Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , linaa είπε:

Ε ναι καλέ βέβαια να τα κρατήσεις . Έκανες τόσο κόπο Κ τα έφτιαξες Κ ήσουν τόσο μικρή τι να κάνεις να τα πετάξεις ? 

Όταν είσαι έτοιμη τα χρησιμοποιείς . 

Επειδή δεν νιώθω έτοιμη και η κόρη μου είναι μόνο 1,5 χρόνων, έχει ανάγκη από αγκαλίτσες και με ποιο δραστήρια μαμά. Για αυτό ρωτάω, αν αξιζει, ή είναι χαμένη υπόθεση. Είναι μέρες που διαβάζω για τα ΒΒ πτι δεν έχουν καλά ποσοστά όποτε έχω μπει σε σκέψεις.

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τέλειο είναι!!

Εγώ νομίζω πως πλέον μοιάζω πολύ με το δικό μου!!Τόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κοιλιά μου..:tongue::tongue:

Nαι,ε?:)Πως καταφέρνεις και το κρύβεις ρε θηρίο??:rolleyes:

Κι εγώ έχω κοιλίτσα (που γκρίνιαζα στις αρχές) αλλά οκ...όχι τόσο πολύ!;)

Nαι,ε?:)Πως καταφέρνεις και το κρύβεις ρε θηρίο??:rolleyes:

Κι εγώ έχω κοιλίτσα (που γκρίνιαζα στις αρχές) αλλά οκ...όχι τόσο πολύ!;)

Στο πλάι αν με δεις είναι πολύ μεγάλη!!!Απο μπροστα δεν φαίνεται κ τόσο..Είναι λίγο μικρότερη στο φάρδος!! Ακόμα με ζακετούλες κυκλοφορώ στην δουλειά!Άρχισαν όμως κ καρφώνουν τα μάτια τις τελευταίες μέρες.

Εχθές είχα πάρτυ γενεθλίων του ανηψιού μου(γιος 1ου ξαδερφου) κ έκανα την πρώτη μου δημόσια εμφάνιση χωρις ζακέτα!!Όλοι πάθανε πλάκα!!Είχα κ κάτι γειτόνισσες τις μαμάς μου και μου λέγαν συγχαρητήρια γιατί δεν το ξέρανε..Με βλέπανε αλλά με την ζακετα δύσκολα καταλαβαίνεις τί ακριβώς γίνεται..Φόρεσα λοιπόν εχθές ένα τζιν εγκυμοσύνης κ ενα στενό μπλουζάκι!!Το καταχάρηκα!!Μόνο ή κοιλιά έχει μεγαλώσει ΠΟΛΥ ευτυχώς..κατα τ'άλλα είμαι σχεδόν στα ίδια..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα.να μαι και εγω.Για Χριστουγεννα μιλατε και τρελαινομαι,ειναι η αγαπημενη μου εποχη.Στολιζουμε απο αρχες Δεκεμβρη και μιας και εχουμε και τις διακοπες εμεις των σχολειων σε πληθωρα το καταευχαριστιεμαι.Περαστικα στα αρρωστουλια κοριτσακια.Εμας για τη β επιπεδου θα πας παρει 120 ευρω και θα την κανουμε στην κλινικη που θα γεννησω

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Στο πλάι αν με δεις είναι πολύ μεγάλη!!!Απο μπροστα δεν φαίνεται κ τόσο..Είναι λίγο μικρότερη στο φάρδος!! Ακόμα με ζακετούλες κυκλοφορώ στην δουλειά!Άρχισαν όμως κ καρφώνουν τα μάτια τις τελευταίες μέρες.

Εχθές είχα πάρτυ γενεθλίων του ανηψιού μου(γιος 1ου ξαδερφου) κ έκανα την πρώτη μου δημόσια εμφάνιση χωρις ζακέτα!!Όλοι πάθανε πλάκα!!Είχα κ κάτι γειτόνισσες τις μαμάς μου και μου λέγαν συγχαρητήρια γιατί δεν το ξέρανε..Με βλέπανε αλλά με την ζακετα δύσκολα καταλαβαίνεις τί ακριβώς γίνεται..Φόρεσα λοιπόν εχθές ένα τζιν εγκυμοσύνης κ ενα στενό μπλουζάκι!!Το καταχάρηκα!!Μόνο ή κοιλιά έχει μεγαλώσει ΠΟΛΥ ευτυχώς..κατα τ'άλλα είμαι σχεδόν στα ίδια..

Kι εγώ θέλω να φοράω συνέχεια στενά να φαίνεται!!!:D:D

Άντε να περάσει και η άλλη Τρίτη να το καμαρώνεις και στη δουλειά!!;)

Καλησπέρα Αρετή!!

Κι εγώ στολίζω από αρχές Δεκέμβρη...αποκτά το σπίτι ξαφνικά μια ζεστασιά, μια θαλπωρή...άλλο πράγμα!!!:D

Αυτή η τελευταία μιάμιση ώρα στη δουλειά δε περνάει με τπτ...8-):cool:

Καλως την Αρετή μας!!

Τί καλά που κάθεστε 15 ημέρες στις γιορτες!!Ευτυχώς κ εμείς παίρνουμε τότε ότι υπόλοιπο έχουμε απο άδεια..Μια εβδομάδα κάθομαι σχεδόν..

τελικά πιο ακριβά απ'όλους είμαστε εδώ εμείς ε?? πρόπερσι είχα δώσει 160€!! Κ δεν ρωτησα αν αυτος δίνει dvd k φωτογραφίες!

Σαββούλα μου πως κ πως περιμένω να το καμαρώσω επιτέλους!Εχθές το καταευχαριστήθηκα!!Εννοείται πως δεν αποχωρίζομαι ποτέ το ματάκι μου κ το σταυρουδάκι μου..πολλά έχουν δει τα ματάκια μου!;)

Σας αφηνω προς το παρόν,πάω σπιτάκι μου!Τα λέμε αργότερα!

Φιλιά

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Savi τέλειο το avatar!!!!

Chrisy σκορδα λεμε!

Ωραια ειναι φαίνεται η κοιλιτσα πλεον!!!!!!

Αντε να μας έρθουν τα Χριστούγεννα! στολίσματα, φαγητά ;).......

Αναφέρω οτι κι εδώ νυστα! Αντε να μαζευομαι σιγά σιγά να φεύγω

Καλό απόγευμα κορίτσια και καλή ξεκούραση!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Χθες από τα νεύρα μου κ την ταλαιπωρία δεν μπορούσα να μπω να γράψω.

Καλά κάνουν όλοι κ μας βρίζουν εμάς τους Έλληνες γιατί είμαστε ότι να 'ναι.Πήγα λοιπόν στο ΙΚΑ κ όχι μόνο δεν μου δώσανε καμία απολύτως προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης μου την είπανε κιόλας γιατί δεν περίμενα 2-3 μέρες να δω πως θα εξελιχθούν τα συμπτώματα,ότι δηλαδή πήγα πολύ νωρίς.Το αποτέλεσμα ήταν να μείνω εκεί 2,5 ώρες,πέρασα από ΩΡΛ και Παθολόγο,μου είπαν ότι έχω ιγμορίτιδα,με φόρτωσαν με αντιβίωση,σπρέυ για τη μύτη,σιρόπι για το λαιμό κ όταν ζήτησα άδεια δεν μου έδωσε κανείς από τους δύο.Έγινε χαμός,πήγα στο διευθυντή του ΙΚΑ κ ούρλιαζα.Αποτέλεσμα?????Μου γράψανε μόνο τη χθεσινή ημέρα γιατί μου είπανε ότι δεν μπορούν να δίνουν έτσι αβέρτα άδεια σε όποιον τη ζητάει.

Κ το πιο κορυφαίο??????Κανένα από τα φάρμακα που μου έγραψαν δεν ενδύκνειτο για έγκυο.Πήρα απλά το γυναικολόγο μου να τον ενημερώσω για το ότι είμαι άρρωστη κ όταν του είπα τι μου δώσανε του κόπηκε η λαλιά.Ευτυχώς δεν πρόλαβα να τα αγοράσω κ μου είπε εκείνος άλλα φάρμακα να πάρω.

Κ σήμερα λοιπόν πάλι στη δουλειά!!!!

Πάω να διαβάσω τα υπόλοιπα χθεσινά!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

ολο το χρονο τα περιμενω τα Χριστουγεννα Χρυσα μου!!!αλλα φετος θα παρουμε ταδωρακια μας λιγο καθυστερημενα!!τα μπεμπακια μας!!τα καλυτερα δωρα τησ ζωης μας!!

Κι εμένα μ' αρέσει κ το τικεράκι σου κ τα Χριστούγεννα!!!!

Είναι όντως το καλύτερο δώρο ever!!!!!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...