Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Eternity είπε:

9 Νοεμβρίου έκανα εμβρυομεταφορα... άρα σήμερα είναι η 15η ημέρα νομίζω 

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

πρίν από 2 λεπτά , Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα κουκλίτσες!

Πως είστε σήμερα?

Ο μικρουλης σήμερα δεν μου είπε καλημέρα,ακόμα κοιμάται,παρόλο που έφαγα κ γλυκάκι πρωί-πρωί..Έχουμε 3 Μιχάληδες στην δουλειά! Αλήθεια εσείς έχετε κανέναν να γιορτάζει σήμερα?Αν ναι,να τους χαίρεστε!

Εγώ έχω πολύ κόσμο..Πεθερό,ξαδέρφια,φίλους να δω τί θα πρωτοκάνουμε.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φάμε στην πεθερά μου το μεσημέρι,μας εχει τραπέζι!

Ελπίζω τα πράγματα να είναι ήσυχα σήμερα στην δουλειά.Την άλλη εβδομάδα θα είμαι μοναχούλα και θα έχω ησυχία..Την τριτη σκέφτομαι να πάρω κ αδεια να προετοιμαστω ψυχολογικά για την Β επιπέδου κ το ραντεβού με τον γιο!!;)

Σας αφήνω προς το παρον όμως να κάνω καμια δουλίτσα..Φιλιά σε όλες!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κουκλίτσες!

Πως είστε σήμερα?

Ο μικρουλης σήμερα δεν μου είπε καλημέρα,ακόμα κοιμάται,παρόλο που έφαγα κ γλυκάκι πρωί-πρωί..Έχουμε 3 Μιχάληδες στην δουλειά! Αλήθεια εσείς έχετε κανέναν να γιορτάζει σήμερα?Αν ναι,να τους χαίρεστε!

Εγώ έχω πολύ κόσμο..Πεθερό,ξαδέρφια,φίλους να δω τί θα πρωτοκάνουμε.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φάμε στην πεθερά μου το μεσημέρι,μας εχει τραπέζι!

Ελπίζω τα πράγματα να είναι ήσυχα σήμερα στην δουλειά.Την άλλη εβδομάδα θα είμαι μοναχούλα και θα έχω ησυχία..Την τριτη σκέφτομαι να πάρω κ αδεια να προετοιμαστω ψυχολογικά για την Β επιπέδου κ το ραντεβού με τον γιο!!;)

Σας αφήνω προς το παρον όμως να κάνω καμια δουλίτσα..Φιλιά σε όλες!

Καλημέρα Χρύσα μου!!Να τους χαίρεσαι όλους αλλά να μην παρασυρθείς κ φας πολλά γλυκάκια!!Μπορεί του γιόκα σου να μην του άρεσε το συγκεκριμένο γλυκό(χιχι)!!!!

Κ εγώ κανονική άδεια για β επιπέδου.Τι έμεινε? 7+σήμερα!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Χθες από τα νεύρα μου κ την ταλαιπωρία δεν μπορούσα να μπω να γράψω.

Καλά κάνουν όλοι κ μας βρίζουν εμάς τους Έλληνες γιατί είμαστε ότι να 'ναι.Πήγα λοιπόν στο ΙΚΑ κ όχι μόνο δεν μου δώσανε καμία απολύτως προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης μου την είπανε κιόλας γιατί δεν περίμενα 2-3 μέρες να δω πως θα εξελιχθούν τα συμπτώματα,ότι δηλαδή πήγα πολύ νωρίς.Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω εκεί 2,5 ώρες,πέρασα από ΩΡΛ και Παθολόγο,μου είπαν ότι έχω ιγμορίτιδα,με φόρτωσαν με αντιβίωση,σπρέυ για τη μύτη,σιρόπι για το λαιμό κ όταν ζήτησα άδεια δεν μου έδωσε κανείς από τους δύο.Έγινε χαμός,πήγα στο διευθυντή του ΙΚΑ κ ούρλιαζα.Αποτέλεσμα?????Μου γράψανε μόνο τη χθεσινή ημέρα γιατί μου είπανε ότι δεν μπορούν να δίνουν έτσι αβέρτα άδεια σε όποιον τη ζητάει.

Κ το πιο κορυφαίο??????Κανένα από τα φάρμακα που μου έγραψαν δεν ενδύκνειτο για έγκυο.Πήρα απλά το γυναικολόγο μου να τον ενημερώσω για το ότι είμαι άρρωστη κ όταν του είπα τι μου δώσανε του κόπηκε η λαλιά.Ευτυχώς δεν πρόλαβα να τα αγοράσω κ μου είπε εκείνος άλλα φάρμακα να πάρω.

Κ σήμερα λοιπόν πάλι στη δουλειά!!!!

Πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα χθεσινά!!!

Σοβαρά μιλάς???

Καλά είναι δυνατόν?Έχω μείνει άφωνη!!Δεν έιχε κανέναν γυναικολόγο να πας να σου γράψει άδεια?? Τί άνθρωποι είναι αυτοί?Ευτυχώς σε εμας είναι καλύτερα τα πράγματα!Σε εμας τηρούνε την προτεραιότητα κ μαλιστα φωναζουν σε όποιον αντιδράει λέγοντας του πως πρέπει να το κάνουν απο τον νόμο!Μια φορά έπαιρνα στο 184 για ραντεβού κ μου είπαν πως λογω εγκυμοσύνης ειναι παρανομο να μου κλεισουν ραντεβού!!Τί να πώ..Δεν έχεις κανένα άλλο υποκαταστημα ΙΚΑ κοντά σου?

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

υπάρχει ειδική αδεια για Β επιπέδου?

Όχι,εννοώ άδεια από τη δική μου.

Όσο για το αν έχω άλλο ΙΚΑ κοντά μου,ναι έχω αλλά όποτε έχω πάει κ εκεί μου λένε ότι άδεια χορηγεί μόνο το ΙΚΑ που ανήκεις.Δε βγάζεις άκρη!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Το ΙΚΑ Ν.Κόσμου που ανήκω πρέπει να είναι το χειρότερο της Ελλάδας.Εξυπηρετεί πάρα πολλούς δήμους κ μάλιστα πυκνοκατοικημένους κ με πολλούς αλλοδαπούς και ηλικιωμένους που αυτοί μόνο το ΙΚΑ χρησιμοποιούν.Είναι τραγική η κατάσταση.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Όχι,εννοώ άδεια από τη δική μου.!!

Είπα κ εγώ..Εγώ θα πάρω απο την αναρρωτική που μου χρωστάνε.Έχω άλλες 6 ημέρες! Μία τώρα και 5 (μια εβδομάδα) τα Χριστούγεννα!!Και τις κανονικές ημέρες που έχω (7) να τις μεταφέρω στο 2012!;)

Όσο για το αν έχω άλλο ΙΚΑ κοντά μου,ναι έχω αλλά όποτε έχω πάει κ εκεί μου λένε ότι άδεια χορηγεί μόνο το ΙΚΑ που ανήκεις.Δε βγάζεις άκρη!!

Σωστά,είναι κ αυτό..Τί να πώ..κρίμα..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Το ΙΚΑ Ν.Κόσμου που ανήκω πρέπει να είναι το χειρότερο της Ελλάδας.Εξυπηρετεί πάρα πολλούς δήμους κ μάλιστα πυκνοκατοικημένους κ με πολλούς αλλοδαπούς και ηλικιωμένους που αυτοί μόνο το ΙΚΑ χρησιμοποιούν.Είναι τραγική η κατάσταση.

Εμείς να φανταστείς έχουμε ΙΚΑ εδώ που μένω αλλά χρησιμοποιούμε και ένα υποκαταστημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.Εγώ έκλεισα το πρωί ραντεβού στο κέντρο μάνας κ παιδιού στο Υποκ/μα Θεσ/νικης(μόνο εκεί επιτρεπεται να κλείνουμε ραντεβού) για την τρίτη για να μου γραψει την Β επιπέδου! Σας είχα πει εδω ο δικος μας γυναικολόγος είναι ότι να'ναι με εγκεφαλικό!Γραφει όμως άδειες! Για εξετάσεις πάμε στο άλλο.Επι της ευκαιρίας λέω να πάρω κ παραπεμπτικό να κάνω εξετάσεις αίματος κ ούρων.Απο το νοσοκομείο έχω να κάνω!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Σήμερα στο κουλούρι δεν κλώτσαγε καθόλου η τσούπρα.

Χθες το βράδυ όμως τα έδωσε όλα.

Μήνπως να βρω κ εγώ κανέναν εορτάζοντα στον όροφο να τσιμπήσω γλυκάκι?

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Σήμερα στο κουλούρι δεν κλώτσαγε καθόλου η τσούπρα.

Χθες το βράδυ όμως τα έδωσε όλα.

Μήνπως να βρω κ εγώ κανέναν εορτάζοντα στον όροφο να τσιμπήσω γλυκάκι?

Κ εμένα εχθές όλη την ώρα κλωτσούσε!Δεν σταματησε καθόλου!

Εμένα μου έδωσε καναδυο πολύ χαλαρές όμως..Δέν έχει όρεξη σήμερα..Του χρόνου πρώτα ο Θεός τέτοια μέρα θα γιορτάζει το καλό μου!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Κ εμένα εχθές όλη την ώρα κλωτσούσε!Δεν σταματησε καθόλου!

Εμένα μου έδωσε καναδυο πολύ χαλαρές όμως..Δέν έχει όρεξη σήμερα..Του χρόνου πρώτα ο Θεός τέτοια μέρα θα γιορτάζει το καλό μου!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πως θα τον πείτε???

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Πως θα τον πείτε???

Έγραψες ότι γιορτάζει ο πεθερός σου αλλά πως τον λένε?Μιχάλη?Άγγελο?κλπ.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου!

Να χαιρόσαστε όσους έχετε!Εγώ έχω μόνο έναν ξάδερφο!

Ιωάννα μου, δεν πιστεύω όσα διάβασα!:shock::shock:Μα γίνονται αυτά??Εγώ να πω την αλήθεια δεν έχει χρειαστεί να πάρω άδεια για αναρρωτική, δε μου ζητάνε από τη δουλειά...:DΑπλά δηλώνω αναρρωτική και δε ζητάνε χαρτί!

Χρύσα μου, να χαίρεσαι όσους έχεις!Κοντινούς και μη!Να πάρεις την αδειούλα σου για την Β επιπέδου, καλά θα κάνεις!

Βγήκα λίγο γιατί έπεσε δουλίτσα!

Πρώτα ο Θεός θα τον πούμε Μιχαήλ (του πεθερού) -Χρυσοβαλάντης (του τάματος)!!

Καλημέρα Σαββούλα μου..κ πώς γίνεται αυτο στην δουλειά?Σου μειώνουν την κανονική την άδεια?Εμάς να φανταστείτε μας χρεώνουν κ Καθαρά Δευτέρα κ 2η μέρα Χριστουγέννων κ μία ακόμα που δεν θυμάμαι!Συνολο 22 τον χρόνο -3,4 , 18 καθαρές μέρες άδειας έχουμε!Αν μου χρεώναν κ τις αναρρωτικές δεν θα είχα καθόλου υπόλοιπο..

Να χαίρεσαι τον ξαδερφούλη σου!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Βγήκα λίγο γιατί έπεσε δουλίτσα!

Πρώτα ο Θεός θα τον πούμε Μιχαήλ (του πεθερού) -Χρυσοβαλάντης (του τάματος)!!

Καλημέρα Σαββούλα μου..κ πώς γίνεται αυτο στην δουλειά?Σου μειώνουν την κανονική την άδεια?Εμάς να φανταστείτε μας χρεώνουν κ Καθαρά Δευτέρα κ 2η μέρα Χριστουγέννων κ μία ακόμα που δεν θυμάμαι!Συνολο 22 τον χρόνο -3,4 , 18 καθαρές μέρες άδειας έχουμε!Αν μου χρεώναν κ τις αναρρωτικές δεν θα είχα καθόλου υπόλοιπο..

Να χαίρεσαι τον ξαδερφούλη σου!

Kαλημέρα!!Όχι, δε μου μειώνουν από την κανονική, από τις αναρρωτικές μου μειώνουν...σαν να φέρνω χαρτί, αλλά δε φέρνω! Με θεωρούν άτομο φερέγγυο..χεχε

Ωραία ονόματα θα του δώσετε!!Και πως θα τον φωνάζετε? Εμείς θα τον βγάλουμε πρώτα ο Θεός Θοδωρή (του πεθερού) και μ'αρέσει πολύ σαν όνομα!Το έχω μεταφράσει και σαν Θεού δώρου!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...