-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:
Ναι,κι εμένα έπιασε 4ΑΑ είναι η αλήθεια.. όλα καλά, μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς το αγοράκι μου και τρέχω να τον προλάβω και γενικά να τα προλάβω όλα! Πού να γυρίσω και στη δουλειά, θα κλάψουν μανούλες!
Εσύ ετοιμάζεσαι????
Ναι ετοιμαζομαι κι εγω..! Δευτερα μαλλον αδιαθετω. Αλλιως αυριο. Μετα απο 2-3 μερες παω για υπερηχο. Τι να πω.. τα ξαναζω τωρα και μου φαινεται περιεργο..! Θα δουμε τι θα γινει.. συντομα. Εχω και δυσκολα κομματια να ξεπερασω. Κυριως το πως θα αποφυγω να σηκωνω τον γιο μου. Αλλα και την ημερα της εμβρυομεταφορας.. που θα λειψω για πρωτη φορα απο το σπιτι! Εχει κτελ 5 η ωρα το πρωι για Αθηνα.. και μετα επιστροφη στις 3! Αστα να πανε!
πρίν από 2 λεπτά , Sisheido είπε:Δεν θα πω πως είναι εύκολα... δυστυχώς τα μωρά απορροφούν πολύ χρόνο κι ο μικρός δεν κάνει όσα κάναμε πριν... έχει αναλάβει περισσότερο ο μπαμπάς εξωσχολικες δραστηριότητες κι εγώ πια μπορώ να τα πάω και τα Ρ π.χ. στις κούνιες! Το πρώτο καιρό είχα και τη μαμά μου στο σπίτι και μοιραζόταν το πράγμα... Βέβαια τώρα που κοντεύουν 9 μηνών είναι καλύτερα τα πράγματα αν και μόνο τη ρουτίνα τους να υπολογίσεις δεν μένει και πολύ χρόνος για οτιδήποτε άλλο...
Εγω μενω σε ενα απομονωμενο χωριο της Καλαματας. Δεν εχω βοηθεια δυστυχως και ο αντρας μου δουλευει με βαρδιες. Δεν με βοηθαει κανεις κι ουτε ερχεται κανεις σπιτι.. γτ εχω και σκυλους. Ωστοσο δυσκολευτηκα αρκετα με τον γιο μου ο οποιος ειναι τωρα 2 χρονων.. αλλα κι ακομα περισσοτερο δυσκολευτηκα να παρω την αποφαση για 2η εμβρυομεταφορα. Ενα μωρο.. ξερω οτι θα με εξοντωσει.. αλλα θα κανω υπομονη γτ αξιζει τον κοπο. Με διδυμα ομως.. απλα δεν ξερω πως θα το αντιμετωπισω. Δεν πιστευω οτι θα πιασω και τα 2 βεβαια. Γι αυτο και αποφασισαμε να μην βαζουμε ενα ενα. Δεν μας παιρνει και οικονομικα..
-
Καφε Μαρτιος 2012
-
Θέματα
-
- 5.721 απαντήσεις
- 790.849 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.126.179 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.130 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.735 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.100 εμφανίσεις
-
-
-
- 20 απαντήσεις
- 744 εμφανίσεις
-
- 823 απαντήσεις
- 77.753 εμφανίσεις
-
- 1.637 απαντήσεις
- 201.038 εμφανίσεις
-
- 5.721 απαντήσεις
- 790.849 εμφανίσεις
-
- 41 απαντήσεις
- 1.768 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 313 εμφανίσεις
-
- 13 απαντήσεις
- 2.469 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 44
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 649 απαντήσεις
- 28.150 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 50 εμφανίσεις
-
- 34 απαντήσεις
- 1.802 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα