Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Γίνεται να σου ρθει περίοδος πάντως,ακόμα και με τόσα φάρμακα.Και έτυχε στην ίδια και το είδε γράψει μια κοπέλα ακόμα,δε θυμάμαι ποια.Περιεργο κ όμως γίνεται..ελπίζω να μην συμβαίνει αυτό στην περίπτωση της και να ισχύει αυτό που λες εσύ 🥰

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Τα γλυκά θα τα εχω μαζί μου, αφου μπορεί να μου χρειαστούν... απροετοίμαστη θα παω;;; απαπαπααααα

;)

Πρόπερσι όταν είχα πάρει τηλ να κλείσω το ραντεβού (σε άλλο κέντρο) μου είχαν πει να έχω φάει γλυκό μισή ώρα πριν κ να έχω πιεί αρκετό νερό χωρίς να πάω τουαλέτα..Αυτην την φορά τίποτα δεν μου είπαν!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσακια μου,να χαιρεστε τους εορταζοντες σας.

Ιωαννα απαραδεκτοι στο Ικα και μας κανουν και τοσες κρατησεις.τα ονοματακια που εχετε διαλεξει ειναι ολα πολυ ωραια.Εμεις δεν εχουμε αποφασισει ακομη ,αυτη τη φορα διαλεγει ο συζυγος βεβαια εννοειται οτι θα πω τη γνωμη μου

Συννεφιασμενος σημερα ο καιρος και με ριχνει δεν κανει και τοσο κρυο να αναψουμε το τζακι οποτε προτιμουσα τη λιακαδα.Για τη β επιπεδου και εμενα μου ειπαν να εχω φαει κατι γλυκο και αν θελω να παω τουαλετα να κρατηθω για να ειναι γεματη η κυστη,να δω τι θα φαω που εχω ζαχαρο ,με κανα χυμο πορτοκαλι με βλεπω,αχ ανυπομονω και θελω μερες καμποσες ακομη

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Καλημέρα μανούλες!!

Σήμερα είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά κ για άλλη μια φορά υπεύθυνη είναι η πεθερά μου.Κ τι κάνει ο άντρας μου για όλα αυτά?Σφυρίζει αδιάφορα.Σε ότι κ να γίνει πάντα το μέρος της παίρνει.

Κουράστηκα πια,δεν αντέχω άλλο.Ότι κ να πω,ότι κ να κάνω βρίσκω τοίχο.Έχω έρθει στη δουλειά από τις 7:30 κ κλαίω συνέχεια.

Θα τα πούμε λίγο αργότερα μπας κ μπορέσω να κάνω κ καμιά δουλειά

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Kαλημέρα μανούλες!Τι μου κάνετε? Μουντός ο καιρός σήμερα, αλλά μ'αρέσει!:D

Χτες είχα πολλή δουλειά...ελπίζω σήμερα να είμαι πιο χαλαρά..λείπει και το αφεντικό, θα τον δω ξανά Δευτέρα!:DΑύριο έχω και το ρεπό μου, μια χαρά!

Σήμερα λέμε με τον αντρούλη μου να πάμε να δούμε καμιά ταινία στο σινεμά, θα δω αν παίζει κάτι καλό να κλείσω τα εισιτήρια!:D

Ιωάννα μου...τι έγινε?:-(Γιατί έτσι?:-(Μην αφήνεις ΚΑΝΕΝΑΝ κ πόσω μάλλον έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι ό,τι λέει και κάνει το κάνει για να σε κάνει εσένα χάλια....να σου χαλάει τη διάθεση και να κλαις....Είναι ΑΔΙΚΟ και για σενα και για το μωράκι που έχεις μέσα σου και καταλαβαίνει την ψυχολογία σου...

Άμα μπορείς και θες, πες μας τι έγινε μπας κ μπορούμε να σε βοηθήσουμε έστω και μέσα από εδώ!Έλα...μη μας στεναχωριέσαι.....χαμογέλα!!

Kαλημέρα μανούλες!Τι μου κάνετε? Μουντός ο καιρός σήμερα, αλλά μ'αρέσει!:D

Χτες είχα πολλή δουλειά...ελπίζω σήμερα να είμαι πιο χαλαρά..λείπει και το αφεντικό, θα τον δω ξανά Δευτέρα!:DΑύριο έχω και το ρεπό μου, μια χαρά!

Σήμερα λέμε με τον αντρούλη μου να πάμε να δούμε καμιά ταινία στο σινεμά, θα δω αν παίζει κάτι καλό να κλείσω τα εισιτήρια!:D

Ιωάννα μου...τι έγινε?:-(Γιατί έτσι?:-(Μην αφήνεις ΚΑΝΕΝΑΝ κ πόσω μάλλον έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι ό,τι λέει και κάνει το κάνει για να σε κάνει εσένα χάλια....να σου χαλάει τη διάθεση και να κλαις....Είναι ΑΔΙΚΟ και για σενα και για το μωράκι που έχεις μέσα σου και καταλαβαίνει την ψυχολογία σου...

Άμα μπορείς και θες, πες μας τι έγινε μπας κ μπορούμε να σε βοηθήσουμε έστω και μέσα από εδώ!Έλα...μη μας στεναχωριέσαι.....χαμογέλα!!

Μπράβο Σαββούλα μου να πάτε να ξεσκάσετε!!Να φας κ ποπ κορν!!

Όσο για το τι συνέβει, είναι τόσο αστείο κ τραγικό ταυτόχρονα που ντρέπομαι κ να το πω.

Πήγε λοιπόν η πεθερά μου την προηγούμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη για 4 μέρες στο μικρό της γιο που κάνει μεταπτυχιακό.Έπαιρνε κάθε μέρα λιοπόν τον άντρα μου κ του έλεγε ότι ψώνιζε για την Ηλιάνα κ ότι έψαχνε σαν τρελή να μου πάρει δώρο κ το πόσο πολύ έχει κουραστεί ψάχνοντας.Στο μεταξύ μου έλεγε ο άντρας μου ότι να η μαμά μου που την κατηγορείς έχει φάει τη Βαρκελώνη να σου πάρει δώρο.Με έκανε να νιώσω κ άσχημα δηλαδή.Μην τα πολυλογώ.Ήρθε τη Δευτέρα το βράδυ σπίτι που έλειπε ο άντρας μου (λόγω αγώνα) κ έφερε κ τα δώρα της.Άνοιξε μόνο της μικρής να της τα δοκιμάσει κ είπε τα δικά μας να τα ανοίξουμε μαζί με τον άντρα μου.

Οπότε τα δικά μας τα ανοίξαμε χθες γιατί τη Δευτέρα το βράδυ ψιλοκοιμόμουν όταν γύρισε κ τα πεθερικά δεν είχαν φύγει ακόμα.

Κ τότε έπαθα το σοκ.Η μπλούζα που μου "πήρε δώρο" ήταν μια παλιά δικιά της την οποία την έχω δει και να τη φοράει.Μύριζε τίγκα το άρωμά της και το ένα ταμπελάκι μέσα ήταν ξεσκισμένο κ το άλλο μαύρο από τη βρώμα.Το δώρο του άντρα μου δε,ατσαλάκωτο με το κουτί του κ την απόδειξη παρακαλώ.Όταν του το είπα κ του έδειξα την μπλούζα(εκτός των άλλων είναι κ για ηλικία άνω των 50)με είπε αχάριστη κ κομπλεξική κ ότι πάλι βρήκα κάτι νέο να την κατηγορήσω,κ ότι φταίει η μάνα του που έκανε τόσο κόπο να την αγοράσει.

Κ δεν με νοιάζει που δεν μου πήρε δώρο,δεν ήταν υποχρεωμένη άλλωστε.Με ενοχλεί που έστησε όλο αυτό το κόλπο για να με κάνει να τσακωθώ με τον άντρα μου.Κ το κατάφερε δυστυχώς.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω Ιωάννα μου...πραγματικά δεν έχω λόγια και δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν μητέρες οι οποίες η μόνη τους έγνοια είναι να βλέπουν τα παιδιά τους τσακωμένα...:-(δεν το χωράει ο νους μου...

Δεν ζω κάτι παρόμοιο για να ξέρω, απλά από όσα έχω ακούσει, το πιο άσχημο από όλα σε αυτές τις καταστάσεις είναι να μη βρίσκεις στην απαιτούμενη συμπαράσταση από τον άνδρα σου...Ο άνδρας σου δλδ δεν καταλάβε ότι αυτή η μπλούζα ήταν ξαναφορεμένη?Ή δε θέλει μήπως να το καταλάβει?

Καλύτερα να μη σου έπαιρνε τπτ...και να έπαιρνε μόνο για την Ηλιάννα...

Τι να πω Ιωάννα μου...πραγματικά δεν έχω λόγια και δε μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν μητέρες οι οποίες η μόνη τους έγνοια είναι να βλέπουν τα παιδιά τους τσακωμένα...:-(δεν το χωράει ο νους μου...

Δεν ζω κάτι παρόμοιο για να ξέρω, απλά από όσα έχω ακούσει, το πιο άσχημο από όλα σε αυτές τις καταστάσεις είναι να μη βρίσκεις στην απαιτούμενη συμπαράσταση από τον άνδρα σου...Ο άνδρας σου δλδ δεν καταλάβε ότι αυτή η μπλούζα ήταν ξαναφορεμένη?Ή δε θέλει μήπως να το καταλάβει?

Καλύτερα να μη σου έπαιρνε τπτ...και να έπαιρνε μόνο για την Ηλιάννα...

Σαββούλα μου δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.

Το να καταλαβαίνει ο άντρας μου τι γίνεται κ απλά να κάνει το μ@λ@@κ@?ή να μην καταλαβαίνει όντως τι του γίνεται.

Πάντως η πεθερά μου δεν ήταν πάντα τόσο κακιά.Από τότε που γέννησα την Ηλιάνα έγινε χειρότερη.

Δεν ξέρω πια τι να κάνω.Από τη μία τον αγαπώ τόσο πολύ κ από την άλλη δεν μπορώ να καταπιέζω τα συναισθήματά μου κ τα θέλω μου κ δεν μπορώ να ανέχομαι να προσβάλει τη νοημοσύνη μου.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Σαββούλα μου δεν ξέρω τι είναι χειρότερο.

Το να καταλαβαίνει ο άντρας μου τι γίνεται κ απλά να κάνει το μ@λ@@κ@?ή να μην καταλαβαίνει όντως τι του γίνεται.

Πάντως η πεθερά μου δεν ήταν πάντα τόσο κακιά.Από τότε που γέννησα την Ηλιάνα έγινε χειρότερη.

Δεν ξέρω πια τι να κάνω.Από τη μία τον αγαπώ τόσο πολύ κ από την άλλη δεν μπορώ να καταπιέζω τα συναισθήματά μου κ τα θέλω μου κ δεν μπορώ να ανέχομαι να προσβάλει τη νοημοσύνη μου.

Aν θυμάμαι καλά, κάτι είχε γίνει με το όνομα της μικρής?:confused:

Είναι απόλυτα λογικό κοριτσάκι μου να αισθάνεσαι όπως αισθάνεσαι...και όντως είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό...απλά είσαι σε μια κατάσταση -που πρώτα φυσικά η πεθερά σου και ο άνδρας σου θα έπρεπε να σε προστατεύσουν-αλλά εφόσον δεν το κάνουν εκείνοι, οφείλεις να το κάνεις εσύ για τον εαυτό σου κ το μωράκι σου...

Κάν΄του μια κουβέντα το απόγευμα...και εξήγησέ του ότι δεν έχεις καμία πρόθεση ούτε διάθεση να "συνομωτείς"¨εναντίον της πεθεράς σου, δεν έχεις κανένα λόγο εξάλλου, και πάνω απ'όλα δε θες μεταξύ σας να υπάρχουν τέτοιου είδους προστριβές!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Ιωάννα μου δεν ξέρω τι να πω..Καταρχήν ψυχραιμία,δεν αξίζει να χαλας την ζαχαρένια σου και της μικρής ψυχούλας που έχεις μέσα σου για μικρότητες!!

Αυτό που έκανε η πεθερά σου είναι απαράδεκτο,εκτός πια αν είναι τόσο αγαθή,που θεώρησε ότι δεν θα καταλάβεις ότι η μπλούζα είναι δική της.Κ πάλι βέβαια δεν δικαιολογείτε η πράξη της.καλύτερα να μην σου επαιρνε τίποτα! Ίσως ο άντρας σου ντράπηκε για την μητέρα του και δεν ήξερε πως να αντιδράσει προσπαθώντας να καλύψει την καφρίλα της!Αν πάλι έχει κανει πολλά η μανούλα του κ αυτος εκεί την υποστηρίζει συνέχεια καλό θα είναι να μιλήσετε κάποια στιγμή κ με όμορφο τρόπο να του πεις τι σε απασχολεί κ πως νιώθεις,αν βεβαια είναι άνθρωπος που καταλαβαίνει.

Έχουν δει πολλά τα μάτια μου,στο συγγενικό μου περιβαλλον.

Εύχομαι ο άντρας σου να καταλάβει γρήγορα πόσο πολύ σε στεναχωρεί αυτο το πράγμα κ να πάρει θέση!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Aν θυμάμαι καλά, κάτι είχε γίνει με το όνομα της μικρής?:confused:

Είναι απόλυτα λογικό κοριτσάκι μου να αισθάνεσαι όπως αισθάνεσαι...και όντως είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό...απλά είσαι σε μια κατάσταση -που πρώτα φυσικά η πεθερά σου και ο άνδρας σου θα έπρεπε να σε προστατεύσουν-αλλά εφόσον δεν το κάνουν εκείνοι, οφείλεις να το κάνεις εσύ για τον εαυτό σου κ το μωράκι σου...

Κάν΄του μια κουβέντα το απόγευμα...και εξήγησέ του ότι δεν έχεις καμία πρόθεση ούτε διάθεση να "συνομωτείς"¨εναντίον της πεθεράς σου, δεν έχεις κανένα λόγο εξάλλου, και πάνω απ'όλα δε θες μεταξύ σας να υπάρχουν τέτοιου είδους προστριβές!

Έχεις δίκιο.Έτσι σκέφτεται κάθε λογικός άνθρωπος.

Όμως του έχω μιλήσει πολλές φορές.Μια με το καλό,μια με το ήρεμο,μια με το άγριο κλπ.Πάντα το ίδιο αποτέλεσμα.Η μαμά του καλή κ εγώ κακιά.

Να σου πω όμως κάτι?Πλέον θέλω να ξεσπάσω,δεν θέλω να τα έχω καλά μαζί της γιατί πάντα θα μου συμπεριφέρεται έτσι κ πάντα ο γιος της θα την υπερασπίζεται.

Ρε κορίτσια δε μπορώ άλλο, με έχει κουράσει η όλη κατάσταση.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Όμως του έχω μιλήσει πολλές φορές.Μια με το καλό,μια με το ήρεμο,μια με το άγριο κλπ.Πάντα το ίδιο αποτέλεσμα.Η μαμά του καλή κ εγώ κακιά.

Να σου πω όμως κάτι?Πλέον θέλω να ξεσπάσω,δεν θέλω να τα έχω καλά μαζί της γιατί πάντα θα μου συμπεριφέρεται έτσι κ πάντα ο γιος της θα την υπερασπίζεται.

Άμα εσένα κορίτσι μου σε κάνει να νιώσεις καλύτερα το να μην τα έχεις καλά μαζί της, να το κάνεις!Ούτε να προσποιείσαι μπορείς, ούτε να γίνεσαι εσύ η κακιά αντί η πεθερά σου...

Ειλικρινά, δεν το χωράει ο νους μου ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι...που γουστάρουν να βλέπουν τσακωμούς και ειδικά ανάμεσα στα παιδιά της....:-(

Καλημέρα Χρύσα μου!:D

Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση.

Θα του μιλήσω το απόγευμα κ ο Θεός Βοηθός.

Κάτι πιο ευχάριστο να συζητήσουμε?

Χρύσα ήρθαν τα παραγματά σου?

Σαββούλα παίζει τελικά κάτι καλό σήμερα?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Μπα...μόνο μια κωμωδία είδα που παίζει...ένα με πιστολίδια που θα αρέσει ΣΙΓΟΥΡΑ στον Θάνο, όχι όμως και σε μένα...:tongue:, θα μιλήσω μαζί του και ίσως καταλήξουμε στην κωμωδία!;) Θα πάρω κ ποπ κορν σίγουρα γιατί τις προάλλες ο μπέμπης μόλις είχα φάει...γυρνούσε όλη την ώρα!!:D:D

Κοριτσάκι μου έχεις απόλυτο δίκιο!

Είναι όμως η κατάλληλη στιγμή?Είσαι σίγουρη πως θα αντέξεις έναν τέτοιο καυγά τώρα στην κατάσταση που είσαι?προσπάθησε άλλη μια φορά να του μιλήσεις με το καλό..Εξήγησε του πως νιώθεις,πόσο πολύ σε στεναχωρεί η δική του συμπεριφορά πάνω απ'όλα!Εύχομαι να σε καταλάβει..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...