Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κ εγώ έτσι κατάλαβα Ιωάννα μου,στα ιδιωτικά δεν ισχύει.Άσε που στα δημόσια θα αρχίσουν να χρεώνουν την καισαρική 1500€!

Για το δέντρο θα ρωτήσω..Το είχαν βρει πολύ οικονομικό!!Το έχουν σε τοιχο δίπλα στο τζάκι τους ο οποίος έχει κ μια σουπερ ταπετσαρια..Ειναι πολύ όμορφο..Είχανε βαλει κ 2-3 μπαλίτσες..

Σαββούλα εδώ απο εχθές ο καιρός είναι χειμωνιάτικος!Ακόμα βρέχει κ ψιλοφυσάει!

Απλά θέλω να ρωτήσεις αν έχει πάνω του τα σχοινιά ή υποδοχές(δεν ξέρω πως να το περιγράψω) για να μπει απευθείας στον τοίχο.Επίσης από που το πήραν μήπως έχει κ στην Αθήνα τέτοιο μαγαζί.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Μαζί γράφαμε.

Το είδα στο λινκ,όμως δεν το θέλω ανάποδο.Κρεμαστό να είναι αλλά όχι ανάποδα.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Αν το καλοσκεφτείς πάντως,τώρα που χρεώνουν κ τα δημόσια τις γέννες μία η άλλη έρχεται.Τον γιατρό τον πληρώνουμε είτε στο ένα είτε στο άλλο.

Τουλάχιστον είναι λεφτά που λες, χαλάλι βρε παιδί μου!!

Κρύο να κάνει όσο θέλει,μόνο μη βρέξει.

Σωστό κι αυτό...Χαλάλι τους!;)

Να βρέξει, αλλά να είμαστε σπιτάκι μας, όχι έξω!:cool:

Κι εμάς το δέντρο μας είναι ψηλό...μου αρέσουν πολύ τα ψηλά δέντρα...φέτος θα σκαρφαλώσει ο σύζυγος να στολίσει!!Και πώς του αρέσει να στολίζειειειειει...!!! (καθόλου..:cool::tongue:)

Μαζί γράφαμε.

Συμφωνώ κι εγώ όσον αφορά το ανάποδο...δε ξέρω...δε μου κάνει σε καλό...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Μαζί γράφαμε.

θα ρωτήσω με την πρώτη ευκαιρία..

Πάντως ο ξαδερφός μου το έχει ανάποδο!!:tongue::tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Οκ,ευχαριστώ.

Όσο περνάει η ώρα σκέφτομαι όλο κ περισσότερο το κοντοσούβλι.

Μάλλον πείνασα.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Κι εμάς το δέντρο μας είναι ψηλό...μου αρέσουν πολύ τα ψηλά δέντρα...φέτος θα σκαρφαλώσει ο σύζυγος να στολίσει!!Και πώς του αρέσει να στολίζειειειειει...!!! (καθόλου..:cool::tongue:)

Κ εμένα Σαββούλα μου κάθε χρόνο γκρινιάζει για το δέντρο που διάλεξα!! Πόσο μάλλον φέτος που θα το στολίσει μόνος του!!:tongue::tongue:

Συμφωνώ κι εγώ όσον αφορά το ανάποδο...δε ξέρω...δε μου κάνει σε καλό...:rolleyes:

Το ανάποδο κ εγώ δεν θα το έβαζα σπίτι μου.Πρώτη φορά το είδα στον ξαδερφό μου κ μου φάνηκε περίεργο..αλλά ωραίο.Ταιριάζει όμως με το στυλ του σπιτιού ..Στο δικό μου δεν θα ταίριαζε με τίποτα!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Οκ,ευχαριστώ.

Όσο περνάει η ώρα σκέφτομαι όλο κ περισσότερο το κοντοσούβλι.

Μάλλον πείνασα.

:lol::lol::lol:

Δώσε μου διεύθυνση να σου στείλω!Ή καλύτερα έλα από το σπίτι να φάμε!!:D:D

Κ εμένα Σαββούλα μου κάθε χρόνο γκρινιάζει για το δέντρο που διάλεξα!! Πόσο μάλλον φέτος που θα το στολίσει μόνος του!!:tongue::tongue:

Από τώρα μου γκρινιάζει..."δε φωνάζεις τη μαμά σου ή την αδερφή σου να το στολίσουν?":tongue::tongue:Δεν το'χει καθόλου!:cool:

Mόλις στολίσουμε θα βγάλω κι εγώ φωτό να σας δείξω!:D

Διαφημίσεις

Από τώρα μου γκρινιάζει..."δε φωνάζεις τη μαμά σου ή την αδερφή σου να το στολίσουν?":tongue::tongue:Δεν το'χει καθόλου!:cool:

Mόλις στολίσουμε θα βγάλω κι εγώ φωτό να σας δείξω!:D

Εμένα του αρέσει απλά θέλει πολύ μεγάλη διαδικασία για να το στολίσει κ βαριέται!! (Κλαδάκι-κλαδάκι) Κ κυρίως βαριέται το ξεστόλισμα!!!:tongue::tongue:

Εμένα πάλι πολύ μ'αρέσει!!!:tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

:lol::lol::lol:

Δώσε μου διεύθυνση να σου στείλω!Ή καλύτερα έλα από το σπίτι να φάμε!!:D:D

Σ' ευχαριστώ κ μόνο που το είπες είναι σαν να το έχω φάει.

Θα φάω λίγες φακές για τη γκρίνια της μαμάς κ μετά θα ξηγηθώ γουρουνιά!!!

Το στόλισμα παλεύεται.Το ξεστόλισμα είναι το δύσκολο.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Γενικά το ξεστόλισμα...εκτός από την βαρεμάρα που έχει σαν διαδικασία, αισθάνομαι ότι μετά κάτι λείπει από το σπίτι...:-(Δε μου αρέσει καθόλου όταν περνάνε οι γιορτές...

Βέβαια...φέτος είναι διαφορετικά...γιατί θα μας φέρουν πιο κοντά στα μπεμπάκια μας!!!;):D

Γενικά το ξεστόλισμα...εκτός από την βαρεμάρα που έχει σαν διαδικασία, αισθάνομαι ότι μετά κάτι λείπει από το σπίτι...:-(Δε μου αρέσει καθόλου όταν περνάνε οι γιορτές...

Βέβαια...φέτος είναι διαφορετικά...γιατί θα μας φέρουν πιο κοντά στα μπεμπάκια μας!!!;):D

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...