Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Είμαι παιδαγωγός και ήμουν σε μεταβρεφικο τμήμα... δεν είχα πει κάτι και για την εμβρυομεταφορα και πήγαινα κανονικά στη δουλειά! Εκεί τα αλλάζουμε πανα και τα πλένουμε τουλάχιστον 2 με 3 φορές την ημέρα... άρα τα σηκώνω κανονικά να τα βάλω στην αλλαξιερα να τα πλύνω στους νιπτηρες που έχουμε...

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

χαχαχα ειστε τρομερές!!!! χχαχαχααααα

καλύτερα ακομα! κιλά;;; απαπαπααπα δεν υπαρχουν τετοια πάνω μου! χαχχαααααα

μα ειναι δυνατόν να ρωτάνε κιλά; δεν το καταλαβαίνω! εγω εδω και πολλά χρόνια λεω οτι δεν εχω προβλημα να πω την ηλικία μου αλλά κιλά δεν λεω! χαχαχαχααααα

1,81 εισαι βρε θηρίο!!!! τέλειο! εγω 1,70 - 1,72

αντε περνάνε οι ημέρες! εγώ θα τηλεφωνήσω αυριο στον γιατρό να δω ποτε θα μου πει να παω για την β΄επιπέδου! με το καλό ολες μας!

το πόσο βαριέμαι να δουλέψω το πόσο! θέλω μονο φαί και νάνι! αηδία ε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δηλαδή εγώ που είμαι 1,81 κ στην πρώτη πήρα 21 κιλά ,μήπως τελικά πήρα λίγα???χαχαχαχα.

Λίγα πήρες κοριτσάκι!!!

Εγώ με 1,67 που πάω??:confused::confused::confused::confused:

Θα αναπληρώσω αμέσως!!!!!

Κάαατινααα?Σαλαμάκι!!

Χρύσαααααααααααααα άντε να περάσουν οι 6 κ να μείνει μόνο το σήμερα.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι μωρέ άντε να περάσουν..μακάρι όλα να είναι καλά..όσο πλησιάζουν οι μέρες βεβαια αρχίζω κ φοβάμαι,αγχώνομαι..Δεν θέλω πάλι να ξαναζήσω τα ίδια..:(

Απο την άλλη όμως έχω κ ένα προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά..:?: Μια αισιοδοξία!! Εύχομαι να επιβεβαιωθώ..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Απο την άλλη όμως έχω κ ένα προαίσθημα ότι όλα θα πάνε καλά..:?: Μια αισιοδοξία!! Εύχομαι να επιβεβαιωθώ..

Μια χαρά θα πανε ολα θα δεις! με την βοηθεια του Θεου ολα καλά θα ειναι! εννοείτε θα επιβεβαιωθεις!

Μέχρι πριν απο 15 ημέρες ειχα παρει συνολικά 3 κιλά και εξεχέσθην κανονικά ........ την διατροφή δεν την έκανα σωστά ..... αίντε να δουμε!

Εσύ κανονικά την έκανες τη διατροφή!!!

Η διατροφή έχει το πρόβλημα!!

ΥΓ.Όσο μπόι έχω τόσο τσαγανό κ τόλμη μου λείπει.

Ελπίζω να μην είναι η γιατρός μου:confused::wink:

Αυτό θα ήταν το άκρο άωτο της γκαντεμιάς!!!

Ναι μωρέ άντε να περάσουν..μακάρι όλα να είναι καλά..όσο πλησιάζουν οι μέρες βεβαια αρχίζω κ φοβάμαι,αγχώνομαι..Δεν θέλω πάλι να ξαναζήσω τα ίδια..:-(

Εννοείται ότι θα πάνε όλα καλά!!!Εδώ θα είμαστε κ θα χαρούμε όλες μαζί!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

χαχαχα ειστε τρομερές!!!! χχαχαχααααα

καλύτερα ακομα! κιλά;;; απαπαπααπα δεν υπαρχουν τετοια πάνω μου! χαχχαααααα

μα ειναι δυνατόν να ρωτάνε κιλά; δεν το καταλαβαίνω! εγω εδω και πολλά χρόνια λεω οτι δεν εχω προβλημα να πω την ηλικία μου αλλά κιλά δεν λεω! χαχαχαχααααα

Για ποια κιλά λες?

Πάνω σου τα μόνα παραπανίσια κιλά είναι από τα πολλά κ βαριά ρούχα που φοράς,επίσης τα κοσμήματα κ τα αξεσουάρ προσθέτουν κι αυτά,λίγο το μαλλί που έχεις να το κόψεις πολύ καιρό κ όσο να πεις κάτι δίνει κ αυτό και τέλος σίγουρα φοράς και βαρια παπούτσια.Κ τώρα με την εγκυμοσύνη τα ελάχιστα γραμμάρια που έχεις πάρει είναι του μωρού!!!

Κατά βάθος τι είσαι?Πετσί κ κόκαλο.

:-):smile::-):smile::-):smile::-)

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Για ποια κιλά λες?

Πάνω σου τα μόνα παραπανίσια κιλά είναι από τα πολλά κ βαριά ρούχα που φοράς,επίσης τα κοσμήματα κ τα αξεσουάρ προσθέτουν κι αυτά,λίγο το μαλλί που έχεις να το κόψεις πολύ καιρό κ όσο να πεις κάτι δίνει κ αυτό και τέλος σίγουρα φοράς και βαρια παπούτσια.Κ τώρα με την εγκυμοσύνη τα ελάχιστα γραμμάρια που έχεις πάρει είναι του μωρού!!!

Κατά βάθος τι είσαι?Πετσί κ κόκαλο.

:-):smile::-):smile::-):smile::-)

Εισαι ΘεΑ λεμε!!!!!

Σε μισή ωρίτσα σχολάω!!

Σε καμιά ώρα θα μαι σπίτι,μόλις μπω, θα δώσω στο σύζυγο 2 χαστούκια κ θα απολάυσω μια γαβάθα μακαρόνια με κιμά!!

Μετά θα πέσω στον καναπέ για το μεσημεριανό μαραθώνιο τηλεόρασης!!!

Κ το απόγευμα λέω να πάω με την Ηλιάνα για καφέ!!

Μόνο τρέλα από δω κ πέρα.....

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Σε μισή ωρίτσα σχολάω!!

Σε καμιά ώρα θα μαι σπίτι,μόλις μπω, θα δώσω στο σύζυγο 2 χαστούκια κ θα απολάυσω μια γαβάθα μακαρόνια με κιμά!!

Μετά θα πέσω στον καναπέ για το μεσημεριανό μαραθώνιο τηλεόρασης!!!

Κ το απόγευμα λέω να πάω με την Ηλιάνα για καφέ!!

Μόνο τρέλα από δω κ πέρα.....

Μωρέ δεν του δίνεις 2 ζουμεριά φιλιά να τον τρελάνεις εντελώς;;;;;;;;;

ετσι σε θέλω ! τρελή και χαμογελαστή! δεν παλευεται αλλιως γενικά και ειδικά!

καλησπερα κοριτσακια μου!!

εχθες περασαμε την μερα με τον αντρουλη μου κ σημερα ελιωσα στην ξαπλα!!!

λοιπον ενα εχω να πω...Ιωαννα μου....ΗΡΩΑΣ!!1-2 φορες εκανε το λαθος η πεθερα μου να πει κατι κ ανοιξα το στομα μου...ειμαι λιιιιιιγο νταλικερης κ με αρκετο θρασος-θαρρος οποτε καταλαβαινετε,βεβαια να πω οτι ο αντρας μου ποτε δεν παιρνει το μερος της..εξαλλου εγω θα του κανω παιδι(ξερετε το γνωστο...μαζευω τα πραγματακια μου,την κοιλιτσα/παιδι κ αντε γεια)!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

μην της δινεις καμια σημασια κ θα συμφωνησω απολυτα με την τσιπουρα.θα της πεσουν τα μουτρα κ χωρις να την προσβαλεις!!

σαβουλα κι εμεις κοιτουσαμε για ταινια αλλα δεν βρηκαμε τιποτα ενδιαφερον.ουτε κ την περασμενη εβδομαδα!προς το τελος του μηνα θα βγουν καποια καλυτερα!

Χρυσα αρχισες παλι????ειπαμε ολα καλα θα πανε και τελος!!!δεν το ξανασυζηταμε!!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακι,δυστυχως παλι δεν σας προλαβα μεσα.Διαβασα ομως τα νεα σας και εχω να πω στην Ιωαννα να ακολουθησει τη συμβουλη της Μαριεττα που ειναι φοβερη και να τους γραψει ολους κανονικα που την στεναχωρουν οντας εγκυος.Επισης απο οτι διαβαβσα ειστε ολες ψηλες που παω εγω με το 1,60???????????????????????????????????????μπουκωμενη ειμαι παλι ,χαρουμενη ομως γιατι τις τεελυταιες μερες ενιωθα αμυδρα την μικρη μου σημερα ομως μου εδωσε και καταλαβα για τα καλα την παρουσια της

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Καλησπερα κοριτσια τι κλανετε??εμεις ειμαστε καλα εχω λιγες συσπασεις αλλα παιρνω μαγνησιο και ξεκουραζομαι πολυ..Την παρασκευη καναμε την β'επιπεδου εχουμε ενα μπεμπακο 489γραμμαρια...Την κυριακη ειχαμε και το μνησομυνο του μπαμπακα μου σαν σημερα πριν απο 1χρονο ακριβως τον χασαμε απο ανακοπη καρδιας :(

Αννουλα καλα κανεις και τα λες εξω απο τα δοντια σιγουρα βοηθαει πολυ οτι ο αντρας σου δεν επεμβαινει,εμει; δοξα το Θεο δεν εχουμε τετοια προβληματα μιας και η πεθερα μου ειναι της αποψης οτι απο τη στιγμη που καποιος παντρευεται κανει τη δικη του οικογενεια και οι γονεις ειναι στην απεξω μονο για βοηθεις και οχι για μπλεξιματα

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Καλησπερα κοριτσια τι κλανετε??εμεις ειμαστε καλα εχω λιγες συσπασεις αλλα παιρνω μαγνησιο και ξεκουραζομαι πολυ..Την παρασκευη καναμε την β'επιπεδου εχουμε ενα μπεμπακο 489γραμμαρια...Την κυριακη ειχαμε και το μνησομυνο του μπαμπακα μου σαν σημερα πριν απο 1χρονο ακριβως τον χασαμε απο ανακοπη καρδιας :(

Καλως την Ηλιαννα.Μπραβο στον μπεμπεκο σου

Οσο για τον μπαμπα σου λυπαμαι πολυ που χαθηκε ετσι.

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...