Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Στα 38 έμεινε έγκυος μ αυτό τον τρόπο που σου ανέφερα.Διαβαζω το πόσο πολύ έχεις ταλαιπωρηθεί και είναι απολύτως δικαιολογημένη η στάση σου.Κανε προσπάθειες με επαφές και αν μείνεις έγκυος,μια χαρά 😊 🥰 Σου εύχομαι να μείνεις έγκυος ξανά και να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όπως με το πρώτο σου παιδακι ❤️

Άλλο τα 38 άλλο τα 44...σκέφτομαι όμως αν αντέξω ψυχολογικά να το κάνω μόνο και μόνο επειδή οι γιατροί μου έχουν πει ότι έχω ορμονική προφίλ πολύ νεότερης κοπέλας.... που να μην είχα δηλαδή και να είχα κάνει από τα 33 μου εξωσωματική... 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Εν τω μεταξύ...δεν το έχω νιώσει καθόλου σήμερα...:-( Λέτε από τα φτερνίσματα και το βήχα να έχει "λουφάξει" σε καμιά γωνιά και να μη κουνιέται??:confused:χεχεχε

Μην αγχώνεσαι Σαββούλα μου..Κ εγώ τζάμπα είχα αγχωθεί προχθές..Μπορεί να γύρισε κ εσένα όπως τις Άννας και να κλωτσάει προς τα μέσα..

Αλήθεια η Αννούλα πού χάθηκε σήμερα???

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Xαιρετε.Σεβη ειμαστε στην αναμονη μαζι σου για τα αποκαλυπτηρια,θα περιμενουμε ανταποκριση.περαστικα και με το μπουκωμα,οταν θα δεις το μωρακι σου θα περασουν ολα να δεις.Χρυσα μην αγχωνεσαι για τα κιλα θα τα χασεις κατευθειαν μετα λιγο ο θηλασμος λιγο που δεν θα προλαβαινεις να φας θα γινεις στυλακι.Ιωαννα και εμας στα πλαγια μας ελεγε ο γιατρος να τον βαζουμε να κοιμαται και βαζαμε μια κουβερτουλα για να μην γυρναει.

4DNsp2.png

pc2lp2.png

Μαπα το στιφαδο!!!δεν το πέτυχε καθόλου.

Αρετή μου καλησπέρα.έτσι κ εμείς με κουβερτουλα τη βγάλαμε.κάθε φορά που την έβαζα για ύπνο σημείωνα την πλευρά ώστε την επόμενη να την αλλάξω να μην πιαστεί!!!

Ευτυχώς ήταν πολυ ήσυχο μωρο κ κοιμόταν κ πολυ!!τώρα έχουν αρχίσει οι ιδιοτροπιες της!!!

Χρύσα αυριο φτιάξε τηγανιτο ρύζι με λαχανικά!!!αυτο προτείνω ή ρυζωτο με λαχανικά!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

Πω πω...είμαι χάλια...αν δεν είχα το ραντεβού θα την είχα κάνει...:(Πρέπει να πω και στον γιατρό να μου δώσει κάτι για το μπούκωμα γιατί έχω κ ιγχμορίτιδα και δε κάνει να είναι βουλωμένη η μύτη μου...:cool:

Αλλά κορίτσια μόλις με είδε το αφεντικό σε αυτή την κατάσταση μου είπε από μόνος του..."αύριο μείνε σπίτι να ξεκουραστείς, μην έρθεις"...είμαι πολύ τυχερή σε αυτόν τον τομέα!

Να της κάνεις και παρατήρηση Ιωάννα που δεν το πέτυχε...χαχαχα

κοιμησα το μικρο και ηρθα.Σεβη εκμεταλλευσου αυτο που λεει το αφεντικο σου και κατσε αυριο να ξεκουραστεις.Αληθεια δεν σου πεφτει βαρυ το στιφαδο Ιωαννα?

Mα και να μη μου το έλεγε, δε νομίζω ότι θα ερχόμουν...νιώθω μεγάλη εξάντληση...:-( Θα κάτσω να κουλουριαστώ σπιτάκι μου!

Διαφημίσεις

Μαριέττα μου απ'όσο το έψαξα δεν βρήκα αποκλειστικό κατάστημα ΗΡΑ στην θεσσαλονίκη,έχει μέσα στα ΚΟΥ-ΚΟΥ..Με βολεύει όμως πιο πολύ μέσω internet..Θα ρίξω άλλη μια ματιά με τον αντρούλη μου κ θα τα παραγγείλω σήμερα το απόγευμα..

Μόλις έφαγα μπιφτεκάκια με πατατούλες στον φούρνο,να φανταστείτε με μια κουταλιά λάδι μόνο σε αντικολλητικό ταψί!!(κ τα κιλά-κιλά):mad::tongue::tongue::tongue:

Για αύριο δεν ξέρω τί να μαγειρέψω..απο τώρα το σκέφτομαι!

Καούρες ευτυχώς δεν έχω ακόμη..

Ειμαι σιγουρη οτι θα διαλέξεις πολύ όμορφα πραγματα!

Για τα κιλά τωρα δεν ειμαι ο κατάλληλος ανθρωπος να σου πει πράγματα, εγω ξεκίνησα παχύσαρκη οπότε ειμαι στην πίεση τωρα έτσι κι αλλιώς. Το σίγουρο ειναι οτι δεν θέλει άγχος κοπελιά γιατί ειναι το χειρότερο για ολα και για τα κιλά!

Καποιο όσπριο για αυριο; φακες ίσως με λιγο τυρί;

Χρύσα αυριο φτιάξε τηγανιτο ρύζι με λαχανικά!!!αυτο προτείνω ή ρυζωτο με λαχανικά!!!

Στο ματιάξαμε το στιφάδο; :(

Ωραιο το ρυζοτο με τα λαχανικά!!!! (προτιμότερο απο το τηγανητό ρυζι)

Πω πω...είμαι χάλια...αν δεν είχα το ραντεβού θα την είχα κάνει...:(Πρέπει να πω και στον γιατρό να μου δώσει κάτι για το μπούκωμα γιατί έχω κ ιγχμορίτιδα και δε κάνει να είναι βουλωμένη η μύτη μου...:cool:

Πάλι καλά που αναγνώρισε οτι ήσουν χάλια!

Με το καλό να δεις το μπεμπίνι σου το απόγευμα!!!!!!!

Κορες καλό σας απόγευμα, θα τελειώσω κατι δουλίτσες εδώ και σιγά σιγά θα φύγω κι εγώ.

υπομονη και θα περασει.Αληθεια να ρωτησω,με τη δυσκοιλιοτητα πως τα πατε?

Eγώ ούτε πριν είχα θέμα με δυσκοιλιότητα, αλλά ούτε και τώρα!Είμαι μάλλον από τις τυχερές γιατί πολλές εγκύους ακούω ότι ταλαιπωρούνται...

Μαριεττάκι...καλό απόγευμα!!

υπομονη και θα περασει.Αληθεια να ρωτησω,με τη δυσκοιλιοτητα πως τα πατε?

Δυστηχως οι επισκέψεις στην τόιλετ δεν ειναι πολύ συχνές, ιδιαίτερα οταν τρωω λίγο λάδι μη μαγειρεμένο κλπ. Αρχισα να τρωω all bran flakes και

μάλλον πρέπει να αρχίσω τα ακτινίδια που δεν μου αρέσουν καθόλου αλλά ......κάνουν δουλειά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...