Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Γνωστή μου στα 39 της πέτυχε με την τελευταία 1ΒΑ βλαστοκύστη της... οι άριστες της έδωσαν κουλούρα.

Εννοειται οτι γινεται και αυτο! Αλλιως θα βαζαμε μονο τις αριστες. Ομως καθαρα στατιστικα.. οι πιθανοτητες ειναι μικροτερες. Αυτο! Εσυ τι κανεις κοριτσι.. πως εισαι;?

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα!!! Συννεφιές από σήμερα και μ'αρέσει!!:DΑύριο λέει θα πέσει κι άλλο η θερμοκρασία...κουβερτούλα,καναπές και ζεστό τσαγάκι...τι καλά!!:D:D

Όσον αφορά τα ρούχα, εγώ έχω 3 παντελόνια εγκυμοσύνης που τα πάω εναλλάξ...:rolleyes: Αύριο θα βγούμε μετά από πολύ καιρό!!Θα πάμε σε ένα μουσικό μεζεδοπωλείο...για μαμ και να ακούσουμε και καμιά πενιά!:DΑπό το τραπέζι του γάμου έχουμε να βγούμε για "ξενύχτι"...Ελπίζω να την παλέψω με τον καπνό γιατί ρώτησα κι επιτρέπεται λέει...(ωραίο νόμο τηρούμε..:cool:)

Παρασκευή σήμερα, λείπει κ το boss, ελπίζω να είμαι χαλαρά!Το απόγευμα μετά τις δουλειές θα πάμε να φάμε στη μαμά μου, έχει κάνει ο μπαμπάς μου κοντοσούβλι!!μιαμ μιαμ

Ελπίζω όλες οι μανούλες να είστε καλά!!!

Καλημέρα Σαββούλα!!!

Μεζεδοπωλείο διαβάζω!!!Τέλεια να περάσετε!!!Κ σιγά μη σε σεβαστούν.Προσπάθησε να κάτσεις όσο πιο μακριά από τους καπνιστές.

Σ' ευχαριστούμε που μας είπες ότι θα φάς κοντοσούβλι σήμερα....Το κάνεις για να ζηλέψουμε????Σε πληροφορώ ότι εγώ θα φάω φακές σήμερα!!!!Κόμπλαρες τώρα??Σου τρέχουνε τα σάλια???

Δεν αντέχω άλλες ΦΑΚΕΣ!!!!Θέλω κ εγώ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Σαββούλα!!!

Μεζεδοπωλείο διαβάζω!!!Τέλεια να περάσετε!!!Κ σιγά μη σε σεβαστούν.Προσπάθησε να κάτσεις όσο πιο μακριά από τους καπνιστές.

Σ' ευχαριστούμε που μας είπες ότι θα φάς κοντοσούβλι σήμερα....Το κάνεις για να ζηλέψουμε????Σε πληροφορώ ότι εγώ θα φάω φακές σήμερα!!!!Κόμπλαρες τώρα??Σου τρέχουνε τα σάλια???

Δεν αντέχω άλλες ΦΑΚΕΣ!!!!Θέλω κ εγώ ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙ!!!!

Αν κόμπλαρα λέει...αφού θα πάρω τηλ τον μπαμπά μου να αλλάξει το μενού!!:tongue::tongue:

Eγώ ευτυχώς στη δουλειά δεν έχω dress code, μπορώ να έρθω και με φορμίτσα άμα λάχει!;) Για γόβες και ειδικά 12ποντες που λέει η Χρύσα...σε κανά μπουζούκι και ΑΝ....δεν τις αντέχω!:rolleyes:

Καλημέρα Σαββούλα μου!

Πέφτει η θερμοκρασία,την Κυριακή το βραδυ δείχνει ότι θα έχουμε 2 βαθμούς :shock::shock: Έρχεται ο χειμώνας..

Καλά θα κάνετε κ θα βγείτε!Καλά να περάσετε!!

Κοντοσούβλι σου έχει ετοιμάσει ο μπαμπάκας σου ε??Τυχερούλα..

Ιωαννα μου η αλήθεια είναι ότι έχω τρέλα με τα ψηλα παπούτσια κ τώρα στη δουλειά βγαζω το άχτι μου!Δεν έχω κανενα πρόβλημα να περπατήσω πάνω σε αυτά αρκεί να είναι άνετα!Έχω για παράδειγμα ένα ζευγαρι γόβες που είναι πιο άνετες και απο φλατ κ ας ειναι 12ποντες..Εχω κ κατι άλλα 7-9 πόντους που δεν μπορω να κανω βημα!Ευτυχώς ο αντρούλης μου που είναι 1,70 δεν λέει τίποτα!!;);)

τώρα φοράω φλατ μπότες κ μπαλαρίνες.. Εννοείται πως εκτος δουλειας με φορμες κ αθλητικά κυκλοφορώ!!!

Το ματάκι έχει γίνει ένα με τον λαιμό μου πια!!Δεν το βγαζω ποτέ,το φοραω με ενα μικρό σταυρουδάκι μαζί!!;) Πιστεύω στο μάτι.

Ευτυχώς θα είναι μετα την Β επιπέδου ο γάμος..Μακάρι όλα να είναι καλά!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Πω πω!!!

Σήμερα είμαστε ακριβώς στα μισά της εγκυμοσύνης.

Άλλο τόσο λοιπόν.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Το ματάκι έχει γίνει ένα με τον λαιμό μου πια!!Δεν το βγαζω ποτέ,το φοραω με ενα μικρό σταυρουδάκι μαζί!!;) Πιστεύω στο μάτι.

Καλημερούδια!:D

Κι εγώ από τότε που έμεινα έγκυος δεν έχει βγει από το λαιμό μου!Μου είχαν πάρει και οι κολλητές μου στην αρχή και για το χέρι, αλλά το έχασα και πολύ στεναχωρέθηκα...:-(

Άντε να πάτε για την Β επιπέδου, άγχος σας έχω!!

Άντε να πάτε για την Β επιπέδου, άγχος σας έχω!!

Αχχ...4 + σήμερα!! Ευτυχώς το ΣΚ θα περάσει γρήγορα!Δευτέρα θα λείπει το αφεντικό..Τρίτη μετά;)..Νομίζω θα χρειαστώ ηρεμιστικό για να κάνω την εξέταση..Το σκέφτομαι κ μου κόβονται τα πόδια! Κ όσο θυμαμαι με πόση χαρά είχα πάει πρόπερσι που θα έβλεπα το μικρό μου 3d..

Ουφ..Άντε να έρθει κ να πάνε όλα καλά!!!:rolleyes:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Αχχ...4 + σήμερα!! Ευτυχώς το ΣΚ θα περάσει γρήγορα!Δευτέρα θα λείπει το αφεντικό..Τρίτη μετά;)..Νομίζω θα χρειαστώ ηρεμιστικό για να κάνω την εξέταση..Το σκέφτομαι κ μου κόβονται τα πόδια! Κ όσο θυμαμαι με πόση χαρά είχα πάει πρόπερσι που θα έβλεπα το μικρό μου 3d..

Έλααααααααααα...δε θέλω τέτοιες σκέψεις!!Είπαμε, στέλνουμε ΟΛΗ τη θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε super!!Θα μας πεις την Τρίτη για τον αγόραρο που είδες!!;);)

Διαφημίσεις

Καλημέρα Σαββούλα μου!

Πέφτει η θερμοκρασία,την Κυριακή το βραδυ δείχνει ότι θα έχουμε 2 βαθμούς :shock::shock: Έρχεται ο χειμώνας..

Καλά θα κάνετε κ θα βγείτε!Καλά να περάσετε!!

Κοντοσούβλι σου έχει ετοιμάσει ο μπαμπάκας σου ε??Τυχερούλα..

Ιωαννα μου η αλήθεια είναι ότι έχω τρέλα με τα ψηλα παπούτσια κ τώρα στη δουλειά βγαζω το άχτι μου!Δεν έχω κανενα πρόβλημα να περπατήσω πάνω σε αυτά αρκεί να είναι άνετα!Έχω για παράδειγμα ένα ζευγαρι γόβες που είναι πιο άνετες και απο φλατ κ ας ειναι 12ποντες..Εχω κ κατι άλλα 7-9 πόντους που δεν μπορω να κανω βημα!Ευτυχώς ο αντρούλης μου που είναι 1,70 δεν λέει τίποτα!!;);)

τώρα φοράω φλατ μπότες κ μπαλαρίνες.. Εννοείται πως εκτος δουλειας με φορμες κ αθλητικά κυκλοφορώ!!!

Εμείς εδώ θα έχουμε 9 βαθμούς!!!Δεν έχω κ τζάκι να ανάψω!!!

Πολύ μου αρέσουν πάντως οι γόβες.Νομίζω πως θα άλλαζα τελείως το στυλ μου αν μπορούσα να τις περπατήσω.Αναδεικνύουν κ το πιο απλό ρούχο.

Εμένα ο αντρούλης μου είναι 1,78 οπότε κ με φλατ του ρίχνω.Δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό αλλά εμένα δεν μου κάθεται πολύ καλά.

Καλά κάνεις κ το φοράς.Κ εγώ με σταυρό είμαι συνέχεια!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Έλααααααααααα...δε θέλω τέτοιες σκέψεις!!Είπαμε, στέλνουμε ΟΛΗ τη θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε super!!Θα μας πεις την Τρίτη για τον αγόραρο που είδες!!;);)

Κ πρέπει να έχει μεγαλώσει πολύ ο καλός μου..Εχθές ένιωθα χτυπημα τέρμα χαμηλα κ ταυτοχρονα δεξιά πάνω απο τον αφαλό 3-4 πόντους!!

Πόσο ύψος να έχουν άραγε???:rolleyes::rolleyes:

Μόνο καλά να είναι..Που θα είναι δηλαδή,έτσι δεν είπαμε..;):tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλά τα άφεντικά σας όλο λείπουν??

Που δουλεύεις να ρθω να σε πλακώσω στις γρήγορες???

ΧΑΛΑΡΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

Όλα είναι μέσα στη ζωή.Μην προκαταβάλεις τον εαυτό σου.

Με τον άντρα σου τελικά τι έγινε?Βρήκε δουλειά?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Εμείς εδώ θα έχουμε 9 βαθμούς!!!Δεν έχω κ τζάκι να ανάψω!!!

Αχ...αυτό το τζάκι είναι ο καημός μου!'Εχουμε στο πατρικό μου, αλλά στο σπίτι που μένω τώρα δεν έχουμε..:-(Μ'αρέσει ΠΟΛΥ το τζάκι...:D

Κ πρέπει να έχει μεγαλώσει πολύ ο καλός μου..Εχθές ένιωθα χτυπημα τέρμα χαμηλα κ ταυτοχρονα δεξιά πάνω απο τον αφαλό 3-4 πόντους!!

Πόσο ύψος να έχουν άραγε???:rolleyes::rolleyes:

Μόνο καλά να είναι..Που θα είναι δηλαδή,έτσι δεν είπαμε..;):tongue:

Στην 23η βδομάδα γύρω στους 30 πόντους από πάνω μέχρι τις πατούσες.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...