Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Ναι,κι εμένα έπιασε 4ΑΑ είναι η αλήθεια.. όλα καλά, μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς το αγοράκι μου και τρέχω να τον προλάβω και γενικά να τα προλάβω όλα! Πού να γυρίσω και στη δουλειά, θα κλάψουν μανούλες!

Εσύ ετοιμάζεσαι????

Ναι ετοιμαζομαι κι εγω..! Δευτερα μαλλον αδιαθετω. Αλλιως αυριο. Μετα απο 2-3 μερες παω για υπερηχο. Τι να πω.. τα ξαναζω τωρα και μου φαινεται περιεργο..! Θα δουμε τι θα γινει.. συντομα. Εχω και δυσκολα κομματια να ξεπερασω. Κυριως το πως θα αποφυγω να σηκωνω τον γιο μου. Αλλα και την ημερα της εμβρυομεταφορας.. που θα λειψω για πρωτη φορα απο το σπιτι! Εχει κτελ 5 η ωρα το πρωι για Αθηνα.. και μετα επιστροφη στις 3! Αστα να πανε!

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!! Με το καλό να τον πάρεις αγκαλίτσα!!Κ άλλο αγοράκι στην παρεα..:tongue::tongue::tongue:

Μόνο 2 κιλά??????? Με πληγώνεις...:(!

Χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άντε βρε το μωρουλίνι σου μεγάλωσε!!!!

Ναι το καλό μου πρέπει να μεγαλωσε πολύ!!

Κ εγώ φανατική καπνίστρια από το γυμνάσιο.Με καφέ κ τσιγάρο το πρωί γινόταν πάντα η χημική αντίδραση!!!!:tongue::tongue::tongue:

Το τελευταίο πακέτο το έκανα την ημέρα που έμαθα ότι έιμαι έγκυος στην Ηλιάνα.Έκτοτε δεν μου έχει ξαναέρθει η επιθυμία κ δεν σκοπεύω να το ξαναρχίσω.Ο συνδυασμός κομμένου τσιγάρου κ η λήψη σιδήρου μου τσάκισε το έντερο.Την καλλιόπη με το κυάλι την έβλεπα!!!:lol::lol:

Κ εγώ μια απο τα ίδια,όταν έμαθα για την πρώτη μου εγκυμοσύνη το έκοψα αμέσως,πριν ακομα δω το αποτελεσμα του τεστ!! Μόλις όμως έμαθα τα άσχημα νεα μου ηρθε η επιθυμία πάλι..Μέσα στο νοσοκομείο αφού τελείωσε ο τοκετός πήγα αμέσως για τσιγάρο..Μεσα στο μυαλό είναι..Εύχομαι κ εγώ όλα να πάνε καλά κ να μην το ξαναρχίσω ποτέ!!

Ο δικός μου γιατρός κ στην πρώτη κ τώρα χωρίς ιστορικό συσπάσεων,με κανονικό σίδηρο κ γενικώς καλές εξετάσεις με έιχε στο 1ο τρίμηνο:3utrogestan,3trofocard,1filicine.

Στο 2ο:3trofocard,2legofer,1filicine,1ασβεστιο.

Σα πρεζόνι νιώθω με όλα αυτά.

Να πάρεις κ πολλές πετσετούλες κ πάνες (αυτές που μπαίνουν πάνω στα ρούχα για να μην έρχεται το μωρό σε επαφή με πιθανά μικρόβια,κυρίως για τους επισκέπτες!!!!).

Ο πρώτος μου ο γιατρός μου είχε δώσει απο την πρώτη επίσκεψη,χωρις να δει εξετασεις ασβεστιο,μαγνησιο,σιδηρο κ φυλλικό..

κ στην δευτερη εγκυμοσύνη ο δευτερος γιατρος τα ίδια..Τωρα η γιατρός μου,μου ειπε ότι δεν χρειαζεται απο τόσο νωρίς..καμια φορά φερνουν κ αρνητικα αποτελέσματα..

Πάνες ειχα πάρει στο πρώτο ενα πακετακι που ειχε 5 μέσα..Τα υπόλοιπα αργότερα..οτι θυμασαι να μας λες..;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Μόνο 2 κιλά??????? Με πληγώνεις...:(

χαχαχαχα!!Είσαι απίστευτη!!

Ναι...έχω φτάσει αισίως τα 60!!:cool:

Κοριτσάκια μου, σας αφήνω, μπαίνω κάτω από τα σκεπάσματα, μπήκα μόνο να σας πω τα ευχάριστα!!;)

Φιλάκια πολλά!!

χαχαχαχα!!Είσαι απίστευτη!!

Ναι...έχω φτάσει αισίως τα 60!!:cool:

Κοριτσάκια μου, σας αφήνω, μπαίνω κάτω από τα σκεπάσματα, μπήκα μόνο να σας πω τα ευχάριστα!!;)

Φιλάκια πολλά!!

Εγώ 57,5 ξεκινησα κ τωρα εφτασα αισίως τα 67,5!!!:(:oops::oops:

Καλή ξεκούραση Σαββούλα μου!! Περαστικα σου κ πάλι!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Χθες που έλεγα για το ρύζι,ζήτησα από τη μαμά να μου το φτιάξει,για σήμερα, με λαχανικά(όπως το λιγουρεύτηκα).

Μιλάμε πριν από λίγο κ τη ρωτάω αν το έφτιαξε.Κ τι μου λέει?Ναι έφτιαξα γεμιστά!!Ρύζι με λαχανικά!!!Τι να της πω τώρα???Άλλη φορά θα της το ζωγραφίζω.

Από τη μια είμαι αχάριστη με τις απαιτήσεις μου,αλλά απ'την άλλη η μαμά με δουλεύει ψιλό γαζί μου φαίνεται!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Χθες που έλεγα για το ρύζι,ζήτησα από τη μαμά να μου το φτιάξει,για σήμερα, με λαχανικά(όπως το λιγουρεύτηκα).

Μιλάμε πριν από λίγο κ τη ρωτάω αν το έφτιαξε.Κ τι μου λέει?Ναι έφτιαξα γεμιστά!!Ρύζι με λαχανικά!!!Τι να της πω τώρα???Άλλη φορά θα της το ζωγραφίζω.

Από τη μια είμαι αχάριστη με τις απαιτήσεις μου,αλλά απ'την άλλη η μαμά με δουλεύει ψιλό γαζί μου φαίνεται!!!

Τι να κάνουν κ αυτε οι καημένες..Κ εμενα τις προάλλες είχε βαλει στην ψαρόσουπα αυγολέμονο ενω της ειχα ζητησει ενα πιατο χωρίς..Μετά έβλεπα που τρώγανε κ τρελαινόμουνα..χαχα Ευτυχώς είχα κ ψητά ψαράκια..

Σήμερα να δω τί θα φάω..Θα κάνω καμια μαρουλοσαλάτα υπερπαραγωγή πάλι!!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Καλημέρα Γκαστροκόρες!

Εγώ πήγα το πρωι και πήρα τις εξετάσεις μου, ολα οκ τις ειδε επιτόπου το ντοκτόρι, μου αύξησε τον σίδηρο γιατί εχει πέσει κι αλλο ο αιματοκρίτης μου στο 30,50.

Μου ειπε σε καμια 10αρια ημέρες θα παω για την Β΄επιπέδου

Υπέρηχο δεν κάναμε (δεν ηταν προγραματισμένος) γενικά στο νοσοκομείο δεν κανουν συχνά, στο Ελενα είναι ο γιατρός μου.

Θα κλεισω ραντεβού στην ενδοκρινολόγο που με παρακολουθεί να δει αν θα χρειαστεί να μου αυξησει την δοση της θηροξίνης για τον θηροειδή, καλές ειναι και οι ενδοκρινολογικές μου εξετάσεις δοξα τω Θεό!

Αντε να δουμε τι θα μας ξημέρωσει με τις πολιτικές εξελίξεις.... ακουμε ακουμε και μονο μαυρίλα βλέπουμε :(

!

Γεια σου τσιπούρα! Εμείς σήμερα φάγαμε σπιτική πίτσα απ τα χέρια του πεθερού ο οποίος μαγειρεύει πολύ καλά κ όταν έχει κάτι καλό μας κάνει ένα τηλ κ πεταγόμαστε! Γλιτώνω κ μαγείρεμα;) Άρχισαν κ μένα οι καούρες..... %&*(*(%^$%*%. Όσο για τη δυσκοιλιότητα κ σε αυτή κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη με το που άρχιζα το σίδηρο δεν είχα κανένα πρόβλημα δεν ξερω πως κ έτσι αλλά ευτυχώς!

την καλύτερη δουλειά έκανες με το μποτε! με ολα αυτά που ακουμε και βλέπουμε καθε μερα ειλικρινά δηλαδη......που θα φτάσουμε μου λετε;

σπιτική πίτσα ε;;;;; κολαστηριο ο πεθερός σου μου φαίνεται! :tongue:

μπραβο που δεν εχεις τοιλετ πρόβλημα, εμένα ειναι αλλες μερες ετσι αλλες μέρες αλλιως... τί να πω;

καλησπερα κοριτσακια μου!ειχε ρεπο το αντρακι μου απο την πρωινη δουλεια κ σηκωθηκαμε αργα!!11 η ωρα!!μετα καφεδακι (εκεινος εγω χυμο :tongue:) και πηγαμε βολτιτσα,φαγαμε κι εξω μαζι με τον αδερφο μου κ την κοπελια του και μετα πηγαμε απο το σπιτι του κ αραξαμε λιγο αλλα επρεπε να φυγουμε γιατι δουλευε ο καλος μου στις 9!τες πα..ομορφα ηταν!ελπιζω να ειστε κι εσεις ολες καλα!!

τί καλά! ωραια περάσατε!

Φιλοθέη καλά ξηγήθηκες!!Αλίμονο σε μας με το φοινικόδασος εκεί κάτω:lol::lol::lol::lol:!!!

Σήμερα το πρωί πήγα για εξετάσεις αίματος κ ούρων αλλά πήρα μια τρομάρα χθες το απόγευμα που ευτυχώς δεν ήταν τίποτα.

Ξαφνικά με παίρνουν από το ιατρείο του γιατρού μου κ μου λένε ότι πρέπει επειγόντος να κάνω τρίπλεξ καρδιάς (της δικιάς μου).Αγχώθηκα τόσο πολύ που βραδιάτικα πήγα κ έκανα.Αφού το έκανα πήρα το γιατρό κ μου είπε ότι στο ιστορικό μου έγραφε ότι έχω φύσημα και επειδή σε κάποιο τελευταίο συνέδριο τους είπανε να γίνεται έλεγχος,θεώρησε ότι έπρεπε να με ενημερώσουν(έλα όμως που κόντεψα να πάθω ανακοπή,έτσι όπως μου το είπανε).Τελικά η εξέταση επαλήθευσε το φύσημα κ τίποτα άλλο.

Κλωτσάει κ η μικρή σκατουλίτσα τώρα κ όλα είναι τέλεια!!!

σε κοψοχόλιασαν οι άτιμοι ε;;;;;; ευτυχώς ολα καλά όλα ανθηρά κορίτσι!

καλά με το φοινικοδάσος γελάω δυνατά και με κοιτανε, καρφώθηκα στο γραφείο :lol::lol::lol:

Κι εγω φανατική καπνίστρια από το γυμνάσιο... στην προηγουμενη εγκυμοσύνη μολις κατάλαβα οτι μαλλον ειμαι εγκυος πριν το τεστ καν, το εκοψα μαχαίρι! Δεν το πιστευα οτι το καταφερα!!!!!!!!! οταν η κύηση παλλινδρόμησε ειπα αν δεν καπνίσω τωρα δεν θα ξανακαπνίσω ποτε! Να βγει και κάτι καλό από την ολη σκ@τοκατάσταση.... Τον φεβρουάριο κλεινω 2 χρόνια άκαπνη! Θα σας κεράσω!

felicin, 3 trofocard, 1 calcioral, 1 gynotardyferon (μεχρι τωρα, από σημερα 2 την ημέρα) καθώς και καθε πρωι παίρνω κι ενα euthyrox για τον θηροειδη.

σε λιγο θα κυκλοφορώ σαν τις γιαγιάδες που εχουν κουτάκι για τα φαρμακα με θηκες :tongue:

Παρακαλώ να με κάνετε ΜΠΛΕ!!!Έχω έναν αγόραρο!!!!:D:D:D

Μπραβο ! Με το καλό να τον κρατήσεις στην αγκαλιά σου!!!!!!

its_a_boy-4796.gif

πρεπει να ειμαστε ενωμένες οι αγορομανες ε;;; χαχαχαχαχαα

Γερά και τυχερά να ειναι ΟΛΑ τα μωράκια μας!

Τώρα ειναι η chrifili που θα κανει την διαφορά στην ισοψηφία ε;

Εισαι κιντερ εκπληξη εκ πεποιθήσεως ή δεν ετυχε να δειτε ακόμα το φύλλο;

Τι να κάνουν κ αυτε οι καημένες..Κ εμενα τις προάλλες είχε βαλει στην ψαρόσουπα αυγολέμονο ενω της ειχα ζητησει ενα πιατο χωρίς..Μετά έβλεπα που τρώγανε κ τρελαινόμουνα..χαχα Ευτυχώς είχα )

Δεν τρως αυγολέμονο; σου εχει πει να το αποφεύγεις λογω μη παστεριωσης του αυγου; για πες γιατί εχω ακουσει πολλά αντιφατικά! αλλοι λενε οχι αλλοι οτι αν ειναι ζεστό το φαγητό και ριξεις το αυγολεμονο και το αφησεις λιγο παστεριώνεται το αυγο.....

Το θεμα ειναι οτι εχω φαει τρελό κολλημα με το αυγολεμονο! το θελω παρα πολύ (εφαγα μια φορά αλλά το εφτιαξα εγώ και το αφησα να παρει μια βραση, εκοψε αλλά οκ ειχα το κεφάλι μου ησυχο)

Καλησπέρα τσιπουρίτσα!!

Το αυγολέμονο το αποφεύγω λόγω εγκυμοσύνης..τρελαίνομαι κ εγώ..Στις αρχές είχα πάει στην γιατρό μου κ μου είχε πει το μόνο που πρέπει να προσέχω είναι το ωμό(όχι καλά μαγειρεμένο) αυγό και το κοτόπουλο!

Το είχα ξεχασει κ εγώ κ μια μερα της είπα για τα κολοκυθάκια τα γεμιστα που είχα φάει με αυγολέμονο (δεν μου ειχε πάει το μυαλό στο μη μαγειρεμενο αυγό :confused: ) κ μου είπε να το αποφεύγω..Απο τότε όταν κάνω το κάνω με κορν-φλαουερ και γίνεται νοστιμούλικο..Απο το τίποτα κάτι είναι κ αυτό!

Β επιπέδου στα κοντά δηλαδή θα κάνουμε ε? Θα μετράς κ εσύ μέρες μαζί μας!!;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Γεια σου chrisy! στο γραφείο κι εσυ;

Καλησπέρα τσιπουρίτσα!!

Το αυγολέμονο το αποφεύγω λόγω εγκυμοσύνης..τρελαίνομαι κ εγώ..Στις αρχές είχα πάει στην γιατρό μου κ μου είχε πει το μόνο που πρέπει να προσέχω είναι το ωμό(όχι καλά μαγειρεμένο) αυγό και το κοτόπουλο!

Το είχα ξεχασει κ εγώ κ μια μερα της είπα για τα κολοκυθάκια τα γεμιστα που είχα φάει με αυγολέμονο (δεν μου ειχε πάει το μυαλό στο μη μαγειρεμενο αυγό :confused: ) κ μου είπε να το αποφεύγω..Απο τότε όταν κάνω το κάνω με κορν-φλαουερ και γίνεται νοστιμούλικο..Απο το τίποτα κάτι είναι κ αυτό!

Β επιπέδου στα κοντά δηλαδή θα κάνουμε ε? Θα μετράς κ εσύ μέρες μαζί μας!!;)

Εμενα ο γιατρός μου μόνο τις σαλατες μου εχει πει να προσέχω πολύ και να ειναι καλομαγειρέμενα ολα, για το αυγολέμονο δεν τον εχω ρωτήσει να πω την αληθεια αλλά η διατροφολογος που παω μου εχει πει να το αποφεύγω.

Η πεθερά μου που ειναι γιατρός μου ειπε οτι μπορώ να το φαω αρκει να το εχω φτιάξει εγώ και να ειναι πολύ ζεστό το φαγητό οταν θα πεσει μεσα το αυγό κι οτι έτσι ψηνεται στα επομενα 3-4 λεπτα!

Με κρον φλαουερ πως το κάνεις; για πες να το δοκιμάσω ! Μα κολλημα κι εγω......

Λοιπον στην αρχή της εγκυμοσύνης ειχα φαει τρελό κολλημα με την μαγιονέζα! ήθελα να την τρωω με το κουταλι! :confused:

(που εκει ειναι σίγουρα ωμό το αυγό και δεν κάνει καθολου, ευτυχώς η χελμανς εχει βγαλει μαγιονέζα χωρίς αυγο)

Ποτε θα κανεις την β΄επιπέδου;

Απο τα πολλά που λεγαμε για τοιλετ... σημερα εχω παει 3 φορές!!!

μου φέρατε γουρι νομίζω!!!!!! ;)

(βοηθησε και η φασολάδα που εφαγα χθες μαλλον)

Διαφημίσεις

Γεια σου chrisy! στο γραφείο κι εσυ;

Εμενα ο γιατρός μου μόνο τις σαλατες μου εχει πει να προσέχω πολύ και να ειναι καλομαγειρέμενα ολα, για το αυγολέμονο δεν τον εχω ρωτήσει να πω την αληθεια αλλά η διατροφολογος που παω μου εχει πει να το αποφεύγω.

Η πεθερά μου που ειναι γιατρός μου ειπε οτι μπορώ να το φαω αρκει να το εχω φτιάξει εγώ και να ειναι πολύ ζεστό το φαγητό οταν θα πεσει μεσα το αυγό κι οτι έτσι ψηνεται στα επομενα 3-4 λεπτα!

Με κρον φλαουερ πως το κάνεις; για πες να το δοκιμάσω ! Μα κολλημα κι εγω......

τί να σου πω..Εγώ το αποφεύγω πλέον..

Το μαρούλι που τρώω κάθε μέρα το πλένω κ μετά το βαζω σε ένα μπολ για κανένα 15-30 λεπτο και μετά το ξαναπλένω να είμαι σίγουρη!! Δεν μπορώ να το κόψω με τίποτα!!

Με το κορν φλαουερ ειναι σχεδον η ιδια διαδικασία,χτυπάω το λεμόνι με 1 κουταλια κορν φλάουερ και προσθετω σιγα σιγα το ζουμακι,ανακατευω καλα κ το ρίχνω στην κατσαρόλα.Απλα το αφήνω να πάρει κ μια καλή βράση.. καλούτσικο είναι μωρε..Δεν ξερω αν υπάρχει άλλος τρόπος να το μαγειρεψεις..

Λοιπον στην αρχή της εγκυμοσύνης ειχα φαει τρελό κολλημα με την μαγιονέζα! ήθελα να την τρωω με το κουταλι! :confused:

(που εκει ειναι σίγουρα ωμό το αυγό και δεν κάνει καθολου, ευτυχώς η χελμανς εχει βγαλει μαγιονέζα χωρίς αυγο)

Ποτε θα κανεις την β΄επιπέδου;

Απο τα πολλά που λεγαμε για τοιλετ... σημερα εχω παει 3 φορές!!!

μου φέρατε γουρι νομίζω!!!!!! ;)

(βοηθησε και η φασολάδα που εφαγα χθες μαλλον)

Για την μαγιονέζα έχω ακούσει πως η σπιτική ειναι που πρέπει να φοβόμαστε..Γενικότερα τα προιοντα του εμπορίου ειναι παστεριωμενα κ δεν υπάρχει πρόβλημα..Κ εγω πάντως την αποφεύγω,ασε που δεν ετρωγα έτσι κ αλλιώς λόγω του ότι πάντα πρόσεχα!!!

Β επιπεδου κ εγω κ η Ιωαννα 15/11!!!!!

η διατροφολόγος σου δίνει διατροφή κάθε εβδομάδα?Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετα τα χθεσινά!Αν εχω ένα πλάνο να ακουλουθώ μπορώ να το τηρήσω..Είμαι μαθημενη..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Δεν το εγραψα καλά για τις σαλάτες! Δεν μου τις έχει απαγορέψει αλλά μου έχει πει πολύ καλό πλύσιμο και να μην τρωω απο εξω! Αλίμονο αν δεν τρωμε και σαλάτες τί θα τρώμε; παστίτισια;;; μιαμ!

Παραθέτω ενα κολπάκι για το μαρούλι που μου το ειπε μια φίλη, το αφήνεις να μουλιάσει όπως ακριβώς κάνεις αλλά ρίχνεις μέσα λίγο ξύδι, αφήνοντας το για 5-10 λεπτά. Μετά το ξεβγάζεις κανονικά. Βοηθάει στο να απομακρύνονται διάφορα βακτηρίδια κλπ κλπ μακρυά απο εμας

Αυτό με το κορν φλαουερ που λες θα το δοκιμάσω στα σίγουρα! Σε ευχαριστώ πολύ!

Μαγιονέζα εγω έτρωγα παντα την light (τρομάρα μου... ) αλλά έβαζα λίγη σε τοστ π.χ. Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης είχα παθει παροξυσμό λέμε, αν δεν ντρεπόμουν θα την έτρωγα με το κουταλάκι! Αφου με ρώταγε ο καλός μου τι θέλεις να φαμε για βραδυνό; και του απαντούσα τοστ (για να βαλω μεσα μαγιονέζα) χαχαχαχααααα

Στην διατροφολόγο πήγαινα από πριν διότι ήταν πολλά τα κιλά.... πάντα ημουν παχιά, ειχα θέμα και με τον θηροειδή μετά την παλίνδρομη και μολις έστρωσε ο θηροειδής τσουπ εμεινα εγκυος χωρις να προλάβω να χάσω βάρος.

Μου δίνει 15νθήμερο γενικό πρόγραμμα πλεον το οποίο προσπαθώ να παρακολουθώ. Επειδή μέχρι στιγμής τα πήγαινα σχετικά καλά ήμουν πιο χαλαρή, επίσης δεν μπορουσα με το στομαχι μου να τρωω και πολλά.

Εδω και λίγο καιρό που μπορώ να τρωω...... εδειξε +1 κιλό την προηγουμενη φορά το ζυγι και με ξ@χ@σ@ κανονικά (εχω πάρει συνολικά 3)

Οπως καταλαβαίνεται μαζεύτηκα στο πρόγραμμά μου (οχι με απολυτη ευλάβεια - ειμαι ειλικρινης) γιατί δεν εχω περιθώρια να παρω πολλά κιλά ουτε για αστειο (φοβος για ζαχαρο, πίεση κλπ). Ο γιατρός λεει μέχρι 10 η διαιτολόγΑ μεχρι 7!!!!!!! αντε να δουμε τί θα καταφέρω, θεωρώ οτι λεει 7 για να μην παρω θάρρος και να μεινω μέχρι +10 κιλά.

Εσυ εισαι πολύ αδύνατη chrisy μου, με λίγη προσοχή όλα θα ειναι σουπερ! :)

15/11 η β΄επιπεδου σας :) με το καλό ολες μας! εμενα μου ειπε να μιλήσουμε στο τελος της επομενης εβδομάδας για να μου κλεισει το ραντεβού

[ QUOTE=tsipoura;1278249] Δεν το εγραψα καλά για τις σαλάτες! Δεν μου τις έχει απαγορέψει αλλά μου έχει πει πολύ καλό πλύσιμο και να μην τρωω απο εξω! Αλίμονο αν δεν τρωμε και σαλάτες τί θα τρώμε; παστίτισια;;; μιαμ!

Παραθέτω ενα κολπάκι για το μαρούλι που μου το ειπε μια φίλη, το αφήνεις να μουλιάσει όπως ακριβώς κάνεις αλλά ρίχνεις μέσα λίγο ξύδι, αφήνοντας το για 5-10 λεπτά. Μετά το ξεβγάζεις κανονικά. Βοηθάει στο να απομακρύνονται διάφορα βακτηρίδια κλπ κλπ μακρυά απο εμας

Απο την βιασυνη μου ξεχασα να γραψω για το ξυδι..Αυτο ακριβώς κάνω..

[ QUOTE=tsipoura;1278249]

Οπως καταλαβαίνεται μαζεύτηκα στο πρόγραμμά μου (οχι με απολυτη ευλάβεια - ειμαι ειλικρινης) γιατί δεν εχω περιθώρια να παρω πολλά κιλά ουτε για αστειο (φοβος για ζαχαρο, πίεση κλπ). Ο γιατρός λεει μέχρι 10 η διαιτολόγΑ μεχρι 7!!!!!!! αντε να δουμε τί θα καταφέρω, θεωρώ οτι λεει 7 για να μην παρω θάρρος και να μεινω μέχρι +10 κιλά.

Εσυ εισαι πολύ αδύνατη chrisy μου, με λίγη προσοχή όλα θα ειναι σουπερ! :)

15/11 η β΄επιπεδου σας :) με το καλό ολες μας! εμενα μου ειπε να μιλήσουμε στο τελος της επομενης εβδομάδας για να μου κλεισει το ραντεβού

Μια ζωή στην δίαιτα είμαι Μαριέττα μου!! πριν απο 6 χρόνια εχασα πολλά κιλά κ προσπαθω με νυχια κ με δοντια να διατηρηθώ..

Πρεπει να παρω κ εγω ένα πρόγραμμα διατροφής κ να το ακολουθώ,αλλιώς με βλέπω να βαζω 30-40 κιλά..χαχαχα

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

χαιρετε και απο εμενα.καταρχην Σεβη με το καλο ο πριγκηπακος σου,μεγαλος ερωτας λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαστε ισοπαλια τωρα και περιμενουμε την Φιλοθεη να μας πει οταν γεννησει.Χρυσα με το καλο να δεχτεις την παραγγελια σου.β επιπεδου εμενα μου εκλεισαν 3 Δεκεμβριου,εχω μελλον ακομη

4DNsp2.png

pc2lp2.png

χαιρετε και απο εμενα.καταρχην Σεβη με το καλο ο πριγκηπακος σου,μεγαλος ερωτας λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαστε ισοπαλια τωρα και περιμενουμε την Φιλοθεη να μας πει οταν γεννησει.Χρυσα με το καλο να δεχτεις την παραγγελια σου.β επιπεδου εμενα μου εκλεισαν 3 Δεκεμβριου,εχω μελλον ακομη

Καλησπέρα Αρετή μου!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...