Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Makelen είπε:

Εννοειται οτι γινεται και αυτο! Αλλιως θα βαζαμε μονο τις αριστες. Ομως καθαρα στατιστικα.. οι πιθανοτητες ειναι μικροτερες. Αυτο! Εσυ τι κανεις κοριτσι.. πως εισαι;?

Ναι,κι εμένα έπιασε 4ΑΑ είναι η αλήθεια.. όλα καλά, μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς το αγοράκι μου και τρέχω να τον προλάβω και γενικά να τα προλάβω όλα! Πού να γυρίσω και στη δουλειά, θα κλάψουν μανούλες!

Εσύ ετοιμάζεσαι????

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Μια ζωή στην δίαιτα είμαι Μαριέττα μου!! πριν απο 6 χρόνια εχασα πολλά κιλά κ προσπαθω με νυχια κ με δοντια να διατηρηθώ..

Πρεπει να παρω κ εγω ένα πρόγραμμα διατροφής κ να το ακολουθώ,αλλιώς με βλέπω να βαζω 30-40 κιλά..χαχαχα

Μισητό πράγμα η διαιτα!!!!! :mad::mad::mad:

Μια ζωή και εγω παλευω (αλλά χωρίς πολύ καλά αποτελέσματα ...... ) αυτή την φορά που υπάρχει ανώτερος λόγος προσπαθώ να ειμαι όσο πιο επιμελής γίνεται.

Σιγά βρε μην πάρεις 30 κιλά! αποκλείετε!

χαιρετε και απο εμενα.καταρχην Σεβη με το καλο ο πριγκηπακος σου,μεγαλος ερωτας λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαστε ισοπαλια τωρα και περιμενουμε την Φιλοθεη να μας πει οταν γεννησει.Χρυσα με το καλο να δεχτεις την παραγγελια σου.β επιπεδου εμενα μου εκλεισαν 3 Δεκεμβριου,εχω μελλον ακομη

Καλώς την!

3 Δεκεμβρίου εσυ ε; Με το καλό!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πως περναει ενας μηνας μου λετε?το καλο ειναι οτι στο ενδιαμεσο 14 Νοεμβρη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου οποτε θα εχω δει το μωρακι μου,το οποιο μου κανει ολο και πιο αισθητη την παρουσια του και πολυ χαιρομαι

οσο για την διαιτα και εγω την εχω σιχαθει εκανα στην εγκυμοσυνη του Αργυρακου μου λογω ζαχαρου ,μετα παλι γιατι ειχα πετρες στη χολη οποτε παλι αυστηρη διαιτα γιατι με επιανε κολικος μολις ετρωγα κατι πιο λιπαρο και τωρα παλι .Το μονο παρηγορο εοναι οτι ειναι γιατο μωρακι μου οποτε κανω υπομονη

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Πως περναει ενας μηνας μου λετε?το καλο ειναι οτι στο ενδιαμεσο 14 Νοεμβρη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου οποτε θα εχω δει το μωρακι μου,το οποιο μου κανει ολο και πιο αισθητη την παρουσια του και πολυ χαιρομαι

οσο για την διαιτα και εγω την εχω σιχαθει εκανα στην εγκυμοσυνη του Αργυρακου μου λογω ζαχαρου ,μετα παλι γιατι ειχα πετρες στη χολη οποτε παλι αυστηρη διαιτα γιατι με επιανε κολικος μολις ετρωγα κατι πιο λιπαρο και τωρα παλι .Το μονο παρηγορο εοναι οτι ειναι γιατο μωρακι μου οποτε κανω υπομονη

Μωρέ νεράκι θα περάσει!

Τώρα που έχουμε αρχίσει και τα νοιώθουμε τα μπεμπάκια ..... ειναι πιο ηρεμη η κατάσταση.

Μην νομίζεις κι εγώ μεχρι να το δω 1 μηνας θα ειναι, στις 13/10 το ειδα που εκανα την αμνιο.

Δεν ειμαι σιγουρη οτι το καταλαβαίνω, αλλά μετά λεω αυτό ειναι τί αλλο να ειναι; νοιωθω σαν πιεση σε ορισμενα σημεια, σαν ενοχληση αλλου σαν μια κινηση. Ποσο εντερο πια να ειναι κλπ? το μωρό ειναι ε;

Άντε όχι 30 αλλά 25 σίγουρα με τους ρυθμούς που πάω :tongue::tongue:

Ας είναι καλά τα μωρά μας κ όλα θα αντιμετωπιστούν..

Αρετή μου θα περάσει ο καιρός..πού θα πάει??τουλάχιστον θα έχεις δει το μωράκι σου στο ενδιάμεσο!!

Εγω έχω να το δω απο τις 05/10 που βγήκα απο το νοσοκομείο!!Πέρασε ήδη ενας μηνας!! Και θα περάσουν και άλλες 11 ημέρες μέχρι να το δώ...:rolleyes::rolleyes:

μακαρι να είναι όλα καλά..Πάντως οι κλωτσιές έχουν δυναμώσει πολύ!!;):P:p:tongue::tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Δεν ειμαι σιγουρη οτι το καταλαβαίνω, αλλά μετά λεω αυτό ειναι τί αλλο να ειναι; νοιωθω σαν πιεση σε ορισμενα σημεια, σαν ενοχληση αλλου σαν μια κινηση. Ποσο εντερο πια να ειναι κλπ? το μωρό ειναι ε;

Όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο έντονες οι κινήσεις κ θα τρελαίνεσαι!!:tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα τσουπρες!!μπηκα πριν λιγο και μεχρι να σας διαβασω μου κολλησε η φαβα κ ετρεχα να τη σωσω αλλα ματαιος κοπος!μυρισε καμενο!:(

πολυ χαιρομαι που ολες ειμαστε καλα κ τα μπεμπακια μας καλυτερα!κ η μικρη το μεσημερι σταματημο δεν ειχε!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σαβουλα μου με το καλο ο μπεμπακος!!!

ιωαννα μου εδωσες ιδεα για το τι να μαγειρεψω αυριο!ρυζακι με λαχανικα=γεμιστα!:tongue:

Όσο περνάει ο καιρός θα είναι πιο έντονες οι κινήσεις κ θα τρελαίνεσαι!!:tongue:

τί καλά!!!!!!!!!!

φτου φτου σκόρδα σε ολες μας!

καλησπερα τσουπρες!!μπηκα πριν λιγο και μεχρι να σας διαβασω μου κολλησε η φαβα κ ετρεχα να τη σωσω αλλα ματαιος κοπος!μυρισε καμενο!:(

πολυ χαιρομαι που ολες ειμαστε καλα κ τα μπεμπακια μας καλυτερα!κ η μικρη το μεσημερι σταματημο δεν ειχε!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

σαβουλα μου με το καλο ο μπεμπακος!!!

ιωαννα μου εδωσες ιδεα για το τι να μαγειρεψω αυριο!ρυζακι με λαχανικα=γεμιστα!:tongue:

Καλησπέρα! παει η φάβα ε;;; μου έβαλες τρελη ιδέα τωρα! τρελαίνομαι για φάβα!

Η μικρή σου είχε κέφια; μπράβο της!

Κορίτσια καλό σκ, να περάσετε όμορφα και ήρεμα !

οσο γίνεται με τις υπέροχες πολιτικο-οικονομικές εξελίξεις που έχουμε ..... Εμεις ειπαμε! στη νιρβάνα μας!

:)

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες κ καλή εβδομάδα!!

Δυστυχώς με βρήκε κ μένα το κρύωμα κ σήμερα είμαι χάλια.Κ ακόμα πιο δυστυχώς έπρεπε να έρθω οπωσδήποτε το πρωί στο γραφείο γιατί έγινε μια μ@λ@κί@ κ κάποιος έπρεπε να το ελέγξει.

Κ το χειρότερο όλων είναι ότι κ η Ηλιάνα μου είναι το ίδιο χάλια.Τα χω παίξει από χθες.Σε λίγο που θα φύγω δεν ξέρω τι να κάνω.Να πάω νοσοκομείο ή να πάω ΙΚΑ κ να παρακαλέσω να με εξετάσουν?Πρέπει να πάρω άδεια 2-3 μέρες γιατί δεν θα την παλέψω.

Κ το σποράκι όλο το Σ/Κ δεν το άκουσα καθόλου,τώρα που γράφω το νιώθω.Δόξα το Θεό,γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ κ γι αυτό.

Φοβερά νέα είχα πρωινιάτικα τρομάρα μου...

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Καλή εβδομάδα..

Ιωάννα μου περαστικά σας!όλος ο κόσμος άρρωστος είναι..Κ ο άντρας μου μαλλον με γαστρεντεριτιδα είναι τον έπιασε εχθές το βράδυ.

Στο Ικα έχουμε προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης.Μπορείς να πας κ θα περασεις αμέσω.Εγώ όταν πηγαίνω στο ΙΚΑ που υπαγομαι στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης (γινεται πάντα χαμός) οι γιατροί με παίρνουν αμέσως μέσα..Μόνο στο κεντρο μανας κ παιδιου δεν υπαρχει προτεραιότητα..

Εγώ το βράδυ ξύπνησα απο τον πόνο..Ένιωσα μια πολύ δυνατη σουβλιά χαμηλά στην κοιλιά κ τρόμαξα..Ευτυχώς ήταν στιγμιαία..ο μικρός ήταν ξύπνιος κ μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί έκανε βόλτες..Αυτο το ΣΚ μπορώ να πώ πως ήταν πολύ ενεργητικός..Συνέχεια τον ένιωθα..Αυτο το παιδί δεν θα κοιμάται ποτέ..:tongue:

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Kαλημέρα μανούλες!Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Ιωάννα μου, περαστικά και σε σένα και στην κοράκλα σου!Τελείωνε γρήγορα τη δουλειά σου εκεί, και κάν'την για το ΙΚΑ να πάρεις αδειούλα!

Χρύσα μου, περαστικά και στον αντρούλη σου!Κι εγώ το ΣΚ τον ένιωθα αλλά μόνο βράδυ!!Το πρωί τίποτα!Ειδικά το Σάββατο το βράδυ μου έδωσε και κατάλαβα!!:tongue::tongue:

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Καλή εβδομάδα..

Ιωάννα μου περαστικά σας!όλος ο κόσμος άρρωστος είναι..Κ ο άντρας μου μαλλον με γαστρεντεριτιδα είναι τον έπιασε εχθές το βράδυ.

Στο Ικα έχουμε προτεραιότητα λόγω εγκυμοσύνης.Μπορείς να πας κ θα περασεις αμέσω.Εγώ όταν πηγαίνω στο ΙΚΑ που υπαγομαι στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης (γινεται πάντα χαμός) οι γιατροί με παίρνουν αμέσως μέσα..Μόνο στο κεντρο μανας κ παιδιου δεν υπαρχει προτεραιότητα..

Εγώ το βράδυ ξύπνησα απο τον πόνο..Ένιωσα μια πολύ δυνατη σουβλιά χαμηλά στην κοιλιά κ τρόμαξα..Ευτυχώς ήταν στιγμιαία..ο μικρός ήταν ξύπνιος κ μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ γιατί έκανε βόλτες..Αυτο το ΣΚ μπορώ να πώ πως ήταν πολύ ενεργητικός..Συνέχεια τον ένιωθα..Αυτο το παιδί δεν θα κοιμάται ποτέ..:tongue:

Περαστικά στον αντρούλη σου.

Κ εμένα η Ηλιάνα ήταν υπερκινητική στην κοιλιά αλλά το πιο κοιμησιάρικο μωρό όταν γεννήθηκε.Σαν μπιμπελό ήταν,δεν ακουγόταν καθόλου.Δύο μηνών κοιμόταν 6 ώρες σερί το βράδυ κ όταν γύρισα στη δουλειά στους 3,5 μήνες κοιμόταν ολόκληρο 8ωρο.Τώρα που η άλλη τσούπρα δεν ακούγεται καθόλου πολύ φοβάμαι ότι θα είναι αλάνι!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...