Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Ναι,κι εμένα έπιασε 4ΑΑ είναι η αλήθεια.. όλα καλά, μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς το αγοράκι μου και τρέχω να τον προλάβω και γενικά να τα προλάβω όλα! Πού να γυρίσω και στη δουλειά, θα κλάψουν μανούλες!

Εσύ ετοιμάζεσαι????

Ναι ετοιμαζομαι κι εγω..! Δευτερα μαλλον αδιαθετω. Αλλιως αυριο. Μετα απο 2-3 μερες παω για υπερηχο. Τι να πω.. τα ξαναζω τωρα και μου φαινεται περιεργο..! Θα δουμε τι θα γινει.. συντομα. Εχω και δυσκολα κομματια να ξεπερασω. Κυριως το πως θα αποφυγω να σηκωνω τον γιο μου. Αλλα και την ημερα της εμβρυομεταφορας.. που θα λειψω για πρωτη φορα απο το σπιτι! Εχει κτελ 5 η ωρα το πρωι για Αθηνα.. και μετα επιστροφη στις 3! Αστα να πανε!

πρίν από 2 λεπτά , Sisheido είπε:

Δεν θα πω πως είναι εύκολα... δυστυχώς τα μωρά απορροφούν πολύ χρόνο κι ο μικρός δεν κάνει όσα κάναμε πριν... έχει αναλάβει περισσότερο ο μπαμπάς εξωσχολικες δραστηριότητες κι εγώ πια μπορώ να τα πάω και τα Ρ π.χ. στις κούνιες! Το πρώτο καιρό είχα και τη μαμά μου στο σπίτι και μοιραζόταν το πράγμα... Βέβαια τώρα που κοντεύουν 9 μηνών είναι καλύτερα τα πράγματα αν και μόνο τη ρουτίνα τους να υπολογίσεις δεν μένει και πολύ χρόνος για οτιδήποτε άλλο...

Εγω μενω σε ενα απομονωμενο χωριο της Καλαματας. Δεν εχω βοηθεια δυστυχως και ο αντρας μου δουλευει με βαρδιες. Δεν με βοηθαει κανεις κι ουτε ερχεται κανεις σπιτι.. γτ εχω και σκυλους. Ωστοσο δυσκολευτηκα αρκετα με τον γιο μου ο οποιος ειναι τωρα 2 χρονων.. αλλα κι ακομα περισσοτερο δυσκολευτηκα να παρω την αποφαση για 2η εμβρυομεταφορα. Ενα μωρο.. ξερω οτι θα με εξοντωσει.. αλλα θα κανω υπομονη γτ αξιζει τον κοπο. Με διδυμα ομως.. απλα δεν ξερω πως θα το αντιμετωπισω. Δεν πιστευω οτι θα πιασω και τα 2 βεβαια. Γι αυτο και αποφασισαμε να μην βαζουμε ενα ενα. Δεν μας παιρνει και οικονομικα..

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Καλημέρα Σαββούλα!!!

Σε 10' φεύγω.Πάω ΙΚΑ κ ο Θεός βοηθός.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Σαββούλα μου!

γίνονται πιο δυνατές οι κλωτσιές τώρα κ τα νιώθουμε συνέχεια..Εγώ απο το πρωί μέχρι το βράδυ τον ένιωθα.Κ μάλιστα με το που άνοιγα τα μάτια μου το πρωί μου έδινε μια κλωτσια για καλημέρα..:tongue:

Ιωάννα μου μακάρι..:tongue: μια φίλη μου πάντως που γέννησε πριν απο ένα μηνα μου είπε πως καθε βράδυ κατα 2100 τον πιάνει τον μικρό της μια ανεξηγητη γκρίνια που κρατάει τουλάχιστον 2 ωρες και πως τις ιδιες ώρες τον ένιωθε περισσότερο προς το τέλος..

Ας είναι γερά κ ας είναι κ ζωηρά τί να κάνουμε..

Ιωάννα μου εύχομαι να σου δώσουν αμέσως προτεραιότητα και να μην ταλαιπωρηθείς άλλο..καλή ξεκούραση!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Η αλήθεια είναι πως κ εγώ σήμερα έχω πολύ καταρροή και το μπούκωμα χειροτέρεψε..Ελπίζω να είναι της εγκυμοσύνης κ να μην εξελιχθεί σε τίποτα άλλο..Πάντως παρήγγειλα λίγα πορτοκάλια για σήμερα να ξεκινήσω πάλι τους χυμούς..;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Η αλήθεια είναι πως κ εγώ σήμερα έχω πολύ καταρροή και το μπούκωμα χειροτέρεψε..Ελπίζω να είναι της εγκυμοσύνης κ να μην εξελιχθεί σε τίποτα άλλο..Πάντως παρήγγειλα λίγα πορτοκάλια για σήμερα να ξεκινήσω πάλι τους χυμούς..;)

Εγώ ευτυχώς σήμερα είμαι πολύ καλύτερα!Μόνο το βράδυ είχα λίγο βήχα, αλλά οκ!

Ααααα...σας είπα ότι έχω πάθει έρωτα με το μαξιλάρι μου?Το αγαπώ!!:tongue::tongue::tongue:Πραγματικά το έχω βολευτεί πολύ!:)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!!καλη εβδοαμδα να εχουμε!

περαστικα σε ολους!!!χρυσα μου εχθες το πρωι ενιωσα ακριβως το ιδιοπραγμα.κατω δεξια στην κοιλια χαμηλα μια σουβλια πολυ δυνατη κ μετα τελος!φοβομουν να κουνηθω μετα!!:tongue:

καλημερα κοριτσαρες!!καλη εβδοαμδα να εχουμε!

περαστικα σε ολους!!!χρυσα μου εχθες το πρωι ενιωσα ακριβως το ιδιοπραγμα.κατω δεξια στην κοιλια χαμηλα μια σουβλια πολυ δυνατη κ μετα τελος!φοβομουν να κουνηθω μετα!!:tongue:

Kαλημέρα Άννα μου!!

Εγώ έλειπα την Παρασκευή κι έχουν μαζευτεί ένα σωρό εκκρεμότητες...χαρτιά,mail...κι όλα θέλουν αρχειοθέτηση...και βαριέμαιαιαιαιιαι...:rolleyes::rolleyes:

2.gif

Καλημέρα και Καλή Εβδομάδα!!!

Ηρεμο το δικό μας σκ, σπιτάκι, δουλειές και χαλάρωση!

Κι εγώ το νοιώθω το τσιπουράκι αρκετά και χαίρομαι πολύ!

Ιωάννα περαστικά σου! Ευχομαι να μην σε παιδέψουν στο ΙΚΑ και να ξεμπερδέψεις άμεσα! Περαστικά και στην μικρή σου! Καλή ξεκούραση.

chrisy περαστικά στον αντρα σου! Αυτό με την καραρροή λογικά ειναι της εγκυμοσύνης, βουλωμένη μύτη κλπ νομίζω ολες το έχουμε! Ευχομαι να μεινει εκεί και να μην ειναι κρύωμα

Savi αναστηθηκες εσύ ε;;;; Το μαξιλάρι εγώ το έχω και δεν το εχω χρησιμοποιήσει ακόμα η χαζή! θα το βγάλω το απόγευμα!

Amnitas καλημέρα!!!

Εγρασία και χαρά..... τεσπά εδώ γύρω θα ειμαι.... ;)

Καλημέρα τσιπουρίτσα,καλημέρα Αννούλα!!

Άννα μου κ εγώ τρομοκρατήθηκα!Σηκώθηκα πήγα τουαλέτα να δω μήπως έχω τίποτα αίμα κ μετά δεν με έπαιρνε ο ύπνος.Είχα βέβαια κ τον κύριο που βρήκε ώρα για παιχνίδια κ κουνιόταν συνέχεια!!Μαλλον θα είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα,αύριο γιορτάζει η γιατρός μου κ θα την παρω τηλ να της ευχηθώ,θα της κανω κ μια δυο ερωτήσεις;)..

τσιπούρα μου κακώς δεν το έχεις βγάλει ακόμα το μαξιλάρι..θα δεις κ εσύ ότι θα σε βολέψει πολύ!!

Μόλις με πήραν απο τα ΗΡΑ κ με ρώτησαν για την παραγγελία μου κάποια πράγματα,δεν είχαν το μέγεθος στα φορμάκια που διάλεξα κ το χρώμα της κουβερτούλας..Φαντάζομαι αύριο θα μου τα στείλουν!!:P

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

αστα να πανε...δεν ξερω τι ηταν αλλα αγχωθηκα τοσο πολυ εκεινη την ωρα!!τελος παντων προφανως δεν ηταν τιποτα!η μικρη μου ειναι ησυχη δινει ισα ισα το παρον κ μετα κολυμπαει που λεει κι ο αντρας μου!!χαχαχαχα

αντε χρυσα μου με το καλο να σου ρθουν τα πραγματακια σου!!!!:D:D

Τόσο έντονος πόνος ε;;;;; μήπως ήταν καμια εσωτερική κλωτσια και κοπάνησε σε κάποιο όργανο ;;;;;;;

ειναι τρομακτικό ωρες ωρες.........

Κλωτσιά δεν ήταν με τίποτα Μαριέττα μου,ήταν ένα πολύ έντονο στιγμιαίο τράβηγμα ..Αφού ξύπνησα τρομοκρατημένη..Μάλλον θα είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα κ αλλάζουν όλα θέση..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

αστα να πανε...δεν ξερω τι ηταν αλλα αγχωθηκα τοσο πολυ εκεινη την ωρα!!τελος παντων προφανως δεν ηταν τιποτα!η μικρη μου ειναι ησυχη δινει ισα ισα το παρον κ μετα κολυμπαει που λεει κι ο αντρας μου!!χαχαχαχα

αντε χρυσα μου με το καλο να σου ρθουν τα πραγματακια σου!!!!:D:D

ολα καλά ολα ανθηρα!

Κλωτσιά δεν ήταν με τίποτα Μαριέττα μου,ήταν ένα πολύ έντονο στιγμιαίο τράβηγμα ..Αφού ξύπνησα τρομοκρατημένη..Μάλλον θα είναι επειδή μεγαλώνει η μήτρα κ αλλάζουν όλα θέση..

κατάλαβα! ειχα ρωτήσει καποια στιγμή τον γιατρό μου γιατί ειχα ενα εντονο πονο κοντα ωοθηκη να το πω;;; μου ειχε πει οτι θα εχω πολλά γιατί θα μεγαλωνει η μητρα και θα πιέζονται τα οργανα.

με γειά τα πραγματάκια! εχω δηλωσει κι εγω συμμετοχή! για να δουμε θα ειμαστε παλι τυχερές;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...