααααα

από σημερα ειπαμε νηστεία και προσευχή! :wink:

Έλααααααααααα...δε θέλω τέτοιες σκέψεις!!Είπαμε, στέλνουμε ΟΛΗ τη θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε super!!Θα μας πεις την Τρίτη για τον αγόραρο που είδες!!;);)

Με το καλό!!!!!!! Κι εμενα μου είπε να παω την Τρίτη για την β΄επιπέδου! στις 9 το πρωι!!!!! με την βοήθεια του Θεου ολα καλά θα πάνε! μετραω μαζί σας λοιπον!!!!

:shock:Mα καλά..τίποτε δε θα αφήσουν όρθιο?:confused: Δλδ αυτό ισχύει για όσες γεννούν σε δημόσιο μόνο?Σε ιδιωτικό τι γίνεται??:confused:

το γραφει κατω οτι δεν ισχύει για τα δημόσια

Κ εγώ έτσι κατάλαβα Ιωάννα μου,στα ιδιωτικά δεν ισχύει.Άσε που στα δημόσια θα αρχίσουν να χρεώνουν την καισαρική 1500?!

Αναφέρεσαι στο αρθρο του Βηματος που τελικά το πήραν πίσω, διαψεύσθηκε δηλαδή.

Προς το παρόν ισχύει οτι ίσχυε για τα δημόσια, το εχω κοιτάξει γιατί σε δημόσιο θα γεννήσω (με το καλό!) και με ενδιαφέρει πολύ

Μεχρι τοτε καθηστε να δουμε θα υπάρχουν ταμεια καν;;;; αχ

Όσο περνάει η ώρα σκέφτομαι όλο κ περισσότερο το κοντοσούβλι.

καλά με διαλύσατε με το κοντοσουβλι δεν το συζητώ!!!!!! :lol:

Καπου διαβασα για ρουχα και παπούτσια, απο ρουχα ειμαι ΟΚ γιατί ειχα 3 παντελόνια με λάστιχο .... ειπαμε ημανΕ τσουπωτή απο πριν.... πηρα 2 ζακετες απο το μαρκς κι ενα μαλλινο φόρεμα, μου έδωσε και η αδερφή μου 2 πουλοβεράκια εγκυμοσυνης, έχω και καποια χοχολικα για απο πανω μια χαρά ειμαι νομίζω.

Καλσόν εγκυμοσύνης θέλω να παρω γιατί φοβάμαι οτι αυτά που εχω θα με πιέζουν. Κολάν δεν φοράω γιατι ειμαι χαλια.

Αργότερα θα χρειαστω 2 παντελόνια με θηκη για την κοιλουμπα! (αχ τι καλά)

Γενικά το στυλ ειναι χαλαρό στο γραφείο οπότε δεν εχω θέματα.

Τακουνια δεν φοράω, θα ηθελα αλλα δεν τα αντέχω βρε κορίτσια νοιωθω οτι θα μπατάρω. Εχω 2 ζευγάρια βραδυνα αλλά ως εκει και μην φανταστείτε, 6-7 ποντοι ειναι. Θαυμάζω τις γυναίκες που τα περπατάνε τα τακουνια, λεω τα περπατάνε γιατί βλέπεις και καποιες που πανε σαν τις παπιες οταν τα φορανε (βλέπε εμενα) και λες καλύτερα να μην τα φοράγανε!

Σας φιλώ κι ελπίζω να μπορεσω να ξαναμπω σε λίγο. Πανικός λεμε εχω διακοψεις 4 φορες αυτό που γραφω!

Αρετή μου σου ειπαν να την επαναλλάβεις την καμπύλη; Λες να πρέπει κι εγω; Κανονικά απο οσο ξερω γινεται απο την 22η μεχρι την 26η, εγω την εκανα αρχη γιατι φοβομασταν κλπ.

Οπως την ειδε και κρινοντας απο τις μετρήσεις και την γλυκοζιωμενη μου ειπε οτι μπορει να μην χρεαστεί να την ξανακάνω διότι δεν υπάρχει παθολογία ώστε να δειξει κατι διαφορετικο, ειναι καθαρά θεμα διατροφης. Τωρα που λες οτι θα την επαναλλάβεις ισως να το προτιμουσα κι εγω κι ας ειναι σιχαμένη εξέταση, να ειμαι πιο ησυχη

Καλησπέρα Τσιπουρίτσα!!

Δηλαδή 3 Β επιπεδου την ίδια μέρα??? Αχ μακάρι να μας πάνε όλα καλά κ να έχουμε τελεια αποτελέσματα!!!

Οπότε Μαριεττάκι 4 +σήμερα!!!!

Αυτο που έγραψα νωρίτερα για τα δημόσια κ την πληρωμή της καισαρικής,δεν το διάβασα σε άρθρο αλλά όταν είχα πάει στο Ικα για την αναρρωτική μου (στο ταμείο) άκουσα που το ρώτησε ένας κύριος του οποίου η γυναίκα θα γεννησει με καισαρική το 3ο της παιδί τον Ιανουαριο σε νοσοκομείο της Θεσ/νίκης!

Ο προισταμενος του τοπικού υποκαταστήματος του είχε πει πως ακόμα δεν είναι σίγουρο κ πως περιμένουν νέα εγκύκλιο στα μέσα του Νοεμβρη!!

Μακάρι να μην ισχύει!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Τσιπουρίτσα!!

Δηλαδή 3 Β επιπεδου την ίδια μέρα??? Αχ μακάρι να μας πάνε όλα καλά κ να έχουμε τελεια αποτελέσματα!!!

Οπότε Μαριεττάκι 4 +σήμερα!!!!

Αυτο που έγραψα νωρίτερα για τα δημόσια κ την πληρωμή της καισαρικής,δεν το διάβασα σε άρθρο αλλά όταν είχα πάει στο Ικα για την αναρρωτική μου (στο ταμείο) άκουσα που το ρώτησε ένας κύριος του οποίου η γυναίκα θα γεννησει με καισαρική το 3ο της παιδί τον Ιανουαριο σε νοσοκομείο της Θεσ/νίκης!

Ο προισταμενος του τοπικού υποκαταστήματος του είχε πει πως ακόμα δεν είναι σίγουρο κ πως περιμένουν νέα εγκύκλιο στα μέσα του Νοεμβρη!!

Μακάρι να μην ισχύει!!

3 + σημερα! και το σημερα... παει

σαββατο (1) κυριακή (2) δευτέρα (3) τρίτη πρωι τσουπ!!!!!!!!!!

σου αρεσει η δημιουργική λογιστική μου;;; χαχαχαχαα

Αχ βρε κοριτσάκι με το καλό ολες μας! Εχω κι εγω αγωνια μεγαλη! Καλά θα ειναι τα μωράκια μας. Ειμαστε θετικές, εχουμε και πιστη κι ολα καλά θα πανε!

Για το Ικα κλπ ετσι ειπαν και το δημοσιευσε το βημα της κυριακης. Μετά το μαζεψαν γιατί εγινε πανικος!

Δεν μπορώ να βρω το αρθρο βρε συ με την διάψευση! Εκτος κι αν τα ξαναγυρίσουν! ελπιζω πως οχι!

3 + σημερα! και το σημερα... παει

σαββατο (1) κυριακή (2) δευτέρα (3) τρίτη πρωι τσουπ!!!!!!!!!!

σου αρεσει η δημιουργική λογιστική μου;;; χαχαχαχαα

:tongue::P:p:p:p:p:p:D:D:D

Μια χαρά τα έβγαλες!!

Για το Ικα κλπ ετσι ειπαν και το δημοσιευσε το βημα της κυριακης. Μετά το μαζεψαν γιατί εγινε πανικος!

Δεν μπορώ να βρω το αρθρο βρε συ με την διάψευση! Εκτος κι αν τα ξαναγυρίσουν! ελπιζω πως οχι!

Κ εκεί στο ΙΚΑ μήπως ξέρουνε τί τους γίνεται??Αν δεν βγεί κάτι επίσημα σε εγκύκλιο δεν μπορούν να είναι σίγουροι για τίποτα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Kαλησπέρα τσιπουρίτσα μας!:D

Ααααα...εγώ αργώ ακόμη για την Β επιπέδου!:-(Να μου φύγει ένα άγχος...

Πάντως το ότι έχουν μειώσει το επίδομα τοκετού και για τη χρέωση στα δημόσια νοσοκομεία το έχω διαβάσει κι εγώ...και όχι στο Βήμα...μακάρι να μην ισχύει, τι να πω!

Πάντως ό,τι και να ισχύει τώρα, δε σημαίνει ότι θα συνεχίζει να ισχύει τότε που θα γεννήσουμε εμείς....οπότε ό,τι είναι να δώσουμε και να πάρουμε, θα το διαπιστώσουμε τότε και μόνο!;)

Ετσι όπως τα λετε! μας βλέπω να γεννάμε στα σπιτια οπως οι γιαγιάδες μας στο τελος! Δεν ντρέπονται καθολου!!!!

Ακουω κατι τιμες για τα ιδιωτικά και φριττω κυριολεκτικά, αισχροκέρδια!

Αν αρχισουν τα ιδια και στα δημόσια δεν θα εχουμε καμία επιλογή στο τέλος ??? (χωρια τα φακελάκια τους κλπ απαραδεκτα, παντού χάλια ειναι )

Αντε συγχίστηκα και δεν κανει στην κατάσταση μου χαχαχαχααα

Χειμώνιασε για τα καλά ε;;; Μου αρέσει (κι ας μην έχω τζάκι και το ζηλεύω πολυ)

Ετσι όπως τα λετε! μας βλέπω να γεννάμε στα σπιτια οπως οι γιαγιάδες μας στο τελος! Δεν ντρέπονται καθολου!!!!

Ακουω κατι τιμες για τα ιδιωτικά και φριττω κυριολεκτικά, αισχροκέρδια!

Αν αρχισουν τα ιδια και στα δημόσια δεν θα εχουμε καμία επιλογή στο τέλος ??? (χωρια τα φακελάκια τους κλπ απαραδεκτα, παντού χάλια ειναι )

Αντε συγχίστηκα και δεν κανει στην κατάσταση μου χαχαχαχααα

Χειμώνιασε για τα καλά ε;;; Μου αρέσει (κι ας μην έχω τζάκι και το ζηλεύω πολυ)

Mην συγχύζεσαι....χαλαράαααααα!!!:cool:

Κι εμένα μου αρέσει ΠΟΛΥ που χειμωνιάζει για τα καλά...:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...