Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Ναι,κι εμένα έπιασε 4ΑΑ είναι η αλήθεια.. όλα καλά, μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς το αγοράκι μου και τρέχω να τον προλάβω και γενικά να τα προλάβω όλα! Πού να γυρίσω και στη δουλειά, θα κλάψουν μανούλες!

Εσύ ετοιμάζεσαι????

Ναι ετοιμαζομαι κι εγω..! Δευτερα μαλλον αδιαθετω. Αλλιως αυριο. Μετα απο 2-3 μερες παω για υπερηχο. Τι να πω.. τα ξαναζω τωρα και μου φαινεται περιεργο..! Θα δουμε τι θα γινει.. συντομα. Εχω και δυσκολα κομματια να ξεπερασω. Κυριως το πως θα αποφυγω να σηκωνω τον γιο μου. Αλλα και την ημερα της εμβρυομεταφορας.. που θα λειψω για πρωτη φορα απο το σπιτι! Εχει κτελ 5 η ωρα το πρωι για Αθηνα.. και μετα επιστροφη στις 3! Αστα να πανε!

πρίν από 2 λεπτά , Sisheido είπε:

Δεν θα πω πως είναι εύκολα... δυστυχώς τα μωρά απορροφούν πολύ χρόνο κι ο μικρός δεν κάνει όσα κάναμε πριν... έχει αναλάβει περισσότερο ο μπαμπάς εξωσχολικες δραστηριότητες κι εγώ πια μπορώ να τα πάω και τα Ρ π.χ. στις κούνιες! Το πρώτο καιρό είχα και τη μαμά μου στο σπίτι και μοιραζόταν το πράγμα... Βέβαια τώρα που κοντεύουν 9 μηνών είναι καλύτερα τα πράγματα αν και μόνο τη ρουτίνα τους να υπολογίσεις δεν μένει και πολύ χρόνος για οτιδήποτε άλλο...

Εγω μενω σε ενα απομονωμενο χωριο της Καλαματας. Δεν εχω βοηθεια δυστυχως και ο αντρας μου δουλευει με βαρδιες. Δεν με βοηθαει κανεις κι ουτε ερχεται κανεις σπιτι.. γτ εχω και σκυλους. Ωστοσο δυσκολευτηκα αρκετα με τον γιο μου ο οποιος ειναι τωρα 2 χρονων.. αλλα κι ακομα περισσοτερο δυσκολευτηκα να παρω την αποφαση για 2η εμβρυομεταφορα. Ενα μωρο.. ξερω οτι θα με εξοντωσει.. αλλα θα κανω υπομονη γτ αξιζει τον κοπο. Με διδυμα ομως.. απλα δεν ξερω πως θα το αντιμετωπισω. Δεν πιστευω οτι θα πιασω και τα 2 βεβαια. Γι αυτο και αποφασισαμε να μην βαζουμε ενα ενα. Δεν μας παιρνει και οικονομικα..

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νομίζω Τρίτη είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα την προηγούμενη εβδομάδα.

Εγώ πάντως κ εχθές ώρες ώρες τον ένιωθα πάνω απο τον αφαλό..

Άντε να περάσουν οι μέρες να τον δω να ησυχάσω..Να δούμε κ πόσο μεγαλωσε!πάντως μια φίλη μου έκανε Β επιπέδου την προηγούμενη εβδομάδα (έχει ΠΗΤ 05/03) και ήταν 550 γρ και 30 εκατοστα (για τα εκατοστά δεν είμαι 100% σίγουρη)!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Ξέχασα να πω πως τρελαίνομαι για το τικεράκι σου Αννα που μετράει τις ημέρες για τα Χριστούγεννα!!!!:rolleyes::rolleyes::tongue:

ολο το χρονο τα περιμενω τα Χριστουγεννα Χρυσα μου!!!αλλα φετος θα παρουμε ταδωρακια μας λιγο καθυστερημενα!!τα μπεμπακια μας!!τα καλυτερα δωρα τησ ζωης μας!!

Διαφημίσεις

Με ξαναπήρανε τηλ απο τα ΗΡΑ κ μου είπαν πως θα καθυστερήσει η παραγγελία λόγω έλλειψης της τσαντας-αλλαξιέρας!! Την Τετάρτη μάλλον θα την έχουν κ Πέμπτη θα μου τα στείλουν..

Μπράβο ενημέρωση!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

η γιατρος μου ειπε οτι το φυσιολογικοκ ειναι στην β επιπεδου το μωρα να ειναι επριπου μισο κιλο!!

εγω τσιπουριτσα εχω στις 22 του μηνα!

Χρυσα μου τουλαχιστον σε ενημερωνουν!

Χρύσα μου φαίνονται πολύ σοβαροί στην επικοινωνία τους κλπ! καλό αυτο!

Εμενα μου ειπε σε καμια εβδομάδα, προς το τελος αυτής της εβδομάδας θα του τηλ να μου κλείσει το ραντεβού.

Που κάνετε την β΄επιπέδου; Εγώ στο Ελενα που ειναι ο γιατρός κλπ .

η δικη μου γιατρος ειναι στα ιδιωτικα μαιευτηρια κι επειδη ειναι κ στο ικα μου εδωσε παραπεμπτικο για δημοσιο κ την εχω κλισει απο το σεπτεμβρη για το Αλεξανδρα!

η δικη μου γιατρος ειναι στα ιδιωτικα μαιευτηρια κι επειδη ειναι κ στο ικα μου εδωσε παραπεμπτικο για δημοσιο κ την εχω κλισει απο το σεπτεμβρη για το Αλεξανδρα!

μια χαρα!μενω πολυ κοντά στο αλεξάνδρα ξερεις!

με το ΙΚΑ δεν εχω κανει τίποτα μεχρι στιγμής και δεν ξερω και την διαδικασία, πρέπει να παω να αναγγειλω την εγκυμοσύνη κλπ;

έχετε κανει καποια διαδιακασία;

τρεμω τα διαδιακαστικά και τις γραφειοκρατίες, ειμαι εντελώς άχρηστη σε αυτα!

Διαφημίσεις

Αννα μου κ εγώ μια απο τα ίδια!

Τα χριστούγεννα τα λατρεύω!! Εκτός του οτι γιορτάζω,μ'αρέσει όλη η διαδικασία της γιορτής αυτης! Στολίζω απο τέλη Νοέμβρη :P:p:p!!!

Θα ήμαστε κ στον 7ο τα Χριστούγεννα,πιο κοντά στον "στόχο" μας!!

Μαριέττα μου καλά θυμάσαι!Την τρίτη έχω Β επιπέδου μαζί με την Ιωάννα!!

Απο τώρα με έπιασε το άγχος..Αυτη κ η άλλη εβδομάδα θα είναι δύσκολες!

Άντε να περνάνε οι μέρες..

Γι αυτο σας το είπα Μαριέττα μου γιατί με πήραν 2 φορές σήμερα τηλέφωνο για διευκρινήσεις κ σκέψου πως έκανα την παραγγελία με δωροεπιταγή!Μπράβο τους!!

Για Β επιπεδου εγώ θα πάω σε έναν άλλον γιατρό σε ιδιωτικό πάλι.Είναι Μαιευτηρας-Γυναικολογος και ειδικεύεται στην Β επιπεδου!Είναι στο top 3 της Θεσσαλονίκης!(Και η Γυναικολόγος μου σε αυτον την έκανε..)

Είναι 180€!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

με το ΙΚΑ δεν εχω κανει τίποτα μεχρι στιγμής και δεν ξερω και την διαδικασία, πρέπει να παω να αναγγειλω την εγκυμοσύνη κλπ;

έχετε κανει καποια διαδιακασία;

τρεμω τα διαδιακαστικά και τις γραφειοκρατίες, ειμαι εντελώς άχρηστη σε αυτα!

Μαριεττα μου εγω τον προγεννητικό τον έκανα μέσω ΙΚΑ κ δεν πλήρωσα τίποτα!Απο εκεί κ πέρα δεν έκανα κάτι άλλο γιατι την προηγούμενη φορά είχα ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ!Τώρα που μου το θυμήσατε ίσως πάω να γράψω την Β επιπέδου αν προλάβω..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

μεσω ικα μου εγραφε τις εξετασεις μου γενικα κ του προγενετικου ελεγχου κ τις μετα ουρων-αιματος καθε μηνα αλλα ειναι για τα μπαζα το ικα μην πω τιποτα χειροτερο κ ακομα τρεχω να μαζεψω και να επαναλαβω χαμενες εξετασεις,ευτυχως η γιατρος μου συνεργαζεται με ενα διαγνωστικο που τις κανει πολυ καλες τιμες για τους πελατες της κ βρηκαμε ακρη!!εγω κ το ικα τελειωσαμε!!χαχαχαχα

Αννα μου κ εγώ μια απο τα ίδια!

Τα χριστούγεννα τα λατρεύω!! Εκτός του οτι γιορτάζω,μ'αρέσει όλη η διαδικασία της γιορτής αυτης! Στολίζω απο τέλη Νοέμβρη :P:p:p!!!

Θα ήμαστε κ στον 7ο τα Χριστούγεννα,πιο κοντά στον "στόχο" μας!!

Μαριέττα μου καλά θυμάσαι!Την τρίτη έχω Β επιπέδου μαζί με την Ιωάννα!!

Απο τώρα με έπιασε το άγχος..Αυτη κ η άλλη εβδομάδα θα είναι δύσκολες!

Άντε να περνάνε οι μέρες..

Γι αυτο σας το είπα Μαριέττα μου γιατί με πήραν 2 φορές σήμερα τηλέφωνο για διευκρινήσεις κ σκέψου πως έκανα την παραγγελία με δωροεπιταγή!Μπράβο τους!!

Για Β επιπεδου εγώ θα πάω σε έναν άλλον γιατρό σε ιδιωτικό πάλι.Είναι Μαιευτηρας-Γυναικολογος και ειδικεύεται στην Β επιπεδου!Είναι στο top 3 της Θεσσαλονίκης!(Και η Γυναικολόγος μου σε αυτον την έκανε..)

Είναι 180?!!

Κι εγω Χριστουγεννομανής!!!!!!!!! μα είναι τέλεια γιορτή!

Δεν θα ειναι καθόλου δυσκολες εβδομάδες αυτες Χρύσα μου!

Ολα καλά Ολα ανθηρά! ειδικά την επομενη εβδομάδα με την βοήθεια του Θεου θα κερνάμε οι περισσότερες! (ολες που θα εχουμε κανει β΄επιπέδου δηλαδή)

Εγω πηγαίνω στο νοσοκομείο και τα κάνω ολα, από οτι καταλαβα η συμμετοχή του Ικα ειναι πολύ μικρή (7 ευρώ ο υπέρηχος κλπ) μεχρι στιγμής δεν εχω παει να τα ζητήσω. Τωρα το σκέφτομαι για να πάρω καποια χρήματα πίσω απο την αμνιο (ευτυχώς δεν έδωσα πολλά γιατί την ανάλυση την έκανα στο Χωρέμειο Πανεπιστημιακό Εργαστήριο στο Παιδων Αγία Σοφία και προφανώς ειναι σοβαροί εκει και δε σφάζουν στις τιμες!)

Ουφφ....έπηξα σήμερα...:cool:Δεν είναι να λείπεις μία ημέρα...μαζεύεται φουλ δουλειά!

Τι λέτε?Για Χριστούγεννα??Τα λατρεύωωωωωω!!!:P:pΆννα....τέλειο το τικεράκι σου!!

Περιμένω πως και πως να μπει ο Δεκέμβρης να στολίσω το σπιτάκι μου!!!!

Όσο για το ΙΚΑ, εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...Στις προγεννητικές εξετάσεις είχα έκπτωση 50% λόγω της ιδιωτικής ασφάλειας που έχω, από κει κ πέρα πλερώνω κανονικά...δε μπορώ την τόση ταλαιπωρία...(είμαι κ καλομαθημένη..:tongue:)

Εγώ αυχενική έκανα στο ΙΑΣΩ και την β επιπέδου την έχω κλείσει πάλι ΙΑΣΩ, έχει 130?....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...