Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Είμαι παιδαγωγός και ήμουν σε μεταβρεφικο τμήμα... δεν είχα πει κάτι και για την εμβρυομεταφορα και πήγαινα κανονικά στη δουλειά! Εκεί τα αλλάζουμε πανα και τα πλένουμε τουλάχιστον 2 με 3 φορές την ημέρα... άρα τα σηκώνω κανονικά να τα βάλω στην αλλαξιερα να τα πλύνω στους νιπτηρες που έχουμε...

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Εργασία και χαρά, αντε πέμπτη σήμερα, παρασκευή αύριο..... πάει κι αυτή η εβδομάδα!

Μαριεττάκι τα λόγια που μου είπες να της πω θα της τα πει ο γιόκας της!!!

Εγκεφαλικό θα πάθει η μανδάμ.

Μπράβο μπράβο και 1000 μπράβο και σκόρδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πόσο χάρηκα που σε κατάλαβε ο καλός σου, το πόσο!

Καλά θα παθει το πεθερικόν, δεν το συζητώ χαχχαχαχαα

Εμένα εχθές δεν σταματησε καθόλου κ ήταν πολύ δυνατές οι κινήσεις του σε σημείο να πονέσω μια δυο φορές..Ανησύχησα λίγο,ελπίζω να είναι φυσιολογικό..

Ιωάννα....5 +σήμερα (μην ξεχνιόμαστε..χαχα);)

Ειμαστε εντελώς παλαβές όμως ε; Δεν τα νοιώθουμε τρομος, τα νοιώθουμε έντονα παλι τρόμος!!!! Κι εγώ μια απο τα ίδια!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα είμαι σπιτάκι, έχω το ρεπό μου!;)Δεν έχω κ πολλές δουλίτσες να κάνω, δεν έχει και τπτ η τηλεόραση...σκυλοβαριέμαι!Μετά τις 3 θα έρθουν οι κολλητές μου να καθήσουμε όμως!:D

Χρύσα μου, μεγειές το μπιμπερό σας!Εγώ ξέχασα να το παραγγείλω, θα το κάνω τώρα!:D

Αχ τι καλά! να ξεκουραστείς να χαλαρώσεις! καφεδάκι με τις φιλενάδες! σουπερ!

Με γειά τα μπιμπερον!!!!!!!! Αν και μακάρι να παει καλά ο θηλασμός και να μην τα πολυχρειαστούμε όντως Χρυσα μου!

Απο που τα παραγγέλνετε τα μπιμπερό; Τι παιζει;;;; Θέλω κι εγω! :wink:

Εχω ακούσει οτι αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε ειναι να μην εχουν τα μπιμπερο πιπιλες κπ BPA (κάτι τετοιο) αναγράφεται πλεον

Ρεα καλή σου ημέρα! :)

Την κυριακή με το καλό κλείνω την 22η εβδομάδα. Αυτό σημαίνει οτι μπαίνω στον 6ο? Εχω βρει αυτο:

http://www.baby2see.com/pregnancylength.html

ισχύει;

Ξέρω οτι εμεις και οι γιατροί μας μετράνε με εβδομάδες αλλά πολλοί μας ρωτάνε σε ποιον μηνα εισαι κλπ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είναι πολύ γλυκό,είναι σε μπλε χρωμα εμένα..

Να σε ρωτήσω κατι? Ποια μπιμπερό προτίμησες στην αρχή?Τα γυάλινα ή τα πλαστικά?Αυτό είναι για κολικούς και είναι πλαστικό,κολικούς συνήθως έχουν στην αρχή..

Εύχομαι βέβαια,τα μπιμπερό να μας είναι άχρηστα κ να θηλάζουμε..

Στην αρχή πήρα γυάλινο γιατί νομίζω ότι καθαρίζεται καλύτερα στον αποστειρωτή κ δεν μου μυρίζει.Αυτά που είναι για κολικούς βγαίνουν κ σε γυαλί κ σε πλαστικο.Εγώ έχω ακόμα κ τώρα το Dr Browns και έχει ένα μηχανισμό σαν καλαμάκι μέσα.

Από 10 μηνών που η Ηλιάνα έπιανε μόνη της το μπιμπερό της πήρα πλαστικά που είναι πιο ελαφριά γιατί το γυάλινο της έπεφτε στο κεφάλι κ έκλαιγε,ειδκά το πρωί που ψιλοκοιμάται κ πίνει το γάλα της.

Πάντως να επιμείνεις στον θηλασμό όσο κ αν σε πονάνε οι θηλές σου στην αρχή.Μετά από 2-3 εβδομάδες περνάει ο πόνος.Εγώ το μπιμπερό στην αρχή το χρησιμοποιούσα σχεδόν μόνο για κανένα χαμομηλάκι για να μαλακώσει η κοιλίτσα.

Συνήθως τα αγοράκια έχουν περισσότερα πονάκια από ότι τα κορίτσια.Εμείς το περάσαμε σχετικά λαιτ το θέμα με τους κολικούς.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

σας στελνω το link με το κουπονι για να παραγγειλετε κι εσεις!το εστειλα 14-10 κ μου ηρθε 18-10!

http://www.varellas.eu/kouponi/

κι εδω σας βαζω μια φωτο του.

2qbvii0.jpg

καλημερα τσουπρες μου!!ιωαννακι μου πολυ το χαρηκα!!μπραβο λοιπον!!θελω να μας κρατησεις ενημερες για την αντιδραση της!!Χαχαχαχ!!!!

οσο για το μπιμπερο παρτους τηλ κ περνα να το παρεις εσυ αν σε εξυπηρετει καλυτερα!εγω ετσι εκανα!σας εβαλα φωτο κ το link για να το παραγγειλετε οσες δεν το χετε!!!

Ιωάννα μπορείς να συνενοηθείς να παραλάβεις το δέμα από το κατάστημ ακούριερ της γειτονιάς σου. Οπότε δεν θα έχεις το άγχος αν θα σε βρουν ή όχι.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Κορίτσια με τον θηλασμό καλά τα λέει η Ιωάννα. θέλει υπομονή και επιμονή ιδίως τις πρώτες 10 ημέρες.

Ναι θα πληγωθούν οι θηλές αλλά περνάει. Την τρίτη ημέρα το στήθος γίνεται τούμπανο. Τα φύλα από λάχανο είναι η σούπερ ανακούφιση - έβαλα τον άντρα μου και μου τα έφερε στο μαιευτήριο. ΄Τα ατιμα μένουν δροσερά ακόμα και όταν το στήθος καίει! Πολύ ανακούφηση.... Κρέμα μην βάλετε αν ήδη πληγώθηκαν οι θηλές. Βάλτε μόνο στις ερεθισμένες.

ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ. Ξέρω ότι με τον θηλασμό δεν βλέπουμε πόσο τρώει το μωρό - εδώ χρειάζεται πολύ αυτοπεποίθηση και κολλητιλίκι με το μωράκι.

Θήλασα αποκλειστικά 6 μήνες και μετά κανονικά με στερεές (χωρίς να ΄δωσω φόρμουλα) άλλους 2. Μετά έμεινα έγκυος και η παραγωγή πήγε περίπατο...

Αλλά και μια τελευταία προτροπή. Δεν είναι υποχρεωτικό να θηλάσετε. Εάν δεν θέλετε είναι σεβαστό.

Αλλά αν θέλετε να θηλάσετε και για κάποιο λόγο αγχωθήκατε μη τα παρατήσετε. Πολλοί θα πουν διάφορα: κλαίει το παιδί - δεν χορταίνει. Μπούρδες, το παιδί είναι λογικό να κλαίει. Αν έχει κολλικούς ή ΓΟΠ προσοχή στο φαγητό σας.

Αυτά, και καλό κουράγιο!

ΥΓ Και εγώ είχα προμηθευτεί μπιμπερό - dr brown τα οποία μου χρησίμευσαν όταν πήγα δουλειά και το ηλεκτράκι έπινε αντλημένο.

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Ιωαννάκι θα πρότεινα με την πεθερά σου να αφήσετε πίσω το θέμα. Έχει ο καιρός γυρίσματα. Δεν θα έρθει η γιορτή της; Πάρτη δώρο από τα κινέζικα... ΣΥνθετικό νάυλος 110%.

Τα παιδάκια μου...

Μάλλον έτσι θα το κάνω,Θα περάσω εγώ να το παραλάβω.

Ότι χρειάζεται να υπάρχει μπιμπερό στο σπίτι είναι το μόνο σίγουρο.

Θα σας πει κ ο παιδίατρος κ τι γάλα θα πρέπει να αγοράσετε για παν ενδεχόμενο.

Καλό βυζοκουράγιο κορίτσια!!!

Εφοδιαστείτε με κατάλληλα σουτιέν,επιθέματα,μπλούζες με άνοιγμα κ τρελή υπομονή!!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Εφοδιαστείτε με κατάλληλα σουτιέν,επιθέματα,μπλούζες με άνοιγμα κ τρελή υπομονή!!!!!

Χαχα! Εγώ τον πρώτο καιρό κυκλοφορούσα με πουκάμισο ανοιχτό στο σπίτι. Σε σημείο που σκεφτόμουν να μη ξεχαστώ και ανοίξω καμιά πόρτα και έχω τα βυζιά έξω...:rolleyes:

Τα παιδάκια μου...

Ιωαννάκι θα πρότεινα με την πεθερά σου να αφήσετε πίσω το θέμα. Έχει ο καιρός γυρίσματα. Δεν θα έρθει η γιορτή της; Πάρτη δώρο από τα κινέζικα... ΣΥνθετικό νάυλος 110%.

Δε γιορτάζει.Παγώνα τη λένε.Αλλά κ στα γενέθλιά της θα το σκεφτώ να της πάρω προσωπικό δώρο.

Ένα κουτί γλυκά θα της πάρω να τα φάει να χοντρύνει κ άλλο ο κώλος της.(κ όλο δίαιτα κάνει τρομάρα της)

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Χαχα! Εγώ τον πρώτο καιρό κυκλοφορούσα με πουκάμισο ανοιχτό στο σπίτι. Σε σημείο που σκεφτόμουν να μη ξεχαστώ και ανοίξω καμιά πόρτα και έχω τα βυζιά έξω...:rolleyes:

χαχαχαχαχαχαχαχα

Εγώ επειδή γέννησα Αύγουστο κυλοφορούσα μόνο με το σουτιέν,όσο δεν είχαμε επισκέπτες δηλαδή!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Μαριεττάκι, εγώ με τους μήνες μπερδεύομαι.προτιμώ τη μέτρηση σε εβδομάδες που το καταλαβαίνω πιο εύκολα.

Δεν ξέρω να σε διαφωτίσω!

Σαββούλα το μόνο που φοβάμαι είναι μη με πιάσουν τα γέλια πριν καν αρχίσει να της μιλάει!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Να'μαι πάλι..

Είχα λίγη δουλίτσα..

Εύχομαι να τα καταφέρω με τον θηλασμό..Θα το προσπαθήσω..

Μαριέττα κ εγώ με τις εβδομάδες πάω..Αλλά μάλλον λάθος.Εγώ τώρα είμαι 22+4 κ λέω ότι είμαι 22.Είμαι στην 23η? Γιατί κ ο γιατρός που θα κάνω την Β επιπέδου μου είπε να κλείσω πρώτα την 22η κ μετα να πάω.κυριακή μπαίνω στην 23η κ Τρίτη μου έκλεισε ραντεβού..Ο καθενας τα μετραει διαφορετικά!Εγώ ότι λεει το τικερακι μου λέω..

όσο για τους μήνες ακόμα κ τα βιβλία που έχω τα λένε διαφορετικά.

Δες αυτο ίσως σε βοηθήσει..Ίσως πάλι σε μπερδέψει περισσότερο..

http://www.123baby.me/pregnancy_chart.html

Μπορείς να μετράς κ βαση ΠΗΤ σου..Για παράδειγμα εγώ βαση ΠΗΤ αύριο κλείνω τον 5ο κ μπαίνω στον 6ο!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

οταν ειμαστε 21 + 4 έχουμε συμπληρώσει την 21 και περπατάμε την 22 μεχρι να την συμπληρώσουμε, αυτό έχω καταλάβει

Οσο με τους μηνες κλπ στο περίπου κάτι ήθελα γιατί με ρωτάνε γονεις και μεγαλύτεροι. αυτο που εχω καταλάβει ειναι πως διαιρεις τις εβδομάδες που εχεις συμπληρώσει και διαιρεις με το 4,4 και σου βγάζει περιπου ποσο μηνων εισαι

22 / 4,4 = 5 (δηλαδή εχουμε συμπληρωσει τον 5ο και ειμαστε στον 6ο)

κι εγω προτιμώ τις εβδομάδες κι οι γιατροί επισης!

Ρεα και Ιωάννα πολύ χρήσιμες οι συμβουλές σας! Λάχανα ε;;;; Να το δω κι αυτο..... χαχαχααα Ολα θα τα κάνουμε οι Μάνες Κουράγιο! :lol:

Ωραίο το μπιμπερό!

Μαριέττα στο περίπου να τους λες κ θα σαι μέσα.

Αυτό για το λάχανο δεν το ήξερα.Αν χρειαστεί θα το δοκιμάσω.

Σε λίγο αναχωρώ για το σπίτι.

Τρελή βαρεμάρα σήμερα!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...