Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Ναι ετοιμαζομαι κι εγω..! Δευτερα μαλλον αδιαθετω. Αλλιως αυριο. Μετα απο 2-3 μερες παω για υπερηχο. Τι να πω.. τα ξαναζω τωρα και μου φαινεται περιεργο..! Θα δουμε τι θα γινει.. συντομα. Εχω και δυσκολα κομματια να ξεπερασω. Κυριως το πως θα αποφυγω να σηκωνω τον γιο μου. Αλλα και την ημερα της εμβρυομεταφορας.. που θα λειψω για πρωτη φορα απο το σπιτι! Εχει κτελ 5 η ωρα το πρωι για Αθηνα.. και μετα επιστροφη στις 3! Αστα να πανε!

Εγω μενω σε ενα απομονωμενο χωριο της Καλαματας. Δεν εχω βοηθεια δυστυχως και ο αντρας μου δουλευει με βαρδιες. Δεν με βοηθαει κανεις κι ουτε ερχεται κανεις σπιτι.. γτ εχω και σκυλους. Ωστοσο δυσκολευτηκα αρκετα με τον γιο μου ο οποιος ειναι τωρα 2 χρονων.. αλλα κι ακομα περισσοτερο δυσκολευτηκα να παρω την αποφαση για 2η εμβρυομεταφορα. Ενα μωρο.. ξερω οτι θα με εξοντωσει.. αλλα θα κανω υπομονη γτ αξιζει τον κοπο. Με διδυμα ομως.. απλα δεν ξερω πως θα το αντιμετωπισω. Δεν πιστευω οτι θα πιασω και τα 2 βεβαια. Γι αυτο και αποφασισαμε να μην βαζουμε ενα ενα. Δεν μας παιρνει και οικονομικα..

Κι εμείς δεν είχαμε καθόλου στο μυαλό μας το σενάριο διδυμα... ειχα μεταφέρει τόσα έμβρυα που ειπα θα ειναι η τελευταία προσπάθεια κι αυτό επειδή είδα τη Παναγιά στον ύπνο μου!

Όταν στη ζωή σου έρχεται κάτι μ ένα μαγικό τρόπο πιστεύω ότι μπορείς να το αντιμετωπίσεις... επίσης να σχολιάσω ότι στο πρωτοτοκκο ένιωθα περισσότερο κουρασμένη, μάλλον συνήθισα και τα ξενύχτια και όλα...

Εμένα ήταν 4 ότι γέννησα κι έτσι έχει κατανόηση κλπ αλλά είχαμε βρει τρόπους στην εγκυμοσύνη να κάνουμε αρκετά πράγματα... στην αναμονή της χοριακης δε δούλευα κανονικά στο παιδικο σταθμο και σηκώνω τα 2χρονα να τα αλλάξω...

Εύχομαι να σας έρθει το αδερφακι-ια και να γεμίσει ευχάριστα το σπιτι και τη ζωή σας!!!

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Ιωαννα μου δεν ξερω πραγματικα τι να σου πω η πεθερα σου απαραδεκτη αλλα πιο απαραδεκτος ο αντρας σου...Ειναι καθαρα στο χερι σου τι θα κανεις..Ευτυχως εμεις δεν εχουμε τετοια προβλημα ειναι πολυ διακριτικοι ανθρωποι τα πεθερικα μου...Εμεις γιορταζαμε χτες αλλα δεν καναμε γιορτη μονο μαζευτηκανε παππουδογιαγιαδες και πηραμε ενα γαλακτομπουρεκο και φαγαμε αυτα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλιανα να χαιρεσε τον Αγγελακο σου,να τον καμαρωσεις οπως ποθεις και με το καλο να του χαρισεις τον αδερφουλη του.Για τις συσπασεις περα απο το μαγνησιο χρειαζεται και ξεκουραση να φανταστω?

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Περασε η ωρα... αντε να μαζευομαστε να φευγουμε.....

Ηλιάννα μπράβο για τον μπεμπάκο σου!!!!!!

Χρονια πολλά και για τον Αγγελό σου! Γερά και τυχερά να ειναι και τα 2 τους!

Μαγνήσιο και ξεκουραση και θα εισαι περδίκι! Πόσο μαγνήσιο σου δίνει; εμενα μου δινει 3 την ημέρα προληπτικά.

Γαλακτομπούρεκο τι λες τωρα! μου τρέχουν τα σάλια!

Amnintas καλά εκανες κι εκοψες τον βήχα από την αρχή!

Αretim εισαι απο τις τυχερές ! όπως κι εγώ τωρα

Εχω υπάρξει κι απο τις άτυχες οταν συμμετείχα σε προηγούμενο θιάσο -χαχχαχααα είμαι διαζευγμένη, ξερω ποσο βάσανο ειναι και το χειρότερο ήταν το ξάφνιασμα, δεν περιμένεις κάτι τέτοιο.... σου έρχεται κάπως! :o

Πάει περασμένα και ξεχασμένα (ξεχασμένα εως τον βαθμό που να εκτιμώ βαθύτατα τον τωρινό θιάσο ;) )

κ ότι έψαχνε σαν τρελή να μου πάρει δώρο κ το πόσο πολύ έχει κουραστεί ψάχνοντας.Στο μεταξύ μου έλεγε ο άντρας μου ότι να η μαμά μου που την κατηγορείς έχει φάει τη Βαρκελώνη να σου πάρει δώρο.Με έκανε να νιώσω κ άσχημα δηλαδή.

Επειδή 'εχω πάει βαρκελώνη, το να ψάξεις και να βρεις΄ένα δώρο είναι εξίσου δύσκολο με το να ψάξεις να το βρεις στην ερμού ή στο κολωνάκι.

Εκτός και αν ψάχνεις κάτι πολύ βιτσιώζικο. Αμα δε περάσεις και από τα μαγαζιά στο αεροδρόμιο, και να μη θες κάτι θα βρεις.:cool:

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Διαφημίσεις

Κ το απόγευμα λέω να πάω με την Ηλιάνα για καφέ!!

Μόνο τρέλα από δω κ πέρα.....

σε βρίσκω σούπερ!

Μπορεί εγώ να μην έχω θέματα με πεθερά (δεν ζουν οι γονείς του άντρα μου) αλλά έχω άλλο άτομο να με πρήζει. Ειμαι όμως τυχερή γιατί ο καλός μου ξέρει ακριβώς τη γίνεται. οχι ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα λόγω χαρακτήρα και καταστάσεων, αλλά τουλάχιστον έχω κάποιον να απολογηθεί και να ξεσπάσω όταν τα έχω πάρει χοντρά.

image.php?type=sigpic&userid=27413&dateline=1319625984

Τα παιδάκια μου...

Κοριτσάρες μου καλημερούδια!!!

Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα κ είμαι πολύ καλά!!!!

Να ξεκινήσω με την Ηλιάννα μας.Κοριτσάρα μου να χαίρεσαι τον Άγγελό σου κ να τον δεις όπως ποθείς.Συγχαρητήρια κ για τον σποράκο σου κ με το καλό να τον πάρεις αγκαλίτσα!!!Από την άλλη τα συλλυπητήρια μου για τον πατέρα σου.Έφυγε νωρίς...Εύχομαι στην οικογένεια σου δύναμη κ κουράγιο.

Άννα μου, πολύ γουστάρω που έχει το θάρρος κ βάζεις την πεθερούλα στη θέση της,κ που ο αντρούλης σου έχει καταλάβει ότι εσείς είστε τώρα πια η οικογένεια!!!!

Αρετή μου περαστικά με το μπούκωμα.Τελικά μόνο εγώ είμαι πεθεροχτυπημένη από τη μοίρα???

Ρέα μου είμαι σίγουρη πως περισσότερη ώρα έψαχνε στις 10 ντουλάπες της να βρει ότι πιο καρακίτς έχει να μου φέρει παρά να γύρναγε όλη την Ισπανία με τα πόδια!!!Κρίμα που ο αντρούλης σου δεν έχει τους γονείς του.

Χρύσα,Σαββούλα κ Μαριέττα ευχαριστώ κ πάλι που με ανεβάσατε ψυχολογικά χθες, κ πήγα σπίτι μου κ κάθισα κάτω τον άντρα μου κ του τα 'πα χύμα κ τσεκουράτα (είχα 200 σφυγμούς) με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να καταλάβει το πόσο με πληγώνει με τη συμπεριφορά του.Ήμουν πολύ σοβαρή κ δεν του άφησα κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Στο τέλος μου ζήταγε συγνώμη κ υποσχέθηκε ότι δεν θα μου ξανασυμπεριφερθεί κατά αυτόν τον τρόπο (γιατί θα ναι κ η τελευταία του).

Επίσης πήρε μπροστά μου τηλ στον αδερφό του στην Ισπανία σε ανοιχτή ακρόαση κ τον ψάρεψε διακριτικά, κ εκείνος του είπε ότι ουδέποτε μου αγόρασε δώρο η πεθερά μου.

Τι να πω βρε κορίτσια????

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται!!!

Την μπλούζα θα την επιστρέψουμε μαζί πίσω σε κάποια από τις επόμενες μέρες!!!

Μαριεττάκι τα λόγια που μου είπες να της πω θα της τα πει ο γιόκας της!!!

Εγκεφαλικό θα πάθει η μανδάμ.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Ηλιάννα μου να χαίρεσαι τον Αγγελάκο σου για προχθές και με το καλό να υποδεχτείτε το νέο μέλος της οικογένεια!Συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα της Β επιπέδου!!Μεγάλωσε το αγόρι σου..

Αννούλα μου τί κάνεις?καλά την έκανες την πεθερά κ μπράβο στον αντρούλη σου που σε στηρίζει. μου ήρθε εχθές το μπιμπερό απο τον Βαρελα!! Είναι μπλε τελικά,δεν θυμαμαι τί είχα διαλέξει..Είναι τέλειο..Το έβαλα μαζί με τα άλλα.Σήμερα-αύριο περιμένω κ τα πραγματάκια..:rolleyes:

Αρετή μου άρχισε η μικρή να δηλώνει έντονα την παρουσία της?

Εμένα εχθές δεν σταματησε καθόλου κ ήταν πολύ δυνατές οι κινήσεις του σε σημείο να πονέσω μια δυο φορές..Ανησύχησα λίγο,ελπίζω να είναι φυσιολογικό..

Ιωάννα μου πολύ χαίρομαι που επιτέλους ο αντρούλης σου καταλαβε τί συμβαίνει!!! Εύχομαι απο εδώ κ πέρα να είναι δίπλα σου κ να σε στηρίζει σε όλα!! Θα ήθελα να είμαι σε μια μεριά να δω την αντίδραση της πεθεράς σου όταν θα της λέει τα λόγια της Μαριέττας ο γιόκας της!!!

Σήμερα λείπει το Boss κ θα είμαι λίγο χαλαρά..

φιλιά σε όλες!

Ιωάννα....5 +σήμερα (μην ξεχνιόμαστε..χαχα);)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Θα πέσει πολύ γέλιο!!!!

Κ εμένα ήρθε χθες ένας κούριερ στο σπίτι σε ώρα που δεν ήταν κανείς κ άφησε σημείωμα να τον πάρουμε τηλ να ξαναπεράσει.

Τον πήρε ο άντρας μου αλλά τελικά δεν πέρασε.

Είχα παραγγείλει κ εγώ αυτό το μπιμπερό.Πιθανόν να ήταν γι αυτό.

Δε θυμάμαι κ την εταιρεία του κούριερ να σου πω μήπως κ ήταν το ίδιο.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Θα πέσει πολύ γέλιο!!!!

Κ εμένα ήρθε χθες ένας κούριερ στο σπίτι σε ώρα που δεν ήταν κανείς κ άφησε σημείωμα να τον πάρουμε τηλ να ξαναπεράσει.

Τον πήρε ο άντρας μου αλλά τελικά δεν πέρασε.

Είχα παραγγείλει κ εγώ αυτό το μπιμπερό.Πιθανόν να ήταν γι αυτό.

Δε θυμάμαι κ την εταιρεία του κούριερ να σου πω μήπως κ ήταν το ίδιο.

Αυτο θα ήταν Ιωαννα μου,με speedex ήρθε.Την ίδια μέρα τα είχαμε παραγγείλει!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο θα ήταν Ιωαννα μου,με speedex ήρθε.Την ίδια μέρα τα είχαμε παραγγείλει!

Ναι speedex ήταν!!!

Λες να πάει σήμερα?

Πάλι δεν είναι κανείς στο σπίτι..

Γ@μώτο.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ναι speedex ήταν!!!

Λες να πάει σήμερα?

Πάλι δεν είναι κανείς στο σπίτι..

Γ@μώτο.

Να τους πάρεις τηλ κ να τους πεις τί ώρες σε βολεύει.

Εμένα η πεθερά μου έχουν ένα εργαστήριο (ενα δωματιακι που δουλεύουν) δίπλα στο σπίτι κ μου κάνουν όλες τις παραλαβές..Ευτυχώς..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Να τους πάρεις τηλ κ να τους πεις τί ώρες σε βολεύει.

Εμένα η πεθερά μου έχουν ένα εργαστήριο (ενα δωματιακι που δουλεύουν) δίπλα στο σπίτι κ μου κάνουν όλες τις παραλαβές..Ευτυχώς..

Κ εμένα σήμερα γκαντεμιά που δεν θα είναι κανείς σπίτι.

Θα τον πάρω πάλι το μεσημέρι.

Είναι ωραίο το μπιμπερό?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Είναι ωραίο το μπιμπερό?

Είναι πολύ γλυκό,είναι σε μπλε χρωμα εμένα..

Να σε ρωτήσω κατι? Ποια μπιμπερό προτίμησες στην αρχή?Τα γυάλινα ή τα πλαστικά?Αυτό είναι για κολικούς και είναι πλαστικό,κολικούς συνήθως έχουν στην αρχή..

Εύχομαι βέβαια,τα μπιμπερό να μας είναι άχρηστα κ να θηλάζουμε..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σήμερα είμαι σπιτάκι, έχω το ρεπό μου!;)Δεν έχω κ πολλές δουλίτσες να κάνω, δεν έχει και τπτ η τηλεόραση...σκυλοβαριέμαι!Μετά τις 3 θα έρθουν οι κολλητές μου να καθήσουμε όμως!:D

Ιωάννα μου...πολύ χαίρομαι που είσαι καλύτερα!Και πάνω απ'όλα που σε κατάλαβε ο άντρας σου!Σε παρακαλώ να μας πεις την αντίδραση της πεθεράς, μόλις της μιλήσει ο άντρας σου!!χαχαχα

Χρύσα μου, μεγειές το μπιμπερό σας!Εγώ ξέχασα να το παραγγείλω, θα το κάνω τώρα!:D Θα μου θυμίσετε το link γιατί το ξέχασα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...