Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου είχε πει πάντως που ρώτησα πως μπορώ να κάνω τα πάντα μέχρι την εμβρυομεταφορα. Επομένως έκλεισα κομμωτηριο κανονικά την άλλη βδομάδα 😝

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Να τα βάψεις όποτε θέλεις,δεν επηρεάζει κάπου στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά 

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

πρίν από 10 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Πωπω αυτό είναι πολύ ζορικο..υπομονή τότε μέχρι τη Δευτέρα..εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και πηγαίνω στο Γένεσις,όπου το μικροβιολογικό του είναι ανοιχτό 24/7 και έχω βρει τη χαρά μου. Πότε ξεκινάς τα φάρμακα εσύ??

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

• Καλή τύχη! 1

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Μπραβο τους!Εμας πρέπει για όλα να έχουμε χαρτιά!Κ τώρα με το ζόρυ ερχόμουν στην δουλειά ενω είχα αναρρωτική!

Θοδωρής ήταν ο παππούς μου!Λατρεμένο όνομα!!

Μιχάλη θα τον λέμε!

Ο μπαμπάς μου όμως θα τον φωνάζει σίγουρα Λάκη:(:(:(:confused:

Ο μπαμπάς μου είναι Εμμανουηλ κ κάποιοι τον φωναζουν Λάκη,τον πεθερό μου απο το Μιχαήλ τον φωνάζουν Λάκη,βρήκε ευκαιρία ο μπαμπάς μου κ λέει θα τον φωνάζω έτσι για να νομίζουν ότι έχει το όνομά μου..:-(

Εύχομαι μόνο να τα λέει για πλάκα..;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρα Σαββούλα μου με τη δουλειά σου!!

Κ τα ονόματά σας τέλεια!!!

Με τόσο ωραίο όνομα Χρύσα μου κ θα το λέτε Λάκη?.Πες του πατερούλη σου ότι αν κ το 2ο είναι αγόρι ότι θα του δώσεις το όνομά του.Μην τα λέτε κ τα δύο Λάκη!!!Σωστή????

Εμείς μάλλον στη μαμά μου θα το πούμε αν κ δεν τρελαίνομαι για το όνομα.Τη λένε Κατερίνα κ αν το πουμε σε κείνη έχω σκεφτεί να τη φωνάζω Κάτια.Πως σας φαίνεται το Κάτια???Αλλά γενικώς δεν το έχουμε συζητήσει με τον άντρα μου.Δεν θέλω να το αποφασίσουμε από τώρα γιατί μπορεί κάτι να αλλάξει στην πορεία όπως με την Ηλιάνα που στον 8ο μήνα την τάξαμε στον προφήτη Ηλία.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα τσούπρες!

Με το ζόρι σύρθηκα σήμερα για να έρθω στο γραφείο. Νύσταζα τόσο πολύ! Ηρθε χθες ο κολλητός μου (και κουμπάρος τον εχω παντρέψει) φάγαμε και πιάσαμε το μπλα μπλα μεχρι την 1:30!!!!!!!!!!!! :o

που να σηκωθώ το πρωί;;;;; ε;;;;; χαχαχαχαχα

(ωραία φάγαμε ομως....)

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Χθες από τα νεύρα μου κ την ταλαιπωρία δεν μπορούσα να μπω να γράψω.

Καλά κάνουν όλοι κ μας βρίζουν εμάς τους Έλληνες γιατί είμαστε ότι να 'ναι.Πήγα λοιπόν στο ΙΚΑ κ όχι μόνο δεν μου δώσανε καμία απολύτως προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης μου την είπανε κιόλας γιατί δεν περίμενα 2-3 μέρες να δω πως θα εξελιχθούν τα συμπτώματα,ότι δηλαδή πήγα πολύ νωρίς.Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω εκεί 2,5 ώρες,πέρασα από ΩΡΛ και Παθολόγο,μου είπαν ότι έχω ιγμορίτιδα,με φόρτωσαν με αντιβίωση,σπρέυ για τη μύτη,σιρόπι για το λαιμό κ όταν ζήτησα άδεια δεν μου έδωσε κανείς από τους δύο.Έγινε χαμός,πήγα στο διευθυντή του ΙΚΑ κ ούρλιαζα.Αποτέλεσμα?????Μου γράψανε μόνο τη χθεσινή ημέρα γιατί μου είπανε ότι δεν μπορούν να δίνουν έτσι αβέρτα άδεια σε όποιον τη ζητάει.

Κ το πιο κορυφαίο??????Κανένα από τα φάρμακα που μου έγραψαν δεν ενδύκνειτο για έγκυο.Πήρα απλά το γυναικολόγο μου να τον ενημερώσω για το ότι είμαι άρρωστη κ όταν του είπα τι μου δώσανε του κόπηκε η λαλιά.Ευτυχώς δεν πρόλαβα να τα αγοράσω κ μου είπε εκείνος άλλα φάρμακα να πάρω.

Κ σήμερα λοιπόν πάλι στη δουλειά!!!!

Πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα χθεσινά!!!

Δεν έχω λόγια ... ειλικρινά!!!!! :mad::mad::mad:

Μα δεν ντρέπονται λίγο;

Να σου πω βρε ξέρω οτι υπαρχει ενα τηλεφωνο και παιρνεις και έρχονται και σε εξετάζουν στον σπίτι... το παιζεις και λίγο περισσότερο, μηπως σε βολέψει κάτι τέτοιο;

Καλημέρα κουκλίτσες!

Εγώ έχω πολύ κόσμο..Πεθερό,ξαδέρφια,φίλους να δω τί θα πρωτοκάνουμε.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φάμε στην πεθερά μου το μεσημέρι,μας εχει τραπέζι!

Να τους χαίρεσαι ολους ! Με το καλό του χρόνου να γιορτάζεις και το μωρουδέλι σου!

Ωραία ονόματα θα του δώσετε!!Και πως θα τον φωνάζετε? Εμείς θα τον βγάλουμε πρώτα ο Θεός Θοδωρή (του πεθερού) και μ'αρέσει πολύ σαν όνομα!Το έχω μεταφράσει και σαν Θεού δώρου!;)

Μου αρέσει και το Θοδωρής, ξερω καποιον που ειναι και ωραιος εμφανισιακά και σαν τύπος!

Κάτια; μου αρέσει πολύ! γενικά μου αρέσουν τα ρωσικα (ναταλία, κάτια, ολγα, σόνια, ξένια κλπ)

(την μαμα μου την λενε κατερίνα, ειναι γλυκό όνομα)

Εμεις με το καλό λεμε να τον πούμε Αία / Αίαντα :D

(δεν γιορτάζει και σκέφτομαι και για δεύτερο όνομα αλλά ο πατέρας to be δεν θέλει διπλά ονόματα, μπορεί να διαλέξω μια ημερα να τον γιορτάζω στην χάρη κάποιου αγίου .... θα δω)

Λογικά κι εγώ θα λειψω ολη την ημέρα για την β' επιπέδου, θα την κάνω στο νοσοκομείο (Ελενα) οπότε θα ειναι πρωί, λέω να ζητήσω ολη την ημέρα, Ειλικρινά δεν ξέρω ουτε τί ώρα θα πάω ουτε τι ώρα θα τελειώσω κλπ.

ξέρετε πόση ώρα διαρκεί;

εύχομαι να πάνε ολα καλά!

νανι ...... κλείνουν τα μάτια μου................ :lol:

Κ τα ονόματά σας τέλεια!!!

Με τόσο ωραίο όνομα Χρύσα μου κ θα το λέτε Λάκη?.Πες του πατερούλη σου ότι αν κ το 2ο είναι αγόρι ότι θα του δώσεις το όνομά του.Μην τα λέτε κ τα δύο Λάκη!!!Σωστή????

όσο περνάει απο το χέρι μου δεν θα το επιτρέψω εννοείται!! Ακου Λάκη..:mad::-x

κ όσο για το δεύτερο το είπα ήδη αλλά δεν έπιασε!!:( Εύχομαι να τα λέει για πλάκα..:tongue::tongue:

Εμείς μάλλον στη μαμά μου θα το πούμε αν κ δεν τρελαίνομαι για το όνομα.Τη λένε Κατερίνα κ αν το πουμε σε κείνη έχω σκεφτεί να τη φωνάζω Κάτια.Πως σας φαίνεται το Κάτια???Αλλά γενικώς δεν το έχουμε συζητήσει με τον άντρα μου.Δεν θέλω να το αποφασίσουμε από τώρα γιατί μπορεί κάτι να αλλάξει στην πορεία όπως με την Ηλιάνα που στον 8ο μήνα την τάξαμε στον προφήτη Ηλία.

μ'αρέσει πολύ το Κάτια κ το προτιμώ απο το Κατερίνα!!

Να τους χαίρεσαι ολους ! Με το καλό του χρόνου να γιορτάζεις και το μωρουδέλι σου!

Σ'ευχαριστώ πολύ Μαριέττα μου! Το Αίας μου αρέσει πολύ!!

Λογικά κι εγώ θα λειψω ολη την ημέρα για την β' επιπέδου, θα την κάνω στο νοσοκομείο (Ελενα) οπότε θα ειναι πρωί, λέω να ζητήσω ολη την ημέρα, Ειλικρινά δεν ξέρω ουτε τί ώρα θα πάω ουτε τι ώρα θα τελειώσω κλπ.

ξέρετε πόση ώρα διαρκεί;

Αναλόγως το κέντρο κ τον γιατρό!Την προηγούμενη φορά έκανα πάνω απο μια ώρα αλλά ήταν λόγω του ότι βρήκαμε πρόβλημα!

Μια φίλη μου πάντως της πήρε 2 ώρες γιατι δεν γυρνούσε να δουν το προσωπάκι της και την έβγαζαν συνέχεια έξω στέλντοντάς την να φάει γλυκό!!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα τσούπρες!

Με το ζόρι σύρθηκα σήμερα για να έρθω στο γραφείο. Νύσταζα τόσο πολύ! Ηρθε χθες ο κολλητός μου (και κουμπάρος τον εχω παντρέψει) φάγαμε και πιάσαμε το μπλα μπλα μεχρι την 1:30!!!!!!!!!!!! :o

που να σηκωθώ το πρωί;;;;; ε;;;;; χαχαχαχαχα

(ωραία φάγαμε ομως....)

Δεν έχω λόγια ... ειλικρινά!!!!! :mad: :mad: :mad:

Μα δεν ντρέπονται λίγο;

Να σου πω βρε ξέρω οτι υπαρχει ενα τηλεφωνο και παιρνεις και έρχονται και σε εξετάζουν στον σπίτι... το παιζεις και λίγο περισσότερο, μηπως σε βολέψει κάτι τέτοιο;

Κάτια; μου αρέσει πολύ! γενικά μου αρέσουν τα ρωσικα (ναταλία, κάτια, ολγα, σόνια, ξένια κλπ)

(την μαμα μου την λενε κατερίνα, ειναι γλυκό όνομα)

Εμεις με το καλό λεμε να τον πούμε Αία / Αίαντα :D

(δεν γιορτάζει και σκέφτομαι και για δεύτερο όνομα αλλά ο πατέρας to be δεν θέλει διπλά ονόματα, μπορεί να διαλέξω μια ημερα να τον γιορτάζω στην χάρη κάποιου αγίου .... θα δω)

ξέρετε πόση ώρα διαρκεί;

νανι ...... κλείνουν τα μάτια μου................ :lol:

Καλησπέρα Μαριέττα!!!

Το γνωρίζω αυτό για την κατ' οίκον επίσκεψη όμως μια φορά που πήρα τηλ στο 184 μου είπαν ότι έχει χρέωση 80 ευρώ.Λες να εννοούσαν κάτι άλλο?Πάντως κ ο οικογενειακός γιατρός που έχω στο βιβλιάριο που είχε έρθει κάποια στιγμή στο σπίτι για τον μπαμπά μου του πήρε κανονικά επίσκεψη γιατί είπε ότι ήταν εκτός ωρών ιατρείου.Τρέχα γύρευε...

Πολύ ωραίο το Αίας.Ναι μωρέ βρες μια μέρα που θέλετε να το γιορτάζετε κ δε χρειάζεται το 2ο όνομα εκτός κ αν ο παπάς δεν το βαφτίζει.

Η β επιπέδου διαρκεί όσο σχεδόν κ η αυχενική.Καλά βέβαια παίζει ρόλο κ η θέση του μωρού,το κατά πόσο δηλαδή επιτρέπει στο χειριστή να δει αυτά που πρέπει αλλά συνήθως θέλει κάμποση ώρα.

Τι τα θες τα ξενύχτια??Το μόνο που μπορω να σου πω αυτή τη στιγμή είναι όνειρα γλυκά!!!(χαχαχα)

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Μια φίλη μου πάντως της πήρε 2 ώρες γιατι δεν γυρνούσε να δουν το προσωπάκι της και την έβγαζαν συνέχεια έξω στέλντοντάς την να φάει γλυκό!!!

Λες να το έχω φάει απο πριν;;;; κανένα πρόβλημα!!!!!!! :D

Ιωάννα μου, δεν εχει χρεωση, το ξερω γιατί μια φορά τους κάλεσε ο καλός μου που ηταν χάλια κρυωμένος. Με το βιβλιάριό σου κανονικά απλά πρέπει να τηλεφωνήσεις νωρίς το πρωι. Σιγουρα δεν πληρώνεις.

νανι λεμε... τρελό νάνι.... και δεν προβλέπεται απογευματινή ξεκούραση, εχω εξωτερικές δικές μου δουλειές το απόγευμα

Πολύ χαίρομαι που σας αρέσει το Αιας :)

Λες να το έχω φάει απο πριν;;;; κανένα πρόβλημα!!!!!!! :D

Πάρε ένα κουτί γλυκά μαζί σου για να είσαι σίγουρη!!!!!:lol::lol::lol:

Να μη χρειαστεί να τρέχεις κιόλας!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ιωάννα μου, δεν εχει χρεωση, το ξερω γιατί μια φορά τους κάλεσε ο καλός μου που ηταν χάλια κρυωμένος. Με το βιβλιάριό σου κανονικά απλά πρέπει να τηλεφωνήσεις νωρίς το πρωι. Σιγουρα δεν πληρώνεις.

νανι λεμε... τρελό νάνι.... και δεν προβλέπεται απογευματινή ξεκούραση, εχω εξωτερικές δικές μου δουλειές το απόγευμα

Πολύ χαίρομαι που σας αρέσει το Αιας :)

Πρωί δεν είχα πάρει σίγουρα τηλέφωνο.Τι να πω?Λες να εννοούσε τον οικογενειακό?Θα ξαναπάρω.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Και όχι απλά θα το παίξω άρρωστη την επόμενη φορά,αλλά η ερμηνεία μου θα είναι κάτι μεταξύ Μάρθας Βούρτση και Grey's Anatomy.Μέχρι και για όσκαρ θα προταθώ!!Σε σύνταξη θα με βγάλει ο γιατρός!!!!!θα με παρακαλάει να μου δώσει άδεια!!!!(μεγάλη φαντασία έχω)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Φεύγω για το σπίτι.

Σας φιλώ!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Και όχι απλά θα το παίξω άρρωστη την επόμενη φορά,αλλά η ερμηνεία μου θα είναι κάτι μεταξύ Μάρθας Βούρτση και Grey's Anatomy.Μέχρι και για όσκαρ θα προταθώ!!Σε σύνταξη θα με βγάλει ο γιατρός!!!!!θα με παρακαλάει να μου δώσει άδεια!!!!(μεγάλη φαντασία έχω)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

πιστεύω σε σενα!

Τα γλυκά θα τα εχω μαζί μου, αφου μπορεί να μου χρειαστούν... απροετοίμαστη θα παω;;; απαπαπααααα

;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...