Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Makelen είπε:

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου! Μακαρι να τα καταφερω.. και να πιασω.. και την εγκυμοσυνη.. και το μετα! Ωστοσο δεν καταλαβα αυτο που ειπες.. Σηκωνες 2χρονα στην εγκυμοσυνη να τα αλλαξεις;? 

Είμαι παιδαγωγός και ήμουν σε μεταβρεφικο τμήμα... δεν είχα πει κάτι και για την εμβρυομεταφορα και πήγαινα κανονικά στη δουλειά! Εκεί τα αλλάζουμε πανα και τα πλένουμε τουλάχιστον 2 με 3 φορές την ημέρα... άρα τα σηκώνω κανονικά να τα βάλω στην αλλαξιερα να τα πλύνω στους νιπτηρες που έχουμε...

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νυστάξαμε ε;;;;

Μόλις έφαγα γιαουρτι + 3 κριτσινια καροτου θα φαω και μανταρινια αργότερα

Αντε να με ζυγίσει σήμερα να φαω κοτοπουλάκι κοκκινιστό με μακαρόνια που εχω βάλει στο πρόγραμμα για το βράδυ! (δικό μου πρόγραμμα ε; οχι της διαιτολογΑς σε καμία περίπτωση)

Πηγα στην ενδοκρινολόγο χθες, ολα οκ μου αυξησε λίγο την δόση της θηροξίνης (θα φουσκώνω λεει και έρχεται και κρύο). Μου ειπε οτι ζάχαρο δεν έχω και να σταματήσω τις μετρήσεις (1 την εβδομάδα ειναι ΟΚ), να συνεχίσω να προσέχω την διατροφή μου, να μην πάρω βάρος και δεν θα ανεβάσω ζάχαρο! Μακάρι!

Από οτι κατάλαβα δεν θα χρειαστεί να επαναλλάβω την καμπύλη ζαχάρου (την είχα κάνει στην 16η εβδομάδα γιατί φοβόντουσαν γιατρός και ενδοκρινολόγος και ήθελαν να έχουν γενικότερη εικόνα απο πιο νωρίς)

Εσας πότε σας εχουν βάλει να κάνετε την καμπύλη; (μπλιαξ λεμε)

Με την δικής της ζυγαριά εχω παρει 3 κατι κιλά μου ειπε, απο τον μαιο το υπολογίζει πριν μεινω εγκυος. Την αγαπώ την ζυγαριά της!

Να δω τι θα δειξει και η της αλλης σήμερα... δεν με συμπαθεί πολύ αυτή τη ζυγαριά το έχω κατάλαβει :mad:

Βαριέμαι το ειπα;

επηξα με τις δουλειες του σπιτιου!!κι εχω να παω κ σουπερ!!!:mad:

μαριετα μου εμενα μου ειπε καμπυλη ζαχαρου να κανουμε στην 24η εβδομαδα.κ φυσικα εδω κι ενα μηνα μου εχει πει να προσεχω τα γλυκα ως τοτε κι ειδικα τις 2-3 τελευταιες εβδοαμδες πριν την μετρηση γιατι μπορει να επηρεαστει το αποτελεσμα.οχι σαν μια φιλη μου χαζη που πηγε να την κανει κ το προηγουμενο βραδυ αδειασε ενα κουβασδακι μερεντα.ναι το μεγαλο ουτε καν το μικρο!χαχαχα!!την διωξανε φυσικα μολις της εκαναν τις πρωτες μετρησεις κ τρελαθηκαν με το αποτελεσμα κ αναγκαστικα τους το πε!!χαχαχαχα!!!!

καλη ξεκουραση ιωαννα!χρυσα μου εδω χαρα θεου!!

Εγώ δεν ξέρω αν κ πότε θα κάνω καμπύλη ζαχαρου.(Νόμιζα πως γίνεται την 27η εβδομάδα όμως..:confused:)Όλα να πάνε καλά με την Β επιπέδου κ θα κλείσω κ ένα ραντεβού στην γιατρό μου να τα συζητήσουμε αυτά..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

καλησπερα σας.Καταρχην Ιωαννα μου πολυ χαιρομαι που καταλαβε ο αντρουλης σου καποια πραγματα για τη μαμακαι του.Κοιτα τον εαυτο σου και την κοιλιτσα σου και γραψτη κανονικα.Για καμπυλη λετε,κανονικα την κανουν 27 με 28 εγω λογω προβληματος εχω κανει ηδη 2 και θα κανω ξανα 24 βδομαδα.Για το θηλασμο οπως τα λεει η Ρεα,θελει πολυ υπομονη και καθολου σημασια στους τριγυρω που με το που θα κλαιει το μωρο θα λενε οτι δεν του φτανει το γαλα σας./εγω θηλασα το μικρο 9 μηνες και σταατησα γιατι εκανα αφαιρεση χολης και φοβηθηκα μην χρειαζοταν να παρω φαρμακα.Στην αρχη ολο απογοητευομουν και ελεγα θα τα παρατησω αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη που τα καταφερα.Μολις εδραιωθει ο θηλασμος ειναι πιο ευκολα τα πραγματα.Ελπιζω να τα καταφερω και τωρα

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Έχω να πάω σε έναν γάμο την άλλη εβδομάδα κ απο τώρα σκέφτομαι τί να βάλω..Δοκίμασα εχθές τα μπουφανάκια μου κ τα παλτουδάκια μου κ τίποτα δεν κλείνει μπροστά!! Απο το small πως να πάνε στο xxxxlarge???:lol::lol:

Κ άντε πες το πανωφόρι το φοράς κ ανοιχτό..Απο μέσα? Δεν είμαι για να αγοράζω καινούρια ρούχα τώρα..:confused:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Εμεις βαφτιζουμε την κυριακη τον μικρο της αδερφης μου και βρηκα ενα φορεματακι αρκετα οικονομικο καιμ καλο,βοηθαει βεβαια που δεν εχω παρει πολλα λογω του ζαχαρου.βαλε κανα φορεματακι ριχτουλη αν εχεις

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Αυτα που έχω είναι πιο απλά για κάθε μέρα..Δεν έχω καλό φορεματάκι ριχτό..Τα ληθελα όλα στενά πανάθεμά με!!Θα δω μήπως βολευτώ με κανένα παντελόνι....Τώρα που θα πάω σπίτι θα ψάξω..

Ευκαιρία σήμερα να φύγω στην ώρα μου φιλιά!

Θα τα πούμε αργότερα!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Εγώ προσπαθώ να βγάλω την εγκυμοσυνη με3-4 ρούχα και φορμούλες. Δεν εχω καθόλου όρεξη να πάω στα μαγαζιά να δοκιμάζω και να μη μου ερχεται τίποτα....

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

καλησπερα Ρεα!!κι εγω καπως ετσι.ευτυχως με σωζει οτι γενικα φοραγα παντα σαλβαρια φορμες κ γενικα χυμα ρουχα δεν χρειαζεται να αγορασω κ πολλα.αλλα κανα δυο κολαν μονο πρεπει να τα παρω γιατι τα χειμωνιατικα μου ειναι κυριως φουστανομπλουζες.μου πηρε κ το αντρακι μου κ δυο τζηνακια εγκυμοσυνης κ δυο μπλουζακια κ ειμαι μια χαρα!

Καλημέρα Μανούλες!!!

Μου ήρθε το μπιμπερό κ είναι στο ίδιο χρώμα με αυτό της Άννας.

Μόλις το είδε η μικρή,άρχισε να γκρινιάζει γιατί φυσικά το ήθελε κ της το έδωσα.Μόλις γυρίσω το μεσημέρι σπίτι πρέπει να ψάξω να το βρω,σαν τα σκυλάκια κάπου το έθαψε.χαχαχαχαχα!!!!

Κ εγώ έχω στις 26/11 ένα γάμο κ δεν έχω τίποτα να φορέσω.Δεν είναι κ του στύλ μου τα καλά ρούχα κ δεν έχω κ κανένα παλιό.Σαν την Άννα κ εγώ με τζινάκια κ πολλές φόρμες.Μέχρι κ στη δουλειά(που έχει dress code)με φόρμα πηγαίνω κ με κοιτάνε με μισό μάτι.Λές κ με βλέπει κ κανείς?Σε ένα γραφείο χωμένη είμαι με τους συναδέλφους.

Χρύσα οι αδερφές σου δεν έχουν να σου δανείσουν κανένα ρούχο ή λόγω κιλών κ κοιλιάς δε θα σου κάνουν?

Αρετή θα τα καταφέρουμε πάλι με το θηλασμό.

Ρέα έχεις δίκιο.Η μεγάλη απάτη είναι στα εγκυμοσύνης του Ζαρα που τα νούμερα που έχει είναι για την έγκυο Ζιζέλ!!!Αν πας δε σε καταστημα για εγκυμονούσες,πληρώνεις ένα παντελόνι 100 ευρώ.

Η καμπύλη δεν ξέρω σε ποια εβδομάδα γίνεται αλλά θυμάμαι ότι είναι μετά τη Β επιπέδου.

Μαριέττα τη έδειξε τελικά η (βρωμο)ζυγαριά?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα απο την βροχερή Θεσσαλονίκη!

Απο εχθές το απόγευμα βρέχει συνέχεια!Ακόμα δεν έχει ξημερώσει..

Στην δουλειά έχω κ εγώ dress code κ λόγω της θέσης δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω με φόρμες αν κ πολύ θα το ήθελα!Κ εμενα το στυλάκι μου είναι πολύ χαλαρό κανονικά αλλά λόγω δουλειάς αναγκαστικά ντύνομαι καλά.Ευτυχώς τώρα που είμαι έγκυος έκοψα τις 12ποντες γόβες!!! Αφού με βλέπανε γνωστοί μου μετα την δουλειά κ μου λέγανε σε γάμο ήσουνα?

Τώρα έχω βολευτεί με 1 παντελόνι μαύρο που είχα απο την 1η εγκυμοσύνη,ένα τζινακι (το οποίο ακόμα δεν έχω βαλει στην δουλεια) και καποια μπλουζοφορέματα που είχα.Ντυνομαι πολύ πιο απλά αλλά δεν μπορώ να κάνω κ αλλιώς.Τα τελευταία χρόνια μόνο για την δουλειά παίρνω ρούχα κ δεν έχω ρούχα να βγω για ενα καφέ!!

Φετος πήρα 2 μπλουζοφορεματα πολύ οικονομικά,μια φούστα μαύρη εγκυμοσύνης για καλή μέχρι το γόνατο(για την δουλειά) κ το κολάν το οποίο το φοράω σχεδόν κάθε μέρα!πρέπει να πάρω κ άλλο!

Ιωαννα μου ισως αν πάω στο πατρικό μου βρω κάτι απο τα παλιά μας ρούχα..Ημασταν και εγώ κ η μεγάλη,με πολλά παραπανίσια κιλά.ισως τα κρατησε τα ρουχα η μαμά μου.Δεν ξέρω..ισως μετά την Β επιπεδου,πρωτα ο Θεός να πάω να πάρω κανένα καλό μπλουζάκι.

4 +σήμερα!!!:rolleyes::rolleyes:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα!!! Συννεφιές από σήμερα και μ'αρέσει!!:DΑύριο λέει θα πέσει κι άλλο η θερμοκρασία...κουβερτούλα,καναπές και ζεστό τσαγάκι...τι καλά!!:D:D

Όσον αφορά τα ρούχα, εγώ έχω 3 παντελόνια εγκυμοσύνης που τα πάω εναλλάξ...:rolleyes: Αύριο θα βγούμε μετά από πολύ καιρό!!Θα πάμε σε ένα μουσικό μεζεδοπωλείο...για μαμ και να ακούσουμε και καμιά πενιά!:DΑπό το τραπέζι του γάμου έχουμε να βγούμε για "ξενύχτι"...Ελπίζω να την παλέψω με τον καπνό γιατί ρώτησα κι επιτρέπεται λέει...(ωραίο νόμο τηρούμε..:cool:)

Παρασκευή σήμερα, λείπει κ το boss, ελπίζω να είμαι χαλαρά!Το απόγευμα μετά τις δουλειές θα πάμε να φάμε στη μαμά μου, έχει κάνει ο μπαμπάς μου κοντοσούβλι!!μιαμ μιαμ

Ελπίζω όλες οι μανούλες να είστε καλά!!!

Καλημέρα απο την βροχερή Θεσσαλονίκη!

Απο εχθές το απόγευμα βρέχει συνέχεια!Ακόμα δεν έχει ξημερώσει..

Στην δουλειά έχω κ εγώ dress code κ λόγω της θέσης δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω με φόρμες αν κ πολύ θα το ήθελα!Κ εμενα το στυλάκι μου είναι πολύ χαλαρό κανονικά αλλά λόγω δουλειάς αναγκαστικά ντύνομαι καλά.Ευτυχώς τώρα που είμαι έγκυος έκοψα τις 12ποντες γόβες!!! Αφού με βλέπανε γνωστοί μου μετα την δουλειά κ μου λέγανε σε γάμο ήσουνα?

Τώρα έχω βολευτεί με 1 παντελόνι μαύρο που είχα απο την 1η εγκυμοσύνη,ένα τζινακι (το οποίο ακόμα δεν έχω βαλει στην δουλεια) και καποια μπλουζοφορέματα που είχα.Ντυνομαι πολύ πιο απλά αλλά δεν μπορώ να κάνω κ αλλιώς.Τα τελευταία χρόνια μόνο για την δουλειά παίρνω ρούχα κ δεν έχω ρούχα να βγω για ενα καφέ!!

Φετος πήρα 2 μπλουζοφορεματα πολύ οικονομικά,μια φούστα μαύρη εγκυμοσύνης για καλή μέχρι το γόνατο(για την δουλειά) κ το κολάν το οποίο το φοράω σχεδόν κάθε μέρα!πρέπει να πάρω κ άλλο!

Ιωαννα μου ισως αν πάω στο πατρικό μου βρω κάτι απο τα παλιά μας ρούχα..Ημασταν και εγώ κ η μεγάλη,με πολλά παραπανίσια κιλά.ισως τα κρατησε τα ρουχα η μαμά μου.Δεν ξέρω..ισως μετά την Β επιπεδου,πρωτα ο Θεός να πάω να πάρω κανένα καλό μπλουζάκι.

4 +σήμερα!!!:rolleyes::rolleyes:

Καλά βρε θηρίο με 12ποντα??????

Πως περπατάς μου λες????

Εγώ παρότι είμαι ψηλή θα ήθελα να φοράω τακούνι,αλλά όσες φορές έχω δοκιμάσει να περπατήσω με ψηλές γόβες,δεν αντέχω πάνω από 10 λεπτά.Ούτε να κάθομαι κ να τις φοράω δε μπορώ.καλά είναι κ ο άντρας μου κοντός κ έτσι φοράω μόνο φλατ.Στη δουλειά φοράω all star,τα έχω σε λαχανί, γκρι κ μάυρο(χαχαχαχα).

Μη νομίζεις,μόλις επιστρέψω στη δουλειά μετά τη γέννα,πρέπει να ξαναβάλω κ εγώ τα καλά μου(κλαψ).

Εντάξει για τη δουλειά έχεις μπόλικα ρούχα,πάρε κάτι οικονομικό για το γάμο.Βάλε κ ματάκι μιας κ θα σε δει πολύς κόσμος ότι είσαι έγκυος.

Αχ,4 +σήμερα!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...