Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Makelen είπε:

Νομιζω πως προεμφυτευτικος δεν γινεται μετα απο καταψυξη. Κι αν τον κανουν εχουν απωλειες.. ακομα και να χασεις το εμβρυο. Το κοστος θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που ειχα κανει εγω, ηταν γυρω στα 600 ευρω το καθε εμβρυο! Δεν ειχα ρωτησει αλλα το ελεγαν καποιες κοπελες στο φορουμ. Ισως να εχει να κανει και με την κλινικη.. και με τα ποσα εμβρυα εχεις.. κτλ. Ωστοσο δεν σου εγγυαται εμφυτευση ο προεμφυτευτικος.. αλλα τσεκαρει καποια συνδομα. Λιγο πολυ τις χρωμοσωματικες ανωμαλιες του εμβρυου αν δεν κανω λαθος. Ας με διορθωσουν εδω τα κοριτσια που εχουν κανει, γιατι εγω δεν εκανα σε κανενα εμβρυο (λογω κοστους). Επισης θα ηθελα να σου πω κατι. Ειχα διαβασει που μιλουσες με καποια κοπελα κι ελεγες ποσο εχει στερηθει το παιδι σου αγκαλιες κτλ λογω συνεχων εμβρυομεταφορων. Με επηρρεασε πολυ αυτο.. γιατι κι εγω το σκεφτομουν πριν αποφασισω για 2ο. Μου ηρθε και σημερα στο μυαλο οταν μου ζητησε ο μικρος να τον παρω αγκαλια επειδη κουραστηκε. Νιωθω τυψεις. Θελω να κανω 2ο παιδι περισσοτερο για εκεινον. Δεν εχει κανεναν δικο του ανθρωπο. Εδω που ζουμε δεν εχουμε συγγενεις. Μονο τα πεθερικα μου. Μετα θα μεινει μονος του. Δεν ειμαστε κι εμεις στην πρωτη νιοτη. Ετσι το αποφασισα. Αν δεν πιασει δεν με πειραζει.. εγω θα εχω κανει αυτο που ειναι να κανω. Να βαλω τα εμβρυα που εχω ετοιμα. Και ως εκει. Δεν θελω να χασω τις στιγμες του. Ας γινει ο.τι ειναι να γινει. Ή ας μη γινει..

Εγώ που έκανα προεμφυτευτικο για να αποφύγω τις άσκοπες εμβρυομεταφορες μπορώ να πω πως δεν είναι 600€ για κάθε έμβρυο, δεν ξέρω παλιότερα αν ηταν άλλες οι τιμές. Επίσης ελέγχουν αρκετά σύνδρομα, εγώ πήρα αναλυτικά για την κάθε βλαστοκυστη.

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλά τα άφεντικά σας όλο λείπουν??

Που δουλεύεις να ρθω να σε πλακώσω στις γρήγορες???

ΧΑΛΑΡΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Όλα είναι μέσα στη ζωή.Μην προκαταβάλεις τον εαυτό σου.

Με τον άντρα σου τελικά τι έγινε?Βρήκε δουλειά?

Είμαι λίγο μακρυά καρδιά μου..:lol::lol::lol:

Το αφεντικό εχει κανονίσει αυτην την περίοδο επαγγελματικά ταξίδια(πάλι καλά) Αρχές Δεκεμβρίου θα λέιπει άλλες 3-4 ημέρες..Εχθές έλειπε αλλά σήμερα είναι πολύ χάλια..μες τα νεύρα!!

Ο άντρας μου ακόμα ψάχνει..Αν κ δεν το έχει πάρει πολύ ζεστά γιατί βοηθαει κ λίγο τον μπαμπά μου..Απο τον άλλο μήνα θα αρχισει να μοιραζει βιογραφικά!

Αχ...αυτό το τζάκι είναι ο καημός μου!'Εχουμε στο πατρικό μου, αλλά στο σπίτι που μένω τώρα δεν έχουμε..:-(Μ'αρέσει ΠΟΛΥ το τζάκι...:D

Κ εμείς στο πατρικό μου το ανάβαμε καθημερινά!Ακόμα κ το καλοκαιρι το άναβε ο τρελός ο μπαμπάς μου για να ψήσει!!

Ευτυχώς βόλευε κ κάναμε κ εμείς τώρα!κάθε μεσημέρι το ανάβουμε μέχρι αργά το βράδυ!!Είναι τέλειο!!

Στην 23η βδομάδα γύρω στους 30 πόντους από πάνω μέχρι τις πατούσες.

Σοβαρά??Πωπω..:rolleyes::rolleyes:

Έχω καιρό να ανοίξω τα βιβλία μου!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι έγινε ρε παιδιά???

Το κλείσαμε νωρίς το μαγαζί σήμερα???

Χρύσα τώρα που λες για βιβλία,είχα πάρει το "τι να περιμένεις στην εγκυμοσύνη"(κάπως έτσι).Είναι πολύ γνωστό στην κατηγορία του.

Επίσης το "τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο του παιδιού σου"(της ίδιας συγγραφέως).

Πολύ κατατοπιστικά κ τα δύο,ειδικά αυτό της εγκυμοσύνης.

Επίσης είχα ξεσκιστεί να αγοράζω περιοδικά με θέμα παιδι κ γονείς.

Μαθαίνεις πολύ ωραία κ πρακτικά πράγματα.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Δεν δάγκωνα τη γλώσσα μου που είπα ότι λείπει το boss και θα είμαι κάπως χαλαρά?:cool: Με πήρε από Βουλγαρία που είναι να του ετοιμάσω και να του στείλω κάτι πίνακες...έχει πήξει το μάτι μου στο excel!:roll::roll:

Εμένα μου πήρε η μανούλα μου ένα βιβλίο δώρο όταν μάθαμε ότι είμαι έγκυος..."Περιμένοντας το μωρό" νομίζω λέγεται...πολύ ωραίο!Έχω φτάσει στον 9ο μήνα...σε λίγο γεννάω!!:lol::lol::lol:

Κ εμείς στο πατρικό μου το ανάβαμε καθημερινά!Ακόμα κ το καλοκαιρι το άναβε ο τρελός ο μπαμπάς μου για να ψήσει!!

Ευτυχώς βόλευε κ κάναμε κ εμείς τώρα!κάθε μεσημέρι το ανάβουμε μέχρι αργά το βράδυ!!Είναι τέλειο!!!!!

Είσαι από τζάκι δηλαδη!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αχ, τώρα τα Χριστούγεννα θα στολίσετε κ το δέντρο δίπλα κ θα κρεμάσετε κ κάλτσες στο τζάκι....έχω την εικόνα στο μυαλό μου κ ζηλεύω..

Εγώ έχω σηκώσει όλα τα επικίνδυνα πράγματα για τη μικρή κ το σπίτι είναι λιτό κ απέριτο.Ένα κρεμαστό δέντρο(από το ταβάνι) μου λείπει να στολίσω γιατί θα το ρημάξει.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Δεν δάγκωνα τη γλώσσα μου που είπα ότι λείπει το boss και θα είμαι κάπως χαλαρά?:cool: Με πήρε από Βουλγαρία που είναι να του ετοιμάσω και να του στείλω κάτι πίνακες...έχει πήξει το μάτι μου στο excel!:roll::roll:

Εμένα μου πήρε η μανούλα μου ένα βιβλίο δώρο όταν μάθαμε ότι είμαι έγκυος..."Περιμένοντας το μωρό" νομίζω λέγεται...πολύ ωραίο!Έχω φτάσει στον 9ο μήνα...σε λίγο γεννάω!!:lol::lol::lol:

Γιατί εγώ που σχολίασα ότι όλο λείπουν τα αφεντικά σας??

Δεν έλεγα τίποτα άλλο??

Δεν το έχω ψάξει,αλλά αναρωτιέμαι αν κάνει η τόση ακτινοβολία τώρα στην εγκυμοσύνη!

Άντε Σαββούλα μου φτιάξε τα πραγματάκια σου κ περνάω να σε πετάξω στο μαιευτήριο!!!χαχαχαχα.Κ με κανένα πόνο.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί εγώ που σχολίασα ότι όλο λείπουν τα αφεντικά σας??

Δεν έλεγα τίποτα άλλο??

Δεν το έχω ψάξει,αλλά αναρωτιέμαι αν κάνει η τόση ακτινοβολία τώρα στην εγκυμοσύνη!

Άντε Σαββούλα μου φτιάξε τα πραγματάκια σου κ περνάω να σε πετάξω στο μαιευτήριο!!!χαχαχαχα.Κ με κανένα πόνο.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Έλα ντε...μας μάτιασες!:tongue::tongue:

χαχαχαχαχα!!!:lol::lol::lol:

Κάνει δε κάνει η ακτινοβολία, τι να κάνουμε...θα πρέπει να μου δώσουν μόνιμη άδεια (δεν είν'κακό!;)).Εμείς εξάλλου παίρνουμε επίδομα Η/Υ...;)

Τι έγινε ρε παιδιά???

Το κλείσαμε νωρίς το μαγαζί σήμερα???

Χρύσα τώρα που λες για βιβλία,είχα πάρει το "τι να περιμένεις στην εγκυμοσύνη"(κάπως έτσι).Είναι πολύ γνωστό στην κατηγορία του.

Επίσης το "τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο του παιδιού σου"(της ίδιας συγγραφέως).

Πολύ κατατοπιστικά κ τα δύο,ειδικά αυτό της εγκυμοσύνης.

Επίσης είχα ξεσκιστεί να αγοράζω περιοδικά με θέμα παιδι κ γονείς.

Μαθαίνεις πολύ ωραία κ πρακτικά πράγματα.

Τα έχω κ τα δυο!Το ένα το πήρα εγώ κ το άλλο για τον 1ο χρόνο μου το έδωσε μια φίλη μαζί με την Βιβλο της εγκυμοσύνης.Πρόπερσι τα διαβαζα συνέχεια,τώρα όχι τόσο!Μέχρι εδώ ξέρω τί με περιμένει στο περίπου..:tongue:

Σαββούλα μου εμένα εχθές ήταν Βουλγαρία κ ήρθε με πολλά νεύρα!! Γι αυτο δεν μπαίνω πολύ σήμερα! Φοβάμαι :tongue::-(:tongue::tongue:

Είσαι από τζάκι δηλαδη!!!!:tongue::tongue::tongue:

Αχ, τώρα τα Χριστούγεννα θα στολίσετε κ το δέντρο δίπλα κ θα κρεμάσετε κ κάλτσες στο τζάκι....έχω την εικόνα στο μυαλό μου κ ζηλεύω..

Εγώ έχω σηκώσει όλα τα επικίνδυνα πράγματα για τη μικρή κ το σπίτι είναι λιτό κ απέριτο.Ένα κρεμαστό δέντρο(από το ταβάνι) μου λείπει να στολίσω γιατί θα το ρημάξει.

Ναι είμαι απο μεγάλο παραδοσιακό τζάκι παρακαλώ..Ο πεθερός μου είχε πάθει πλάκα την πρώτη χρονιά που το άναβα κάθε μέρα μόνη μου κ κουβαλούσα ξύλα!! Είχαν μάθει (λόγω δουλειάς) να το ανάβουν μόνο Κυριακή το τζάκι τους που είναι όλη μέρα σπίτι..Σε ένα χρόνο έκαψα 3 τόνους ξύλα που τους είχε πόσα χρόνια!!χαχαχαχα

Όσο για το δέντρο αναγκαστικά λόγω έλλειψης χώρου μπαίνει απέναντι σε μια γωνία!Είχα άχτι τα μεγάλα δέντρα κ πήρα ένα 2,75!!! Δεν μπορώ να το βάλω πουθενά αλλού!Όταν με το καλό στολίσω θα σας βάλω φωτογραφίες στο fb να το δείτε..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Έλα ντε...μας μάτιασες!:tongue::tongue:

χαχαχαχαχα!!!:lol::lol::lol:

Κάνει δε κάνει η ακτινοβολία, τι να κάνουμε...θα πρέπει να μου δώσουν μόνιμη άδεια (δεν είν'κακό!;)).Εμείς εξάλλου παίρνουμε επίδομα Η/Υ...;)

Κ εμείς 20 ευρώ επίδομα οθόνης!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Όσο για το κρεμαστό δέντρο,πήρε ο ξάδερφός μου ένα άσπρο για το σπίτι του πέρισυ κ μ'άρεσε πάρα πολύ!!Βέβαια ταίριαζε κ με το υπόλοιπο σπίτι του που είναι καινούριο κ πολύ μοντέρνο!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

:shock:Mα καλά..τίποτε δε θα αφήσουν όρθιο?:confused: Δλδ αυτό ισχύει για όσες γεννούν σε δημόσιο μόνο?Σε ιδιωτικό τι γίνεται??:confused:

Βασικά,μέχρι να πάρουμε τα χρήματα στα χέρια μας, πολλά θα έχουν αλλάξει κ δε θα μάθουμε παρά εκείνη την ώρα μου φαίνεται...

Όσο για το κρεμαστό δέντρο,πήρε ο ξάδερφός μου ένα άσπρο για το σπίτι του πέρισυ κ μ'άρεσε πάρα πολύ!!Βέβαια ταίριαζε κ με το υπόλοιπο σπίτι του που είναι καινούριο κ πολύ μοντέρνο!!

Σοβαρά μιλάς?

Για πλάκα το είπα!!

Για ζήτα περισσότερες πληροφορίες γιατί πλάκα πλάκα ένα τέτοιο θέλω.

Για τα ιδιωτικά αν κατάλαβα λοιπόν δεν ισχύει.Δηλαδή πρέπει να νιώθω κ τυχερή,έτσι?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Σοβαρά μιλάς?

Για πλάκα το είπα!!

Για ζήτα περισσότερες πληροφορίες γιατί πλάκα πλάκα ένα τέτοιο θέλω.

Για τα ιδιωτικά αν κατάλαβα λοιπόν δεν ισχύει.Δηλαδή πρέπει να νιώθω κ τυχερή,έτσι?

Πολύ τυχερές που θα δώσουμε τόσα χρήματα...:rolleyes::tongue:

Πω, αρχίζει κ κρυώνει ο καιρός όσο περνάει η ώρα....πολύ μου αρέσει!!:):)

Κ εγώ έτσι κατάλαβα Ιωάννα μου,στα ιδιωτικά δεν ισχύει.Άσε που στα δημόσια θα αρχίσουν να χρεώνουν την καισαρική 1500€!

Για το δέντρο θα ρωτήσω..Το είχαν βρει πολύ οικονομικό!!Το έχουν σε τοιχο δίπλα στο τζάκι τους ο οποίος έχει κ μια σουπερ ταπετσαρια..Ειναι πολύ όμορφο..Είχανε βαλει κ 2-3 μπαλίτσες..

Σαββούλα εδώ απο εχθές ο καιρός είναι χειμωνιάτικος!Ακόμα βρέχει κ ψιλοφυσάει!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Πολύ τυχερές που θα δώσουμε τόσα χρήματα...:rolleyes::tongue:

Πω, αρχίζει κ κρυώνει ο καιρός όσο περνάει η ώρα....πολύ μου αρέσει!!:):)

Αν το καλοσκεφτείς πάντως,τώρα που χρεώνουν κ τα δημόσια τις γέννες μία η άλλη έρχεται.Τον γιατρό τον πληρώνουμε είτε στο ένα είτε στο άλλο.

Τουλάχιστον είναι λεφτά που λες, χαλάλι βρε παιδί μου!!

Κρύο να κάνει όσο θέλει,μόνο μη βρέξει.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...