Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Makelen είπε:

Αρα τελικα.. ολα γινονται. Απιστευτο μου φαινεται που κρατηθηκαν 2 μωρα.. ενω ταυτοχρονα σηκωνες τοσο βαρος! Αυτο που ειναι να γινει γινεται τελικα.. ο.τι κ να λεμε.. να σκεφτομαστε.. να φοβομαστε. Να εισαι καλα κοριτσι μου και να χαιρεσαι την οικογενεια σου! Καλες γιορτες!❤

Τυχαίο ή όχι και οι δύο κυησης ήταν όταν δεν έμεινα σπίτι με άδεια... Βέβαια μετα τις έβγαλα με άδειες επαπειλουμενης μιας και είχα αιμορροιες στο 1ο τρίμηνο!

Καλές γιορτές με το καλύτερο δώρο σου εύχομαι κι εγώ!!! Να χαίρετε κι εσείς το παιδάκι σας!!!

• Μου αρέσει 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Κοριτσάκι μου έχεις απόλυτο δίκιο!

Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή?Είσαι σίγουρη πως θα αντέξεις έναν τέτοιο καυγά τώρα στην κατάσταση που είσαι?προσπάθησε άλλη μια φορά να του μιλήσεις με το καλό..Εξήγησε του πως νιώθεις,πόσο πολύ σε στεναχωρεί η δική του συμπεριφορά πάνω απ'όλα!Εύχομαι να σε καταλάβει..

Θα αντέξω.

Μετα την παλίνδρομη το Μάρτιο άρχισα να βλέπω ψυχολόγο όχι μόνο για να ξεπεράσω την απώλεια αλλά κ γιατί ήμουν αποδέκτης άσχημων συμπεριφορών κ καταστάσεων.Δυστυχώς δεν έχω κάποια φίλη κολλητή για να τα πω κ έστι κατέφυγα στη λύση της ψυχολόγου κ αν δεν είχε απολυθεί ο άντρας μου θα συνέχιζα τις συνεδρίες μαζί της.

Γυρνώντας λοιπόν ένα απόγευμα από την ψυχολόγο (πριν 3 περίπου μήνες)κ ενώ ήμουν σε καλή διάθεση κ έτοιμη να ανοιχτώ στον άντρα μου για αυτά που με απασχολούν,αφού τελείωσα με όσα είχα να του πω (σε πολύ ήπιους τόνους) ξέρεις τι γύρισε κ μου είπε?

"Γι αυτό πας στην ψυχολόγο?Για να θάβεις τη μάνα μου?"

Από όλα αυτά που του είπα ήταν το μόνο πράγμα που είχε να μου πει.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια συγνώμη που σας έχω πρήξει με τα προβλήματά μου.

Ήδη αισθάνομαι άσχημα γι αυτό.

Υπόσχομαι να λέω μόνο ευχάριστα από δω κ πέρα.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Mην το ξαναπείς αυτό!!!

Κάποια στιγμή κι εμείς μπορεί να αισθανθούμε για κάποιο λόγο και να θέλουμε να το μοιραστούμε! Δεν είναι η ζωή μόνο ευχάριστα...πως να το κάνουμε!

Όσο για τον άντρα σου...τι να πω...η συμπεριφορά του είναι υπερβολική...δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του για την μητέρα του και φαίνεται! Δε ξέρω, μακάρι να βγω ψεύτης...αλλά όσες συζητήσεις και να κάνεις, δε νομίζω ότι θα αλλάξει η γνώμη του για εκείνη...το θέμα είναι ότι εσύ δεν είσαι υποχρεωμένη να ανέχεσαι τη συμπεριφορά της, ειδικά στην κατάσταση που είσαι τώρα....

Καλημέρα κορίτσια!

Καμία όρεξη για δουλειά... τι πρωτότυπο ε;;; ένα μικρό διάλειμμα και πρέπει να συνεχίσω! Σκουντούφλικος καιρός σήμερα! Μου αρέσει :)

Ιωάννα ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ που είσαι αποδέκτης τετοιας συμπεριφοράς! Θα σου προτεινα να βαλεις την μπλούζα στο κουτί οπως στο έδωσε και να της την επιστρέψεις λεγοντας της :

"Μαλλον κάποιο μπέρδεμα εγινε με τα δωρα κλπ ειναι η αγαπημένη σας μπλούζα μεσα που τοσο πολύ σας παει!

Ξέρω οτι θα σας λειψει! Αληθεια ποιο ειναι το άρωμα που φοράτε; απο χθες που κράτησα την μπλουζα στα χέρια μου έχω ξετρελαθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!"

μην την αφήσεις να σου απαντησει την δίνεις κι αλλαζεις την κουβέντα αμέσως λεγοντας ποσο ωραία ειναι τα δωρα της ηλιάννας κλπ κλπ μεσα στην τρελή χαρά!

χαχαχα οχι θα την αφησεις......

μια στο καρφι και μια στο πέταλο κι εσύ.....

θα πιάσει το μύνημα και θα βαλει λιγο μυαλο! εσύ φέρεσαι με αξιοπρέπεια και σεβασμό κι εκεινη πατάει σε αυτό και χειρίζεται τις καταστάσεις .......

Οσο για τον αντρα σου πολύ φοβάμαι οτι δεν θα βρεις κατανόηση

εχεις δικιο σε όλα και θα έπρεπε να μπορει κι εκεινος να διαχωρίζει καποια πράγματα κλπ .Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία, εννοώ να την βάζεις στην θέση της αλλά να μην σε αγγίζει εσένα (όσο γίνεται βέβαια)

Σχετικά με αυτό με την ψυχολόγο ως εκει κατάφερε να δει... σκάλωσε το σύστημα στην μανουλα που προφανώς έχει κανει καλή δουλειά τοσα χρόνια.....

Ειναι πραγματικά κρίμα να υπάρχουν ακόμα πεθερές και νυφες (πολλές περιπτώσεις και σε νυφες) που να κανουν τετοιες ασχήμιες.

Χρυσα με το καλό να σου έρθουν τα πραγματάκια σας!

Savi σινεμαδάκι ε;;; θέλω κι εγώ να δω 2-3 αλλά δεν εχω προλάβει!

Ποπ κορν;;;; γλέντια λεμε! Σημερα το πρωι πήρα κουλούρι και λιγουρεύτηκα κατι τσουρεκάκια που ειχε, πήρα ενα το καταβρόχθισα το άτιμο!

Αυριο έχω διαιτολόγΑ και τρέμω να δω τι θα δω! χαχαχαχαααααα

Σημερα εχω ενδοκρινολόγο, από οτι ειδα ειναι ΟΚ οι εξετάσεις μου αλλά πρέπει να τις δει ίσως μου αυξησει την δοση της θηροξίνης οπως μου είχε πει λογω κρυου. Ειδωμεν

Mην το ξαναπείς αυτό!!!

Κάποια στιγμή κι εμείς μπορεί να αισθανθούμε για κάποιο λόγο και να θέλουμε να το μοιραστούμε! Δεν είναι η ζωή μόνο ευχάριστα...πως να το κάνουμε!

Όσο για τον άντρα σου...τι να πω...η συμπεριφορά του είναι υπερβολική...δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του για την μητέρα του και φαίνεται! Δε ξέρω, μακάρι να βγω ψεύτης...αλλά όσες συζητήσεις και να κάνεις, δε νομίζω ότι θα αλλάξει η γνώμη του για εκείνη...το θέμα είναι ότι εσύ δεν είσαι υποχρεωμένη να ανέχεσαι τη συμπεριφορά της, ειδικά στην κατάσταση που είσαι τώρα....

Απλά στη γέννα πριν 30 χρόνια ξεχάσαν να κόψουν το λώρο.

Να δω πως θα του φανεί όμως αν πάρω καμιά ανάποδη κ τον στείλω πακέτο πίσω στη μάνα του.

Κ φυσικά δεν πρόκειται να αλλάξουν.

ΕΓΩ θα αλλάξω κ να δω αν θα τους αρέσει.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Θα αντέξω.

Μετα την παλίνδρομη το Μάρτιο άρχισα να βλέπω ψυχολόγο όχι μόνο για να ξεπεράσω την απώλεια αλλά κ γιατί ήμουν αποδέκτης άσχημων συμπεριφορών κ καταστάσεων.Δυστυχώς δεν έχω κάποια φίλη κολλητή για να τα πω κ έστι κατέφυγα στη λύση της ψυχολόγου κ αν δεν είχε απολυθεί ο άντρας μου θα συνέχιζα τις συνεδρίες μαζί της.

Γυρνώντας λοιπόν ένα απόγευμα από την ψυχολόγο (πριν 3 περίπου μήνες)κ ενώ ήμουν σε καλή διάθεση κ έτοιμη να ανοιχτώ στον άντρα μου για αυτά που με απασχολούν,αφού τελείωσα με όσα είχα να του πω (σε πολύ ήπιους τόνους) ξέρεις τι γύρισε κ μου είπε?

"Γι αυτό πας στην ψυχολόγο?Για να θάβεις τη μάνα μου?"

Από όλα αυτά που του είπα ήταν το μόνο πράγμα που είχε να μου πει.

Αν νομίζεις ότι θα αντέξεις τότε να το κάνεις.

Είχα κ εγώ κάποια θεματακια με την πεθερά μου που με αναγκασαν μια μέρα πριν απο τον γαμο μου να σκοτωθώ με τον άντρα μου κ να είμαι έτοιμη να τα διαλύσω όλα!Ευτυχώς κράτησα την ψυχραιμία μου .Της πέταξα κάποια υπονοούμενα αργότερα κ γίνανε διάφορες συζητήσεις που εμμέσως δήλωνα την θέση μου κ ευτυχώς έβαλε μυαλό.Συνεχίζει ορισμένες φορές να μου δημιουργεί ψιλοπροβληματάκια αλλά δεν έχουν καμία σχεση με τότε..Τώρα αντιθέτως με βοηθάει πάρα πολύ!Μια πισινη βέβαια την κρατάω.Ποτέ όμως δεν της έδειξα ευθεως την αγανάκτισή μου.Έβρισκα τρόπους να της τα πετάω σαν καλή "χαζή" νύφη..Δεν ξέρω αν ο άντρας μου της μίλησε ποτέ,δεν νομίζω..Κ εμένα κάθε φορά μου έλεγε πως είναι της φαντασίας μου..Έκανα σε πολλά πίσω αλλά είδα ανταπόκριση κ το σεβαστηκα..

πραγματικά εύχομαι να σε καταλάβει αυτην την φορά ο άντρας σου,αυτο είναι το πιο σημαντικό..Να είστε εσείς καλά κ κανείς τρίτος να μην μπαίνει στην μέση.

Εμάς οι δυσκολίες με τις εγκυμοσύνες μας φέρανε πολύ κοντά και γίναμε ο ένας ο ψυχολόγος του άλλου...

Μην αφήσεις την πεθερά σου να καταφέρει τον σκοπό της..Εξήγησε στον άντρα σου πως δεν σε ενδιαφέρει να θάψεις την μάνα του αλλά να μπορεί εκείνος να καταλάβει τί ακριβώς έννοείς όταν προσπαθείς να του πεις για κάτι που σε πλήγωσε!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καμία όρεξη για δουλειά... τι πρωτότυπο ε;;; ένα μικρό διάλειμμα και πρέπει να συνεχίσω! Σκουντούφλικος καιρός σήμερα! Μου αρέσει :)

Ιωάννα ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ που είσαι αποδέκτης τετοιας συμπεριφοράς! Θα σου προτεινα να βαλεις την μπλούζα στο κουτί οπως στο έδωσε και να της την επιστρέψεις λεγοντας της :

"Μαλλον κάποιο μπέρδεμα εγινε με τα δωρα κλπ ειναι η αγαπημένη σας μπλούζα μεσα που τοσο πολύ σας παει!

Ξέρω οτι θα σας λειψει! Αληθεια ποιο ειναι το άρωμα που φοράτε; απο χθες που κράτησα την μπλουζα στα χέρια μου έχω ξετρελαθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!"

μην την αφήσεις να σου απαντησει την δίνεις κι αλλαζεις την κουβέντα αμέσως λεγοντας ποσο ωραία ειναι τα δωρα της ηλιάννας κλπ κλπ μεσα στην τρελή χαρά!

Αυριο έχω διαιτολόγΑ και τρέμω να δω τι θα δω! χαχαχαχαααααα

Σημερα εχω ενδοκρινολόγο, από οτι ειδα ειναι ΟΚ οι εξετάσεις μου αλλά πρέπει να τις δει ίσως μου αυξησει την δοση της θηροξίνης οπως μου είχε πει λογω κρυου. Ειδωμεν

Καλά είσαι φοβερή!!!Αυτή την εναλλακτική δεν την είχα σκεφτεί;););)!

Θα τη λάβω σοβαρά υπόψιν μου.

Τι να σου πει ο διαιτολόγος?Το παιδί πήρε βάρος εννοείται,κ όχι εσύ.

Μη δεχτείς να σε ζυγίσει!!!

Λοιπόν με έχετε ανεβάσει ψυχολογικά κ σας ευχαριστώ.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Μα τί λες? Για αυτο συμμετέχουμε σε τέτοια φορουμ για να μπορούμε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας,τους φόβους μας κ τα προβλήματά μας!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλά είσαι φοβερή!!!Αυτή την εναλλακτική δεν την είχα σκεφτεί;););)!

Θα τη λάβω σοβαρά υπόψιν μου.

Τι να σου πει ο διαιτολόγος?Το παιδί πήρε βάρος εννοείται,κ όχι εσύ.

Μη δεχτείς να σε ζυγίσει!!!

Λοιπόν με έχετε ανεβάσει ψυχολογικά κ σας ευχαριστώ.

ριξτο στην τρελή κι οποιος κατάλαβε κατάλαβε....... αντε μωρέ που θα σκας γκάστρω γυναίκα τώρα με την μικροπρέπεια του καθενός!

Η διαιτολογΑ θα μου πει ολη την τραβιάτα με τις στριγγλιές της χαχαχαα

Θα της το πω αυτο που μου ειπες οτι το βαρος το πηρε το μωρό, θα γελάσουμε πολύ! Ειναι τρομερή παντως την παραδέχομαι

Μην ξαναπεις ευχαριστώ κλπ χαζά ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ! ;)

Μα τί λες? Για αυτο συμμετέχουμε σε τέτοια φορουμ για να μπορούμε να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας,τους φόβους μας κ τα προβλήματά μας!!

Ακριβώς!

Μαριεττάκι καλημέρα στείλε προς τα εδώ την διατροφή σου σε παρακαλώ..:tongue::tongue::tongue:

Γίνεται σε 2 εβδομάδες να χάσω 5 κιλά χωρις διαιτα?:confused::confused::confused:

Εχθές στο τραπέζι έλεγε η πεθερά μου που πήρε 9 κιλά στον άντρα μου και 11 στον αδερφό του,η θεία του άντρα μου έλεγε πως και στα 3 της παιδια είχε πάρει 12-13 και η νονά του άντρα μου πως έβαλε κ στα 2 της 10 κιλά!!!

Μα βαλτες ήταν??? Εδωσα κ εγώ στην μαμα μου τον λόγο κ είπε πως στην 1η έβαλε 16,σε εμένα 19 και στην μικρή 22!!! Α ρε μάνα με έσωσες λέω!!!:lol::lol::lol::lol:

Και οι τρεις (πεθερα,θεια,νονα) είναι το πολύ 1,52 ύψος μα πόσα να πάρουν τόσο μικροκαμωμένες που είναι?

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Μαριεττάκι καλημέρα στείλε προς τα εδώ την διατροφή σου σε παρακαλώ..:tongue::tongue::tongue:

Γίνεται σε 2 εβδομάδες να χάσω 5 κιλά χωρις διαιτα?:confused::confused::confused:

Εχθές στο τραπέζι έλεγε η πεθερά μου που πήρε 9 κιλά στον άντρα μου και 11 στον αδερφό του,η θεία του άντρα μου έλεγε πως και στα 3 της παιδια είχε πάρει 12-13 και η νονά του άντρα μου πως έβαλε κ στα 2 της 10 κιλά!!!

Μα βαλτες ήταν??? Εδωσα κ εγώ στην μαμα μου τον λόγο κ είπε πως στην 1η έβαλε 16,σε εμένα 19 και στην μικρή 22!!! Α ρε μάνα με έσωσες λέω!!!:lol::lol::lol::lol:

Και οι τρεις (πεθερα,θεια,νονα) είναι το πολύ 1,52 ύψος μα πόσα να πάρουν τόσο μικροκαμωμένες που είναι?

Αν την βρεις αυτή τη διαιτα την θέλω κι εγω και την πλΕρωνω οσο οσο και σε όποιο νόμισμα θέλεις, δραχμή ευρώ γιεν οτι θέλεις λεμε !!!! χαχαχαχαα

χρόνια την ψαχνω το τσουπωτώ ψάρι δεν το συζητώ!

Τοσα λίγα πήραν οι άτιμες;;;; Τι να πω; μακάρι να τα καταφέρω κι εγω γιατί πραγματικά δεν πρέπει να παρω πολλά, φοβος για ζαχαρο, πίεση κλπ το μετά δεν με νοιάζει ειλικρινά και πριν χονΔρή ημανε χαχαχα θα την βρω την άκρη ;) Να γεννηθεί με ασφάλεια το τσιπουράκι με νοιάζει

(αυτό που ειπες ειναι πολύ σημαντικό, με υψος 1,52 τα 12 ειναι 18-20 για κάποια που ειναι 1,70..... μην τρελαθούμε κιολας!)

Μέχρι πριν απο 15 ημέρες ειχα παρει συνολικά 3 κιλά και εξεχέσθην κανονικά ........ την διατροφή δεν την έκανα σωστά ..... αίντε να δουμε!

Καλώς θα έχω τον νού μου κ αν βρω κάτι ενημερώνω..:-(

Πού να έβλεπες πως έκαναν όταν τις είπα ότι πήρα 10 μέχρι τώρα..:lol::lol::lol::lol: βέβαια παραδέχτηκαν κ οι τρεις ότι δεν φαίνεται καθόλου,μόνο η κοιλιά έγινε τεράστια!! (πάλι καλά . :lol::lol::tongue:)

Πάνω απ'όλα να είναι καλά τα μωράκια μας!

Ιωάννα 6 +σήμερα!!!!!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Οτι γίνεται,γίνεται!!!Αλλά χωρίς δίαιτα????:lol::lol::lol:

Τη θέλω κ εγώ αυτή τη διατροφή!!!!Κ ας χάσω μόνο 1 κιλό!!!

Όσο για τις συμπεθέρες μην τις πιστεύεις γιατί εκτός του ότι είναι βαλτές,έχουν περάσει τόσο χρόνια από τότε που σίγουρα κάτι θα ξεχνάνε.Ζήτα να δεις φωτογραφίες κ επίσης όταν σε ρωτάνε πόσα κιλά πήρες να λές μόλις 2.Τι θα κάνουν?θα σε ζυγίσουν?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Δηλαδή εγώ που είμαι 1,81 κ στην πρώτη πήρα 21 κιλά ,μήπως τελικά πήρα λίγα???χαχαχαχα

Θα αναπληρώσω αμέσως!!!!!

Κάαατινααα?Σαλαμάκι!!

Χρύσαααααααααααααα άντε να περάσουν οι 6 κ να μείνει μόνο το σήμερα.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Όσο για τις συμπεθέρες μην τις πιστεύεις γιατί εκτός του ότι είναι βαλτές,έχουν περάσει τόσο χρόνια από τότε που σίγουρα κάτι θα ξεχνάνε.Ζήτα να δεις φωτογραφίες κ επίσης όταν σε ρωτάνε πόσα κιλά πήρες να λές μόλις 2.Τι θα κάνουν?θα σε ζυγίσουν?

Δεν το σκέφτηκα..Θα είχε πολύ πλάκα η αντίδρασή τους..Θα το κάνω στον επόμενο που θα με ρωτήσει..:lol::lol: Ελπίζω να μην είναι η γιατρός μου:confused:;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...