Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Συγχαρητηρια @zetak!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Έκανα χθες ωοληψία με τροποποιημένο φυσικό (femara) και μου είπε ότι ήταν κενά και τα δύο ωοθηλάκια. Το έχετε ξανα ακούσει; Κάθε φορά από όσα ωοθηλάκια είχα, έπαιρνε τα ωάρια και έχω κάνει συνολικά 7 ωοληψίες (so far...). Πιστεύετε ότι οφείλεται κάπου ή ήταν λάθος η μέρα της ωοληψίας (λογικά ωορρηξία θα είχα 5 μέρες αργότερα). 

Και εγώ το ίδιο πρωτόκολλο κάνω με femara. Μου έχει τύχει να βλέπει 3 ωοθηλακια και να είναι 1-2 κενά. Δε ξερω τι φταίει, νομίζω πως μπορεί να οφείλεται σε κακό κύκλο απλά. Έχω κάνει κ εγώ σύνολο 7 ωοληψιες.

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Εγω και στην προηγουμενη ταλαιπωρηθηκα και μου φαινεται οτι θα εχω παλι θεμα.Αυτο το σιδηρο που παιρνω με εχει ταραξει,παιρνω και τρια χαπακια τη μερα γιατι ο αιματοκριτης εφτασε στο 31

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δυστηχως οι επισκέψεις στην τόιλετ δεν ειναι πολύ συχνές, ιδιαίτερα οταν τρωω λίγο λάδι μη μαγειρεμένο κλπ. Αρχισα να τρωω all bran flakes και

μάλλον πρέπει να αρχίσω τα ακτινίδια που δεν μου αρέσουν καθόλου αλλά ......κάνουν δουλειά

Οντως τα ακτινιδια ειναι οτι πρεπει αλλα ουτε εγω τα απολαμβανω

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Εγω και στην προηγουμενη ταλαιπωρηθηκα και μου φαινεται οτι θα εχω παλι θεμα.Αυτο το σιδηρο που παιρνω με εχει ταραξει,παιρνω και τρια χαπακια τη μερα γιατι ο αιματοκριτης εφτασε στο 31

Τρία,ε? Εγώ ευτυχώς είμαι στο ένα...(μη λέω και μεγάλες κουβέντες και τα αλλάξω μετά το σημερινό ραντεβού...χεχε)

Aretim εγω με 30,80 αιματοκρίτη κυκλοφορώ, ελπίζω να ανέβηκε λιγάκι τωρα εκανα εξετάσεις και δεν εχω παρει ακόμα τα αποτελέσματα. Ενα χαπι παίρνω την ημέρα ενα gynotardyferon 3 εσυ; θα το πω στο ντοκτόρι μηπως και μου τα αυξήσει κι εμενα αλλά ειναι ηδη υπερπαραγωγή με το ασβέστιο και το μαγνήσιο κλπ (πρέπει να τα παιρνω με διαφορά ωρας το ενα απο το αλλο κλπ κλπ)

Διαφημίσεις

τα ιδια χαπακια παιρνουμε για το σιδηρο,επισης 3 απουλες μαγνησιο,1 φυλλικο οξυ κι 1 ασβεστιο και θελουν και αποσταση το ενα απο το αλλο ουφ μπερδεμα

Τα ιδια κι εγω μονο το μαγνήσιο δεν είναι σε αμπούλες αλλα ταμπλέτα (το trofocard). Αυτο που μου δημιουργεί προβλημα ειναι οτι το πρωί παιρνω φαρμακο για τον θηροειδή (αναγκαστικά νηστική και για 1/2 ωρα δεν πρεπει ουτε να φαω ουτε να πιω το παραμικρό) και δεν ειναι συμβατό με τον σιδηρο καθόλου, αρα αναγκαστικά ο σιδηρος παει προς το μεσημερι πριν το φαγητό που οπως και να το κανουμε δεν ειναι εντελως αδειο το στομάχι......

Τεσπα καλά να ειμαστε και τα μωράκια μας και ολα τα αλλα γίνονται!

καλό σας απογευμα (και φευγω οντως χαχαχα)

Καλησπέρα!

Από το πρωί παρακολουθούμε με τον άντρα μου τις πολιτικές εξελίξεις και η αλήθεια είναι ότι με έπιασε το κεφάλι μου! Έτσι το μεσημέρι που έφυγε ο άντρας μου για μια δουλειά, έβαλα τον μικρό για ύπνο και αφιέρωσα λίγο χρόνο στον εαυτό μου! Έκανα απολέπιση σε πρόσωπο και σώμα, αποτρίχωση,μετά ένα χαλαρωτικό μπάνιο και τέλος έβαλα τις ενυδατικές μου! Είπα α στο καλό, δε θα με τρελάνουν αυτοί, εγώ θα μου φτιάξω τη διάθεση με απλά πράγματα! Και το καταευχαριστήθηκα! Βέβαια, ανοίγοντας τον υπολογιστή πάλι άρχισα να παρακολουθώ τα πολιτικά αλλά τι να κάνουμε.. Θέλουμε και να ενημερωνόμαστε..

Γεια σου Savi ! Περαστικά εύχομαι κ περιμένουμε νέα μετά το ραντεβού!

Γεια σου τσιπούρα! Εμείς σήμερα φάγαμε σπιτική πίτσα απ τα χέρια του πεθερού ο οποίος μαγειρεύει πολύ καλά κ όταν έχει κάτι καλό μας κάνει ένα τηλ κ πεταγόμαστε! Γλιτώνω κ μαγείρεμα;) Άρχισαν κ μένα οι καούρες..... %&*(*(%^$%*%. Όσο για τη δυσκοιλιότητα κ σε αυτή κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη με το που άρχιζα το σίδηρο δεν είχα κανένα πρόβλημα δεν ξερω πως κ έτσι αλλά ευτυχώς!

Γεια σου Ιωάννα! Λέω να φτιάξω κ γω αύριο ριζότο με λαχανικά;)

Γεια σου Αρετή!

Τρέχω στον μικρό μου γιατί κλαίει!!

xhbDp2.png863np2.png

καλησπερα κοριτσακια μου!ειχε ρεπο το αντρακι μου απο την πρωινη δουλεια κ σηκωθηκαμε αργα!!11 η ωρα!!μετα καφεδακι (εκεινος εγω χυμο :tongue:) και πηγαμε βολτιτσα,φαγαμε κι εξω μαζι με τον αδερφο μου κ την κοπελια του και μετα πηγαμε απο το σπιτι του κ αραξαμε λιγο αλλα επρεπε να φυγουμε γιατι δουλευε ο καλος μου στις 9!τες πα..ομορφα ηταν!ελπιζω να ειστε κι εσεις ολες καλα!!

σαβουλα περαστικα σου κ περιμενω να μαθω τι εχει μεσα η kinder εκπληξη σου!!!

πολλα φιλια σε ολες σας!τα λεμε το πρωι!;)

Καλημέρα κορίτσια!!!

Σαββούλα που είσαι?????

Φιλοθέη καλά ξηγήθηκες!!Αλίμονο σε μας με το φοινικόδασος εκεί κάτω:lol::lol::lol::lol:!!!

Εγώ καθόλου δυσκοίλια πριν τις εγκυμοσύνες.Στην αρχή στην πρώτη υπέφερα.Έκανα κ πέντε μέρες να ενεργηθώ.Αυτό που με γιάτρεψε στην κυριολεξία ήταν όταν άρχισα να πίνω πολύ νερό.Έφτασα να πίνω 5 λίτρα την ημέρα.Όμως πήγαινα κάθε μερα τουαλέτα.Το ίδιο ισχύει κ τώρα.Ελπίζω να βοήθησα.

Σήμερα το πρωί πήγα για εξετάσεις αίματος κ ούρων αλλά πήρα μια τρομάρα χθες το απόγευμα που ευτυχώς δεν ήταν τίποτα.

Ξαφνικά με παίρνουν από το ιατρείο του γιατρού μου κ μου λένε ότι πρέπει επειγόντος να κάνω τρίπλεξ καρδιάς (της δικιάς μου).Αγχώθηκα τόσο πολύ που βραδιάτικα πήγα κ έκανα.Αφού το έκανα πήρα το γιατρό κ μου είπε ότι στο ιστορικό μου έγραφε ότι έχω φύσημα και επειδή σε κάποιο τελευταίο συνέδριο τους είπανε να γίνεται έλεγχος,θεώρησε ότι έπρεπε να με ενημερώσουν(έλα όμως που κόντεψα να πάθω ανακοπή,έτσι όπως μου το είπανε).Τελικά η εξέταση επαλήθευσε το φύσημα κ τίποτα άλλο.

Κλωτσάει κ η μικρή σκατουλίτσα τώρα κ όλα είναι τέλεια!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Καλημέρα στην όμορφη παρεούλα μας!!

Ιωάννα 11 κ σήμερα!!!;)

Μπήκα κ εγώ να δω τα νέα της Σαββούλας αλλά μάλλον απο την χαρά της ξέχασε να μας ενημερώσει..Δεν θα πάει κ στην δουλειά σήμερα...Ελπίζω κάποια στιγμή να μπει να μας ενημερώσει..

Τελικά δεν μαγείρεψα τίποτα για σήμερα..Δεν είχα καθόλου όρεξη..θα κάνω μια σαλατούλα να φάω και θα είμαι εντάξει.Ευτυχώς βολεύεται εύκολα κ ο άντρας μου,ασε που αυτός όλη μέρα είναι με τον μπαμπά μου (τον βοηθάει λίγο στην δουλειά) κ μπορεί να τσιμπήσει τίποτα στο πατρικό μου!

Εμένα ακόμα η γιατρός μου δεν μου έχει δώσει τίποτα,ούτε σίδηρο,ούτε ασβέστιο,ούτε μαγνήσιο.Το μόνο που παίρνω είναι το φυλλικο,filicine κ το παίρνω απο την πρωτη εγκυμοσύνη συνεχόμενα.φαντάζομαι τώρα που θα πάω όλο κ κάτι θα μου δώσει..

Ευτυχώς είναι Παρασκευή σήμερα γιατί κ πάλι δεν έχω όρεξη για δουλειά(πολύ περίεργο..:cool::cool:)

Ο μικρός έχει 2 μέρες με το που ξυπνάω δίνει το παρόν..νομίζω μου λέει καλημέρα ;) κ πλέον νιώθω κ κλωτσιες πάνω απο τον αφαλό.Πρέπει να έχει μεγαλώσει πολύ το γιαβράκι μου..Αντε να περάσουν οι μέρες..

Εχθές έκανα την παραγγελία στα ΗΡΑ και πήρα αυτα που σας ειχα πει.Αντι για το μαξιλαράκι όμως πήρα μια κουβερτούλα..Μπήκα κ σε ένα site στο ιντερνετ και βρήκα πολύ φθηνό λίκνο (68€ αν θυμαμαι καλά) σε ένα καταστημα με παιδικα στην Βουλγαρία..η μικρή μου η αδερφή θα ρίξει πολύ ποδαρόδρομο όταν έρθει η ώρα ;):tongue::tongue:

Ας κάνω καμια δουλίτσα..

Φιλιά σε όλες!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου δεν μπορούσαν μωρέ να στο πούνε πιο διακριτικά?Να μην σε τρομάξουν..Τί να πω..Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό..

Εγώ ήμουν δυσκοίλια πριν τις εγκυμοσύνες αλλα είχα βρει το κόλπο με τον καφέ κ το τσιγάρο το πρωί κ το πάλευα..Κ στην πρώτη εγκυμοσύνη κ τώρα δυσκολεύτηκα πολύ το πρώτο τρίμηνο,τώρα είμαι καλά ευτυχώς..νερό πάντα πίνω πολύ,στο 8ωρο της δουλειάς πίνω σχεδόν 2,5-3 λιτρα και σίγουρα αλλο ένα λίτρο σπίτι,χειμώνα καλοκαίρι..

Τώρα φοβαμαι πως μόλις ξεκινήσω τον σιδηρο θα με πιασει πάλι..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Άστα Χρύσα,χέστηκα πάνω μου!!Πέρασε όμως αυτό.

Άντε βρε το μωρουλίνι σου μεγάλωσε!!!!

Κ εγώ φανατική καπνίστρια από το γυμνάσιο.Με καφέ κ τσιγάρο το πρωί γινόταν πάντα η χημική αντίδραση!!!!:tongue::tongue::tongue:

Το τελευταίο πακέτο το έκανα την ημέρα που έμαθα ότι έιμαι έγκυος στην Ηλιάνα.Έκτοτε δεν μου έχει ξαναέρθει η επιθυμία κ δεν σκοπεύω να το ξαναρχίσω.Ο συνδυασμός κομμένου τσιγάρου κ η λήψη σιδήρου μου τσάκισε το έντερο.Την καλλιόπη με το κυάλι την έβλεπα!!!:lol::lol:

Ο δικός μου γιατρός κ στην πρώτη κ τώρα χωρίς ιστορικό συσπάσεων,με κανονικό σίδηρο κ γενικώς καλές εξετάσεις με έιχε στο 1ο τρίμηνο:3utrogestan,3trofocard,1filicine.

Στο 2ο:3trofocard,2legofer,1filicine,1ασβεστιο.

Σα πρεζόνι νιώθω με όλα αυτά.

Να πάρεις κ πολλές πετσετούλες κ πάνες (αυτές που μπαίνουν πάνω στα ρούχα για να μην έρχεται το μωρό σε επαφή με πιθανά μικρόβια,κυρίως για τους επισκέπτες!!!!).

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Εγώ σήμερα είμαι σπίτι, είμαι χάλια..:(Δε κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ, σηκώθηκα στη 01.00 έφτιαξα ένα τσάι, είδα tv, πήγα για ύπνο στις 02.00, ε με πήρε κάποια στιγμή ο ύπνος...:-( Δε μπορώ να πάρω και τπτ, μόνο depon είπε ο γιατρός...αλλά για το μπούκωμα δε μπορώ να πάρω τπτ...υπομονή μόνο!!!

Πήγαμε που λέτε χτες στο γιατρό, όλα καλά το μπεμπέ μου, μεγαλώνει, ψηλώνει...:DΕγώ πήρα δύο κιλά, μου βρήκε λίγο ανεβασμένο το ζάχαρο....αλλά όλα καλά!!

Παρακαλώ να με κάνετε ΜΠΛΕ!!!Έχω έναν αγόραρο!!!!:D:D:D

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!

Εγώ σήμερα είμαι σπίτι, είμαι χάλια..:(Δε κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ, σηκώθηκα στη 01.00 έφτιαξα ένα τσάι, είδα tv, πήγα για ύπνο στις 02.00, ε με πήρε κάποια στιγμή ο ύπνος...:-( Δε μπορώ να πάρω και τπτ, μόνο depon είπε ο γιατρός...αλλά για το μπούκωμα δε μπορώ να πάρω τπτ...υπομονή μόνο!!!

Πήγαμε που λέτε χτες στο γιατρό, όλα καλά το μπεμπέ μου, μεγαλώνει, ψηλώνει...:DΕγώ πήρα δύο κιλά, μου βρήκε λίγο ανεβασμένο το ζάχαρο....αλλά όλα καλά!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!

Κι άλλος γαμπρούλης!!!!

Κάτσε σπιτάκι και κουκουλώσου στην κουβέρτα να γίνεις καλά!!!Κ το ντεπονάκι κάνει δουλειά.

Κ μοντελομαμά παρακαλώ!!!Με 2 κιλάκια μόνο είσαι σούπερ!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Μπράβο κοριτσάκι μου!!!!! Με το καλό να τον πάρεις αγκαλίτσα!!Κ άλλο αγοράκι στην παρεα..:tongue::tongue::tongue:

Μόνο 2 κιλά??????? Με πληγώνεις...:(

Κουκουλώσου κ υπομονή,δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι..περαστικά κ αγύριστα σου εύχομαι!!

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...