Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Το βλεπεις λιγο στατιστικα. Αν βαζεις αριστες βλαστοκυστες ή πολύ καλες ή καλες.. και δεν πιανεις.., δεν βαζεις μέτριες και κατω. Προσωπικη αποψη παντα! Οι ΒΒ και μαλιστα με χαμηλο αριθμο.. 1ΒΒ, 2ΒΒ εως κ 3ΒΒ.. δεν εχουν πολλες πιθανοτητες. Αν ομως.. δεν εχεις δοκιμασει καλυτερες βλαστοκυστες απο αυτες για να δεις πως πηγε.. δεν τις πετας εννοειται.. τις δοκιμαζεις! Η κοπελα που της απαντησα, εχει ηδη ενα παιδι.. οπως και εγω. Ειχε βαλει καλυτερες βλαστοκυστες και δεν επιασαν (αν κ τωρα υπαρχει περιπτωση να ειναι εγκυος), οποτε δεν αξιζει κ τοσο να ξαναταλαιπωρηθει ή να δωσει παλι τοσα χρηματα για κατωτερες βλαστοκυστες. Κι εγω ακριβως το ιδιο. Απο τη στιγμη που εχω αριστες.. δεν θα κρατησω τις ΒΒ. Εσεις σε τι φαση βρισκεστε;?

Έχεις πολύ καλές βλαστοκυστες και πιστευω πώς όλα θα πάνε κατ ευχήν! Προσπαθώ να σκέφτομαι όπως λες, ορθολογικά κι ας με πονάει. Δηλαδή αν είχαμε χρήματα για πέταμα, θα ήταν πολύ λυπηρό να πω, τώρα στα 44 συνεχίζω τις ωοληψίες. Πρέπει να μάθουμε να βάζουμε κι ένα στοπ. Ώρες ώρες απορώ πως ήρθε ο γιος μου... Κάποια στιγμή ο γιατρός μου είπε κατι που με προβλημάτισε.... ότι μπορεί να μοιράζομαι παρόμοιο  dna με τον άνδρα μου και να αποβάλλω τα έμβρυα... κι ότι ο γιος μου να ήταν πολύ δυνατός ανοσολογικα και κρατήθηκε... Αυτή τη φορά ομως πήρα medrol και έτσι πήρα την 1η μου θετική χοριακη. Πραγματικά το μυαλό μου τρελαίνεται στις σκέψεις... 

πρίν από 31 λεπτά , Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Τις έχω στην κατάψυξη, γίνεται? Το κόστος δεν είναι μεγάλο? Επίσης μπορεί να το από καταστρέψω το έμβρυο. Όλοι οι γιατροί που έχω ρωτήσει είναι αντίθετοι. 

Καφε Μαρτιος 2012

ΗΛΙΑΝΝΑ 25

Recommended Posts

Βγαίνω για λίγο κ επανέρχομαι άμεσα με περισσότερες προτάσεις

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Ηλιαννα 25: ΠΗΤ 10/3/2012-ΙΑΣΩ

Chrisy: ΠΗΤ 11/3/2012-ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ

Aik: ΠΗΤ 11/3/2012

Αmnintas: ΠΗΤ 16/3/2012

Τsipoura: ΠΗΤ 18/03/2012

Vertigo: ΠΗΤ 20/3/2012-ΓΕΝΕΣΙΣ

Rea_1971:ΠΗΤ 21/03/2012 -ΜΗΤΕΡΑ

Chrifili: ΠΗΤ 27/3/2012-ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

Savi: ΠΗΤ 30/3/2012-ΙΑΣΩ

Ioanna_1981: ΠΗΤ 30/3/2012-ΜΗΤΕΡΑ

Aretim: ΠΗΤ 2/4/2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επέστρεψα!!

Άν και δεν μου ήρθε σαν σκέψη κάτι το συγκλονιστικό να πάρετε κ κανένα ζευγάρι γαντάκια για να μην ξύνονται ή τα φορμάκια που το μανικάκι γυρνάει κ γίνεται το τελείωμα κ γαντάκι.Επίσης ότι έχει σχέση με την υγιεινή του μωρού πχ.νυχοκόπτη,σφουγγαράκι, όπως επίσης μπιμπερο,πιπίλες κλπ πρέπει να είναι καινούρια.

Χρύσα θα σου έλεγα κ τον αποστειρωτή να τον πάρεις καινούριο,όχι ότι αυτός που θα σου δώσουν θα έχει πρόβλημα ,αλλά όταν κάτι δεν χρησιμοποιείται για καιρό εμένα μου δημιουργεί ανασφάλεια.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Koρίτσια....όλο και χειροτερεύω...έχω απίστευτο μπόυκωμα...:(

Άσε που εδώ μέσα είναι σαν τεκές από το βρωμοτσιγάρο τους και αισθάνομαι χειρότερα...:cool: Ανοίγω λίγο να αεριστεί το γραφείο μου αλλά σήμερα έχει βάλει περισσότερο κρύο και κρυώνω...:cool:

Σαββούλα μου γλυκειά αν μπορείς να φύγεις,πάρε άδεια κ πάνε σπιτάκι σου!! Δεν είμαστε για τέτοια!! Κ πριν πας σπίτι πέρνα κ απο την μαμά να πάρεις κ το μαξιλάρι!! Θα σου χρειαστεί!;)

Ιωάννα μου συμφωνώ για τα είδη υγιεινής!Γι αυτο κ θα τον παραγγείλω (τον μοναδικό που έχει)!!!Τον άλλον που θα μου δώσει η ξαδερφη μου(που παρεμπιπτόντος ακόμα τον χρησιμοποιεί) θα τον έχει η μαμά μου στο σπίτι της ή η πεθερά μου..

Πριν πάρω μπιμπερό θέλω να συμβουλευτώ την γιατρό μου κ να δω τί θα κάνω κ με θήλαστρο για να ταιριάζουν μεταξύ τους!

όσο για νυχοκόπτες κλπ έχω βρει πολύ καλά σε εξαιρετικές τιμές στο amazon,είναι στην wish list ειπαμε..;)

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Koρίτσια....όλο και χειροτερεύω...έχω απίστευτο μπόυκωμα...:(

Άσε που εδώ μέσα είναι σαν τεκές από το βρωμοτσιγάρο τους και αισθάνομαι χειρότερα...:cool: Ανοίγω λίγο να αεριστεί το γραφείο μου αλλά σήμερα έχει βάλει περισσότερο κρύο και κρυώνω...:cool:

Καλά καπνίζουν στο γραφείο?Και ειδικά στον ίδιο χώρο με σένα?Αίσχος:mad::-x:-x:-x.Εδώ εμείς μπορεί να είμαστε στα μαχαίρια μεταξύ μας ,αλλά τους κανόνες υγιεινής τους τηρούμε όλοι κατά γράμμα.Σήκω κ φύγε.Θα επιδεινώσεις την κατάστασή σου κ δεν είμαστε για να αρρωσταίνουμε

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Σαββούλα μου γλυκειά αν μπορείς να φύγεις,πάρε άδεια κ πάνε σπιτάκι σου!! Δεν είμαστε για τέτοια!! Κ πριν πας σπίτι πέρνα κ απο την μαμά να πάρεις κ το μαξιλάρι!! Θα σου χρειαστεί!;)

Ιωάννα μου συμφωνώ για τα είδη υγιεινής!Γι αυτο κ θα τον παραγγείλω (τον μοναδικό που έχει)!!!Τον άλλον που θα μου δώσει η ξαδερφη μου(που παρεμπιπτόντος ακόμα τον χρησιμοποιεί) θα τον έχει η μαμά μου στο σπίτι της ή η πεθερά μου..

Πριν πάρω μπιμπερό θέλω να συμβουλευτώ την γιατρό μου κ να δω τί θα κάνω κ με θήλαστρο για να ταιριάζουν μεταξύ τους!

όσο για νυχοκόπτες κλπ έχω βρει πολύ καλά σε εξαιρετικές τιμές στο amazon,είναι στην wish list ειπαμε..;)

Άμα τον χρησιμοποιεί ακόμα τότε οκ.

Πρέπει να ξεθάψω κ εγώ τον δικό μου.Θα είναι τίγκα στη σκόνη.Μη σου πω ότι κ εγώ καινούριο θα πάρω.

Εμένα ουσιαστικά αυτό που μου χρειάζεται να πάρω είναι καινούριες πετσετούλες μαλακές.Ε, θα πάρω κ για το Ηλιανάκι καμιά καινούρια γιατί αυτές που έχουμε από τα πολλά πλυσίματα έχουν αρχίσει να αγριεύουν.Μη μας τσαλακωθεί κ το πωπουδίνι μας!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Αν δεν είχα το ραντεβού με το γιατρό θα είχα φύγει...αλλά είναι πολύ κοντά στη δουλειά μου...τώρα πρέπει να ανέβω σπίτι παίρνοντας 3 συγκοινωνίες, θα πρέπει ο Θάνος να φύγει νωρίτερα από τη δουλειά, να περάσει από το σπίτι να με πάρει και να πάμε στο γιατρό....οπότε κάνω υπομονή 4 ωρίτσες...:(

Όσο για το τσιγάρο...άστα!Το τήρησαν μόνο 1 ημέρα και μετά όλοι πάφα-πούφα!Από τα 4 αφεντικά, καπνίζουν τα 3...τι να τους πεις?:confused:Μόνο ο δικός μου δε καπνίζει...Και δε φτάνει αυτό, έρχονται πχ στον χώρο της γραμματείας (που είμαι κι εγώ) και έρχονται παρέα με τα τσιγάρα τους!!:mad::mad:

Ειπα να πω καλημέρα αλλά μεχρι να γράψω (τηλεφωνα, κόσμος, χαμός σήμερα στο γραφείο) πηγε μεσημέρι!!!!!

Ιωάννα σε προσθεσα και θα σε επεξεργαστώ αργότερα!

Chrifili γειά σου !

Σας ευχαριστώ ολες για το καλοσώρισμα!

Chrisy δεν εχει καπου κοντά σου το συγκεκριμένο κατάστημα να πας να χαζέψεις και διαλέξεις με την ηρεμία σου; ολο και κάτι θα σου γυαλίσει!

Savi το θέμα του τσιγάρου πρέπει να το προσέξεις, ειναι ντροπή τους ειλικρινά! Πηγαινε στο σπιτάκι σου να χαλαρώσεις λίγο :)

Σήμερα ειναι μεγάλη μέρα ε; τα αποκαλυπτήρια! με το καλό σου εύχομαι!

Χθες μαζευτήκαμε φιλενάδες για κρασάκι κλπ νόστιμα στο σπίτι μιας φίλης (εγώ δεν ύπια εννοείτε αλλά εφαγα γκρ.... δεν κρατήθηκα) και περάσαμε πολύ όμορφα! Ειμασταν 8, φανταζεστε κουβέντες, γέλια κλπ! Τέλεια ήταν το ειχαμε μεγάλη ανάγκη!

Τι καλό τρώτε σήμερις; Εγώ φασολάδα στην μανούλα! Ελπίζω να μην με τσακίσει το στομάχι μου! Εχω καουρες κατά διαστήματα, εσεις έχετε;

Αν δεν είχα το ραντεβού με το γιατρό θα είχα φύγει...αλλά είναι πολύ κοντά στη δουλειά μου...τώρα πρέπει να ανέβω σπίτι παίρνοντας 3 συγκοινωνίες, θα πρέπει ο Θάνος να φύγει νωρίτερα από τη δουλειά, να περάσει από το σπίτι να με πάρει και να πάμε στο γιατρό....οπότε κάνω υπομονή 4 ωρίτσες...:(

Όσο για το τσιγάρο...άστα!Το τήρησαν μόνο 1 ημέρα και μετά όλοι πάφα-πούφα!Από τα 4 αφεντικά, καπνίζουν τα 3...τι να τους πεις?:confused:Μόνο ο δικός μου δε καπνίζει...Και δε φτάνει αυτό, έρχονται πχ στον χώρο της γραμματείας (που είμαι κι εγώ) και έρχονται παρέα με τα τσιγάρα τους!!:mad::mad:

Εντάξει κάνε υπομονή 4 ώρες.Μεγάλο το ταξίδι!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Διαφημίσεις

Τι καλό τρώτε σήμερις; Εγώ φασολάδα στην μανούλα! Ελπίζω να μην με τσακίσει το στομάχι μου! Εχω καουρες κατά διαστήματα, εσεις έχετε;

Η μαμά έφτιαξε χταπόδι στιφάδο!!Έχει φαντασία!!!

Ακόμα καούρες δεν έχω.Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα σε μεγαλύτερο μήνα.Ελπίζω αυτή τη φορά να μην έχω καθόλου.

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Χθες μαζευτήκαμε φιλενάδες για κρασάκι κλπ νόστιμα στο σπίτι μιας φίλης (εγώ δεν ύπια εννοείτε αλλά εφαγα γκρ.... δεν κρατήθηκα) και περάσαμε πολύ όμορφα! Ειμασταν 8, φανταζεστε κουβέντες, γέλια κλπ! Τέλεια ήταν το ειχαμε μεγάλη ανάγκη!QUOTE]

Μπράβο σας!!!Ζήλεψα τώρα!!!

S8TRp3.png

EPYqp3.png

Κι εγω δεν εχω συνέχεια καούρες - ευτυχώς! Πολλές φορές ειναι σαν βαρυστομαχιά κι ας μην έχω φάει κατι περίεργο ή βαρύ.

Χταπόδι στιφάδο ε;;;; τρελαίνομαι !

Ηταν οντως τέλεια χθες! Ειχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε και ειναι κριμα (δεν ειναι και παντα ευκολο, αποστάσεις, μωρά, δουλειές κλπ)

καλησπέρα τσιπουρίτσα!!

Σαββούλα μου υπομονή τότε!!Να σκέφτεσαι το ραντεβού με το μωράκι σου κ να παίρνεις δυνάμεις!!

Μαριέττα μου απ'όσο το έψαξα δεν βρήκα αποκλειστικό κατάστημα ΗΡΑ στην θεσσαλονίκη,έχει μέσα στα ΚΟΥ-ΚΟΥ..Με βολεύει όμως πιο πολύ μέσω internet..Θα ρίξω άλλη μια ματιά με τον αντρούλη μου κ θα τα παραγγείλω σήμερα το απόγευμα..

Μόλις έφαγα μπιφτεκάκια με πατατούλες στον φούρνο,να φανταστείτε με μια κουταλιά λάδι μόνο σε αντικολλητικό ταψί!!(κ τα κιλά-κιλά):mad::tongue::tongue::tongue:

Για αύριο δεν ξέρω τί να μαγειρέψω..απο τώρα το σκέφτομαι!

Καούρες ευτυχώς δεν έχω ακόμη..

tb4xp3.png

5qRWp3.pngsBqPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...